Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah giden embriyo sağlıklı gelir size evlat olur. Transfer yapılamazsa ücretin %20’si geri ödeniyor diye hatırlıyorum.

Benim normal adet döngüm 28-29 gündür. Bir önceki ay yumurta toplamam oldu 5 gün sonra adet oldum. Şimdi 2. adetimi bekliyorum normal döngüme göre 5 gün var ama benim 2 gündür fena halde kasıklarım ağrıyor. Normalde kasık ağrım olur 1 saate gelir. 2. adet sizlerde tam gününde mi , önce mi veya sonra mı geldi? Aklıma bin türlü şey geliyor

O da sağlıklı gelir. Bir döngüde tüm embriyoların genetiğinin bozuk olma ihtimali çok düşük. Moralini bozma. O da sana evlat olur inşallah

Arkadaslar cumartesi günü yumurtalarım toplanıyor bu gece lucrin diye bi çatlatma iğnesi verildi bana bu çatlatma iğnesi mi arastırdım ama pek anlamadım bide yumurta sayım fazla oldugu için doldurulmuş embryo olacakmış o yüzden lucrin vermişler benim gibi olan var mı

Aynen bende sizin durumunuzdaydım lucrin kullandım.

Arkadaşlar benim motivasyonum çok düştü. Boşa kürek salladığım düşünüyorum. 7 mm ye bile varmayan endometriyumla 2 şer embriyo transferine rağmen tutunma olmuyor. Bu ay 2 yumurtam oluşmuştu ilişki denedim. 1 tanesi bile tutunmadı. Embriyolar kayıp gidiyor rahimden

Allah güç kuvvet versin.
Kötü bir psikolojideyken sana ne diim bilemiyorum. Zor bir imtihan.

Kızlar merhaba Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah bizde şişli memoril tüp bebek tedavisinine başladık fulya hanımla 11 gün oldu yarın sabah yumurta toplama işlemi var ama sadece 3 yumurta şansım ne kadar olur Allah bilir, bu ilk denememiz eşiminde benimde hiç bir sorunumuz yok herşey pozitif ama olmadı normal yolla bana dua edin kızlar, ben buğun kadar yapılan bütün yorumları okudum Rabbim herkesin yar ve yardımcınız olsun inşallah

Canım selam bizde Şişli memorial de yaptırmayı düşünüyoruz tüp bebek fiyatı nedir acaba bilgi verebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…