Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Peki histereskopiden sonra problem çözüldümü sorununuz rahim düzeldimi yani bide küçük bir operesyon galiba
Benim durum biraz karışık operasyondan sonra Semra hocanin yaninda ameliyata giren doktor Umut bey geldi bana zannettigimiz gibi bi perde yokmus bizde biraz düzeltip çıktık dedi yani benim ki biraz boşu boşuna yapılan bi operasyon oldu. Evet dikiş yok ağır narkoz yok zor bi operasyon değil gözünüz korkmasın.

Herkeze iyi geceler.kurban bayraminda merkezde isleyis nasil yani doktorlar bayram tatiline giriyormu?hepsi girmiyordur da semŕa hanim oluyormu kim var kim yok bilginiz varmi??buyuk ihtimal yumurta toplamam bayrama denk gelecek

Hadi ya sizinde kötü olmuş açıkcası ama herseyde bi hayır vardır işte evet herkes oyle soyluyor korkulcak birsey yok küçük bir operasyon diye bakalım bugün öğlende yumurtalar alıncak benim dua edin lütfen :)

Herkeze iyi geceler.kurban bayraminda merkezde isleyis nasil yani doktorlar bayram tatiline giriyormu?hepsi girmiyordur da semŕa hanim oluyormu kim var kim yok bilginiz varmi??buyuk ihtimal yumurta toplamam bayrama denk gelecek
Hiç endişe etmeyin tabi ki nöbetçi doktor ve hemşireler var. Çatlatma ignesinin dakikasına kadar ayarlayan merkez opu işlemini riske atmaz emin olun. Semra hanim haftasonu ve tatillerde yok diye biliyorum ben.

Kızlar merhaba tedavi gören herkese hayırlı sonuçlar diliyorum. Aranızda crione jel kullanan varsa elimde 1 kutu var. İsteyene kargo yapabilirim. Bana özel mesaj atabilirsiniz

Bir sorum daha olacakpgt sonucu kac gunde cikiyor..transfer ayni ay icindemi yoksa obur adettemi oluyor bi bilginiz varmi bu konuda
2 embriyo gönderdik 20 gün içinde çiktı sonuçlar. Ohss riski olan hastalarda transfer o ay değil bir sonraki adet döneminde gerçekleşiyor. Ohss fazla yumurtası olan hastalarda risk teskil ediyor. Ha sizin yumurtanız azdır onu bilemem belki hemen transfer yaparlar. Ya da arada bi operasyon falan geçirmeniz gerekir o zaman 2 ay ya da daha fazls bi bekleme süresi oluyor.

Canim senin transferin oldu mu çok fazla sayfaya bakamıyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah canim semra hocayla görüştün mu ne diyor

Canim senin transferin oldu mu çok fazla sayfaya bakamıyorum Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah canim semra hocayla görüştün mu ne diyor
Haftaya hsg çektireceğim. Aynı gün için Semra hocaya da randevu aldım. Histereskopi sonrası Rahim alt kadranında yapışıklık vardı. Tekrar müdahale ettirmiştim o bölgeye kontrol hsg çektrimemiştim. Semra hoca bişi demiyor. Rahim konusunda çaresizler. Bu ince hali ile olursa olacak artık. 3 çizgi de var o kalınlıktan daha önemli diyorlar ama onun da bir faydasını göremedim.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Progestron iğne veriliyor mu? Memorial da.
Riskli bir iğne dedi arkadaşım felç riski de oluyormuş. Çok korktum.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Progestron iğne veriliyor mu? Memorial da.
Riskli bir iğne dedi arkadaşım felç riski de oluyormuş. Çok korktum.
Ben o iğneyi yaklaşık 15 gün oldum ağlaya ağlaya oturuyordum mosmordu kalçam. Hergün oluyordum. Yağlı bir ilaç olduğu için beze yapıyordu.felç riskini duymamıştım

Selam kızlar, epeydir yazamadım 1mayısta transferim olmuştu olumsuz sonuçlanmıştı, şimdi dondurulmuş iki embriyo transferim olcak temmuz ayında, ama adetim dün olması gerekirken hala olmadım ve benim adetimin geciktiğini hatırlamam 28günde bir düzenli günü gününe olurum oyüzden de transferlerim naturel gerçekleşti bir umut hamilemiyimdir acaba dedim ve test yaptım ama net tek çizgi ilk defa gecikince umutlandım ihtimal var mıdır

Ne kadar güzel ama inşallah öyle birley vardır hayatınız şokunu yaşarsınız :) belki geç döllenme olmuştur o yüzden idrarda geç görünür

Ne kadar güzel ama inşallah öyle birley vardır hayatınız şokunu yaşarsınız :) belki geç döllenme olmuştur o yüzden idrarda geç görünür
3 yıl önce o şoku yaşamıştım aslında normal yolla gebe kalmıştım ama onda idrar koyuluğu bulanıklığı ve hemen belirgin çift çizgiyi görmüştüm oyüzden azönce testten sonra umudum azaldı hamile değilsem şayet regl olayım biran önce transferim yapılsın stres yaptım iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…