Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun benimde dondurulmuş embryo transfer edilcek bu gün daha yeni yumurtalar toplandı :)

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun benimde dondurulmuş embryo transfer edilcek bu gün daha yeni yumurtalar toplandı :)
Amin hayırlısı tabi sizde de heyecanlı bekleyiş var şimdi embriyo takibi Emeklerimizi, dualarımızı görüyor Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere

Yaaaa bilmiyorum inşallah Memorial o iğneyi vermiyordur. Çok korktum
Ben başka merkezdeki bir transferim de progestan ampul kullandım. Yağlı bir ilaç. Enjeksiyon ağrılı oluyor biraz. Onun dışında bir sıkıntısı yok. Memorial zaten crinone jel ya da duphaston kullandırıyor. Ampul formunu kullandırdıklarını duymadım.

Çok teşekkür ederim. İçim rahatladı. Ben şimdi riskini duydum ya transfere odaklanmayan hele ki transfer sonrası devam edilirse strese falan girerim tutacağı varsa da tutmaz

Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 1 yıl önce, çocuk sahibi olmak için tek seçeneğimin tüp bebek yaptırmak olduğunu öğrendiğimde bu foruma üye olmuştum. Şimdi melek kızım yanımda kaderdaşlarıma umut olmak için yazıyorum. Yüksek fsh ve düşük amh nedeniyle doğal yollarla çocuk sahibi olmaya çalışarak vakit kaybetmemem gerektiğini söylemişti doktorum. Hemen tüp bebek merkezlerini araştırmaya başladım ve hiç tereddütsüz Şişli Memorial’da karar kıldım. Yapılan testler ve ultrason sonuçları pek de parlak değildi. Tedaviye başladığımızda ultrasonda sadece tek bir folikül görünüyordu. Bu arada yapılan genetik testlerde bende translokasyon olduğu tespit edildi. Yani transferden önce pgt yaptırmam gerekecekti. O kadar iğneye ve hormona rağmen transfer gününe kadar sadece 3 folikül büyümüştü ama sadece 1 tanesi ideal durumdaydı. Neticede opu’da sadece 2 yumurta elde edildi ve döllendi. Yalnızca 1 tanesi beşinci güne gitti ve pgt yapıldı. Hayatımın en uzun ve kaygılı 20 gününü geçirdikten sonra pgt’den olumlu bir sonuç geldi ve transferim yapıldı. Neticede altın yumurtam şimdi altın bir nurtopu olarak kucağımda Özellikle benim durumumda olup ultrasonda az sayıda folikül görünen ya da az sayıda yumurtası döllenebilen arkadaşlarım içlerini ferah tutmaya çalışsınlar. Bu değiştiremeyeceğimiz ve anlayamayacağımız sürece müdahele etmek ya da aşırı kaygılanmak yerine reçete edilen ilaçları düzenli bir şekilde kullanmaya odaklanmak yapabileceğimiz tek şey. Bu tedavinin kişiye özel olduğunu unutmamak gerek. Bu nedenle sayılara, kaliteye, başkalarının değerlerine, kullandıklara ilaçlara takılmak sadece akıl karıştırır ve moral bozar. Buradaki tüm arkadaşlarıma bu süreçte kolaylıklar dilerim

Merhaba benim de 7.gunum bende cok fazla belirti yok uzuliyorim sizin nasil gidiyor
Ben dün idrarda gebelik testi ve ovulasyon testi yaptım dayanamayıp , ovulasyon testi pozitif cift cizgi, gebelik testindeyse hayalet ikinci cizgiyi gordum, dayanamayıp kan testi verdim 15 cıktı, düşük olacağını bile bile yaptım merakımdan :) . daha çok erken bizim için o yüzden acele etmeye gerek yok. Çok belirti aramayın hiç
belirtisi olmayan bir çok kişi gebe oldugunu öğrendi burada.
Benim adet olacakmıs gibi agrılarım oldu 3-4. günler. Şimdide agrı giriyor arada kasıklarıma.. çok uzun bir süreç bu, hep bir heyecan bekleyiş olacak.. Benim daha önce doğal yolla oluşan üçüz bir gebeliğm oldu ama 9. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım gebelik bozuldu boş gebelik dendi,daha sonra zaten bir sürü sorun yaşadım hormonlarım alt üst oldu ve beni tüp bebege kadar gertirdi, o yuzden adım adım sevinmek lazım, heyecanlar bekleyişler hiç bitmiyor. Umarım hepimizin yüzü güler bu süreçte hepimiz hayırlısıyla anne olabilirz bu tüm anne adayları için dileğim Ne kadar çok konusuyorum dua ediyorum Allah’ımla , hayırlısıyla sağlıklı bir gebeliğim sağlıklı bebişim/bebişlerim olsun diye

Ayyyy hadiii insallah cok sevindim rabbim hayirli evlatlar nasip etsin aramiz bir gun benim de tahlil carsamba gunu bana da dua et olur mu

İnşallah valla benimde içim umut dolu, hayırlısı olsun hepimiz için.
Benimde tahlilim çarşamba günü, ayın 8 i yani
Testi yaptigin icin dimi ben korkuyorim yataktan cikmiyorim evde dolasiyorum arasira balkonda oturuyorum bir iki.markete gittim Carsamba gunu rabbim yzumuzu guldursun insallahhh bende belirti olmayinca moralim bozuluyor

Testi yaptigin icin dimi ben korkuyorim yataktan cikmiyorim evde dolasiyorum arasira balkonda oturuyorum bir iki.markete gittim Carsamba gunu rabbim yzumuzu guldursun insallahhh bende belirti olmayinca moralim bozuluyor
evet ama 6. Günde yapmıstım o zaman negatif cıkmıstı yine moralimi bozmadım cunku biliyorum ki erken yani forumda cok okudum 10. Gün negatif cıkıp 12. Gün kanda cıkanları..Hiç belirti arama olan belirtilerde bence ilaçların yaptıgı belirtiler, karın agrısı kasık agrısı vs. 5. Gün embriyo transferimi yapıldı sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…