Transfer zamanı çatlamamış 20mmlik yumurtam vardı. Semra hoca riske atmayalım pgtliyi dedi. Pgtsiz bu embriyonu transfer yapalım dedi. Biz de kabul ettik.. 3 tane pgtye yollamıştık 1 i sağlam gelmişti.. belki bu da sağlamdır ama bakalım nasip.. ❤Evet o anki duygularla herşeyi göze alabiliyoruz inşaAllah sağlıkla nasip etsin Rabbim artı bir hiç önemli değil ömür boyu büyümeyen bi bebek nasip etti mevlam. Buda tüp bebekte nadir görülen bi durum galiba daha önce kimsede rastladım. Vardır Rabbimin bi bildiği.
Peki Sizin neden pgtsizi transfer ettiler?
Hepinize çok teşekkür ederim
Yaş faktörü yok yumurtalar toplandığında 32 yaşındaydım. En iyi iki embriyomuzda kromozom bozukluğu çıktı. Dondurulmuş embriyom var yine 5aa kalitede ama işte burada bazı arkadaşlar hep pgtye gönderdi en iyi kalitede bile olsa çoğu bozuk geliyordu.bende bunu belirttim Semra hanıma gerek yok demişti vardır bunda da bi hayır meleğimizin doğacağı varmış :) Rabbim sağlık sıhhat versin. Herkese sağlıklı evlatlar nasip eylesin
banada 2 hafta sonraya verdiler ,inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğimiz ve sağlıkla kucağımıza alırız.Hayır canım randevu vermediler. Uzaktan geldiğim için. 3 hafta sonra ultraayın muayanesi olmamı söylediler..
İnşallah Bakalım ben keseyi görmek için yarın gideceğimbanada 2 hafta sonraya verdiler ,inşallah sağlıklı bir şekilde devam eder hamileliğimiz ve sağlıkla kucağımıza alırız.
Umarım iki kese görürsünİnşallah Bakalım ben keseyi görmek için yarın gideceğim
Selam kızlar Bayadır bakamadım topiğe yeni arkadaşlar gelmiş hayırlı olsun herkese inş Rabbim anne olmayı nasip etsin hayırlısıyla. Bende haziranın ilk haftası doğum yaptım hatırlayanlar vardır belki ikili testimiz riskli çıkmıştı. Pgt yaptırmadığımıza o gün pişman olduk ama son pişmanlık fayda etmiyormuş. Üçüncü ve dördüncü transferlerimi memorialde oldum ilkini kaybettim kromozom bozukluğu varmış 11 haftalık. Semra hanımla görüştük pgtye gerek duymadı ve yaptırma diye de ısrar etti dondurulmuş 5aa embriyomuz için pgt için çözdürüp dondurmayı önermesi. Yeni tedavi başlayalım dedim gerek yok dedi bi şekilde bizi ikna etti.yinede kendime kızıyorum vicdan azabı çekiyorum bebeğim çok şükür sağlıklı ama artı bir kromozomla nasibimizde bu varmış o bizim meleğimiz ona çok iyi bakcaz Allahın izniyle böyle olmasında kimsede suç aramıyorum basiretimiz bağlandı meleğimiz bizi seçtiimkanı olan pgt yaptırsın
Sana can olacak çıksın yeter ki. Dualarım seninle3.gün bugün 4 tanesi döllenmişti 3 kalmış
2 tanesi günüyle uyumlu iyi kalite de 1 i yavaş gelişiyormuş
Toplandığı gün 0 olarak kabul ediliyor.Kizlar yumurtalarin toplandigi gun birinci gun olarak mi sayiliyor, yoksa ertesi gun birinci gun mu oluyor. Kafam karisti iyice
Zaten yumurtayı tek bir dr topluyor gayet başarılı. Bir de bayan olarak günseli hanım topluyor o da çok başarılı. Benimkini günseli hanım toplamıştı.ya kızlaer yumurtayı memorialde hangi doktor topluyor sizce hangisi daha iyi ya da fark ediyor mu o işlemde
Benim yumurtalarımı ilk tedavimde Yücel bey ikinci tedavimde Melih bey toplamıştı. Kadın doktor tercih eden arkadaslar vardı. Gönül hn. Ve Günseli hn.ında topladığını okumuştum burdan...ya kızlaer yumurtayı memorialde hangi doktor topluyor sizce hangisi daha iyi ya da fark ediyor mu o işlemde
Daha iyisi diye bir sey yok ekip olarak basarılılar...ya kızlaer yumurtayı memorialde hangi doktor topluyor sizce hangisi daha iyi ya da fark ediyor mu o işlemde
Hiç tedirgin olmayın. Günseli hanım benden 30 yumoş topladı. Bende çok tedirgindim ama hiç gerek yokmuş. Rahat olun.melih bey izinliymiş sanırım günseli hanım olabilir dediler bende biraz tedirginim o yüzden sormak istedim
Benim yumurtalarimi Gunseli hanim topladi. Ekip olarak hepsi cok basarili, gonlunuzu ferah tutunmelih bey izinliymiş sanırım günseli hanım olabilir dediler bende biraz tedirginim o yüzden sormak istedim
Nasıldı bugün randevu. Ben gonalf ve cetroide e devam. Senin belli oldumu toplama günün. Ayrıca bugün bana 1 yumurta old. İçin aşılamada düşünülebilir dedi. Fikri olan varmı. Tüpten aşılamaya dönme hakkındamelih bey izinliymiş sanırım günseli hanım olabilir dediler bende biraz tedirginim o yüzden sormak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?