Benim devrahim dinlendirme oldu bana 2. Adetin 2. Günü dediler ve genelde yumurta toplamadan sonraki 2.adetle transfere başlanıyor seni niye 3 . De çağırdılar bilemedim. Dinlenmede hastaneden aramıyorlar adetin ilk günü sen arayıp 2.günü için randevu alıyosun.Farklı doktora kendi doktorun izinliyse yada o gün işlemde olacaksa veriyorlar her konyrolde farklı olması mümkün değilBide bayanlar bişy daha sorcm bizim geçen ay yumurtalar toplandı rahim dinlendirme yapıcaz dendi 3. Adetinizin 2. Günü gelin dendi o zamana kadar hastane sizleri aradı mı hiç şimdi msjları okudum bazılarını 2. Adetinde çağırmışlar bu yüzden kafama takıldı. Bide ben her gittiğimde farklı dr a denk geldim şimdi kime gitcem bilmiyorm transfere kadar aynı dr a devam etmek istiyorum bu konu da da yardmcı olabilir misinz
Saol cnm..Günaydın canım. Evet gerekli gördükleri yöntemi kullanıyorlar.
Senin birşey belirtmene gerek yok. Önemli değil.Saol cnm..
Evet neredeyse 50ye yakin olmus.sok olduk. 40 tanesi toplandi. Genetige gerek yok dediler ama gondersemiydik diye cok ikilemde kaldim. Artik hayirlisi hakkimizda.biraz da nasip.Hakkımızda hayırlısı inşallah sizinde çoktu yumurtanız :)
Evet neredeyse 50ye yakin olmus.sok olduk. 40 tanesi toplandi. Genetige gerek yok dediler ama gondersemiydik diye cok ikilemde kaldim. Artik hayirlisi hakkimizda.biraz da nasip.Hakkımızda hayırlısı inşallah sizinde çoktu yumurtanız :)
Dondurulmuş transferlerde ikinci günü başladım ben estrofem içmeye.Kızlar günaydın. Benim de dün hem hsg hem de merkezde randevum vardı. Histereskopi sonrası rahim alt kadranında kalan yapışıklıklar için müdahale edilmişti, hsg sonucunda alt kadranda hala yapışıklıklar var. Bebeğin tutunacağı alan değil katayer provası da olumlu ama histereskopi olduğum Dr dan görüş aldık adetin 2. 3. Günü buji ile kanalı açtıracağım. 4 AB olan Embriyom için Semra hoca çok güzel dedi oysa 6AA 6AB de vardı. 4AB yi transfer edeceklermiş. Adetin 3. Günü hormon başlayacağız dediler i. Estrofem vajina oral verilecek, climara patch uygulanacak. Dondurulmuş embriyo transferinizde sizlerin kaçıncı gün başlandı estrojene? Kafam karıştı benim. Daha önce yumurta belirli büyüklüğe geldiğinde döngünün 7. 8. Günü başlanıyordu. Yumurta büyürken salgılanan salgıların rahimi beslediği belirtiliyor. Hormon da bana hiç yaramıyor ki.
Çok geçmiş olsun. Ben şokEvet neredeyse 50ye yakin olmus.sok olduk. 40 tanesi toplandi. Genetige gerek yok dediler ama gondersemiydik diye cok ikilemde kaldim. Artik hayirlisi hakkimizda.biraz da nasip.
Ne kadar indirim yapıyolar acaba bende ağustosta adetimle birlikte başlayacam nasip olursa ama iki merkez arasında kaldım fiyatlar çok pahaliŞimdi konuştum çokkkk teşekkür ederinmm indirim yaptı, önce menekşe hanımla görüşün dediii snra bn onunla görüştm ve detaylı konuşamadım diyince bana indirim yaptı numarayı nerden aldınız dedi bnde bi arkadaş dedim çokk teşekkürrler
Bnm doktorlaramı bişe sölememe gerek yok diosun cnmSenin birşey belirtmene gerek yok. Önemli değil.
Cnm 5negatif denemem var bu kişiye özel istersen sende bi ara zehra hnmla konuşNe kadar indirim yapıyolar acaba bende ağustosta adetimle birlikte başlayacam nasip olursa ama iki merkez arasında kaldım fiyatlar çok pahali
Cnm bn 2kez donmuş tedavisi gördüm, evet adetin 2.yada 3.günü gidiosn, estrofeme başlıosn snra vajinal progeston fitil kullanıosun transferine 5gün kala, doktorların bir bildigi var bnce ama bnce bu defa olucak rabbin eliyle çnkü önemli olan sorunu bulup üstüne gitmek..Kızlar günaydın. Benim de dün hem hsg hem de merkezde randevum vardı. Histereskopi sonrası rahim alt kadranında kalan yapışıklıklar için müdahale edilmişti, hsg sonucunda alt kadranda hala yapışıklıklar var. Bebeğin tutunacağı alan değil katayer provası da olumlu ama histereskopi olduğum Dr dan görüş aldık adetin 2. 3. Günü buji ile kanalı açtıracağım. 4 AB olan Embriyom için Semra hoca çok güzel dedi oysa 6AA 6AB de vardı. 4AB yi transfer edeceklermiş. Adetin 3. Günü hormon başlayacağız dediler i. Estrofem vajina oral verilecek, climara patch uygulanacak. Dondurulmuş embriyo transferinizde sizlerin kaçıncı gün başlandı estrojene? Kafam karıştı benim. Daha önce yumurta belirli büyüklüğe geldiğinde döngünün 7. 8. Günü başlanıyordu. Yumurta büyürken salgılanan salgıların rahimi beslediği belirtiliyor. Hormon da bana hiç yaramıyor ki.
Evet laboratuvardakiler gerek duydukları yöntemi uyguluyor ama siz tereddütleriniz varsa yumurta toplamaya aldıklarında konuşun.Bnm doktorlaramı bişe sölememe gerek yok diosun cnm
5. Gün embriyosu kalitesi 4AB. Sorun belli de pek çözümü yok benim. Rahim kalınlaşmıyor. Bir tane sağlıklı doğuraydım başka olmasa da olur
İnşalşah.Amin hepimize nasip olsunSizin ilkmi tedaviniz?
5. Gün embriyosu kalitesi 4AB. Sorun belli de pek çözümü yok benim. Rahim kalınlaşmıyor. Bir tane sağlıklı doğuraydım başka olmasa da olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?