- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 41
Aynı korkular bende de var. Benimde tek bir tane büymeye çalışan var onu bekliyoruzArkadaslar tek embriodan bebek sahib8 olmak dusukmu
Tek embriyoyla hamile kalıp üstüne içerde bölünmesiyle ikiz çocuk sahibi olan birinin hikayesini okumuştum. Allah büyük sizin de yolunuzu aydınlatsın inşAllah.Arkadaslar tek embriodan bebek sahib8 olmak dusukmu
Bebeğin ameliyat olması gerekmiş. Tekrar çok geçmiş olsun canım. Sınav büyük zor Çetin. Rabbim hakkıyla çıkmayı nasip etsin.Henüz konuşmadık canım
Allahın işi. Ben hala çatlamamı olmadım. 11.günü reglimin. 1 tane 19.5mm 1 tane 14.5 mm yumurtam var . Diğerleri 12mm falan. Küçük olan için 1 gün daha uzadı. Hayırlısı olsun inşallah. Geriden gelenin kalitesi umarım iyidir de döllenme olasılığım 2 taneyle artsın bari . Ne düşünsek boş. Allah ne kısmet etti kimbilir.Tek embriyoyla hamile kalıp üstüne içerde bölünmesiyle ikiz çocuk sahibi olan birinin hikayesini okumuştum. Allah büyük sizin de yolunuzu aydınlatsın inşAllah.
Güzel haberlerinizi buradan duymak nasip olsun inşAllah.Allahın işi. Ben hala çatlamamı olmadım. 11.günü reglimin. 1 tane 19.5mm 1 tane 14.5 mm yumurtam var . Diğerleri 12mm falan. Küçük olan için 1 gün daha uzadı. Hayırlısı olsun inşallah. Geriden gelenin kalitesi umarım iyidir de döllenme olasılığım 2 taneyle artsın bari . Ne düşünsek boş. Allah ne kısmet etti kimbilir.
İnşallah sağolun hepimizin inşallahhhGüzel haberlerinizi buradan duymak nasip olsun inşAllah.
O ne demek yahu. Çatlamasın diye cetrotide oluyorsun dimi. En doğrusunı düşünüyorlardır. Bu arada e nabızdan tahlillerini görebiliyorsunbenimde çatlatma iğnem hala yapılmadı doktorum gonol f kullanmayı bırakıcaz ama cetroide devam edebiliriz bu kada kan sonucunuza bağlı dedği bazı değerler yüksek çıkabilirmiş o yüzden de biraz bekletilmesi lazım dedi
Amin canımBebeğin ameliyat olması gerekmiş. Tekrar çok geçmiş olsun canım. Sınav büyük zor Çetin. Rabbim hakkıyla çıkmayı nasip etsin. ❤
Her gün mü yaptınız :))) 7. Günmü pozitifi gordunuz ilk kez ? Tebrik ederimmmm ne güzel bir haber olmuşşş :)Bu arada ben transferden sonra her gun idrar testi yaptim benimki fazlaca delilik
Kaçınçı gün embriyosuydu ?Bu arada ben transferden sonra her gun idrar testi yaptim benimki fazlaca delilik
Evet hergün yaptım sadece 3.gün yapamadım.ilk günler çatlatma iğnesinin etkisidir diye düşündüm çünkü iğneler yapıldıktan 10.gün sonraya kadar yalancı pozitif sonuş verebiliyormuş zaten öylede oldu transferden sonraki ilk 3-4 gün çizgi silikleşmeye başladı 5.günden sonra tekrar koyulaştıHer gün mü yaptınız :))) 7. Günmü pozitifi gordunuz ilk kez ? Tebrik ederimmmm ne güzel bir haber olmuşşş :)
Kızlar merhaba bugün transferimin 7. Günü evde idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı fakat düne göre daha belirginleşmişti hemen gidip kan verdim 7. Gün değerim 99.78 çıkmış çok heyecanlıyım paylasmak istedim sizlerle ve gun sayanlarla
Hangi marka idrar testi kullanıyorsunuz ? Baya hassasmış :))Evet hergün yaptım sadece 3.gün yapamadım.ilk günler çatlatma iğnesinin etkisidir diye düşündüm çünkü iğneler yapıldıktan 10.gün sonraya kadar yalancı pozitif sonuş verebiliyormuş zaten öylede oldu transferden sonraki ilk 3-4 gün çizgi silikleşmeye başladı 5.günden sonra tekrar koyulaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?