Mrblar hastanenin normalde.ucreti neydi ve ne kadar indirim yaptilar aceba bende bu ay gidicem.ins ama maddiyattan dolayi duruma gore erteleyedebilirim ve ilaclar ne kadar tuttuŞimdi konuştum çokkkk teşekkür ederinmm indirim yaptı, önce menekşe hanımla görüşün dediii snra bn onunla görüştm ve detaylı konuşamadım diyince bana indirim yaptı numarayı nerden aldınız dedi bnde bi arkadaş dedim çokk teşekkürrler
Yok canım allah izin verirse ilk transferim. Benim opu Mart’ta oldu rahim dinlendirdik. Sonra adetlerim düzenli diye natural deneyelim dedik benim yumurtam oluşmadı iptal ettik. Bu aya mahsusu derken bir sonraki ay tekrar natural olsun dedik yumurta 10mmde kaldı iptal ettik bu ay ilaçlı yapacağız ama ilaç estrofem değil başka birşey olacakmış. Benim transfer süreci çok uzadı ama vardır bunda da bir hayr. İnşallah pozitif sonuç alırız hepbirlikte.Sağol canım seninde hayırlı olsun Ahh tatlım sorma bel agrısı ile uyandım bugün bir kaç gündürlü zaten hava sıcak diye suya falan girdim agrı oldu ne kadar dikkat etsemde cam açık yatıyoruz falan :)inşallah aynı zaman olur görüşürüz :) seninde mi 2transfer olucak cnm
İnşallah bu kez pozitif sonuç alırsınız.Aminnnn insallah 2 denemem acibadem fulya da oldu digerleri memorial da bu arada yucel beu cok iyi bir insan
Gunaydin 2 kere fulya acibadem de yaptik o kadar iyi embriyoya karsi hic tutmadi doktora neden dedigimde hicbirsey demedi baktik olmadi tasidik memoriale bir kere kimyasal gebelik gecen senede 3 5 aylik kalbi durdu bebegimib genetige gonderdik birsey yok dediler anlam veremedik bizde embriyolog hakan beye sordum bu sefer neden genetiginde biraey yoktu bazen rahimden beslenemiyormus anlamadim canim vallahi bende anlamiyorimİnşallah bu kez pozitif sonuç alırsınız.
Merak ettim 3 negatifin toplam 5 negatifin nedeni nedir? Sorununuz neydi?
bugün 4. gün yine aradılar 23 bölünmüş yumurtadan 13 tanesi 1. ve 2. kalitede gradel kalitesindeymiş ne oldugunu anlamadım iyi mi dedim bi sıkıntı yok dimi dedim 13 tanesi günüyle uyumluymuş içim bi tuhaf
İyi bence benim ilkinde grade 2 ve10 hücreli 3.gün embriyosu idi. Ona bile iyi demişlerdi. Ve grade 1 inde var sonuçta. Onlardan 1 tanesi bile olsa yeter. Senin minikin olmaya.bugün 4. gün yine aradılar 23 bölünmüş yumurtadan 13 tanesi 1. ve 2. kalitede gradel kalitesindeymiş ne oldugunu anlamadım iyi mi dedim bi sıkıntı yok dimi dedim 13 tanesi günüyle uyumluymuş içim bi tuhafiyi mi kötü mü anlamadım sence iyi mi
Cnm bn daha tedaviye başlamadım sadece ön görüşme yaptım doktorla 5 tüp bebek denemem var negatif, maddi açıdan bayagı yıprandık, bnm burda n kdr indirim yptgını sölemem dogru olmz. Ama sizde bi zehra hnmla konuşun derim..Mrblar hastanenin normalde.ucreti neydi ve ne kadar indirim yaptilar aceba bende bu ay gidicem.ins ama maddiyattan dolayi duruma gore erteleyedebilirim ve ilaclar ne kadar tuttu
Şuanki ücretleri 9.250tl cnm ilaçlarda 2.500-3000tl arası tutuo dediler..Mrblar hastanenin normalde.ucreti neydi ve ne kadar indirim yaptilar aceba bende bu ay gidicem.ins ama maddiyattan dolayi duruma gore erteleyedebilirim ve ilaclar ne kadar tuttu
ya anlamıyorum onların ne anlama geldiğini anlasam sadece sıkıntı var mı dedim yok dediler o kadar sizin nasıl gidiyor bu aarada :)İyi bence benim ilkinde grade 2 ve10 hücreli 3.gün embriyosu idi. Ona bile iyi demişlerdi. Ve grade 1 inde var sonuçta. Onlardan 1 tanesi bile olsa yeter. Senin minikin olmaya.
