Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

6a canim 6.gun mu oluyor bilemiyorum

Selam hanımlar yurtdışından yazıyorum. Grubu aramak zor olmadı :) memorial hastanesinin başarısından olsa gerek :) bende burda 2. Kez denedim tüp bebek başarısız oldu 2.incide malesef. Son hakkımız kaldı 3. Hakkımızıda kullanıp başarısız olursa 9 veya 10. Ayda bnde memorialde tedaviye başlıycam. Ablamda orda çalışıyor üstelik oda orda yaptırdı ilk denemede tuttu şükür. Darısı bizlerin başına. Çok kaliteki doktorları var geörktn. Burdaki kan sonuçlarımı ordaki doktorlara gösterdi doktor bu sonuölara göre tutmSı lazm demiş. Buraya gelsin. Onu inşaallah karnında bebeğiyle yollarız burdan demişler :)

Arkadaşlar yarın Melih Bey yumurta toplamaya girecek. Tanıyan varmı ?Kasıklarım ağrıyor şişti. Çamaşırım sıkıyor resmen . Topu topu 6 tane var. 20 küsür olanlat nasıl dayanıyor.

Arkadaşlar yarın Melih Bey yumurta toplamaya girecek. Tanıyan varmı ?Kasıklarım ağrıyor şişti. Çamaşırım sıkıyor resmen . Topu topu 6 tane var. 20 küsür olanlat nasıl dayanıyor.
Nasılsınız T TomakinT sizin ağrı yaptımı opu öncesinde. Bebişler hastanede. Değişik bir duygu gerçekten

Merhaba benimde dün melih bey topladı yumurta mı ve 26 tane bnimde kasıklarımda ağrı vardı ama çok değil güler yüzlü bi doktor gayrt pozitif ve bnce işinde başarılı

arkadaslar benim yumurtalar alındı biliyorsunuz fakat kontrol için çağırmadılar sadece arayıp bilgi vediler dün o kadar ya ohss olduysam

arkadaslar benim yumurtalar alındı biliyorsunuz fakat kontrol için çağırmadılar sadece arayıp bilgi vediler dün o kadar ya ohss olduysam
Cnm kontrol için çağımıyorlar zaten ilk 3 gün şişkinlik ve kabızlık olabilir bir de sık idrara çıkabilirsin ben de öyle olmuştu sonradan azalarak geçiyor ama hızlı kilo alımı idrarını yapamama ve nefes darlığı olursa mutlaka hastaneye gitmelisin geçmiş olsun

kontrole çağırmamaları çok sacma geliyor bana niye çağırmıyorlar ki :) peki bol su içmek işe yarar mı sizce :)

arkadaslar hastanenin rapor vermediğini söyledi randevu işine bakan çalışan. sehir dışından gelicem. bu nasıl olur. bir bilgi,niz var mı.

arkadaslar hastanenin rapor vermediğini söyledi randevu işine bakan çalışan. sehir dışından gelicem. bu nasıl olur. bir bilgi,niz var mı.
Olur mu rapor vermemek opu günü, transfer günü ve sonraki bir kaç gün mutlaka vermeliler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…