Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba arkdaslar bende memorialde tedavi görüyorum yarın kontrolüm var gonol F iğnemi vurdum 5 gündür cetrotide iğnemede başldım doktorum gönül hanım umarım hepimiz hamile kalırız allahım hepimize nasip etsin inşallah şimdi yarın tumurtalara bakacaklar heralde tumurta toplama işlemine daha var sanırım birde gönül hanım bana hemen transfer olmicak 1 2 ay sonra dedi dondurulmuş embryo dedi sizce neden ?

Benim de dr gönül hanım. Yumurtan çoksa rahim dinlendirme yapılacak. İnan daha başarılı sonuçlar alınıyor dert etme. Burada çoğunluk rahim dinlendirilip yapılıyor transfer.

Benim de dr gönül hanım. Yumurtan çoksa rahim dinlendirme yapılacak. İnan daha başarılı sonuçlar alınıyor dert etme. Burada çoğunluk rahim dinlendirilip yapılıyor transfer.
Evet yumurta fazlaymış ondan bir iki ay dondurulcak ondan sonra transfer olucak denildi ama benim içim kıpır kıpır beklemek zor ama

Evet yumurta fazlaymış ondan bir iki ay dondurulcak ondan sonra transfer olucak denildi ama benim içim kıpır kıpır beklemek zor ama ☺
Canım sen yine 1-2 ay bekleyeceksin en fazla allah izin verirse.bi şekilde geçer inşallah.ben yumurta toplandıktan sonra açık miyom ameliyatı oldum ve tam 1 yıl sonra transfer oldum bide bana sor:) sonu güzel olsun da beklemeye değer

Ya gerçekten mi sizede allah sabır versin şuanda hamilemisiniz peki nasıldı süreciniz bn çok heycanlıuım hep boyle yeni bişeyler öğrenmek istiyorum

Benim de o şekilde oldu. Rezervin yüksekse ohss riskinden dolayı... diblenmiş rahimle daha başarılı sonuç alınıyor

Evet yumurta fazlaymış ondan bir iki ay dondurulcak ondan sonra transfer olucak denildi ama benim içim kıpır kıpır beklemek zor ama ☺
Bende Mart’tan beri bekliyorum. Sonu güzel olsun :) onların varlığı da motive ediyor İnan. Ben dosyamda embriyolarımın fotoğrafını görmüştüm de o gün ki duygularımı anlatamam.

Ya gerçekten mi sizede allah sabır versin şuanda hamilemisiniz peki nasıldı süreciniz bn çok heycanlıuım hep boyle yeni bişeyler öğrenmek istiyorum ☺
Hamileyim rabbime şükürler olsun ki canım.18 haftalık olduk şükür..rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah.benim bu 2.denememdi.memorialda ilk denemem.embriyolar 2018 Nisa’n ayında donduruldu.haziran ayında açık miyom ameliyatı oldum.doktor en az 6 ay geçmesi gerekiyor ameliyattan sonra dedi.ben Kasım gibi gittim doktor histeroskobi olmam gerektiğini söyledi ameliyattan kalan bi yapışıklık olmuş rahimde.şubatın ilk haftası histeroskobi oldum.şubat sonunda transfer hazırlıklarına başladık.martta transfer oldu çok şükür bin şükür tuttu.rabbim bekleme sürecinde bir kolaylık veriyor.bu yolda olan herkesin rabbim yar ve yardımcısı olsun allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Son düzenleme:
Bende Mart’tan beri bekliyorum. Sonu güzel olsun :) onların varlığı da motive ediyor İnan. Ben dosyamda embriyolarımın fotoğrafını görmüştüm de o gün ki duygularımı anlatamam.
Bir kişi daha demişti embriyomun resmini görmüştüm diye ben de geçen hafta transfer sürecine başladım dosyam doktor hanımın masasındaydi biraz baktım heves ettim bende görür müyüm diye ama yok göremedim ya da bakmasını bilemedim

Canim bize doktorumuz transferden önce embriyolarimizin resmini göstermişti söyleseniz gösteriyorlar dosyada transfer günü de resmini veriyorlar zaten

Peki bişey sorucam yumurtarı ne zaman kacıncı günü alıyorlar benim bu gün 6. Gün ilaçları falan kullanmaya başlayalı daha varmısır sizce en büyük yumurtam da 10 mm olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…