Hiç umutsuz olmayın kim demiş küçük folüküller gelmez diye gelebilir. En son tedavimde toplanan en küçük folükülüm 6aa blastokist oldu. Diğerleri olamadı. Ve şuan da benimle. Moralinizi bozmayın bu işin en büyük düşmanı Stress.......... En önemli olayı ise Sabır.......... Hakkınızda hayırlısı olsunKızlar çok mutsuzum 1 tane 16.5 mm lik folikül var yarın tekrar gidicem. Belkide çatlama iğnesi verilicek. 12mm 11.5mm 10.5mm 8 mm gibi foliküllerde var ama geriden geldiği için onlardan umut yokmuş. Geçen sefer 7 yumurtadan 5i döllenip 2 si 3.güne dayanmıştı. Transferde negatif oldu. Şimdi sadece 1 tane var elimde hiç umutlanamıyorum. Varmı örnek durumlar
Cidden mii . Çok sevindim sizin adınıza. Eşimde bende onları gözden çıkardık. İlk denememizde hüsrana uğrayınca şimdi kendimizi kandırmış gibi hissediyoruz. Gonal f e hala devam edicekmişiz mesaj geldi demekki yinede onları takip ediyorlar inşallah dediğiniz gibi olur. Çok sağolumHiç umutsuz olmayın kim demiş küçük folüküller gelmez diye gelebilir. En son tedavimde toplanan en küçük folükülüm 6aa blastokist oldu. Diğerleri olamadı. Ve şuan da benimle. Moralinizi bozmayın bu işin en büyük düşmanı Stress.......... En önemli olayı ise Sabır.......... Hakkınızda hayırlısı olsun
Bölünmüş olabilirSanmıyorum tek embriyo koydular
Sizede mi semra hanım soyledi acabaBanada aynı şey söylendi kavite bozukluğu varmış
EvetSizede mi semra hanım soyledi acaba
Benimde hafta sonu gelmeden toplanırmış. Bugün gittim . Yarında çağırdı. Gonalf ve cetrotide devam bugün. Çarşamba belki çatlatma olurmuşum. 1 tane folikül var gelişen diğerleri geriden geliyor. 24.haziranda bailadım ya sizSiz ne aşamadısınuz acaba benim bu hafta içi yumurtam toplanırnış yarında kontrolüm var
EvettttAaa bende 24 dün de başladım iğnelerime bende şuanda devam ediyorum ikimizde aynı günde başlamışız
Cidden mii . Çok sevindim sizin adınıza. Eşimde bende onları gözden çıkardık. İlk denememizde hüsrana uğrayınca şimdi kendimizi kandırmış gibi hissediyoruz. Gonal f e hala devam edicekmişiz mesaj geldi demekki yinede onları takip ediyorlar inşallah dediğiniz gibi olur. Çok sağolum
Anladım dondurunca daha iyi oluyormuş. İnşallah en hayırlısı olurBenimde 12 45 de yarın ipek düzgüner di sanırım o doktor muayen olcakmışım benim yumurta fazlalığım var boyutlarıda eş değer bi sıkıntı görünmüyor ama transferim hemen olmicakmış yumurta fazla oldugu için ohss denilen bişey olabilirmiş embryoyu dondurcaklarmış bir iki ay o şekilde
Bilmiyorum ki bakalım yarın belli olacak . Çok sağolunMerhaba
Benim de geriden gelen yumurta sayım çoktu. Öndekileri riske atıp(fazla büyüdüler 22-23 mm civarı) geriden gelenleri büyütmek için 3 gün daha fazla Gonal F oldum. Belki sizde de böyle bir şey yaparlar. Semra Hoca buna karar vermişti. Hayırlısı olsun hakkınızda
Rabbim sana cennetinin anahtarını vermiş. Allah bağışlasınSelam kızlar Bayadır bakamadım topiğe yeni arkadaşlar gelmiş hayırlı olsun herkese inş Rabbim anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla. Bende haziranın ilk haftası doğum yaptım hatırlayanlar vardır belki ikili testimiz riskli çıkmıştı. Pgt yaptırmadığımıza o gün pişman olduk ama son pişmanlık fayda etmiyormuş. Üçüncü ve dördüncü transferlerimi memorialde oldum ilkini kaybettim kromozom bozukluğu varmış 11 haftalık. Semra hanımla görüştük pgtye gerek duymadı ve yaptırma diye de ısrar etti dondurulmuş 5aa embriyomuz için pgt için çözdürüp dondurmayı önermesi. Yeni tedavi başlayalım dedim gerek yok dedi bi şekilde bizi ikna etti.yinede kendime kızıyorum vicdan azabı çekiyorum bebeğim çok şükür sağlıklı ama artı bir kromozomla nasibimizde bu varmış o bizim meleğimiz ona çok iyi bakcaz Allahın izniyle böyle olmasında kimsede suç aramıyorum basiretimiz bağlandı meleğimiz bizi seçtiimkanı olan pgt yaptırsın
