Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Tek embriyoyla hamile kalıp üstüne içerde bölünmesiyle ikiz çocuk sahibi olan birinin hikayesini okumuştum. Allah büyük sizin de yolunuzu aydınlatsın inşAllah.
Allahın işi. Ben hala çatlamamı olmadım. 11.günü reglimin. 1 tane 19.5mm 1 tane 14.5 mm yumurtam var . Diğerleri 12mm falan. Küçük olan için 1 gün daha uzadı. Hayırlısı olsun inşallah. Geriden gelenin kalitesi umarım iyidir de döllenme olasılığım 2 taneyle artsın bari . Ne düşünsek boş. Allah ne kısmet etti kimbilir.

Güzel haberlerinizi buradan duymak nasip olsun inşAllah.

benimde çatlatma iğnem hala yapılmadı doktorum gonol f kullanmayı bırakıcaz ama cetroide devam edebiliriz bu kada kan sonucunuza bağlı dedği bazı değerler yüksek çıkabilirmiş o yüzden de biraz bekletilmesi lazım dedi

O ne demek yahu. Çatlamasın diye cetrotide oluyorsun dimi. En doğrusunı düşünüyorlardır. Bu arada e nabızdan tahlillerini görebiliyorsun

Merhaba Arkadaşlar dondulmus embiryo transferim yapılacak 3 gündür estrefem başladım 10 gün sonra kontrolum var sizden ricam bu süreçte ne yapmaliyim.Embiryonunn tutunmasi için rahimi nasıl hazirlamaliyim.Tesekkur ederim

Her gün mü yaptınız :))) 7. Günmü pozitifi gordunuz ilk kez ? Tebrik ederimmmm ne güzel bir haber olmuşşş :)
Evet hergün yaptım sadece 3.gün yapamadım.ilk günler çatlatma iğnesinin etkisidir diye düşündüm çünkü iğneler yapıldıktan 10.gün sonraya kadar yalancı pozitif sonuş verebiliyormuş zaten öylede oldu transferden sonraki ilk 3-4 gün çizgi silikleşmeye başladı 5.günden sonra tekrar koyulaştı

5.güne 2 embriyo kaldı 1 tanesi pgt ye uygunmuş onu gönderdik diğeri uygun değilmiş çöpe gitti. Bakalım tek embriyoya kaldı umutlar. Geçen 3 gönderdik 1 tanesi olumlu gelmişti. :/
Sonuç olumsuz gelirse transfer yapılmayacak. Ücreti geri ödüyorlar mı? Tedavi tamamlanmamış olacak?

Tebrikler Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.

Hangi marka idrar testi kullanıyorsunuz ? Baya hassasmış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…