- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 42
Güzel olcak inşallah. iyi düşünçalışıyorum zaten hastanede görevliyim :) ama yinede kafamdan gitmiyor :)
inşallah allahın izniyleGüzel olcak inşallah. iyi düşün
Evet bakılıyor bende eğitim araştırma hastanesinde yaptırmıştımarkadaslar üni. hastanelerinde amh bakılıyor mu.şişli de eğitşm arast. hast var sanırım ora bakıyor mu.
Hayırlı olsun şümdiden. Hemen hemen aynı başlayacağız sanırım. Benimde adet sancılarım var ama gelen giden yokKızlar merhaba herkese uzun zaman oldu ara ara gelsemde hepimizin tek derdi sağlıklı bebekler evlat sahibi olmak .geçen ay 2. transefer düşünmüştük ama gelendi gidendi derken rahat edemiyceğim için nasip olmadı bu ay hayırlısı inşallah olumlu sonuç alırız inş .takvime göre bugün hasta olucaktım ama şuan az miktarda geldi bende yücel hocayla görüştüm perşembe gününe görüşmeye çağırdı .Ama orada olmayacakmışo biraz üzsede beni ipek hanıma aldık randevuyu ama önemli olan hocamız dediği gibi sonraki aşamlar aylar sonra tekrar o serüven başlıycak olması o heycanlandrıyor beni inşallah kardeşi gibi bırakmaz bebeişimiz bizi şuana kadar bu arada sağlık konusunda badem ceviz meyve yiyorum herşey onun için diyerekten inşallah olur bide burda da okumuştum nar suyu rahim için iyi diyorlar onuda alıp içecem şifa olur belki .umarım herşey yolunda gider sizlerle paylaşmak istedim bende yeniden ve tekrardan bu yola çıktık Allah sonumuzu güzel eylesinn ..Aminnn
Hayırlı olsun şümdiden. Hemen hemen aynı başlayacağız sanırım. Benimde adet sancılarım var ama gelen giden yok
ZEhra hanimla gorusmenizi tavsiye ederim kesinlikleEvet bn menekşe hanımla konuştum bana fiyatta yardımcı olamicaklarını söledi(((
BEN De sizin gibi bekliyorum.yumurtalarim toplandi hepsi donduruldu.adet oldum. Simdi ikinci adeti bekliyorum. Allah hepimizin sonunu hayir etsin insallahşimdi 5. güne kadar sabredicem o halde doğru mu ondan sonra dondurulcakmış benimkiler bi sıkıntı çıkar mı ya çok heycanlıyım bn ne olcam bilmiyom :)
Hakkımızda hayırlısı inşallah sizinde çoktu yumurtanız :)BEN De sizin gibi bekliyorum.yumurtalarim toplandi hepsi donduruldu.adet oldum. Simdi ikinci adeti bekliyorum. Allah hepimizin sonunu hayir etsin insallah
Sizin memorialda bana tavsiye edebileceginiz doktor varmı? Sizin süreciniz nasıl işledi memorialda?
Sevgili arkadaslar yarin transfer sonucumu ogrenecegim bu 6.denemem bana dua edermisiniz bir tane ayetel kursi okur musunuz rabbim sizinde gonlunuz dekini versin insallahh mbenim gb kim varsa evlat icin ugrasan rabbim tez zaman da saglikla kucagina aldirsin selam ve dua ile
Aminnnn insallah tez vakitteinşallah pozitif bi sonuç alırsınız allhın izniyle hepimizin kucakları hayırlı evlatlarla dolsun
Allah razı olsunAminnnn insallah tez vakittehepimze dua ediyorum
Çokk teşekkürler şuan dr yücel şahinle başladık rabbim utandırmasınMerhaba, ekip olarak gerçekten çok kaliteli kime gitseniz memnun kalırsınız diye düşünüyorum ama şahsi fikrim İpek hanım derim, öyle naif, güleryüzlü, tatlı bir bayan ki tüm endişelerinizi alıp götürüyor, bunun yanı sıra tüm sorularınızı sabırla dinleyip detaylı açıklamalar yapıyor ve işinde çok titiz olması benim için son noktadır. Allah emeklerinizi, boşa çıkarmasın inşallah, bol şanslar ☺
Aslında muhasebe menekşe hnm, zehra hnm hasta ilişkileri sorumlusu onda yetki var ozmnZEhra hanimla gorusmenizi tavsiye ederim kesinlikle
Rabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsinSevgili arkadaslar yarin transfer sonucumu ogrenecegim bu 6.denemem bana dua edermisiniz bir tane ayetel kursi okur musunuz rabbim sizinde gonlunuz dekini versin insallahh mbenim gb kim varsa evlat icin ugrasan rabbim tez zaman da saglikla kucagina aldirsin selam ve dua ile
Aminnnn insallah 2 denemem acibadem fulya da oldu digerleri memorial da bu arada yucel beu cok iyi bir insanRabbim güzel haberlerle gelmeyi nasip etsin6denemenizde memorialdamı oldu?
Bnde şuan yücel beyde başlicm rab dilerse, güsel cvplar bekliorz yrn içinAminnnn insallah 2 denemem acibadem fulya da oldu digerleri memorial da bu arada yucel beu cok iyi bir insan
Inanilmaz pozitif bir insan sansin acik olsun canim insallahh dualarinizi esirgemeuinBnde şuan yücel beyde başlicm rab dilerse, güsel cvplar bekliorz yrn için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?