- 19 Şubat 2019
- 215
- 180
- 23
- 34
Benim 5aa fotosunda hücreler dışarı taşmamıştıamin hepimiz için
Ben de okumuştum onuGenellikle, embriyo transferinden sonra eğer 5. gün embriyo transferi olmuşsa 48. saat içinde implantasyon gerçekleşmektedir. İmplantasyondan sonra kanda Beta HCG hormonu artmaya başlar ve kandan gebelik testi ile gebelik sonucu öğrenilebilir.
canım
bahçeci sitesinde yukarıdaki gibi yazmış baksana
Ben de okumuştum onukan testi yaptırsak çıkar o halde
5.gün değer az cıkıyor sanırım 9.güne kadar baya bi yükseldiği için kesinlik kazanıyor bence. Sen çarlatma iğnesi kullandın mı? Benim idrar testim hala silik çizgi çıkıyorBenimde ilk aklıma gelen test yaptırmak oldu ama 9. güne kadar beklememiz saçma olmazmıydı çıkacak olsa en azından 5 . gün test günnz falan demezmiydi memorial
5.gün değer az cıkıyor sanırım 9.güne kadar baya bi yükseldiği için kesinlik kazanıyor bence. Sen çarlatma iğnesi kullandın mı? Benim idrar testim hala silik çizgi çıkıyor
Ben daha yeni oldum histeroskopi bende de hafif çöküntü vardı Semra hanım ol falan dedi gebeliğin ilerleyen zamanlarında kayıp yaşama dedi. Operasyon sonrası Umut bey ( Semra hanımla ameliyata giriyor) odama gelip bilgi verdiğinde zannettiğimiz gibi çökük yokmuş dedi yani ben biraz boşu boşuna ameliyat oldum sizin çöküntünüz ne boyutta bilemem. Farklı bir uzmandan da görüş alin derim.Arkadaslar benim gibi histeroskopi olan olucak yada var mı semra hanım hafif çöküntü var dedi yapılanilir dedi lütfen cevap verin
5.gün değer az cıkıyor sanırım 9.güne kadar baya bi yükseldiği için kesinlik kazanıyor bence. Sen çarlatma iğnesi kullandın mı? Benim idrar testim hala silik çizgi çıkıyor
Ben ovitrelle kullandım bugün iğneyi olalı 10 gün oldu prospektüsünde 10 güne kadar yalancı pozitif sonuç verir yazıyor amacım ipneyi test etmek aslındaDayanamayıp yaptınmı transferden sonradakullandım canım ama hiç test yapmadım.Aslında memorial dışında diger yerlerde 12 . gün yapılır demişler off çatlıcam meraktan
Ben ovitrelle kullandım bugün iğneyi olalı 10 gün oldu prospektüsünde 10 güne kadar yalancı pozitif sonuç verir yazıyor amacım ipneyi test etmek aslında
Yapsam da yapmasam da sonuş değişmeyecek olacaksa zaten olacak kısmetimde yoksa olmayacak ben testleri internetten toplu bi sekilde almistim 25 taneahahahha 10. günden sonra yapacakmısın peki mesela yarın
Yapsam da yapmasam da sonuş değişmeyecek olacaksa zaten olacak kısmetimde yoksa olmayacak ben testleri internetten toplu bi sekilde almistim 25 taneoyalaniyorum vakit geçiyo
Fotolarını yükleyebilsem sen de görürdün ama nasıl yükleniyor yapamadımhahaha valla çok mantıklıyımış ben nasıl akıl edemedim bu toplu alımı
Benimkide 6ab idi. Ve hücrelerin çoğu dışarı taşmıştı. Hatta transfer gecesi karın ağrılarım başlamıştı sızı şeklinde hemen o gece tutunmuş.Yaaa ama bazı embriyolar kabuğundan çıkmak üzere oluyor hatta ben 6aa embriyomu gördüm hücreler dışarıya çıkmıştı neredeyse işte o embriyoya düşüp tutunuyormuş. Embriyolar 5. Günden sonraya lab gitmiyor embriyoya tutunması gerektiği için. Sen 3. Gün embriyosunu okumuş olabilirsin. Tabi ben de çok emin değilim. :) hayırlısı olsun hepimiz için. Bebeklerimizin yüzlerini görmek nasip olsun.
Maşallah değerleriniz çok güzel artmış darısı bizim gibi tüm isteyenlere olsun inşallah buarada sizinki ikiz mi olucak acaba çok ediyorum artışlar baya yüksek görünüyorTransferimin 13.günü 3510 çıktı. Bu son kan verişimdi. Darısı kese ve kalp atışına
Belki faydası olur. Ben transferden önce ve sonra hep kemik suyu içtim ilikli. Günde 1 su bardağı.. belki siz de içersinizNar suyuna da inanıyorum tabi her şeyden önemlisi rahim içi sağlığı ve embriyo kalitesi. Rabbim hepinize nasip etsin.. ki şişlideyseniz eninde sonunda olur diye düşünüyorum.
Bu pgtsiz embriyom sağlıkla devam eder inşallah ki edemezse de pes etmek yok tekrar tedaviye başlayacağım.hala bile sevinemiyorum acaba gider mi benden diye. Eşim ve ailemde 3 aylık olmadan sevinemeyiz diyorlar. Bakalım kısmet
Sanmıyorum tek embriyo koydularMaşallah değerleriniz çok güzel artmış darısı bizim gibi tüm isteyenlere olsun inşallah buarada sizinki ikiz mi olucak acaba çok ediyorum artışlar baya yüksek görünüyor
banada erken doğum olabilir tarzında soyledi ama bilmiyorum ne derseler yapacam heralde ilk tüp bebek denemem bideBen daha yeni oldum histeroskopi bende de hafif çöküntü vardı Semra hanım ol falan dedi gebeliğin ilerleyen zamanlarında kayıp yaşama dedi. Operasyon sonrası Umut bey ( Semra hanımla ameliyata giriyor) odama gelip bilgi verdiğinde zannettiğimiz gibi çökük yokmuş dedi yani ben biraz boşu boşuna ameliyat oldum sizin çöküntünüz ne boyutta bilemem. Farklı bir uzmandan da görüş alin derim.
Banada aynı şey söylendi kavite bozukluğu varmışbanada erken doğum olabilir tarzında soyledi ama bilmiyorum ne derseler yapacam heralde ilk tüp bebek denemem bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?