Memorialİnşalşah.
Evet benim ilk yaklaşık 2 seneye yakın eşim tedavi gördü. Sonuç alamayınca tüp bebeğe başladık. Nasipse eğer transfer süreci için bekliyorum. İnşallah olumlu sonuca ben de ulaşabilirim.
Benim natural olmadı ilaçlıdan da çekinmemin nedeni benim faktörlerden birinde problem çıktı hem ilaç hem de o tetikleyip düşüğe neden olabiliyormuş. Bende korkuyorum doğal olarak.
Bende il dışından gidiyorum bir önceki ailetin yanındaydım ama bu sefer kimseye söleme istemedim netleşene kadar çünkü o dönem acınımın içinde bir sürü sorunla daha ugraştım ve buda beni yıprattı belki ondanda rahat hissediyorumdur. Onu hiç düşünemiyorum ki hiç unutmuyorum ilk o odaya girdim ilk brn gittim ve orda miniği görmüştüm ve ağlamıştım yücel hoca ya teşekkür etmiştim oda bana senin başarın bı demişti . Bundada daha çok mutlu olacağımı biliyorum eminim . İnşallah tatlım hakkımızda hepimizin hayırlısı neyse o olsun inşallah .iyi sonuçlarla dönerimİlki dışında tedavilere başlayınca aynı his bende de olurdu. Hiç heyecanlı değilim diye üzülürdum. Ama transfer olacağın gün hep İlk transfer gibi heyecanlanip umut dolu oluyorsun:) o gün ne demek istediğimi anlayacaksin. İnşallah bu kez alırsın yavrunu kucağina..
Allah razı olsun. Ama bizde haraketli sperm 20/30 bin o da ileri haraketli değil ileri haraket 500 falan ama ımsı ile seçip yapıldı çok şükür 3 tane embriyom var biri bile olsa evlat olur inşallah. Size hormon ilaçları nasıl tesir ediyor. Bu ay bende hormonla başlayacağım ama bana femera vereceklermiş eğer 2den çok yumurtam olursa tekrar iptal olabilirmiş.Sperm sorunu nedeni ile gebelik olmayan arkadaşlar. Endişe etmeyin bir şekilde olur. Milyonlarca sperm var. Memorial Şişli laboratuvarları iyi. Milyonlarca sperm arasından bir tane sağlıklı bulunması işinizi görür. Size evlat olur. Zor oluyor biraz ama muhakkak olumlu neticeler alınıyor. Menopoza yakın yumurta bulunup ikiz çocuk sahibi olanları da gördüm orda ama tek çözüm olmayan rahim. 9 ay bebeğin tutunduğu ortam. Tıp ona bir çözüm bulamamış.
Memorial
Ben de ilaçlı hakkında hiçbirşey bilmiyorum benim de ilaçlı olacak. Senin ilk kaybının sebebi neydi? Var çok şükür 3 tane miniğim var 1 tane de mozaik var ama o sağlıklı mı sağlıksız mı hiç bilmiyorum.Anladım canım olsun inşallah bundan sonra senin için hayırlı olan olsun hakkında valla bende naturel hakkında hiçbişey bilmiyorum gidince ögreneceğiz artıkdondurulmuş embriyo var değilmi senin
Ben hormona cevap vermiyorum. Menopozdakilerin bile endometriyum kalınlaşırken benimki cevap vermiyor. Semra hoca estrofem, climara ve clexane kullandıracağız tedavide sana dedi. Zaten uygun şartlar olursa transfer yaptırmak mantıklı. Embriyolar da ziyan olmamış olur. Geç olsun da güzel olsun.Allah razı olsun. Ama bizde haraketli sperm 20/30 bin o da ileri haraketli değil ileri haraket 500 falan ama ımsı ile seçip yapıldı çok şükür 3 tane embriyom var biri bile olsa evlat olur inşallah. Size hormon ilaçları nasıl tesir ediyor. Bu ay bende hormonla başlayacağım ama bana femera vereceklermiş eğer 2den çok yumurtam olursa tekrar iptal olabilirmiş.
