6a canim 6.gun mu oluyor bilemiyorumevet ama 6. Günde yapmıstım o zaman negatif cıkmıstı yine moralimi bozmadım cunku biliyorum ki erken yani forumda cok okudum 10. Gün negatif cıkıp 12. Gün kanda cıkanları..Hiç belirti arama olan belirtilerde bence ilaçların yaptıgı belirtiler, karın agrısı kasık agrısı vs. 5. Gün embriyo transferimi yapıldı sana?
Yaaaa bilmiyorum inşallah Memorial o iğneyi vermiyordur. Çok korktum
Embriyolarin çesitli kriterlere gore sınıflandirmasi için sayılar kullanılıyor yani 6 a olabilecek en kaliteli embriyo 6 Gün bekleyen demek değil.6a canim 6.gun mu oluyor bilemiyorum
Merhaba benimde dün melih bey topladı yumurta mı ve 26 tane bnimde kasıklarımda ağrı vardı ama çok değil güler yüzlü bi doktor gayrt pozitif ve bnce işinde başarılıArkadaşlar yarın Melih Bey yumurta toplamaya girecek. Tanıyan varmı ?Kasıklarım ağrıyor şişti. Çamaşırım sıkıyor resmen . Topu topu 6 tane var. 20 küsür olanlat nasıl dayanıyor.
Insallah tutunur Rabbim nasip etsinEmbriyolarin çesitli kriterlere gore sınıflandirmasi için sayılar kullanılıyor yani 6 a olabilecek en kaliteli embriyo 6 Gün bekleyen demek değil.
OArkadaşlar yarın Melih Bey yumurta toplamaya girecek. Tanıyan varmı ?Kasıklarım ağrıyor şişti. Çamaşırım sıkıyor resmen . Topu topu 6 tane var. 20 küsür olanlat nasıl dayanıyor.
Memorial jel veriyor endişelenmeyin
Çok şükür
Sorun neydi cnm sizin gözünüz aydin
Cnm kontrol için çağımıyorlar zaten ilk 3 gün şişkinlik ve kabızlık olabilir bir de sık idrara çıkabilirsin ben de öyle olmuştu sonradan azalarak geçiyor ama hızlı kilo alımı idrarını yapamama ve nefes darlığı olursa mutlaka hastaneye gitmelisin geçmiş olsunarkadaslar benim yumurtalar alındı biliyorsunuz fakat kontrol için çağırmadılar sadece arayıp bilgi vediler dün o kadar ya ohss olduysam
kontrole çağırmamaları çok sacma geliyor bana niye çağırmıyorlar ki :) peki bol su içmek işe yarar mı sizce :)Cnm kontrol için çağımıyorlar zaten ilk 3 gün şişkinlik ve kabızlık olabilir bir de sık idrara çıkabilirsin ben de öyle olmuştu sonradan azalarak geçiyor ama hızlı kilo alımı idrarını yapamama ve nefes darlığı olursa mutlaka hastaneye gitmelisin geçmiş olsun
Onu bilemiyorum canımkontrole çağırmamaları çok sacma geliyor bana niye çağırmıyorlar ki :) peki bol su içmek işe yarar mı sizce :)
Lıcrin verdiyeseler endişelenmeyin ohss olmazsınız. Benden 30 yumurta topladılarkontrole çağırmamaları çok sacma geliyor bana niye çağırmıyorlar ki :) peki bol su içmek işe yarar mı sizce :)
Olur mu rapor vermemek opu günü, transfer günü ve sonraki bir kaç gün mutlaka vermelilerarkadaslar hastanenin rapor vermediğini söyledi randevu işine bakan çalışan. sehir dışından gelicem. bu nasıl olur. bir bilgi,niz var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?