Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba herkese uzun zaman oldu ara ara gelsemde hepimizin tek derdi sağlıklı bebekler evlat sahibi olmak .geçen ay 2. transefer düşünmüştük ama gelendi gidendi derken rahat edemiyceğim için nasip olmadı bu ay hayırlısı inşallah olumlu sonuç alırız inş .takvime göre bugün hasta olucaktım ama şuan az miktarda geldi bende yücel hocayla görüştüm perşembe gününe görüşmeye çağırdı .Ama orada olmayacakmış o biraz üzsede beni ipek hanıma aldık randevuyu ama önemli olan hocamız dediği gibi sonraki aşamlar aylar sonra tekrar o serüven başlıycak olması o heycanlandrıyor beni inşallah kardeşi gibi bırakmaz bebeişimiz bizi şuana kadar bu arada sağlık konusunda badem ceviz meyve yiyorum herşey onun için diyerekten inşallah olur bide burda da okumuştum nar suyu rahim için iyi diyorlar onuda alıp içecem şifa olur belki .umarım herşey yolunda gider sizlerle paylaşmak istedim bende yeniden ve tekrardan bu yola çıktık Allah sonumuzu güzel eylesinn ..Aminnn

Hayırlı olsun şümdiden. Hemen hemen aynı başlayacağız sanırım. Benimde adet sancılarım var ama gelen giden yok

Hayırlı olsun şümdiden. Hemen hemen aynı başlayacağız sanırım. Benimde adet sancılarım var ama gelen giden yok

Sağol canım seninde hayırlı olsun Ahh tatlım sorma bel agrısı ile uyandım bugün bir kaç gündürlü zaten hava sıcak diye suya falan girdim agrı oldu ne kadar dikkat etsemde cam açık yatıyoruz falan :)inşallah aynı zaman olur görüşürüz :) seninde mi 2transfer olucak cnm

şimdi 5. güne kadar sabredicem o halde doğru mu ondan sonra dondurulcakmış benimkiler bi sıkıntı çıkar mı ya çok heycanlıyım bn ne olcam bilmiyom :)
BEN De sizin gibi bekliyorum.yumurtalarim toplandi hepsi donduruldu.adet oldum. Simdi ikinci adeti bekliyorum. Allah hepimizin sonunu hayir etsin insallah

Sizin memorialda bana tavsiye edebileceginiz doktor varmı? Sizin süreciniz nasıl işledi memorialda?

Çokk teşekkürler şuan dr yücel şahinle başladık rabbim utandırmasın

Rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin 6denemenizde memorialdamı oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…