Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim devrahim dinlendirme oldu bana 2. Adetin 2. Günü dediler ve genelde yumurta toplamadan sonraki 2.adetle transfere başlanıyor seni niye 3 . De çağırdılar bilemedim. Dinlenmede hastaneden aramıyorlar adetin ilk günü sen arayıp 2.günü için randevu alıyosun.Farklı doktora kendi doktorun izinliyse yada o gün işlemde olacaksa veriyorlar her konyrolde farklı olması mümkün değil
 
Kızlar günaydın. Benim de dün hem hsg hem de merkezde randevum vardı. Histereskopi sonrası rahim alt kadranında kalan yapışıklıklar için müdahale edilmişti, hsg sonucunda alt kadranda hala yapışıklıklar var. Bebeğin tutunacağı alan değil katayer provası da olumlu ama histereskopi olduğum Dr dan görüş aldık adetin 2. 3. Günü buji ile kanalı açtıracağım. 4 AB olan Embriyom için Semra hoca çok güzel dedi oysa 6AA 6AB de vardı. 4AB yi transfer edeceklermiş. Adetin 3. Günü hormon başlayacağız dediler i. Estrofem vajina oral verilecek, climara patch uygulanacak. Dondurulmuş embriyo transferinizde sizlerin kaçıncı gün başlandı estrojene? Kafam karıştı benim. Daha önce yumurta belirli büyüklüğe geldiğinde döngünün 7. 8. Günü başlanıyordu. Yumurta büyürken salgılanan salgıların rahimi beslediği belirtiliyor. Hormon da bana hiç yaramıyor ki.
 
Dondurulmuş transferlerde ikinci günü başladım ben estrofem içmeye.
Ve son transferim ve 4ab ydi,6aa varken onu uygun görmüşlerdi. Şimdi kucağımda.. 6aa olan daha iyidir diye kalmasın aklınızda yani. İnşallah bu kez olması gerektiği şekilde ilerler tedavi ve minik tutunur sıkıca
 
Evet neredeyse 50ye yakin olmus.sok olduk. 40 tanesi toplandi. Genetige gerek yok dediler ama gondersemiydik diye cok ikilemde kaldim. Artik hayirlisi hakkimizda.biraz da nasip.
Çok geçmiş olsun. Ben şok rahatsızlık vermedi mi o kadar yumurta peki? Pcolusunuz galiba. Aman dikkat edin ohss'ye.
 
Ne kadar indirim yapıyolar acaba bende ağustosta adetimle birlikte başlayacam nasip olursa ama iki merkez arasında kaldım fiyatlar çok pahali
 
Cnm bn 2kez donmuş tedavisi gördüm, evet adetin 2.yada 3.günü gidiosn, estrofeme başlıosn snra vajinal progeston fitil kullanıosun transferine 5gün kala, doktorların bir bildigi var bnce ama bnce bu defa olucak rabbin eliyle çnkü önemli olan sorunu bulup üstüne gitmek..
 
S so sorry cnm bnm kızımda 4.gün embriyosu idi, demekki emriyolar kaliteli olsa bile onlar gelişim sürelerini inceledikleri için en iyi gelişeni ve en hızlı gelişeni transfer ediceklerdir.
 
S so sorry cnm bnm kızımda 4.gün embriyosu idi, demekki emriyolar kaliteli olsa bile onlar gelişim sürelerini inceledikleri için en iyi gelişeni ve en hızlı gelişeni transfer ediceklerdir.
5. Gün embriyosu kalitesi 4AB. Sorun belli de pek çözümü yok benim. Rahim kalınlaşmıyor. Bir tane sağlıklı doğuraydım başka olmasa da olur
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…