- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Bana sormamışsinız ama yine de cevaplamak istedim. Evet kesinlikle ilaç fiyatı kişiye göre değişiyor. Deniz ve İdil eczenesini daha uygun veriyor aklınızda bulunsun. Ngt ya da pgt 5. Güne gelen embriyoya uygulanan genetik tanı tekniği embriyo başına 295 dolar. Isteğe bağlı yapılıyor.İlaç fiyatı herkeste değişir mi canım acaba ya bende pcos olunca yumurta üretmede sıkıntı olmuyor bir de ngt ne oluyor
Semra hoca kimsenin doktoru olmuyor bu sürecte sadece ilk muayene ve zor vakalarda bi kaç kez hastayı görsede diger muayeneleri hep ekip doktorları yapıyor. Bütün kan ve ultrason sonuçlarini öğlen toplantida bizzat kendi değerlendiriyor ve ayarlıyor size msj atılıyor.Bir de Semra hanım mı doktorunuz
Amin inşAllah hiç umutsuz olmayın ne hikayeler okuyoruz 3 yumurtada olur size 5 yavru. Moral çok önemliKızlar merhaba Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallahbizde şişli memoril tüp bebek tedavisinine başladık fulya hanımla 11 gün oldu yarın sabah yumurta toplama işlemi var ama sadece 3 yumurta şansım ne kadar olur Allah bilir, bu ilk denememiz eşiminde benimde hiç bir sorunumuz yok herşey pozitif ama olmadı normal yolla bana dua edin kızlar, ben buğun kadar yapılan bütün yorumları okudum Rabbim herkesin yar ve yardımcınız olsun inşallah ❤
siz hamilemisiniz pek tuttu mu sizin hemen hemen durumlarımız aynı :)Evet çatlatma iğnesi yumurta toplama işleminden önce saatli bir şekilde kullanmıştım. Bulması biraz zor dikkat edin ona.
Ben transfer hazırlıklarına başladim :) 2 aydır bekliyordum arada histeroskopi oldum.siz hamilemisiniz pek tuttu mu sizin hemen hemen durumlarımız aynı :)
Kızlar merhaba bugün transferimin 7. Günü evde idrar testi yaptım 2.çizgi silik çıktı fakat düne göre daha belirginleşmişti hemen gidip kan verdim 7. Gün değerim 99.78 çıkmış çok heyecanlıyım paylasmak istedim sizlerle ve gun sayanlarla
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun. Gözünüz aydın. Darısı başımıza dualarinizda eksik etmeyin bizi deo zaman mevradan sonra bir güzel haberde benden hamileyimmmm
o zaman mevradan sonra bir güzel haberde benden :) mevra test yaptırıp pozitif çıkınca bende hemmen bir idrar testi aldım silik çizgiyi görünce kan vermeye koştum çünkü transfer günümüz şartlarımız hepsi birbirini aynısıydı:)))
ve bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Rabbim bekleyen herkese bu mutlulugu yaşatsın inş
Sağlıkla sıhhatle kucağınıza almak nasip olsun. Gözünüz aydın. Darısı başımıza dualarinizda eksik etmeyin bizi de
ya bende olucam onu söylemiştim daha öncede ama korkuyorum açıkcası yumurta toplandıktan sonra nasıl oluyor acabaBen transfer hazırlıklarına başladim :) 2 aydır bekliyordum arada histeroskopi oldum.
Hiç korkmayın yanınizda bir kişi olsun yeter. Yumurta toplandıktan sonra yaklaşık 1 hafta içinde adet göreceksiniz. O adet bittikten sonra ki adetin bitiminde histeroskopi yapmayı tercih ediyorlar. Yani benim süreç öyle oldu.ya bende olucam onu söylemiştim daha öncede ama korkuyorum açıkcası yumurta toplandıktan sonra nasıl oluyor acaba
Saglıkla kucağına almak nasip olsun insallaho zaman mevradan sonra bir güzel haberde benden hamileyimmmm
o zaman mevradan sonra bir güzel haberde benden :) mevra test yaptırıp pozitif çıkınca bende hemmen bir idrar testi aldım silik çizgiyi görünce kan vermeye koştum çünkü transfer günümüz şartlarımız hepsi birbirini aynısıydı:)))
Saglıkla kucağına almak nasip olsun insallahgüzel huzurlu bir gebelik diliyorum.., unutmadan ,gözleri de size benzesin
Yaaaa ne güzel demek sende beklediğimiz o çizgiyi gördüno zaman mevradan sonra bir güzel haberde benden hamileyimmmm
Yaaaa ne güzel demek sende beklediğimiz o çizgiyi gördünNe güzel allah bebeklerinizi size bağışlasın. Darısı bizlere inşallah.
Sorun neydi cnm sizin gözünüz aydino zaman mevradan sonra bir güzel haberde benden hamileyimmmm
Gözünaydın cnm sizin sorun neydiAmin allahim isteyen bekleyen kesrkesin yüzünü güldürsün
Ah canım inşallah. Dualarını eksik etmeevet canımaminnn inş senn güzel haberlerinide bekliyorummm
Benim belli bi sorunum yoktu pko var ama adetlerim düzenli yumurtlama da vardı rahim filminde sağ tüpüm tıkalı çıkmıştı film çekerken onu da açtılar ama yine de gebe kalamadım eşimde morfoloji %1 çıkmıştı memorıal deki doktor bu da engel değil dedi sayı ve hareketlilik iyi demişti yani ortada bi sebep yoktu ama 2 yıl gebe kalamadımGözünaydın cnm sizin sorun neydi
Peki histereskopiden sonra problem çözüldümü sorununuz rahim düzeldimi yani bide küçük bir operesyon galibaHiç korkmayın yanınizda bir kişi olsun yeter. Yumurta toplandıktan sonra yaklaşık 1 hafta içinde adet göreceksiniz. O adet bittikten sonra ki adetin bitiminde histeroskopi yapmayı tercih ediyorlar. Yani benim süreç öyle oldu.
Yok kuzum drBir de Semra hanım mı doktorunuz
Evet canım Semra Hanım ama sürekli bakan dç Dr fulya sağır gökdağlı çok şeker bir kadın o kadar pozitif kiBir de Semra hanım mı doktorunuz
Canım çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimo zaman mevradan sonra bir güzel haberde benden hamileyimmmm
Benim der yardımcı doçent fulya sağır gökdağlı çok şeker bir kadın o kadar pozitif kiSemra hoca kimsenin doktoru olmuyor bu sürecte sadece ilk muayene ve zor vakalarda bi kaç kez hastayı görsede diger muayeneleri hep ekip doktorları yapıyor. Bütün kan ve ultrason sonuçlarini öğlen toplantida bizzat kendi değerlendiriyor ve ayarlıyor size msj atılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?