Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Transfer zamanı çatlamamış 20mmlik yumurtam vardı. Semra hoca riske atmayalım pgtliyi dedi. Pgtsiz bu embriyonu transfer yapalım dedi. Biz de kabul ettik.. 3 tane pgtye yollamıştık 1 i sağlam gelmişti.. belki bu da sağlamdır ama bakalım nasip.. ❤

Gözünüz aydın canım Allah size tam bir melek nasip etmiş. İnşallah çoook güzel bir hayatınız olacak Rabbim bahtını güzel eylesin.

Kizlar yumurtalarin toplandigi gun birinci gun olarak mi sayiliyor, yoksa ertesi gun birinci gun mu oluyor. Kafam karisti iyice

ya kızlaer yumurtayı memorialde hangi doktor topluyor sizce hangisi daha iyi ya da fark ediyor mu o işlemde

Kizlar yumurtalarin toplandigi gun birinci gun olarak mi sayiliyor, yoksa ertesi gun birinci gun mu oluyor. Kafam karisti iyice
Toplandığı gün 0 olarak kabul ediliyor.
ya kızlaer yumurtayı memorialde hangi doktor topluyor sizce hangisi daha iyi ya da fark ediyor mu o işlemde
Zaten yumurtayı tek bir dr topluyor gayet başarılı. Bir de bayan olarak günseli hanım topluyor o da çok başarılı. Benimkini günseli hanım toplamıştı.

Benim yumurtalarımı ilk tedavimde Yücel bey ikinci tedavimde Melih bey toplamıştı. Kadın doktor tercih eden arkadaslar vardı. Gönül hn. Ve Günseli hn.ında topladığını okumuştum burdan...

melih bey izinliymiş sanırım günseli hanım olabilir dediler bende biraz tedirginim o yüzden sormak istedim

Çok teşekkür bilgileriniz için içimiz rahatlattınız açıkcası .. şimdi bana bir mesaj daha geldi gonolf 212.5 cetroid iğne ve üçüncü ilac var luveris bunu neden verdiler sizce bu konuda beni aydınlatabilirmiainiz bugün doktorum hiç boyle bişeyden bahsetmedi bu ilaçta bana

melih bey izinliymiş sanırım günseli hanım olabilir dediler bende biraz tedirginim o yüzden sormak istedim
Nasıldı bugün randevu. Ben gonalf ve cetroide e devam. Senin belli oldumu toplama günün. Ayrıca bugün bana 1 yumurta old. İçin aşılamada düşünülebilir dedi. Fikri olan varmı. Tüpten aşılamaya dönme hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…