Tebrik ederim tekrar inşallah sağlıkla gelişir bebeğiniz5. Gün embiriyosuydu ve ilk denemen
Teşekkür ederim allahım isteyen herkese sağlıklı bebekler versin inşallahTebrikler Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.
5.güne 2 embriyo kaldı 1 tanesi pgt ye uygunmuş onu gönderdik diğeri uygun değilmiş çöpe gitti. Bakalım tek embriyoya kaldı umutlar. Geçen 3 gönderdik 1 tanesi olumlu gelmişti. :/
Sonuç olumsuz gelirse transfer yapılmayacak. Ücreti geri ödüyorlar mı? Tedavi tamamlanmamış olacak?
O da sağlıklı gelir. Bir döngüde tüm embriyoların genetiğinin bozuk olma ihtimali çok düşük. Moralini bozma. O da sana evlat olur inşallah5.güne 2 embriyo kaldı 1 tanesi pgt ye uygunmuş onu gönderdik diğeri uygun değilmiş çöpe gitti. Bakalım tek embriyoya kaldı umutlar. Geçen 3 gönderdik 1 tanesi olumlu gelmişti. :/
Sonuç olumsuz gelirse transfer yapılmayacak. Ücreti geri ödüyorlar mı? Tedavi tamamlanmamış olacak?
Aynen bende sizin durumunuzdaydım lucrin kullandım.Arkadaslar cumartesi günü yumurtalarım toplanıyor bu gece lucrin diye bi çatlatma iğnesi verildi bana bu çatlatma iğnesi mi arastırdım ama pek anlamadım bide yumurta sayım fazla oldugu için doldurulmuş embryo olacakmış o yüzden lucrin vermişler benim gibi olan var mı
Arkadaşlar benim motivasyonum çok düştü. Boşa kürek salladığım düşünüyorum. 7 mm ye bile varmayan endometriyumla 2 şer embriyo transferine rağmen tutunma olmuyor. Bu ay 2 yumurtam oluşmuştu ilişki denedim. 1 tanesi bile tutunmadı. Embriyolar kayıp gidiyor rahimden
Çok sevindim tebrikler.Teşekkür ederim allahım isteyen herkese sağlıklı bebekler versin inşallah
Tesekkürler evet natural transfer oldu sadece folik asit ve jel kullandimÇok sevindim tebrikler.
Peki natural transfermiydi? Darısı diğer bekleyen arkadaşa.
Amin allahim isteyen bekleyen kesrkesin yüzünü güldürsünTesekkürler evet natural transfer oldu sadece folik asit ve jel kullandim
Canım selam bizde Şişli memorial de yaptırmayı düşünüyoruz tüp bebek fiyatı nedir acaba bilgi verebilir misinKızlar merhaba Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallahbizde şişli memoril tüp bebek tedavisinine başladık fulya hanımla 11 gün oldu yarın sabah yumurta toplama işlemi var ama sadece 3 yumurta şansım ne kadar olur Allah bilir, bu ilk denememiz eşiminde benimde hiç bir sorunumuz yok herşey pozitif ama olmadı normal yolla bana dua edin kızlar, ben buğun kadar yapılan bütün yorumları okudum Rabbim herkesin yar ve yardımcınız olsun inşallah ❤
Canım ilaçlar 3370 tuttu tüp bebek fiyatı 8750 ayrıyeten embriyo lar ngt ye gidicek oda 2000tlCanım selam bizde Şişli memorial de yaptırmayı düşünüyoruz tüp bebek fiyatı nedir acaba bilgi verebilir misin
İlaç fiyatı herkeste değişir mi canım acaba ya bende pcos olunca yumurta üretmede sıkıntı olmuyor bir de ngt ne oluyorCanım ilaçlar 3370 tuttu tüp bebek fiyatı 8750 ayrıyeten embriyo lar ngt ye gidicek oda 2000tl
Bir de Semra hanım mı doktorunuzCanım ilaçlar 3370 tuttu tüp bebek fiyatı 8750 ayrıyeten embriyo lar ngt ye gidicek oda 2000tl
Evet çatlatma iğnesi yumurta toplama işleminden önce saatli bir şekilde kullanmıştım. Bulması biraz zor dikkat edin ona.Oda çatlatma ipnesi mi ne zaman kullandınız sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?