gerçekten mi çok teşekkür ederim peki kasıklarımın ara ara ağırması normal mi sizce bugün 3. yumurtalar alınalıLıcrin verdiyeseler endişelenmeyin ohss olmazsınız. Benden 30 yumurta topladılar
bende rapor pek vermediklerini duymuştum ama cok sacmavalla cok can sıkıcı. sehirdışından gidicem. tedavi süresince de orda bulunmam gerekirse bu en az 10 12 gün
Genellikle tedavi için senelik izin kullanan arkadaşları okuyorum burada. Kesin bilgi için Kontrole geldiğinizde doktora sorun mutlaka.valla cok can sıkıcı. sehirdışından gidicem. tedavi süresince de orda bulunmam gerekirse bu en az 10 12 gün
Şöyle söyliyeyim ben 2 gün yataktan eşimin desteğiyle kalktım. Kasıklarım, karburgalarım battı hep. Ohss oldum sanmıştım hemen merkeze gittim normal dedi. Ultrasonda da birşey görmediler. Yani endişe etmeyin dinlenin su tüketim yavaş yavaş geçer.gerçekten mi çok teşekkür ederim peki kasıklarımın ara ara ağırması normal mi sizce bugün 3. yumurtalar alınalı
Yok ben o kadar değilim iyim sadece arada oluyor o kadar aynen su tüketiyorum zorlada olsa :)Şöyle söyliyeyim ben 2 gün yataktan eşimin desteğiyle kalktım. Kasıklarım, karburgalarım battı hep. Ohss oldum sanmıştım hemen merkeze gittim normal dedi. Ultrasonda da birşey görmediler. Yani endişe etmeyin dinlenin su tüketim yavaş yavaş geçer.
Bu sayfa Şişli memorial tüp bebek merkezinde tedavi gören hastaların sayfasıdır. Merkez ya da tedavinizle ilgili konularda herkes yardımcınız olur ama hangi merkezi sorusuna cevap veremeyiz. Geçmiş olsun.Kızlar, yıllardır devam eden bir adet düzensilziğim vardı tipik bir pcso dedi doktor , değerlerim normal ama ultrason görüntüm çok tipikmiş ve ben ilaçsız adet olamıyorum. 2 yıllık evliyiz 4 aydır yumurta takibi yaptırıyorum ve asla büyüme olmadı artık bir uzmandan yardım almayı düşünüyorum ve olacak mı olmayacak mı fikri beni şimdiden çok üzüyor, eşimde ileri hareketlilik %20 çıktı sanırım onda da sorun var . Nereden tutayım neyle başlıyayım, hangi merkezi önerirsiniz yardımcı olunn lütfennn benimle aynı durumda olanlar cevaplasın
Zehra hanımla görüşebilirsiniz. En son 8750 TL idi. 9250 TL mi olmuş?Merhaba kızlar
Hastane fiyatta yardımcı oluyormu? 9250+ilaçlarda 2,500 veya 3000tutuo dedi kiminle konuşabilirim hastaneden lütfen yardım 5denemem var maddi anlamda çok yıprandık...
Evet bn menekşe hanımla konuştum bana fiyatta yardımcı olamicaklarını sölediZehra hanımla görüşebilirsiniz. En son 8750 TL idi. 9250 TL mi olmuş?
Zehra hanımla konuşun. O birşeyler yapabilir belki.Evet bn menekşe hanımla konuştum bana fiyatta yardımcı olamicaklarını söledi(((
Zehra hanıma nasıl baglanıcam, tel nosu varmı direk arasam bu arada çok tşk..Zehra hanımla konuşun. O birşeyler yapabilir belki.
7609 dahilisi ama yüzyüze konuşmak daha iyi olur benceZehra hanıma nasıl baglanıcam, tel nosu varmı direk arasam bu arada çok tşk..
Geçen hfta ön görüşmeye dr yücel şahine gittim snra menekşe hmnla konuştm fiyatta bişe yapamicaklarını sölediler.. bn bi telefonla konişim olmadı yüzyüzede görüşürm çok tşk7609 dahilisi ama yüzyüze konuşmak daha iyi olur bence
Şimdi konuştum çokkkk teşekkür ederinmm indirim yaptı, önce menekşe hanımla görüşün dediii snra bn onunla görüştm ve detaylı konuşamadım diyince bana indirim yaptı numarayı nerden aldınız dedi bnde bi arkadaş dedim çokk teşekkürrler7609 dahilisi ama yüzyüze konuşmak daha iyi olur bence
Sizin memorialda bana tavsiye edebileceginiz doktor varmı? Sizin süreciniz nasıl işledi memorialda?7609 dahilisi ama yüzyüze konuşmak daha iyi olur bence
Şimdi konuştum çokkkk teşekkür ederinmm indirim yaptı, önce menekşe hanımla görüşün dediii snra bn onunla görüştm ve detaylı konuşamadım diyince bana indirim yaptı numarayı nerden aldınız dedi bnde bi arkadaş dedim çokk teşekkürrler
Önemli değil. Benim tedavim devam ediyor. Bir netice almış değilim henüz . Burdaki arkadaşlar genel olarak hepsinden memnun. Ekip olarak çalışıyorlar. Semra hoca zaten ekibin başı. Ben daha çok Beril hanıma randevu alıyorum.Sizin memorialda bana tavsiye edebileceginiz doktor varmı? Sizin süreciniz nasıl işledi memorialda?
BEnce bunu gidince bir sorun mümkün değil opu ve transfer günü vermemeleri belki süre uzun olduğu için mi dicem ama o dA mantıksız keyfi değil sonuçta . Buraya da yazar mısınız ben de çalışıyorum rapor işi önemli benim için devalla cok can sıkıcı. sehirdışından gidicem. tedavi süresince de orda bulunmam gerekirse bu en az 10 12 gün
Benim ilk deneme acıbademde oldu. Öğretmen olduğum için çok izin istemedim. 1 gün aldım transfer günü için ama istersen 3 günde veririz dedilerBEnce bunu gidince bir sorun mümkün değil opu ve transfer günü vermemeleri belki süre uzun olduğu için mi dicem ama o dA mantıksız keyfi değil sonuçta . Buraya da yazar mısınız ben de çalışıyorum rapor işi önemli benim için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?