- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Hayır siz sadece transferden sonra kalan enbriyolariniz için dondurma ücreti ödeyeceksiniz. Size verilen kâğıtta o da sayısına göre fiyat olarak yazıyor zaten. Ha Allah vermesin tutmadı ya embriyo işte o zaman yeni transfer için 4 bin küsür para ödemeniz gerekecek.Benimde donacak dındurmaya ödemiyormuşuz da sonradan transfere ve çözdürmeye ödeyecekmiyiz bilmiyorum. Neden donduracakmışlar peki.söyledilermi
Yani ekstra çözdürme parası falan verilmiyor. Yani bilgilendirme için verilen kağitta yoktu en iyi tabi 2. 3. Transferini yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir.Hayır siz sadece transferden sonra kalan enbriyolariniz için dondurma ücreti ödeyeceksiniz. Size verilen kâğıtta o da sayısına göre fiyat olarak yazıyor zaten. Ha Allah vermesin tutmadı ya embriyo işte o zaman yeni transfer için 4 bin küsür para ödemeniz gerekecek.
SağolunHayır siz sadece transferden sonra kalan enbriyolariniz için dondurma ücreti ödeyeceksiniz. Size verilen kâğıtta o da sayısına göre fiyat olarak yazıyor zaten. Ha Allah vermesin tutmadı ya embriyo işte o zaman yeni transfer için 4 bin küsür para ödemeniz gerekecek.
Kızlar, memorialda tedaviye başlama kararı aldık doktorumuz eğitim araştırma hastanelerinde yaptırabileceğimiz testler istediler ancak bu tesler için hangi bölümden randevu almam gerekir , önceden yaptıran var mı öncesinde
Merhaba kızlar ön muayene oldum, bana muhtemelen dondurup transfer edicez, denildi şimdi ben hem dondurma ücretidemi ödicem? Bide dondurulmuş transferi ücretidemi ödicem? Lütfen yardımm
Benimde donacak dındurmaya ödemiyormuşuz da sonradan transfere ve çözdürmeye ödeyecekmiyiz bilmiyorum. Neden donduracakmışlar peki.söyledilermi
İlk seferde dondurma ücreti ödemiyorsunuz. Dondurulma sebebiniz polistikover sendromuna sahip olmanız mıdır?
Canım benim gerçekten mi bana 2 adet morula kondu buğün 2.gün çok sevindim umut oldun bana Allah razı olsun Rabbim işlerini kolyalaştırsın inşallah Rabbim kızına güzel gelecek yazssın inşşallahCnm bnm kızımda 4.gün embriyosu morula idi, 1 kızım olmuştu, morula güzel bi embriyo
Amin cnm cümlemizinCanım benim gerçekten mi bana 2 adet morula kondu buğün 2.gün çok sevindim umut oldun bana Allah razı olsun Rabbim işlerini kolyalaştırsın inşallah Rabbim kızına güzel gelecek yazssın inşşallah ♥
Morula ne demek oluyorCanım benim gerçekten mi bana 2 adet morula kondu buğün 2.gün çok sevindim umut oldun bana Allah razı olsun Rabbim işlerini kolyalaştırsın inşallah Rabbim kızına güzel gelecek yazssın inşşallah
Güzel haberlerinizi duyarız inşallahCanım benim gerçekten mi bana 2 adet morula kondu buğün 2.gün çok sevindim umut oldun bana Allah razı olsun Rabbim işlerini kolyalaştırsın inşallah Rabbim kızına güzel gelecek yazssın inşşallah
Morula ne demek oluyor
Morula, embriyonik gelişiminin çok erken bir evresindeki embriyoya verilen isim. Gelişimin bu evresine de morula denir. Hücreler yığınıdır.
Morula, Latince morus (dut) kelimesinden türetilmiştir. Döllenme (fertilizasyon) sonunda oluşan tek hücreli zigot hızlıca bölünmeye başlar, böylece blastomerler (hücreler) oluşur. Blastomer (hücre) sayısı 16'ya ulaştığında zigot morula diye adlandırılır. Döllenmeden (fertilizasyon) 3-4 gün sonrasına kadar sürer.
Ortalama bir morula yaklaşık 32 hücreye (blastomer) sahiptir, bir tür hücreler yığınıdır. Morula uterusa (rahime) doğru fallop tüplerinden aşağı doğru hareket eder, döllenmeden yaklaşık olarak 4 gün sonra rahime ulaşır.
Merhaba, benim 50ye yakin yumurtam olustu.cok sukur bir sorun yasamadim. Insanin vucuduyla da alakali buyuk ihtimal ama dr ve hemsireler yeterince ilgileniyorlar. toplama gunu aksam cikardilar beni hastaneden , dr onayi gelince ciktim.sehir disindan geldigim icin donmemi istemedi doktor sadece nolur nolmaz yakinlarda olun dedi.hastanrye kolay ulasabilecegimiz biryerde kaldik. Sagsalim atlattik cok sukurMerhaba arkadaşlar, polikistikover(pco) sendromum var. Pco hastalarında tüp bebek tedavisinde çoklu yumurta oluşturulması sonucu ohss riskinin yüksek olduğunu ve ciddi sonuçlarının olduğunu okudum. Bu sorunu yaşayan mevcut mu buna karşı doktorlar hassasiyet gösteriyorlar mı? Son zamanlarda kafamı çok karıştırıyor.
DOndurma onlarin karari oldugu icin bir odeme talep etmiyorlar dondurma icin.transferden sonra kalanlari dondurmak isterseniz ozaman talep ediliyor, istemiyorsanoz imha ediliyorMerhaba kızlar ön muayene oldum, bana muhtemelen dondurup transfer edicez, denildi şimdi ben hem dondurma ücretidemi ödicem? Bide dondurulmuş transferi ücretidemi ödicem? Lütfen yardımm
Maşallah güzel oluşmuş hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşallah :) Pco lumuydunuz?Merhaba, benim 50ye yakin yumurtam olustu.cok sukur bir sorun yasamadim. Insanin vucuduyla da alakali buyuk ihtimal ama dr ve hemsireler yeterince ilgileniyorlar. toplama gunu aksam cikardilar beni hastaneden , dr onayi gelince ciktim.sehir disindan geldigim icin donmemi istemedi doktor sadece nolur nolmaz yakinlarda olun dedi.hastanrye kolay ulasabilecegimiz biryerde kaldik. Sagsalim atlattik cok sukur
4. Gün embriyosu Blasttan bir önceki seviye diye biliyorum.Morula ne demek oluyor
Merhaba bana da 4. Gün 2 tane embriyo transferi oldu , test günüm salıydı 134 cıktı dünde tekrarını yaptım 437 cıktı, umarım bende sizin gibi sağlıkla kucagıma alırımAmin cnm cümlemizinİçin rht olsun embriyoların çok güseller eminim ikiz haberi alıcaz senden bak dedi dersin
1 agustos dimi canim bu arada kasik agrisi oluyor mu yururkwnKızlar dun 2. Testimi yaptım 434 cıktı,ivf hemşireleri geri dönüş yaptı ve artışın gayet iyi oldugunu soyledi, 1 temmuza randevu verdiler kalp atışı için. (İlk ultrasonda paketin içinde ) Daha önceye gerek yokmuş. Yeniden test yapmama da gerek yokmuş, 1 temmuza da baya var bakalım nasıl gececek zaman, siz ne zaman gittiniz hamile oldugunuzu öğrendikten sonra ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?