Transferden önce tekrar bakılacak benim. Eğer pozitif çıkarsa transfer sürecinde aspirin kullanacakmışım. Memorial dan dönüş yapıldı bana korkulacak bir şey yok ilkler de pozitif çıkar testi tekrarlamak gerekir dediler. Diğer değerleriniz negatif mi sizin ?Ben de ANA poztifliğini araştıruyorum ingilizce makallelerde ANA pozitifliği tüp bebek başarısızlığında bir risk faktörü yazıyor nasıl tedavi edilir bu ANA hiç bilmiyorum
İlkler de pozitif çıkar ne demek acaba..benim kaç kez yapıldıysa pozitif. İmmunoterapi diye bei tedavi varmış onu araştıracağım. evet benim diğer hepsi negatif.Transferden önce tekrar bakılacak benim. Eğer pozitif çıkarsa transfer sürecinde aspirin kullanacakmışım. Memorial dan dönüş yapıldı bana korkulacak bir şey yok ilkler de pozitif çıkar testi tekrarlamak gerekir dediler. Diğer değerleriniz negatif mi sizin ?
Internette detaylı araştırınca çok tehlikeli bi durum gözüküyor. Ama bana dönüşler korkulacak bir şey olmadığını söylüyor. Siz hangi aşamadasınız acaba ? (Tüp bebek icin )İlkler de pozitif çıkar ne demek acaba..benim kaç kez yapıldıysa pozitif. İmmunoterapi diye bei tedavi varmış onu araştıracağım. evet benim diğer hepsi negatif.
Şişli memorialdeki doktorşara güvenin bence. Onlar riske atmazlar hiçbir şekildeInternette detaylı araştırınca çok tehlikeli bi durum gözüküyor. Ama bana dönüşler korkulacak bir şey olmadığını söylüyor. Siz hangi aşamadasınız acaba ? (Tüp bebek icin )
Haklısınız. Peki siz nasılsınız? Yarın test gününüz Inşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsınız bende büyük bi heyecanla transfer gününü bekliyorum..Şişli memorialdeki doktorşara güvenin bence. Onlar riske atmazlar hiçbir şekilde
Perim senin ilaçlı mı oldu transfer natural mi? Kan testi yaptırdım mı denk gelmedim?Şişli memorialdeki doktorşara güvenin bence. Onlar riske atmazlar hiçbir şekilde
İlaçlı oldu canım. Erken gebelik testinde iki çizgi de kırmızı çıktı. Pazartesi yani 6.gün yapmıştım. Test tarihim 27si yani yarın. Yarın kan vereceğüm cuma sonuçlanacak. Malum ada şartlarıPerim senin ilaçlı mı oldu transfer natural mi? Kan testi yaptırdım mı denk gelmedim?
Ben iyiyim sadece karın ağrılarım var. Göğüslerimin üstüne yatamıyorum. Bi de aşırı ateş atıyorum umarım sıkıntı çıkmaz...Haklısınız. Peki siz nasılsınız? Yarın test gününüz Inşallah hayırlı pozitif sonuçlar alırsınız bende büyük bi heyecanla transfer gününü bekliyorum..
Bana da doktorlar net bir şey söylemedi şimdiye kadar önemsemediler engel bir durum yok bir sıkıntı yok dediler ama ben ingilizce makallelerden okudum hep önemli olduğunu ve aklımda soru işareti var bu konuda. Ben ağustosta tedaviye başlayacağımInternette detaylı araştırınca çok tehlikeli bi durum gözüküyor. Ama bana dönüşler korkulacak bir şey olmadığını söylüyor. Siz hangi aşamadasınız acaba ? (Tüp bebek icin )
Bana da okudugunuz linki ya da makaleleri gönderebilir misiniz ?Bana da doktorlar net bir şey söylemedi şimdiye kadar önemsemediler engel bir durum yok bir sıkıntı yok dediler ama ben ingilizce makallelerden okudum hep önemli olduğunu ve aklımda soru işareti var bu konuda. Ben ağustosta tedaviye başlayacağım
Nasılsın? Transferin ne zaman?İnşallah bekletmezler seni. İlk tedavin değil ellerine somut belgeler vereceksin. Benim ilk tedavim olduğu için testler yaptırmam gerekti tedavi esnasında yaptıramayacağım için gecikti. Her şey vaktine esirmiş. Gönlünü ferah tut. Diğer merkezlerin yaptıklarını olumsuzlukları at kafandan. İnşallah bu kez farklı olacak.
Bana da okudugunuz linki ya da makaleleri gönderebilir misiniz ?
Allah yardımcın olsun su gibi gelsin geçsin sonu mutluluk olsunKızlar hasaneyim 2 saat sonra transferim yapılacak dua istiyorum sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?