- 15 Nisan 2019
- 998
- 1.190
- 113
- 42
Sizin sorununuz nedir
[/QUOT
Sperm yavaşlıgı ve varikosel.
1gün önceden haber vermiolarmı?Arkadaşlar transfere gelinecek günü ne zaman haber veriyorlar. Bilgilendirme kağıdında aynı gün 11 e kadar aranırsınız diyo ama nasıl olacak. Eğer öyleyse plan yapmamalı.
Bende o süreçteyim hemşire beni bi gün önce arayıp saati söyleyeceklerini söyledi.Arkadaşlar transfere gelinecek günü ne zaman haber veriyorlar. Bilgilendirme kağıdında aynı gün 11 e kadar aranırsınız diyo ama nasıl olacak. Eğer öyleyse plan yapmamalı.
Tamam sağolunBende o süreçteyim hemşire beni bi gün önce arayıp saati söyleyeceklerini söyledi.
İnşallah burada da 2. Evladınıza kavuşursunuz.5aa kalitedeydi dediler hep, ama yücel hoca gördü embriyo fotolarını bunlar çok kaliteli degilmiş dedi söledikleri gbi diil dedi, Bnm 5sene öncesinden ilk tüp bebek denememle 1 kızım var şükür sebebim, sonra bı 5 denememin içinde 1 defada düşük yaptım yani 4negatif 1 düşük, yücel bey labratuar koşulları çok önemli dedi.
5 toplanıp 4 dollenmis masallahTamam sağolun
Yaaaa evettt. İnşallah hepimize nasip olsun inşallah. 1 taneye niyet ettik geriden gelenler süpriz yaptı bize. ❤maşallah gerçekten. Dün haber vermedikleri için çatlıcam. Evde tüm ütüleri bitirdim5 toplanıp 4 dollenmis masallahDigerlerinden ümitsizdin 1 tane olucak diye üzülüyordun. Insallah guzel ilerlesin hepsi Güzel haberler vermek nasip olsun ins
Yok canım allah izin verirse ilk transferim. Benim opu Mart’ta oldu rahim dinlendirdik. Sonra adetlerim düzenli diye natural deneyelim dedik benim yumurtam oluşmadı iptal ettik. Bu aya mahsusu derken bir sonraki ay tekrar natural olsun dedik yumurta 10mmde kaldı iptal ettik bu ay ilaçlı yapacağız ama ilaç estrofem değil başka birşey olacakmış. Benim transfer süreci çok uzadı ama vardır bunda da bir hayr. İnşallah pozitif sonuç alırız hepbirlikte. ☺
Hayırlı uğurlu olsun inşallahKızlar transferden az önce cıktım buarada melike adlı arkadaşımızla transferi beklerken tanıştık aynı saatlerde oldu transfer inşallah ikimiz de dahil hepimiz mutlu sonuçlar alırız
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına rabbim analı babalı büyütsün inşallahŞimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
Benim natural olmadı ilaçlıdan da çekinmemin nedeni benim faktörlerden birinde problem çıktı hem ilaç hem de o tetikleyip düşüğe neden olabiliyormuş. Bende korkuyorum doğal olarak.Aaa ilk transfermi ilk heyecan endişe çok başka biirşey o bayabaya şey olmuş desene aman olsun sonu hayırlısı olsun güzeli olsun . Yeterki sen Allahtan ümidini kemedikçe rabbim olduramacağı hiçbişey yoktur inşallah bizim için hayırlısıysa olsun dua edicem senin içinbende bu sefer ki trnsfer için naturel düşünüyor yücel hoca nasıl olucak hiçbilmiyorum bunun için rahim kalınlığı sanırım önemli,ilaç derken iğne yok demişti bana ağızdan alıcakmışız galiba . inşllah tatlım iyi haberler veiririz bizde birbirimizi, burda
Merhabalar sizinle neredeyse aynı sorunları bizde yaşıyoruz ve bu sebepten 2. Tüp bebek denememiz transfer zamanı mı bekliyorm bende inşallah bizde hayırlı haberler alırızŞişli Memorial da gördüm. Bu sayfadaki çoğunluk oranın hastası. Benden 26 olgun yumurta toplandı 5 tanesi 5. Güne sağlıklı geldi iyi kalite. Bunun için dr yorumu spermlerle alakalı dedi. Yıkama sonrası elimizde 100 bin tane anca sağlıklı kalıyordu bir de üstüne morfoloji 0 olunca seçmesi zor olmuştur. 5 embriyoda 3 e düştü pgt ile 1 tanesi de pgtsiz.
Ben yine de memnunum yeterki bana evlat olsunlar. Senin anlayacağın bizim spermlerin de durumu çok vahimdi hatta Semra hoca bana eğer ki istediğimiz sonuca ulaşamazsak tesa yaparız demişti ama gerek kalmadı Hamd olsun. Biz uzun dönem tedavi gördük eşimde ilerleme olmadı fakat DNA hasarı da yoktu belki bu etkili olmuştur. Tutunacaklar mı allah bilir. Üzülmüyor değilim
İlki dışında tedavilere başlayınca aynı his bende de olurdu. Hiç heyecanlı değilim diye üzülürdum. Ama transfer olacağın gün hep İlk transfer gibi heyecanlanip umut dolu oluyorsun:) o gün ne demek istediğimi anlayacaksin. İnşallah bu kez alırsın yavrunu kucağina..Aaa ilk transfermi ilk heyecan endişe çok başka biirşey o bayabaya şey olmuş desene aman olsun sonu hayırlısı olsun güzeli olsun . Yeterki sen Allahtan ümidini kemedikçe rabbim olduramacağı hiçbişey yoktur inşallah bizim için hayırlısıysa olsun dua edicem senin içinbende bu sefer ki trnsfer için naturel düşünüyor yücel hoca nasıl olucak hiçbilmiyorum bunun için rahim kalınlığı sanırım önemli,ilaç derken iğne yok demişti bana ağızdan alıcakmışız galiba . inşllah tatlım iyi haberler veiririz bizde birbirimizi, burda
Amin hepimize nasip olsunİnşallah burada da 2. Evladınıza kavuşursunuz.
Benim transferimi GÜNSELİ hanım yaptı. Transfer günü hangi doktor müsaitse o yapıyor ama sen yine bi sor semra hanım içinHayırlı uğurlu olsun inşallah ☺ Transferinizi kim yaptı acaba bi de bişy sormak istiyorum arkadaşlar transferde semra hanımı isteyebiliyor muyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?