Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İlaç fiyatı herkeste değişir mi canım acaba ya bende pcos olunca yumurta üretmede sıkıntı olmuyor bir de ngt ne oluyor
Bana sormamışsinız ama yine de cevaplamak istedim. Evet kesinlikle ilaç fiyatı kişiye göre değişiyor. Deniz ve İdil eczenesini daha uygun veriyor aklınızda bulunsun. Ngt ya da pgt 5. Güne gelen embriyoya uygulanan genetik tanı tekniği embriyo başına 295 dolar. Isteğe bağlı yapılıyor.

Bir de Semra hanım mı doktorunuz
Semra hoca kimsenin doktoru olmuyor bu sürecte sadece ilk muayene ve zor vakalarda bi kaç kez hastayı görsede diger muayeneleri hep ekip doktorları yapıyor. Bütün kan ve ultrason sonuçlarini öğlen toplantida bizzat kendi değerlendiriyor ve ayarlıyor size msj atılıyor.

Amin inşAllah hiç umutsuz olmayın ne hikayeler okuyoruz 3 yumurtada olur size 5 yavru. Moral çok önemli

o zaman mevradan sonra bir güzel haberde benden hamileyimmmm
o zaman mevradan sonra bir güzel haberde benden :) mevra test yaptırıp pozitif çıkınca bende hemmen bir idrar testi aldım silik çizgiyi görünce kan vermeye koştum çünkü transfer günümüz şartlarımız hepsi birbirini aynısıydı:)))
ve bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Rabbim bekleyen herkese bu mutlulugu yaşatsın inş

Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun. Gözünüz aydın. Darısı başımıza dualarinizda eksik etmeyin bizi de

Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun. Gözünüz aydın. Darısı başımıza dualarinizda eksik etmeyin bizi de

teşekkür ederim canım inan hiç bir zaman sadece kendime dua etmiyorum tanıdıgım tanımadıgım burdaki herkes hep dualarımda inş seninde dileklerin gönlünden geçtigi şekilde diledigin zaman sonuçlanır

ya bende olucam onu söylemiştim daha öncede ama korkuyorum açıkcası yumurta toplandıktan sonra nasıl oluyor acaba
Hiç korkmayın yanınizda bir kişi olsun yeter. Yumurta toplandıktan sonra yaklaşık 1 hafta içinde adet göreceksiniz. O adet bittikten sonra ki adetin bitiminde histeroskopi yapmayı tercih ediyorlar. Yani benim süreç öyle oldu.

Saglıkla kucağına almak nasip olsun insallah güzel huzurlu bir gebelik diliyorum.., unutmadan ,gözleri de size benzesin

Yaaaa ne güzel demek sende beklediğimiz o çizgiyi gördün Ne güzel allah bebeklerinizi size bağışlasın. Darısı bizlere inşallah.

Sorun neydi cnm sizin gözünüz aydin

Gözünaydın cnm sizin sorun neydi
Benim belli bi sorunum yoktu pko var ama adetlerim düzenli yumurtlama da vardı rahim filminde sağ tüpüm tıkalı çıkmıştı film çekerken onu da açtılar ama yine de gebe kalamadım eşimde morfoloji %1 çıkmıştı memorıal deki doktor bu da engel değil dedi sayı ve hareketlilik iyi demişti yani ortada bi sebep yoktu ama 2 yıl gebe kalamadım

Peki histereskopiden sonra problem çözüldümü sorununuz rahim düzeldimi yani bide küçük bir operesyon galiba

Yok kuzum dr
Evet canım Semra Hanım ama sürekli bakan dç Dr fulya sağır gökdağlı çok şeker bir kadın o kadar pozitif ki
Canım çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim bizede dua et, buğun 5 yumurta toplandı bakalım sadece dua
Benim der yardımcı doçent fulya sağır gökdağlı çok şeker bir kadın o kadar pozitif ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…