Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Şimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
Çok sevindim sağlıkla sıhhatle doğsun. Size hep dedim içinizi ferah tutun diye. Darısı başıma artık.

5.gün embriyosu 9.gün değeri 438 olup da ikiz olan var mı yaa. Doktor ikiz de olabilir dedi değere göre.. keseyi haftaya görecekmişiz

5.gün embriyosu 9.gün değeri 438 olup da ikiz olan var mı yaa. Doktor ikiz de olabilir dedi değere göre.. keseyi haftaya görecekmişiz
İlk bana da ikiz gibi geldi ama heyecanlandırmak istemedim:) değeri yüksek olup tek gebelik yaşayan da var.iki hafta sonra belli olur:)

Ben iyiyim sadece karın ağrılarım var. Göğüslerimin üstüne yatamıyorum. Bi de aşırı ateş atıyorum umarım sıkıntı çıkmaz...
Bugün test gününüzdü sanir
Şimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
Hayırlı olsun çook sevindim saglikla kucağına alırsın ınşallah darısı tüm isteyenlerin başına ❤

Cnm benim çift embriyo transferiydi 9. Gün 157 küsüratlı idi.11.gün 458 küsür oldu yani üç katı kadar arttı.ikizler benim.Allah sana ve herkese de tek çift farketmez sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin.

Ay perim bana da umut oluyorsun nasıl seviniyorum. Gerçekten kendim hamile kalmışım gibi sevindim

Çok sevindim. darısı bizlere. Dualarını bekliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…