Ne güzel bir haber bu , gözünüz aydın. Allah tamamına erdirsin bizim icinde dua edinŞimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
Kaç embriyo transfer edilmişti ve pgt ye gittimi ?Şimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
4. 350 tlcik geçmiş olsun.Memorial da histereskopi ameliyatı olanlar ücret ne kadar ödediniz bu hastanede tedavime başlamak istiyordum ama tekrar ameliyat dendi
Çok sevindim sağlıkla sıhhatle doğsun. Size hep dedim içinizi ferah tutun diye. Darısı başıma artık.Şimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
4. 350 tlcik geçmiş olsun.
Çok sağol canım darısı size inşallah. Duam sizinleÇok sevindim sağlıkla sıhhatle doğsun. Size hep dedim içinizi ferah tutun diye. Darısı başıma artık.
4250 tl idi yanlış hatırlamıyorsam
İlk bana da ikiz gibi geldi ama heyecanlandırmak istemedim:) değeri yüksek olup tek gebelik yaşayan da var.iki hafta sonra belli olur:)5.gün embriyosu 9.gün değeri 438 olup da ikiz olan var mı yaa. Doktor ikiz de olabilir dedi değere göre.. keseyi haftaya görecekmişiz
Hayırlı olsun bebeğiniz sorun neydi sizde cnmTeşekkür ederim 1 embriyo transfer edildi pgtsiz
Çikolata kistiydi. Tüpler bağırsaklardaHayırlı olsun bebeğiniz sorun neydi sizde cnm
Bugün test gününüzdü sanirBen iyiyim sadece karın ağrılarım var. Göğüslerimin üstüne yatamıyorum. Bi de aşırı ateş atıyorum umarım sıkıntı çıkmaz...
Hayırlı olsun çook sevindim saglikla kucağına alırsın ınşallah darısı tüm isteyenlerin başına ❤Şimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
Cnm benim çift embriyo transferiydi 9. Gün 157 küsüratlı idi.11.gün 458 küsür oldu yani üç katı kadar arttı.ikizler benim.Allah sana ve herkese de tek çift farketmez sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin.5.gün embriyosu 9.gün değeri 438 olup da ikiz olan var mı yaa. Doktor ikiz de olabilir dedi değere göre.. keseyi haftaya görecekmişiz
Tebrikler . Darısı bizim başımızaŞimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
Amin canım inşallah sizlerinde pozitif olurTebrikler . Darısı bizim başımıza
Ay perim bana da umut oluyorsun nasıl seviniyorum. Gerçekten kendim hamile kalmışım gibi sevindim11. Gün değerim 1219 çıktı. 2 gün önce 438di. Dış gebelikten korkmuştum çok şükür bu aşamayı da geçtim. İyiki memorial diyorum şimdi o kadar yolu gidip gelmemize değdi çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin. Sağlıkla devam eder inşallah
Çok sevindim.11. Gün değerim 1219 çıktı. 2 gün önce 438di. Dış gebelikten korkmuştum çok şükür bu aşamayı da geçtim. İyiki memorial diyorum şimdi o kadar yolu gidip gelmemize değdi çok şükür. Rabbim herkese nasip etsin. Sağlıkla devam eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?