- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Duruma göre 11,12 veya 13 gün sonra toplanıyor benim bazıları en son 23, 22 mm falandı. 10 mm de asla toplanmıyor.Peki bişey sorucam yumurtarı ne zaman kacıncı günü alıyorlar benim bu gün 6. Gün ilaçları falan kullanmaya başlayalı daha varmısır sizce en büyük yumurtam da 10 mm olmuş
Inş büyümüşlerdir. Duruma göre toplarlar evet. Yumurta toplama işlemi yani opu hafif anestezi altında yapılıyor gerçekten çok kolay bi işlem. Ayrıca hafif olduğu için ayni gün içinde hastaneden taburcu oluyorsunuz. Çok hafif kanamam oldu ilk gün sonra ne ağrı ne sızı ne kanama. Yaklaşık 5 gun sonra da regl oldum. Bu durum kişiye göre değişiyor.Yok 4 gün önce 10 mm di en büyüğü şimdi dahada büyümüşlerdir heraldehım anladım muhtelemen bu hafta içi toplanır o halde oyle tahmin ediyorum peki yumurta alımı nasıl ağrı hissetmiyoruz sanırım ama uyandıktan sonra ağrı oluyor mu ve adet mi oluyorsunuz yumurta toplandıktan sonra
Vardır muhakkak ama görememişsindir :)Bir kişi daha demişti embriyomun resmini görmüştüm diye ben de geçen hafta transfer sürecine başladım dosyam doktor hanımın masasındaydi biraz baktım heves ettim bende görür müyüm diye ama yok göremedim ya da bakmasını bilemedim
Merhaba çok yakın zamanlarımız bende 24 ünde başladım. Gonalf 225 lik. 2 gündür de cetrotide e başladım . Pazartesi randevum var. Sizin kaç yumurta büyüdü şimdilik benim sadece 2Merhaba arkdaslar bende memorialde tedavi görüyorum yarın kontrolüm var gonol F iğnemi vurdum 5 gündür cetrotide iğnemede başldım doktorum gönül hanım umarım hepimiz hamile kalırız allahım hepimize nasip etsin inşallah şimdi yarın tumurtalara bakacaklar heralde tumurta toplama işlemine daha var sanırım birde gönül hanım bana hemen transfer olmicak 1 2 ay sonra dedi dondurulmuş embryo dedi sizce neden ?
Benim transferimin geç olma sebebi yumurta sayımın fazla olmasıymış ve bu ohss denilen şeye sebeb olabilirmiş o yüzden de bir iki ay sonra transfer planlancakmış bu şekilde soyledi gönül hanım yarın kontrolüm var benimde sabah 10. 30 bakalım ne durumdayım bende merak ediyorum.. Sizinde hakkınızda hayırlı olsun ben orda ki herkese güveniyorum açıkcasıMerhaba çok yakın zamanlarımız bende 24 ünde başladım. Gonalf 225 lik. 2 gündür de cetrotide e başladım . Pazartesi randevum var. Sizin kaç yumurta büyüdü şimdilik benim sadece 2. Şöyle ki semra hoca düşük doz tedavi planladı. Rahmimde kavitemi geniş buldu ve eğer 3 tane falan folikül gelişirse histereskopi düşünülebilir dedi. HEMDE DİNLENMEK TAZE TRANSFERE GÖRE DAHA İYİ OLABİLİR DEDİ. DONUP ÇÖZMEK YANİ. belki sizede böyle uygun görmüşlerdir.sorun sebebini bence. Sevgiler
Evet canim onları devamlı saklayacağım ilerde yavruma gösteririm nasip olursa inşallah ❤❤Ya çok tatlı demek resmini veriyorlar
Sağolun hayırlısı olsun hepimiz için. Bende güveniyorum. Benim için en doğrusunu seçeceklerinin farkındayım. Güzel haberlerimiz olaun inşallahBenim transferimin geç olma sebebi yumurta sayımın fazla olmasıymış ve bu ohss denilen şeye sebeb olabilirmiş o yüzden de bir iki ay sonra transfer planlancakmış bu şekilde soyledi gönül hanım yarın kontrolüm var benimde sabah 10. 30 bakalım ne durumdayım bende merak ediyorum.. Sizinde hakkınızda hayırlı olsun ben orda ki herkese güveniyorum açıkcası
Kızlar transferden az önce cıktım buarada melike adlı arkadaşımızla transferi beklerken tanıştık aynı saatlerde oldu transfer inşallah ikimiz de dahil hepimiz mutlu sonuçlar alırız
İyiyim canım ama hiçbir değişiklik hissetmedim ben sadece ayaklarım yanıyor o da havalar çok sıcak ondan olabilir.göğüslerimde şişkinlik yada kasıklarda batma gibi şeyler olmadı.Sende durumlar nasıl ?Canım nasılsın nasıl gidiyo transferden sonra varmı bi değişiklik
İyiyim canım ama hiçbir değişiklik hissetmedim ben sadece ayaklarım yanıyor o da havalar çok sıcak ondan olabilir.göğüslerimde şişkinlik yada kasıklarda batma gibi şeyler olmadı.Sende durumlar nasıl ?
Belirti için zaten erken daha 3.günümüz.Buarada bisey sorcam transfer bitince seni de hemen sedyeye aldilarmi beni hemen aldilarBendede aynı canım benimde tek problemim ayaklarm yorulmadıgım halde saatlerce yol yürümüş gibi agrıyor kasıklarımda bazen ufak sancılarım oluyo ama sanırım oda aşırı su içme cabamdan
Evet canım benide aldılar sedyeye kalkmadan kendini kaydırarak sedyeye geç dedilerBelirti için zaten erken daha 3.günümüz.Buarada bisey sorcam transfer bitince seni de hemen sedyeye aldilarmi beni hemen aldilar
Sağlıklı bebekler olsunlar size inşAllah.Dün opu yapıldı
9 yumurta toplandı 5 tanesi olgun çıkmış 4 tanesi döllenmiş yarın bilgi verilmicek sonraki gün 3.gün durumlarını söyleyecekler. Hayırlısı bakalım.
Hayırlısı olsunDün opu yapıldı
9 yumurta toplandı 5 tanesi olgun çıkmış 4 tanesi döllenmiş yarın bilgi verilmicek sonraki gün 3.gün durumlarını söyleyecekler. Hayırlısı bakalım.
Ben orda bi sure yatirirlar zannediyodum demekki gerek yokmus buarada ben sadece ilk gun yattim ertesi gun yemek yaptim masa kurdum fln yatamiyorum fazla canim sıkılıyoEvet canım benide aldılar sedyeye kalkmadan kendini kaydırarak sedyeye geç dediler
Rahat ol annesi o çoktan tutunmuştur bile :) okuduğum kadarıyla 5. Gün embriyosu 24 saat için de tutunuyormuş en geç 48 saat içindeBen orda bi sure yatirirlar zannediyodum demekki gerek yokmus buarada ben sadece ilk gun yattim ertesi gun yemek yaptim masa kurdum fln yatamiyorum fazla canim sıkılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?