- 25 Ocak 2019
- 248
- 268
- 53
merhaba bende çok şükür 7. denemede anne oldum bebeğim 15 aylık memorial bu işin merkezi bence soru işareti kalmıyor aklınızda semra hoca kimsenin görmediğini görür ilk muayeneyi mutlaka ona olun derim . zaten onunla görüştüğünüz zaman tamam doğru yerdeyim diyeceksiniz eminim .Arkadaşlar şişli memorial de tedavi görüp memnun kalmayan varmı ben daha önce başka bi merkezde tüp bebek tedavisi gördüm fakat negatif oldu malesef. . Görünen herhangi bir problemimiz yok yumurta kalitesi sperm sayısı hormon tahlilleri histeroskopi rahim filmi genetik test herşey normal görünüyor ama buna rağmen 3 yıldır hiç gebelik oluşmadı
Merhaba, ekip olarak gerçekten çok kaliteli kime gitseniz memnun kalırsınız diye düşünüyorum ama şahsi fikrim İpek hanım derim, öyle naif, güleryüzlü, tatlı bir bayan ki tüm endişelerinizi alıp götürüyor, bunun yanı sıra tüm sorularınızı sabırla dinleyip detaylı açıklamalar yapıyor ve işinde çok titiz olması benim için son noktadır. Allah emeklerinizi, boşa çıkarmasın inşallah, bol şanslarSizin memorialda bana tavsiye edebileceginiz doktor varmı? Sizin süreciniz nasıl işledi memorialda?
Yok ilk defa duydum ama bağışıklığı baskılayıcı ilaçlar da verdiler tüp bebek yaparkenBAĞIŞIKLIK SİSTEMİ yuzunden olabilir. killer cell diye bişey var. ona bakıldı mı
7 denemeyi de memorial de mi yaptınız acaba yoksa son deneme mi orda oldumerhaba bende çok şükür 7. denemede anne oldum bebeğim 15 aylık memorial bu işin merkezi bence soru işareti kalmıyor aklınızda semra hoca kimsenin görmediğini görür ilk muayeneyi mutlaka ona olun derim . zaten onunla görüştüğünüz zaman tamam doğru yerdeyim diyeceksiniz eminim .
Rabbim hayırlısı ile kucağınızı doldursun inşallah
merhaba ben son 3 muayneemi kendisi yaptı ben beğenmiştim kendisini açıkcası ama benim favori doktorum gönül özer ama orda ekip işi oldugu için her kez bakıyor bide hastaların dosyalarıyla tek tek semra hoca ilgileniyormuş oyle duymuştumGünseli hanımda tedavi takibi yaptıran var mı arkadaşlar?
Canım çok iyi bence benim 4 tane döllenen var. Ne güzel. Ben buna bile şükrediyorum. Harika bir haberrrarkadaşlar benimde bugün hastaneden aradılar 24 tan e yumurtam döllenmişti bugün 3. gün aradılar 23 tanesi bölünmüş bi sıkıntı yok dediler sizcede iyimi bide 1 2 kalite tarzında bişiler soylendi o anda tam anlayamadım heycandan :) ne demek istediler sizce
Tüp bebek merkezleri genel olarak 2. Gün bilgi vermiyorlar embriyoların bulunduğu ortamdan kaynaklı biseydir belki o gün bakılmamasıKızlar neden memorialda 2.gün bilgi verilmiyo embriyoların durumu.biliyor musunuz
allah şükürler olsun sayı faazla bölünmeside iyimiş ama o kadar heycanlandım ki aradıklarında dicek bişey bulamadım bile :) benim yumurtalar cumartesi alındı bugün 4. gün olması gekeri ama 3. gün dedilşer yumurtların alındıgı günü saymıyorlar galibaa dimi :)Canım çok iyi bence benim 4 tane döllenen var. Ne güzel. Ben buna bile şükrediyorum. Harika bir haberrr
inşallah pozitif bi sonuç alırsınız allhın izniyle hepimizin kucakları hayırlı evlatlarla dolsunSevgili arkadaslar yarin transfer sonucumu ogrenecegim bu 6.denemem bana dua edermisiniz bir tane ayetel kursi okur musunuz rabbim sizinde gonlunuz dekini versin insallahh mbenim gb kim varsa evlat icin ugrasan rabbim tez zaman da saglikla kucagina aldirsin selam ve dua ile
Evet toplama günü 0.günallah şükürler olsun sayı faazla bölünmeside iyimiş ama o kadar heycanlandım ki aradıklarında dicek bişey bulamadım bile :) benim yumurtalar cumartesi alındı bugün 4. gün olması gekeri ama 3. gün dedilşer yumurtların alındıgı günü saymıyorlar galibaa dimi :)
şimdi 5. güne kadar sabredicem o halde doğru mu ondan sonra dondurulcakmış benimkiler bi sıkıntı çıkar mı ya çok heycanlıyım bn ne olcam bilmiyom :)Evet toplama günü 0.gün
Çok zor beklemek. Ben 2.ye denediğim halde öyleyim. İnsan soracağı soruları unutuyor. Yarın aramayacaklarmış beni nasıl geçecek bakalım. Çrgü örmeye başladım. Kafamı dağıtayım diye herhalde hemen bitiririm.şimdi 5. güne kadar sabredicem o halde doğru mu ondan sonra dondurulcakmış benimkiler bi sıkıntı çıkar mı ya çok heycanlıyım bn ne olcam bilmiyom :)
çalışıyorum zaten hastanede görevliyim :) ama yinede kafamdan gitmiyor :)Çok zor beklemek. Ben 2.ye denediğim halde öyleyim. İnsan soracağı soruları unutuyor. Yarın aramayacaklarmış beni nasıl geçecek bakalım. Çrgü örmeye başladım. Kafamı dağıtayım diye herhalde hemen bitiririm.bir uğraş bul bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?