Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba, kesinlikle ohss riskine göre ozel tedavi uygulanıyor. Iciniz rahat etsin bu konuda. Benim de riskim vardı normal hastalardan farklı ilaç ve dozlar kullanıldı. Sorun da yaşamadım şükür.

Merhaba, bende pcoluyum yumurtam toplandı mayıs da. ciddi sıkıntılar yaşamadım çok fazla yumurta oluştuğu için karin bolgesin de şişkinlik kasiklar da gerginlik oluyor yataktan kalkarken zorlandım son günler ama yumurta toplandıktan sonra ki 3 4 gün içinde vücut kendine geldi hic endişe etmeyin bol bol su için protein ağırlıklı beslenin bol şans

Çok geçmiş olsun. Ben şok rahatsızlık vermedi mi o kadar yumurta peki? Pcolusunuz galiba. Aman dikkat edin ohss'ye.
Evet pcoluyum. 10gun oldu yumurtalar toplanali artik ohss olmaz sanırım:) rahatsizlik da vermedi hic cok sukur. Cok sık takip ettiler sonlara dogru sagsalim atlattim ,simdilik:)

Cnm bnm kızımda 4.gün embriyosu morula idi, 1 kızım olmuştu, morula güzel bi embriyo

Öncelikle hayırlı olsun cnm.ben bu kanama alanlarından çok çektim anlatamam sana öle böle değil.benden bi de büyük pıhtılar şeklinde avuç içim kadar abartmıyorum kan pıhtıları geliyordu toplu toplu.orkid koydum bazı günler.ağla ağla helak olmuştum.kanama alanı eğer keseye çok yakın değilse progestan iğne onu kurutuyor üzülme.benim nerdeyse 12. Haftaya kadar sürmüştü.tüp bebekte normal diyorlar ama biz çekenler olarak çok korkuyor ve üzülüyoruz.ben her gün progeny iğne (yanlış hatırlamıyorsam adını) vurunmuştum 12. Haftaya kadar ayrıca 5 günde bir de haftalık depot iğne kullanmıştım.vajinadan da progestan fitil almıştım.benim ikiz gebelik biraz zorlu geçmişti ama sonu güzel oldu çok şükür Rabbime.ben sürekli soluma yan yatmıştım hiç bi iş yapmamıştım.eğilmedim uzanmadım herşeye dikkat etmiştim.çok Şükür evlatlarım yanımda.umarım sen de sonunu hayırlı bi şekilde getirirsin Allahın izniyle.Rabbim tüm bekleyenlerin gönlüne göre versin inşallah.

Bende de pco var. Diğer merkezleri bilmiyorum ama Şişli memoriala güvenebilirsiniz. Ben de çok korkuyordum. Organ kaybına kadar gidiyor. Çok riskli fakat. Rahim dinlendiriyorlar ve normal çatlatma iğnesi değil. Lucrin veriyorlar yumurta topladıktan 5 gün sonra falan adet oluyorsun. Bu iğne ohss riskini ortadan kaldırıyor yanlış anlamadıysam doktorumu. Çok yumurtam vardı toplandı ağrılarım oldu fakat şişkinlik kilo artışı ateş gibi sorunlarla karşılaşmadım.

Sizin adınıza çok sevindim. ama benimki fotodaki gibi kesenin hemen altında neredeyse birleşik bebeğime. Hayırlısı bakalım... inşallah sıkıntı olmaz. Kaç gündür de adet ağrıları çekiyorum sanki rahim kanayıp dökülecek gibi bir adet ağrısı..

Selmacim merhaba. Sizleri takip ediyorum. Rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar. Bendede maalesef rahim problemi var. Histereskopi ile polip ameliyatı oldum 5 veya 6 ay oldu sanırım. Ondan sonra düzenli adet olamadım. Adet oldum adetim bitmek bilmedi. Bitsin diye estrogen kullandım. O da yumurtalıkta kist oluşturdu sanırım çünkü sonrasında hasta oldum tedaviye başlamak için gittim kist var diye bir sonraki aya erteledi doktorum. Bu ayda hâlâ hasta olmayı bekliyorum. Leke olarak bireyler geliyo ama hasta olamadım 15 günden beri. Yani rahimde problem varsa gerçekten çözümü zor. Ama ümidimi kaybetmek istemiyorum. Herşey Allah 'ın elinde. O isterse bütün zorlukları kaldırır diyorum. Bilmiyorum... üzülüyorum aslında bu halime. Hamile kalmak,çocuğumu doğurmak,yani anne olmak istiyorum her kadın gibi. Çünkü bir kadın için anne olmak dünyada eşi benzeri olmayan bir mutluluk olsa gerek. Rabbim nasip etsin inşallah bizim gibi coooook isteyen herkese. Tedaviye başlayan herkesin rabbim yüzünü güldürsün emeklerinizi boşa çıkarmasın. Bir gün bende inşallah hamilelik haberimi buradan sizlerle paylaşırım.

Ne güzel canım kalbini de duymuşsun, güzel şeyler düşün aklına kotu seyler getirme dr un bekleyecegiz demişse vardır bir bildigi, bakalım üğneye ne tepki verecek vucudun, kanama yok ta olabilir hayırlısıyla İlk uktrason icin memoralda tandevu veriyorlar sende orayamı gittin ?

Kızlar dun 2. Testimi yaptım 434 cıktı,ivf hemşireleri geri dönüş yaptı ve artışın gayet iyi oldugunu soyledi, 1 temmuza randevu verdiler kalp atışı için. (İlk ultrasonda paketin içinde ) Daha önceye gerek yokmuş. Yeniden test yapmama da gerek yokmuş, 1 temmuza da baya var bakalım nasıl gececek zaman, siz ne zaman gittiniz hamile oldugunuzu öğrendikten sonra ?

Hayır canım kendi memleketimde gittim keşke oraya gidebilsrm ama çok zor şu an için

Merhaba kızlar ön muayene oldum, bana muhtemelen dondurup transfer edicez, denildi şimdi ben hem dondurma ücretidemi ödicem? Bide dondurulmuş transferi ücretidemi ödicem? Lütfen yardımm

Merhaba kızlar ön muayene oldum, bana muhtemelen dondurup transfer edicez, denildi şimdi ben hem dondurma ücretidemi ödicem? Bide dondurulmuş transferi ücretidemi ödicem? Lütfen yardımm
Benimde donacak dındurmaya ödemiyormuşuz da sonradan transfere ve çözdürmeye ödeyecekmiyiz bilmiyorum. Neden donduracakmışlar peki.söyledilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…