Korkmayın 5. Güne kadar elenmeleri gayet normal.ya anlamıyorum onların ne anlama geldiğini anlasam sadece sıkıntı var mı dedim yok dediler o kadar sizin nasıl gidiyor bu aarada :)
Sonucunuzu merakla bekliyorum.Aminnnn insallah tez vakittehepimze dua ediyorum
Korkmayın 5. Güne kadar elenmeleri gayet normal.
bu sayı artabilirde dedi eksilebilirde dedi zaten şuanda 13 tanesi 1.2 kaliteymiş ve günüde gidiyorlarmış ne zormuş bu işleri anlamak :)Korkmayın 5. Güne kadar elenmeleri gayet normal.
beni yarın arayacaklar bekliyorum. Anlamayalım zaten. İyi olsun da. Size bebek olsunda terimler onlara kalsınya anlamıyorum onların ne anlama geldiğini anlasam sadece sıkıntı var mı dedim yok dediler o kadar sizin nasıl gidiyor bu aarada :)
Maaşallah sayı çok güzel içini rahat tut. 13 tane bebiş istemiyorsunuz sanırımbu sayı artabilirde dedi eksilebilirde dedi zaten şuanda 13 tanesi 1.2 kaliteymiş ve günüde gidiyorlarmış ne zormuş bu işleri anlamak :)
pgt göndermeye gerek yok demişti gönül hanım yaşım genç olduğu için ama yinede bilmiyorum direk dondurulcakmış oyle soylenmişti :)Maaşallah sayı çok güzel içini rahat tut. 13 tane bebiş istemiyorsunuz sanırım ☺
Yetecek kadar olsun onlarda sana can olsun yeter ki. Pgt düşünüyorsan eğer sayıca fazla olması iyi pgtde biraz eleniyorlar .
hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlasnsın hepimizin ki vala ben hepimizin yerine heycanlanıyorum bide günler geçmiyor sanki daha adette olmadım :)Benbeni yarın arayacaklar bekliyorum. Anlamayalım zaten. İyi olsun da. Size bebek olsunda terimler onlara kalsın
Ben de ilk görüşmede kendisinde muayene oldum oldukça detaycı titizdi çok hoşuma gitti ama diğer herkes gönül hanım ipek hanım ve yücel beyi yazmış burda merak ettim giden yok mi diyemerhaba ben son 3 muayneemi kendisi yaptı ben beğenmiştim kendisini açıkcası ama benim favori doktorum gönül özer ama orda ekip işi oldugu için her kez bakıyor bide hastaların dosyalarıyla tek tek semra hoca ilgileniyormuş oyle duymuştum
Sizin sorununuz nedirCnm bn daha tedaviye başlamadım sadece ön görüşme yaptım doktorla 5 tüp bebek denemem var negatif, maddi açıdan bayagı yıprandık, bnm burda n kdr indirim yptgını sölemem dogru olmz. Ama sizde bi zehra hnmla konuşun derim..
Ya hepsinin her hastadan haberi var ki zaten o yüzden hangi doktorun oldugunun pek önemi yok benceBen de ilk görüşmede kendisinde muayene oldum oldukça detaycı titizdi çok hoşuma gitti ama diğer herkes gönül hanım ipek hanım ve yücel beyi yazmış burda merak ettim giden yok mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?