Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim 5aa fotosunda hücreler dışarı taşmamıştı amin hepimiz için

Genellikle, embriyo transferinden sonra eğer 5. gün embriyo transferi olmuşsa 48. saat içinde implantasyon gerçekleşmektedir. İmplantasyondan sonra kanda Beta HCG hormonu artmaya başlar ve kandan gebelik testi ile gebelik sonucu öğrenilebilir.

canım
bahçeci sitesinde yukarıdaki gibi yazmış baksana

Ben de okumuştum onu kan testi yaptırsak çıkar o halde

Benimde ilk aklıma gelen test yaptırmak oldu ama 9. güne kadar beklememiz saçma olmazmıydı çıkacak olsa en azından 5 . gün test günnz falan demezmiydi memorial
5.gün değer az cıkıyor sanırım 9.güne kadar baya bi yükseldiği için kesinlik kazanıyor bence. Sen çarlatma iğnesi kullandın mı? Benim idrar testim hala silik çizgi çıkıyor

Arkadaslar benim gibi histeroskopi olan olucak yada var mı semra hanım hafif çöküntü var dedi yapılanilir dedi lütfen cevap verin
Ben daha yeni oldum histeroskopi bende de hafif çöküntü vardı Semra hanım ol falan dedi gebeliğin ilerleyen zamanlarında kayıp yaşama dedi. Operasyon sonrası Umut bey ( Semra hanımla ameliyata giriyor) odama gelip bilgi verdiğinde zannettiğimiz gibi çökük yokmuş dedi yani ben biraz boşu boşuna ameliyat oldum sizin çöküntünüz ne boyutta bilemem. Farklı bir uzmandan da görüş alin derim.

5.gün değer az cıkıyor sanırım 9.güne kadar baya bi yükseldiği için kesinlik kazanıyor bence. Sen çarlatma iğnesi kullandın mı? Benim idrar testim hala silik çizgi çıkıyor

Dayanamayıp yaptınmı transferden sonrada kullandım canım ama hiç test yapmadım.Aslında memorial dışında diger yerlerde 12 . gün yapılır demişler off çatlıcam meraktan

Dayanamayıp yaptınmı transferden sonrada kullandım canım ama hiç test yapmadım.Aslında memorial dışında diger yerlerde 12 . gün yapılır demişler off çatlıcam meraktan
Ben ovitrelle kullandım bugün iğneyi olalı 10 gün oldu prospektüsünde 10 güne kadar yalancı pozitif sonuç verir yazıyor amacım ipneyi test etmek aslında

Benimkide 6ab idi. Ve hücrelerin çoğu dışarı taşmıştı. Hatta transfer gecesi karın ağrılarım başlamıştı sızı şeklinde hemen o gece tutunmuş.

Transferimin 13.günü 3510 çıktı. Bu son kan verişimdi. Darısı kese ve kalp atışına
Belki faydası olur. Ben transferden önce ve sonra hep kemik suyu içtim ilikli. Günde 1 su bardağı.. belki siz de içersiniz Nar suyuna da inanıyorum tabi her şeyden önemlisi rahim içi sağlığı ve embriyo kalitesi. Rabbim hepinize nasip etsin.. ki şişlideyseniz eninde sonunda olur diye düşünüyorum.
Bu pgtsiz embriyom sağlıkla devam eder inşallah ki edemezse de pes etmek yok tekrar tedaviye başlayacağım.hala bile sevinemiyorum acaba gider mi benden diye. Eşim ve ailemde 3 aylık olmadan sevinemeyiz diyorlar. Bakalım kısmet

Maşallah değerleriniz çok güzel artmış darısı bizim gibi tüm isteyenlere olsun inşallah buarada sizinki ikiz mi olucak acaba çok ediyorum artışlar baya yüksek görünüyor

Kızlar çok mutsuzum 1 tane 16.5 mm lik folikül var yarın tekrar gidicem. Belkide çatlama iğnesi verilicek. 12mm 11.5mm 10.5mm 8 mm gibi foliküllerde var ama geriden geldiği için onlardan umut yokmuş. Geçen sefer 7 yumurtadan 5i döllenip 2 si 3.güne dayanmıştı. Transferde negatif oldu. Şimdi sadece 1 tane var elimde hiç umutlanamıyorum. Varmı örnek durumlar

banada erken doğum olabilir tarzında soyledi ama bilmiyorum ne derseler yapacam heralde ilk tüp bebek denemem bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…