Canım benim o da olacak inşallah duam sizinleAy perim bana da umut oluyorsun nasıl seviniyorum. Gerçekten kendim hamile kalmışım gibi sevindim
Etmem mi aynı yollardan geçiyoruz Allahım size de nasip etsin inşallah ❤Çok sevindim.darısı bizlere. Dualarını bekliyorum:)
Benim de dr gönül hanım. Yumurtan çoksa rahim dinlendirme yapılacak. İnan daha başarılı sonuçlar alınıyor dert etme. Burada çoğunluk rahim dinlendirilip yapılıyor transfer.Merhaba arkdaslar bende memorialde tedavi görüyorum yarın kontrolüm var gonol F iğnemi vurdum 5 gündür cetrotide iğnemede başldım doktorum gönül hanım umarım hepimiz hamile kalırız allahım hepimize nasip etsin inşallah şimdi yarın tumurtalara bakacaklar heralde tumurta toplama işlemine daha var sanırım birde gönül hanım bana hemen transfer olmicak 1 2 ay sonra dedi dondurulmuş embryo dedi sizce neden ?
Evet yumurta fazlaymış ondan bir iki ay dondurulcak ondan sonra transfer olucak denildi ama benim içim kıpır kıpır beklemek zor amaBenim de dr gönül hanım. Yumurtan çoksa rahim dinlendirme yapılacak. İnan daha başarılı sonuçlar alınıyor dert etme. Burada çoğunluk rahim dinlendirilip yapılıyor transfer.
Canım sen yine 1-2 ay bekleyeceksin en fazla allah izin verirse.bi şekilde geçer inşallah.ben yumurta toplandıktan sonra açık miyom ameliyatı oldum ve tam 1 yıl sonra transfer oldum bide bana sor:) sonu güzel olsun da beklemeye değerEvet yumurta fazlaymış ondan bir iki ay dondurulcak ondan sonra transfer olucak denildi ama benim içim kıpır kıpır beklemek zor ama ☺
Ya gerçekten mi sizede allah sabır versin şuanda hamilemisiniz peki nasıldı süreciniz bn çok heycanlıuım hep boyle yeni bişeyler öğrenmek istiyorumCanım sen yine 1-2 ay bekleyeceksin en fazla allah izin verirse.bi şekilde geçer inşallah.ben yumurta toplandıktan sonra açık miyom ameliyatı oldum ve tam 1 yıl sonra transfer oldum bide bana sor:) sonu güzel olsun da beklemeye değer
Benim de o şekilde oldu. Rezervin yüksekse ohss riskinden dolayı... diblenmiş rahimle daha başarılı sonuç alınıyorMerhaba arkdaslar bende memorialde tedavi görüyorum yarın kontrolüm var gonol F iğnemi vurdum 5 gündür cetrotide iğnemede başldım doktorum gönül hanım umarım hepimiz hamile kalırız allahım hepimize nasip etsin inşallah şimdi yarın tumurtalara bakacaklar heralde tumurta toplama işlemine daha var sanırım birde gönül hanım bana hemen transfer olmicak 1 2 ay sonra dedi dondurulmuş embryo dedi sizce neden ?
Bende Mart’tan beri bekliyorum. Sonu güzel olsun :) onların varlığı da motive ediyor İnan. Ben dosyamda embriyolarımın fotoğrafını görmüştüm de o gün ki duygularımı anlatamam.Evet yumurta fazlaymış ondan bir iki ay dondurulcak ondan sonra transfer olucak denildi ama benim içim kıpır kıpır beklemek zor ama ☺
Rezervemin iyi oldugunu soyledi gönül hanım siz peki hamilemisinizBenim de o şekilde oldu. Rezervin yüksekse ohss riskinden dolayı... diblenmiş rahimle daha başarılı sonuç alınıyor
Marttan beri transferiniz olmadı mı hala pekiBende Mart’tan beri bekliyorum. Sonu güzel olsun :) onların varlığı da motive ediyor İnan. Ben dosyamda embriyolarımın fotoğrafını görmüştüm de o gün ki duygularımı anlatamam.
Evet daha yeni 4+2Rezervemin iyi oldugunu soyledi gönül hanım siz peki hamilemisiniz
Yok olmadı fakat merkezle alakalı bir durum değil benimle alakalı bir durumdan dolayı gecikti.Marttan beri transferiniz olmadı mı hala peki
Hayırlı olsun inşallah sağlıcakla kucagınıza alırsınız darısı bizim başımızaEvet daha yeni 4+2
Anladım inşaah en kosa sürede biz de anne oluruzYok olmadı fakat merkezle alakalı bir durum değil benimle alakalı bir durumdan dolayı gecikti.
Hamileyim rabbime şükürler olsun ki canım.18 haftalık olduk şükür..rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde nasip eder inşallah.benim bu 2.denememdi.memorialda ilk denemem.embriyolar 2018 Nisa’n ayında donduruldu.haziran ayında açık miyom ameliyatı oldum.doktor en az 6 ay geçmesi gerekiyor ameliyattan sonra dedi.ben Kasım gibi gittim doktor histeroskobi olmam gerektiğini söyledi ameliyattan kalan bi yapışıklık olmuş rahimde.şubatın ilk haftası histeroskobi oldum.şubat sonunda transfer hazırlıklarına başladık.martta transfer oldu çok şükür bin şükür tuttu.rabbim bekleme sürecinde bir kolaylık veriyor.bu yolda olan herkesin rabbim yar ve yardımcısı olsun allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahYa gerçekten mi sizede allah sabır versin şuanda hamilemisiniz peki nasıldı süreciniz bn çok heycanlıuım hep boyle yeni bişeyler öğrenmek istiyorum ☺
Bir kişi daha demişti embriyomun resmini görmüştüm diye ben de geçen hafta transfer sürecine başladım dosyam doktor hanımın masasındaydi biraz baktım heves ettim bende görür müyüm diye ama yok göremedim ya da bakmasını bilemedimBende Mart’tan beri bekliyorum. Sonu güzel olsun :) onların varlığı da motive ediyor İnan. Ben dosyamda embriyolarımın fotoğrafını görmüştüm de o gün ki duygularımı anlatamam.
Canim bize doktorumuz transferden önce embriyolarimizin resmini göstermişti söyleseniz gösteriyorlar dosyada transfer günü de resmini veriyorlar zatenBir kişi daha demişti embriyomun resmini görmüştüm diye ben de geçen hafta transfer sürecine başladım dosyam doktor hanımın masasındaydi biraz baktım heves ettim bende görür müyüm diye ama yok göremedim ya da bakmasını bilemedim
Ya çok tatlı demek resmini veriyorlarCanim bize doktorumuz transferden önce embriyolarimizin resmini göstermişti söyleseniz gösteriyorlar dosyada transfer günü de resmini veriyorlar zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?