Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sizin memorialda bana tavsiye edebileceginiz doktor varmı? Sizin süreciniz nasıl işledi memorialda?
Soruyu başkasına sormuşsunuz ama bende cevap vermek istedim bende memorialda tedavi görüyorum. İpek hanım çok şeker ve enerjisi yüksek bir doktor işinde de çok titiz özellikle belirtirseniz doktor hanıma randevu alabiliyorsunuz.

Çok tşk ederin msjınız için aslında herkeseydi bu sorum sizin kaçıncı tedaviniz hangi aşamadasınız?

Çok tşk ederin msjınız için aslında herkeseydi bu sorum sizin kaçıncı tedaviniz hangi aşamadasınız?
Ilk tedavim benim nisanın sonunda yumurtalarım toplandı mayısın sonunda histeroskopi oldum önümüzdeki hafta da transfer gerçekleşecek tabi bi mani çıkmazsa

Cnm bnm rabbim ol dedimi saati dakkası geldimi hemencicik olur, moralini yinede bozma cnm, doktorlar ne diolar bu duruma?

Cnm bnm rabbim ol dedimi saati dakkası geldimi hemencicik olur, moralini yinede bozma cnm, doktorlar ne diolar bu duruma?
Amin canım. Yapabilecekleri birşey kalmadı . Histereskopi oldum. 6.7 mm civarında kalıyor rahim kalınlığı. Hormon vs de cevap vermiyorum. Menopoz döneminde bile kadınların hormon takviyesi ile endometriyumları kalınlaşıyor. Spontan gebelik sonrası kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Kürtaj dan rahmin hasar gördüğü söyleniyor. Bu hali ile gebelik olursa olacak. Ama o da zor bir ihtimal gibi.

Ilk tedavim benim nisanın sonunda yumurtalarım toplandı mayısın sonunda histeroskopi oldum önümüzdeki hafta da transfer gerçekleşecek tabi bi mani çıkmazsa
Şimdi bn sadece ön görüşme yaptım, muayene olmadım, dr dediki tedavi öncesi bi muayene edelim dedi, tedaviye başlamadan bi süprizle karşılaşmayalım dedi ön muayene tedavi paketinden düşülüomu?

Ama 7 mm de kötü degil kalınlaşma için 7-10mm arası için iyi diolar diye biliorm, cnm insanlar ne şekilde n sorunlarla hamile kalıolar neler duyuyoruz neler, bak bnm başka yerde 4negatif 1tane düşügüm var, ama rabbe diorum hayırsızsa bile hayırlıya çevir diorum dua ediorum, evet zor ve çokk yorucu süreçler her yönden, ama istiorsan, ve mücadele ediorsan bunun karşılıgını er yada geç alırsın rabbin eliyle...

Verdiğin moral için sağol canım. Hepimiz çok zorlu yollardan geçiyoruz. İnşallah cümleten mükafatlandırıldığımız günleri görürüz

Verdiğin moral için sağol canım. Hepimiz çok zorlu yollardan geçiyoruz. İnşallah cümleten mükafatlandırıldığımız günleri görürüz
Amin cnm amin, rabbin eliyle dua ile her kapalı kapı açılır, buna inan... kalk silkelen kendi motivasyonunu sevdigin şeyleri yaparak geçir, kafanı dagıt, moralini yükselt kimseye bakma hayırlısı ile güsel haberlerini burdan duyucaz cnm

Şimdi bu yazıyı umut olmak için yazıyorum . Tüp bebek tedavisi görürken o kadar çok kendim gibi hasta aradım . Hamile kalma olasılığı zor olan bir hastaydım gem eşimde morfoloji ve sayı problemi vardı hemde benim rahmimle alakalı sorunlarım vardı. 2017 başında ilk toplamam yapıldı 5 yumurta Blast embriyo elde ettik 1 2 3 deneme negatif tabi ne hayal kırıklığı ne üzüntü buradakilere beni çok iyi anlayacağı için o kısımdan bahsetmeyeceğim. İlk üç deneme 5aa hepsi çöp geriye kalan 2 embriyo kalitesiz olduğu için şansı denemek son kalan iki emriyo transfer edildi sonuç allahım büyütmek nasip ederse ikisi de şimdi kollarımda ( belirti aramıştım en çok transferden sonra belki şuna tamda belirti arayan biri vardır ikiz gebelik olmasına rağmen zerre belirtim olmadı )allah umudunuzu kaybettiğini yerde size yeni kapılar açıyor yaşarken asla ulaşamacakmışsınız gibi geliyor bende böyle hikayeleri okuyup ben o kadar şanslı değilim diye defalarca ağladım. Buradaki herkesi canı gönülden anlıyorum. Ama o gün gelecek emin olun . Belki birimlerine umut olurum diye yazmak istedim Sağlıcakla kalın

Şimdi bn sadece ön görüşme yaptım, muayene olmadım, dr dediki tedavi öncesi bi muayene edelim dedi, tedaviye başlamadan bi süprizle karşılaşmayalım dedi ön muayene tedavi paketinden düşülüomu?
Evet ben düşülüyor diye biliyorum. Hatta ben nisan ayında tedaviye başlarken ön görüşmeden sonra ki muayeneden ücret alınmadı baya bi gidip geldik ondan sonra ücret ödedik şimdi galiba alınıp sonra ücretten düşülüyormus. Daha sağlıklı bilgi olmasi için arayıp bi sorun olmazsa.

Gözünüz aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Rahimle ilgili olan problem neydi?

Arkadaşlar ben menogona başladım ama karnımda rahatsız edici bir şişlik hissediyorum bu normal mi.. Sizlerde aynı sorunu yaşadınız mı

Bende gönül hoca ve yücel beyden çok memnun kalmıştım titizlikle ilgilendi her ikiside.Rabbim herkese yaşatsın ilk önce sağlıklı güzel bi hamilelik sonrada sağlıklı hayırlı bebeişler inşallah...

Amin çok teşekkürler rabbim her diliyen istiyene nasip etsin tez zamanda bizlerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…