Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Rahat ol annesi o çoktan tutunmuştur bile :) okuduğum kadarıyla 5. Gün embriyosu 24 saat için de tutunuyormuş en geç 48 saat içinde
insallah bana sıkıca tutunmuştur ben de 4. Gün tutunma tamamlanıyor diye okudum hatta 5. Gün beta hcg salınmaya başlıyormuş 9.yani test günü anlamlı düzeyde yüksek çıkıyormuş

insallah bana sıkıca tutunmuştur ben de 4. Gün tutunma tamamlanıyor diye okudum hatta 5. Gün beta hcg salınmaya başlıyormuş 9.yani test günü anlamlı düzeyde yüksek çıkıyormuş
Yaaa ama bazı embriyolar kabuğundan çıkmak üzere oluyor hatta ben 6aa embriyomu gördüm hücreler dışarıya çıkmıştı neredeyse işte o embriyoya düşüp tutunuyormuş. Embriyolar 5. Günden sonraya lab gitmiyor embriyoya tutunması gerektiği için. Sen 3. Gün embriyosunu okumuş olabilirsin. Tabi ben de çok emin değilim. :) hayırlısı olsun hepimiz için. Bebeklerimizin yüzlerini görmek nasip olsun.

Benim 5aa fotosunda hücreler dışarı taşmamıştı amin hepimiz için

Merhabalar

Sorunumuz: varikosel- sperm yavaşlıgı
İlk tüp bebek denememden 1kızım var.

3tüp bebek denemesi ve 2dondurulmuş tedavi hepsi negatif sonuçlandı ve hepsi aynı merkez kızımı yaptırdıgım hastane..

Artık merkez degiştirmek istioruz, tüm embriyolarım 5.güne gelmesine ve 5aa olmasına ragmen tutmadı, bi denememde pgt de yapıldı sonuç negatif.

Sizlerin bana önerebileceginiz şeylere çok ihtiyacım var tecrübeliler, maddi ve manevi çok yıprandık

Yaaaa. Aynı sorun bizde de var henüz transfer olmadım. Hem pgt ki hem de iyi kalite. Neden tutunmadı acaba.

Doktorum hiç bir açıklama yapamadı, bana iyi sperm ve iyi kalite yumurta denk gelmeli dio
İyi sperm ve iyi kalite yumurta olmada 5. Güne gelir mi pgtden de sağlam çıkmış. Benim de 2 tane pgtli embriyom var üstelik eşimde %97lik haraketsizlik var yani seçilen spermler %3lük kısımdan. İleri harakette yok. Eyvah eyvah o zaman .

Siz nerde tedavi gördünüz? Hangi hastane? Peki doktorunuz bu duruma ne açıklama getirdi?

İleri hareketli olması saglıklı olmadıkları anlamına gelmez ama zaten onlar kendileri birleştirio embriyoları, yani spermin hareketli olup olmaması etkilemez tedaviyi

Arkadaslar benim gibi histeroskopi olan olucak yada var mı semra hanım hafif çöküntü var dedi yapılanilir dedi lütfen cevap verin

Arkadaslar benim gibi histeroskopi olan olucak yada var mı semra hanım hafif çöküntü var dedi yapılanilir dedi lütfen cevap verin
CAnım bende de yapışıklık vardı,memorialda histeroskobi oldum çizikte atıldı.fiyat olarakta 4350 ₺ di Şubat ayında..hiç korkma çok kolay bi operasyon aynı yumurta toplama gibi.bir iki saat sonra hastaneden çıkıyorsun genelde.

İleri hareketli olması saglıklı olmadıkları anlamına gelmez ama zaten onlar kendileri birleştirio embriyoları, yani spermin hareketli olup olmaması etkilemez tedaviyi
Şişli Memorial da gördüm. Bu sayfadaki çoğunluk oranın hastası. Benden 26 olgun yumurta toplandı 5 tanesi 5. Güne sağlıklı geldi iyi kalite. Bunun için dr yorumu spermlerle alakalı dedi. Yıkama sonrası elimizde 100 bin tane anca sağlıklı kalıyordu bir de üstüne morfoloji 0 olunca seçmesi zor olmuştur. 5 embriyoda 3 e düştü pgt ile 1 tanesi de pgtsiz.
Ben yine de memnunum yeterki bana evlat olsunlar. Senin anlayacağın bizim spermlerin de durumu çok vahimdi hatta Semra hoca bana eğer ki istediğimiz sonuca ulaşamazsak tesa yaparız demişti ama gerek kalmadı Hamd olsun. Biz uzun dönem tedavi gördük eşimde ilerleme olmadı fakat DNA hasarı da yoktu belki bu etkili olmuştur. Tutunacaklar mı allah bilir. Üzülmüyor değilim

Acaba kesin olucakmıyım oda belli değil bu hafta içi yumurta toplama işlemim olurmuş oyle soylediler işe yara mı acaba kafamde deli sorular Peki bu ameliyattan sonra transfer ne zmaan oluyor

Acaba kesin olucakmıyım oda belli değil bu hafta içi yumurta toplama işlemim olurmuş oyle soylediler işe yara mı acaba kafamde deli sorular ☺ Peki bu ameliyattan sonra transfer ne zmaan oluyor
Histeroskobi hemen adet bitiminde yapılıyor.diğer adetin geldiğinde 2.gün başlıyorsun yani beklemene gerek yok

Ben orda bi sure yatirirlar zannediyodum demekki gerek yokmus buarada ben sadece ilk gun yattim ertesi gun yemek yaptim masa kurdum fln yatamiyorum fazla canim sıkılıyo
Yaa bende çatladım can sıkıntısından hava alıp eve döndm 3 gün hep psikolojim bozuldu evde kalmaktan ama bugn attım kendimi sokaklara yürüdüm gezdim allah sonumuzu hayretsin inş

bitkisel ürünler de deneyebilirsiniz. mesela hayıt civan perçemi karışımı var bildiğim. kullananlar var. hayıt otu zaten kadın hormonlarını düzenlemek için kullanılıyor. mesela hayıt otu ile ilgili biraz araştırma yaparsanız google'da bununla ilgili yazılar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rabbim hayırlısı ile bu kalan embriyoları nasip etsin güsel haberlerle gel cnm... n zmn transfer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…