Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar transfere gelinecek günü ne zaman haber veriyorlar. Bilgilendirme kağıdında aynı gün 11 e kadar aranırsınız diyo ama nasıl olacak. Eğer öyleyse plan yapmamalı.

Arkadaşlar transfere gelinecek günü ne zaman haber veriyorlar. Bilgilendirme kağıdında aynı gün 11 e kadar aranırsınız diyo ama nasıl olacak. Eğer öyleyse plan yapmamalı.
Bende o süreçteyim hemşire beni bi gün önce arayıp saati söyleyeceklerini söyledi.

5aa kalitedeydi dediler hep, ama yücel hoca gördü embriyo fotolarını bunlar çok kaliteli degilmiş dedi söledikleri gbi diil dedi, Bnm 5sene öncesinden ilk tüp bebek denememle 1 kızım var şükür sebebim, sonra bı 5 denememin içinde 1 defada düşük yaptım yani 4negatif 1 düşük, yücel bey labratuar koşulları çok önemli dedi.

İnşallah burada da 2. Evladınıza kavuşursunuz.

5 toplanıp 4 dollenmis masallah Digerlerinden ümitsizdin 1 tane olucak diye üzülüyordun. Insallah guzel ilerlesin hepsi Güzel haberler vermek nasip olsun ins
Yaaaa evettt. İnşallah hepimize nasip olsun inşallah. 1 taneye niyet ettik geriden gelenler süpriz yaptı bize. ❤maşallah gerçekten. Dün haber vermedikleri için çatlıcam. Evde tüm ütüleri bitirdim yarın haber alıcam. İnşallah devam ediyolardır bölünmeye

Kızlar yarın 2 transfer öncesi ilk muayne olucağım içimde umudumu hiç yitirmedim ,sonuna kadarda bu böyle olucak . tabi ilk ki gibi kendimi enpoze etmek istemedim sakin tutuyorum şuan kendimi ama içimdeki ses ise neden heyecanlanmıyor sun der gibi ama üzülmekten korkuyorum sadece . Kısacası aylar sonra aynı yola çıkıcağım sizlerden benim için dua ederseniz çok mu çok mutlu olurum . hepi,mizin hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun

Aaa ilk transfermi ilk heyecan endişe çok başka biirşey o bayabaya şey olmuş desene aman olsun sonu hayırlısı olsun güzeli olsun . Yeterki sen Allahtan ümidini kemedikçe rabbim olduramacağı hiçbişey yoktur inşallah bizim için hayırlısıysa olsun dua edicem senin için bende bu sefer ki trnsfer için naturel düşünüyor yücel hoca nasıl olucak hiçbilmiyorum bunun için rahim kalınlığı sanırım önemli,ilaç derken iğne yok demişti bana ağızdan alıcakmışız galiba . inşllah tatlım iyi haberler veiririz bizde birbirimizi, burda

Kızlar transferden az önce cıktım buarada melike adlı arkadaşımızla transferi beklerken tanıştık aynı saatlerde oldu transfer inşallah ikimiz de dahil hepimiz mutlu sonuçlar alırız
Hayırlı uğurlu olsun inşallah Transferinizi kim yaptı acaba bi de bişy sormak istiyorum arkadaşlar transferde semra hanımı isteyebiliyor muyuz

Şimdi aldım sonucumu 5.gün embriyosu 9.gün kan testi sonucum 438.. çok mutluyım değer nasıl bilmiyorum ama çok mutlu oşdum. Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu❤
Canım hayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Benim natural olmadı ilaçlıdan da çekinmemin nedeni benim faktörlerden birinde problem çıktı hem ilaç hem de o tetikleyip düşüğe neden olabiliyormuş. Bende korkuyorum doğal olarak.

Merhabalar sizinle neredeyse aynı sorunları bizde yaşıyoruz ve bu sebepten 2. Tüp bebek denememiz transfer zamanı mı bekliyorm bende inşallah bizde hayırlı haberler alırız

Bide bayanlar bişy daha sorcm bizim geçen ay yumurtalar toplandı rahim dinlendirme yapıcaz dendi 3. Adetinizin 2. Günü gelin dendi o zamana kadar hastane sizleri aradı mı hiç şimdi msjları okudum bazılarını 2. Adetinde çağırmışlar bu yüzden kafama takıldı. Bide ben her gittiğimde farklı dr a denk geldim şimdi kime gitcem bilmiyorm transfere kadar aynı dr a devam etmek istiyorum bu konu da da yardmcı olabilir misinz

İlki dışında tedavilere başlayınca aynı his bende de olurdu. Hiç heyecanlı değilim diye üzülürdum. Ama transfer olacağın gün hep İlk transfer gibi heyecanlanip umut dolu oluyorsun:) o gün ne demek istediğimi anlayacaksin. İnşallah bu kez alırsın yavrunu kucağina..

Hayırlı uğurlu olsun inşallah ☺ Transferinizi kim yaptı acaba bi de bişy sormak istiyorum arkadaşlar transferde semra hanımı isteyebiliyor muyuz
Benim transferimi GÜNSELİ hanım yaptı. Transfer günü hangi doktor müsaitse o yapıyor ama sen yine bi sor semra hanım için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…