Benimde pgtliyi değil pgtsizi transfer ettiler... +1 de olacaksa da benim canım kanım olacakSelam kızlar Bayadır bakamadım topiğe yeni arkadaşlar gelmiş hayırlı olsun herkese inş Rabbim anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla. Bende haziranın ilk haftası doğum yaptım hatırlayanlar vardır belki ikili testimiz riskli çıkmıştı. Pgt yaptırmadığımıza o gün pişman olduk ama son pişmanlık fayda etmiyormuş. Üçüncü ve dördüncü transferlerimi memorialde oldum ilkini kaybettim kromozom bozukluğu varmış 11 haftalık. Semra hanımla görüştük pgtye gerek duymadı ve yaptırma diye de ısrar etti dondurulmuş 5aa embriyomuz için pgt için çözdürüp dondurmayı önermesi. Yeni tedavi başlayalım dedim gerek yok dedi bi şekilde bizi ikna etti.yinede kendime kızıyorum vicdan azabı çekiyorum bebeğim çok şükür sağlıklı ama artı bir kromozomla nasibimizde bu varmış o bizim meleğimiz ona çok iyi bakcaz Allahın izniyle böyle olmasında kimsede suç aramıyorum basiretimiz bağlandı meleğimiz bizi seçtiimkanı olan pgt yaptırsın
Canım pgt de yüzde yüz güvenilir değilki. %2,4 hatalı tanı riski var diye raporlarda belirtiliyor. Benim yakın bir arkadaşım hamileliğinde gitmediği perinatolog kalmadı. Gittiği her Dr çocuğu aldırmasını önerdi. Arkadaşım kürtaj olmadı sağlıklı doğdu çocuğu. Gebelik takiplerinde hiçbir sıkıntı çıkmadığı halde doğumdan sonra sürprizle karşılaşanları da biliyorum.Kısmet bu işler. Allah evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsinSelam kızlar Bayadır bakamadım topiğe yeni arkadaşlar gelmiş hayırlı olsun herkese inş Rabbim anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla. Bende haziranın ilk haftası doğum yaptım hatırlayanlar vardır belki ikili testimiz riskli çıkmıştı. Pgt yaptırmadığımıza o gün pişman olduk ama son pişmanlık fayda etmiyormuş. Üçüncü ve dördüncü transferlerimi memorialde oldum ilkini kaybettim kromozom bozukluğu varmış 11 haftalık. Semra hanımla görüştük pgtye gerek duymadı ve yaptırma diye de ısrar etti dondurulmuş 5aa embriyomuz için pgt için çözdürüp dondurmayı önermesi. Yeni tedavi başlayalım dedim gerek yok dedi bi şekilde bizi ikna etti.yinede kendime kızıyorum vicdan azabı çekiyorum bebeğim çok şükür sağlıklı ama artı bir kromozomla nasibimizde bu varmış o bizim meleğimiz ona çok iyi bakcaz Allahın izniyle böyle olmasında kimsede suç aramıyorum basiretimiz bağlandı meleğimiz bizi seçtiimkanı olan pgt yaptırsın
Güle güle, mutlu mutlu büyütün meleginiziSelam kızlar Bayadır bakamadım topiğe yeni arkadaşlar gelmiş hayırlı olsun herkese inş Rabbim anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla. Bende haziranın ilk haftası doğum yaptım hatırlayanlar vardır belki ikili testimiz riskli çıkmıştı. Pgt yaptırmadığımıza o gün pişman olduk ama son pişmanlık fayda etmiyormuş. Üçüncü ve dördüncü transferlerimi memorialde oldum ilkini kaybettim kromozom bozukluğu varmış 11 haftalık. Semra hanımla görüştük pgtye gerek duymadı ve yaptırma diye de ısrar etti dondurulmuş 5aa embriyomuz için pgt için çözdürüp dondurmayı önermesi. Yeni tedavi başlayalım dedim gerek yok dedi bi şekilde bizi ikna etti.yinede kendime kızıyorum vicdan azabı çekiyorum bebeğim çok şükür sağlıklı ama artı bir kromozomla nasibimizde bu varmış o bizim meleğimiz ona çok iyi bakcaz Allahın izniyle böyle olmasında kimsede suç aramıyorum basiretimiz bağlandı meleğimiz bizi seçtiimkanı olan pgt yaptırsın
Rabbim sana cennetinin anahtarını vermiş. Allah bağışlasın ❤ En güzel hediyeler, günler, mutluluklar seninle olsun. ❤
Evet o anki duygularla herşeyi göze alabiliyoruz inşaAllah sağlıkla nasip etsin Rabbim artı bir hiç önemli değil ömür boyu büyümeyen bi bebek nasip etti mevlam. Buda tüp bebekte nadir görülen bi durum galiba daha önce kimsede rastladım. Vardır Rabbimin bi bildiği.Benimde pgtliyi değil pgtsizi transfer ettiler... +1 de olacaksa da benim canım kanım olacakAllahım sağlıklı ömürler nasip etsin❤ çok çok mutlu bir çocuk olacak
Canım pgt de yüzde yüz güvenilir değilki. %2,4 hatalı tanı riski var diye raporlarda belirtiliyor. Benim yakın bir arkadaşım hamileliğinde gitmediği perinatolog kalmadı. Gittiği her Dr çocuğu aldırmasını önerdi. Arkadaşım kürtaj olmadı sağlıklı doğdu çocuğu. Gebelik takiplerinde hiçbir sıkıntı çıkmadığı halde doğumdan sonra sürprizle karşılaşanları da biliyorum.Kısmet bu işler. Allah evladını sağlıkla büyütmeyi nasip etsinSenin yaş faktörü mü vardı da pgt istedin? Semra hocanın pgt ye gerek yok derken bir bildiği vardır.
Hepinize çok teşekkür ederimGüle güle, mutlu mutlu büyütün meleginizi♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?