Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar şişli memorial de tedavi görüp memnun kalmayan varmı ben daha önce başka bi merkezde tüp bebek tedavisi gördüm fakat negatif oldu malesef. . Görünen herhangi bir problemimiz yok yumurta kalitesi sperm sayısı hormon tahlilleri histeroskopi rahim filmi genetik test herşey normal görünüyor ama buna rağmen 3 yıldır hiç gebelik oluşmadı

merhaba bende çok şükür 7. denemede anne oldum bebeğim 15 aylık memorial bu işin merkezi bence soru işareti kalmıyor aklınızda semra hoca kimsenin görmediğini görür ilk muayeneyi mutlaka ona olun derim . zaten onunla görüştüğünüz zaman tamam doğru yerdeyim diyeceksiniz eminim .
Rabbim hayırlısı ile kucağınızı doldursun inşallah

Sizin memorialda bana tavsiye edebileceginiz doktor varmı? Sizin süreciniz nasıl işledi memorialda?
Merhaba, ekip olarak gerçekten çok kaliteli kime gitseniz memnun kalırsınız diye düşünüyorum ama şahsi fikrim İpek hanım derim, öyle naif, güleryüzlü, tatlı bir bayan ki tüm endişelerinizi alıp götürüyor, bunun yanı sıra tüm sorularınızı sabırla dinleyip detaylı açıklamalar yapıyor ve işinde çok titiz olması benim için son noktadır. Allah emeklerinizi, boşa çıkarmasın inşallah, bol şanslar

7 denemeyi de memorial de mi yaptınız acaba yoksa son deneme mi orda oldu

arkadaşlar benimde bugün hastaneden aradılar 24 tan e yumurtam döllenmişti bugün 3. gün aradılar 23 tanesi bölünmüş bi sıkıntı yok dediler sizcede iyimi bide 1 2 kalite tarzında bişiler soylendi o anda tam anlayamadım heycandan :) ne demek istediler sizce

Günseli hanımda tedavi takibi yaptıran var mı arkadaşlar?
merhaba ben son 3 muayneemi kendisi yaptı ben beğenmiştim kendisini açıkcası ama benim favori doktorum gönül özer ama orda ekip işi oldugu için her kez bakıyor bide hastaların dosyalarıyla tek tek semra hoca ilgileniyormuş oyle duymuştum

Canım çok iyi bence benim 4 tane döllenen var. Ne güzel. Ben buna bile şükrediyorum. Harika bir haberrr

Canım çok iyi bence benim 4 tane döllenen var. Ne güzel. Ben buna bile şükrediyorum. Harika bir haberrr
allah şükürler olsun sayı faazla bölünmeside iyimiş ama o kadar heycanlandım ki aradıklarında dicek bişey bulamadım bile :) benim yumurtalar cumartesi alındı bugün 4. gün olması gekeri ama 3. gün dedilşer yumurtların alındıgı günü saymıyorlar galibaa dimi :)

Merhaba herkeseHaftaya tedaviye başlıyorum.sehir dışından gelicem.hastaneye yakın uygun fiyatli kalabilecegim yerlerle ilgili yardımcı olursanız çok sevinirim

inşallah pozitif bi sonuç alırsınız allhın izniyle hepimizin kucakları hayırlı evlatlarla dolsun

Evet toplama günü 0.gün

şimdi 5. güne kadar sabredicem o halde doğru mu ondan sonra dondurulcakmış benimkiler bi sıkıntı çıkar mı ya çok heycanlıyım bn ne olcam bilmiyom :)
Çok zor beklemek. Ben 2.ye denediğim halde öyleyim. İnsan soracağı soruları unutuyor. Yarın aramayacaklarmış beni nasıl geçecek bakalım. Çrgü örmeye başladım. Kafamı dağıtayım diye herhalde hemen bitiririm. bir uğraş bul bence

çalışıyorum zaten hastanede görevliyim :) ama yinede kafamdan gitmiyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…