Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar benim yumurta toplamam yüksek ihtimalle kurban bayramına denk gelecek . Merkezde doktorlar bulunuyor mu ? Ertelemek istemiyorum daha fazla

İlaçlı olup olumlu olduğuna çok sevindim. Kanda da yüksek değerler görürsün umarım.
Estrofem di sanırım ondan mı kullandın? O yumurtayı büyütüyor mu baskılıyıor mu? Benim bu konuda bilgim olmadığı için soruyorum.
Sanırım bende ilaçlı transfere başlayacağım adetle.

moonlovers iyiyim sen nasılsın? Ne zaman geliyorsun? Bu arada sana yapacaktım fırsatım olmadı diğer sayfadaki ark birisi Rahmini çizdirip irenbeydi sanırım orada tedavi oldu. Döllenme güzel olmadı 3 tane transfer ettiler kimyasal oldu. Bilmek istersin diye söylüyorum. Herşey nasip ama seninde olumlu sonuç almanı istiyorum.
Bana gelecek olursam geç yumurtluyorum sanırım beklide yumurtlamıyorum bilmiyorum opudan sonra düzenim alt üst oldu yine iptal ettirdim. Riske atamıyorum. Yumurtam 11mm rahim 7.5 da kalıyor dr da rahim kalınlığın tedavin önce ve tedavi esnasında hep iyiydi tedaviden önce olgun ve çatlamış yumurtan da oluyordu dedi. Yani önümüzdeki adetle artık ilaçlı yaparız dedi fakat estrofem değil femara kullandıracağız dedi. 2den çok yumurtam olursa o ayı da iptal edebilirmişiz. Ben tedavi oldum ama transfer olamıyorum.

Ben estrofem içeren bant kullandım. Climara pacht diye. Yumurta büyümemesi için aynı zamanda da rahim kalınlaşsın diye. İkisini de sağlıyor.. ama bende yumurta büyümüştü. Transfer günü çatladı tam

Evet seni takip ettim :)
Bende de yumurta büyüsün diye famara isminde ilaç kullanacaklarmış. :) inşallah bende pozitif sonuç alırım artık sabırsızlanıyorum:)

Saol cnm kim acaba nickini biliyorsan yapabilirsen sevinirim cnm bakayım neler yaşamış
Belki stres yapıyorsundun o etkiliyor olabilir cnm. Canını sıkma bunda da vardır bir hayır, bizler bazen çok aceleci oluyoruz ama istediğimiz planladığımız gibi olmuyor.Bence de ilaçlı olursa daha iyi olur senin için canım anlaşılan nazlanacak yumurtaların.
Ben ağustosta başlayacağım ama şuan İrenbe yi değiştirsem benim için zaman kaybı olacak yeni bir hastane seçsem tedavim 6 ay sonraya kalır, hakkımda hayırlısı güvenip devam edeceğim irenbe ye bu sefer kararlı ve inanarak başlamak istiyorum.

Hemde ne nazlandı Mart’tan beri bekliyorum hatta ben 2018 Kasım Aralık gibi düşünüyorum bana kalsa nasip kısmet. Rabbim zamanını bekletiyordur inşallah. Dr da dedim olup negatif olacağına beklemeye razıyım hiç acelem yok. Belki geç yumurtluyorsundur takip edelim dediler ama ben istemedim. Korktum inşallah ilaçlıyla mutlu haberi alırım. Senin de duacınım çok isterim inşallah senden de güzel haberi alırız. Ben bir ark ismini bulayım yazarım sana.

Memorial da histereskopi ameliyatı olanlar ücret ne kadar ödediniz bu hastanede tedavime başlamak istiyordum ama tekrar ameliyat dendi

Şimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
Ayy çok güzel benim 95 ti ama ben 8.gün yaptırmıştım ikiz bile olabilir çünkü baya yüksek tabbim tamamına erdirsin inş

Şimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
Maşşallah çok güzel bi değer canım gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah.benim 9.gün 290 dı değerim.seninki çok iyi.iki gün sonra iki katına çıkıp sağlıkla devam eder inşallah..hayırlı olsun

Gözünüz aydın hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza almak da nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…