Benim de mozaik Embriyom var ama transferi uygun görülmediBen de ilaçlı hakkında hiçbirşey bilmiyorum benim de ilaçlı olacak. Senin ilk kaybının sebebi neydi? Var çok şükür 3 tane miniğim var 1 tane de mozaik var ama o sağlıklı mı sağlıksız mı hiç bilmiyorum.
Benim 2 tane mozaik var 1 i transfere uygun değil dendi diğeri de en son ihtimal dendi ama onu transfer ettirmektense yeni tedavi mantıklı geliyor. Yine de dondurdular.Benim de mozaik Embriyom var ama transferi uygun görülmedi
Bence de. Yeni tedavi mantıklı olan.Benim 2 tane mozaik var 1 i transfere uygun değil dendi diğeri de en son ihtimal dendi ama onu transfer ettirmektense yeni tedavi mantıklı geliyor. Yine de dondurdular.
Aminİnşalşah.
Evet benim ilk yaklaşık 2 seneye yakın eşim tedavi gördü. Sonuç alamayınca tüp bebeğe başladık. Nasipse eğer transfer süreci için bekliyorum. İnşallah olumlu sonuca ben de ulaşabilirim.
5. Gün embriyosu kalitesi 4AB. Sorun belli de pek çözümü yok benim. Rahim kalınlaşmıyor. Bir tane sağlıklı doğuraydım başka olmasa da olur ☺
Amin o günleri görebilmek umuduyla...Rabbin eliyle bebişin olsun2.ciyide isticeksin bak gör
Kafam çok karışık laboratuvar ve muayene ekibi farklı şeyler söylüyor5aa kalitedeydi dediler hep, ama yücel hoca gördü embriyo fotolarını bunlar çok kaliteli degilmiş dedi söledikleri gbi diil dedi, Bnm 5sene öncesinden ilk tüp bebek denememle 1 kızım var şükür sebebim, sonra bı 5 denememin içinde 1 defada düşük yaptım yani 4negatif 1 düşük, yücel bey labratuar koşulları çok önemli dedi.
Amin o günleri görebilmek umuduyla...
Valla ben ilk ipek hanımla başladım 3 kere ona gittm sonra msjla randevu gününü söylüyolar ya o zaman günseli hanıma gittm 1 kere beril hanıma 2 kere gittim yumurtalarımı da gönül hanım topladı şimdi kime randevu alcam bilemedm yani onların çağırmasıyla gittm kendim talep etmedm bende dedm vardır bi bildikleriBenim devrahim dinlendirme oldu bana 2. Adetin 2. Günü dediler ve genelde yumurta toplamadan sonraki 2.adetle transfere başlanıyor seni niye 3 . De çağırdılar bilemedim. Dinlenmede hastaneden aramıyorlar adetin ilk günü sen arayıp 2.günü için randevu alıyosun.Farklı doktora kendi doktorun izinliyse yada o gün işlemde olacaksa veriyorlar her konyrolde farklı olması mümkün değil
Yumurtaların toplandığı zaman bir kağıt veriyorlar onda 3. Adet yazıyor fakat 2. Adetle başlanıyor sen onu hemşirelerden de öğrenebilirsiniz. Dr gelecek olursam içinize sinen sizi rahatlatan bir hekime randevu alın hepsi iyi drlar.Valla ben ilk ipek hanımla başladım 3 kere ona gittm sonra msjla randevu gününü söylüyolar ya o zaman günseli hanıma gittm 1 kere beril hanıma 2 kere gittim yumurtalarımı da gönül hanım topladı şimdi kime randevu alcam bilemedm yani onların çağırmasıyla gittm kendim talep etmedm bende dedm vardır bi bildikleri
Geçmiş olsun. Doktorunuz bu durumu nasıl yorumladı?Eki Görüntüle 2287958
18 haziranda 5.gün embriyosu transfer olmuştum. Bugün tam 6 haftalık. Kalbini gördük duyduk çok şükür. Ama işaretlenen bebeğin tam altında kanama alanı gördü doktorum bugün. Tüp bebekte bu sıkıntıları çekwniniz var mı arkadaşlar . Kromozonu bozuk diye mi kanıyor düşecek acaba. Çok korkuyorum. Kalbi de atıyor kıyamam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?