Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de ANA poztifliğini araştıruyorum ingilizce makallelerde ANA pozitifliği tüp bebek başarısızlığında bir risk faktörü yazıyor nasıl tedavi edilir bu ANA hiç bilmiyorum
Transferden önce tekrar bakılacak benim. Eğer pozitif çıkarsa transfer sürecinde aspirin kullanacakmışım. Memorial dan dönüş yapıldı bana korkulacak bir şey yok ilkler de pozitif çıkar testi tekrarlamak gerekir dediler. Diğer değerleriniz negatif mi sizin ?

İlkler de pozitif çıkar ne demek acaba..benim kaç kez yapıldıysa pozitif. İmmunoterapi diye bei tedavi varmış onu araştıracağım. evet benim diğer hepsi negatif.

Merhaba. Öncelikle herkes icin guzel haberler diliyorum simdiden umarim her bekleyen en guzel haberleri alir sonunda. Benim 1 defa denemem oldu sonra biraktik mecburen. Elimde ilaçlarım kaldı isteyen olursa verebilirim ozelden yazarsaniz.

İlkler de pozitif çıkar ne demek acaba..benim kaç kez yapıldıysa pozitif. İmmunoterapi diye bei tedavi varmış onu araştıracağım. evet benim diğer hepsi negatif.
Internette detaylı araştırınca çok tehlikeli bi durum gözüküyor. Ama bana dönüşler korkulacak bir şey olmadığını söylüyor. Siz hangi aşamadasınız acaba ? (Tüp bebek icin )

Internette detaylı araştırınca çok tehlikeli bi durum gözüküyor. Ama bana dönüşler korkulacak bir şey olmadığını söylüyor. Siz hangi aşamadasınız acaba ? (Tüp bebek icin )
Şişli memorialdeki doktorşara güvenin bence. Onlar riske atmazlar hiçbir şekilde

Perim senin ilaçlı mı oldu transfer natural mi? Kan testi yaptırdım mı denk gelmedim?
İlaçlı oldu canım. Erken gebelik testinde iki çizgi de kırmızı çıktı. Pazartesi yani 6.gün yapmıştım. Test tarihim 27si yani yarın. Yarın kan vereceğüm cuma sonuçlanacak. Malum ada şartları

Haklısınız. Peki siz nasılsınız? Yarın test gününüz Inşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsınız bende büyük bi heyecanla transfer gününü bekliyorum..
Ben iyiyim sadece karın ağrılarım var. Göğüslerimin üstüne yatamıyorum. Bi de aşırı ateş atıyorum umarım sıkıntı çıkmaz...

Bana da doktorlar net bir şey söylemedi şimdiye kadar önemsemediler engel bir durum yok bir sıkıntı yok dediler ama ben ingilizce makallelerden okudum hep önemli olduğunu ve aklımda soru işareti var bu konuda. Ben ağustosta tedaviye başlayacağım

Bana da okudugunuz linki ya da makaleleri gönderebilir misiniz ?

Nasılsın? Transferin ne zaman?

Bana da okudugunuz linki ya da makaleleri gönderebilir misiniz ?

Merhaba kızlar, benim 1 olumsuz tüp bebek denemem oldu 2 ay önce. hastane değiştirip semra hocayla devam etme kararı aldık. Pazartesi başladım bugün ilk kontrolümü oldum. Şuanlık sade 2 tane büyüyen var diğerleri antral daha benim gibi olup süreci olumlu giden varmı. Düşük doz tedavi uyguluyor hoca

Merhaba kızlar . Ben daha gelemeden sıkıntılar başladı 15.07 randevu almıştım 1 ay dan fazla oldu. Dün aradılar ogün resmi tatilmiş 12.07 aldılar. Allahtan bileti 11.07 de almışız. Bügün tekrar aradılar cuma günü de semra hanım olamıyacak diye. Şaka gibi ben bileti izni almışım 1 ay öncesinden yurt dışından geleceğim düştüğüm duruma bak. Benim gibi sıkıntı yaşayan var mı??

bende haziran da 9 yumurta toplanttım 6 döllendi 1 tane 5. gune ulaştı fakat pgt ve setup yapılacak . temmuzda dinlenme ağustosta tekrar deneme inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…