Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde donacak dındurmaya ödemiyormuşuz da sonradan transfere ve çözdürmeye ödeyecekmiyiz bilmiyorum. Neden donduracakmışlar peki.söyledilermi
Hayır siz sadece transferden sonra kalan enbriyolariniz için dondurma ücreti ödeyeceksiniz. Size verilen kâğıtta o da sayısına göre fiyat olarak yazıyor zaten. Ha Allah vermesin tutmadı ya embriyo işte o zaman yeni transfer için 4 bin küsür para ödemeniz gerekecek.

Yani ekstra çözdürme parası falan verilmiyor. Yani bilgilendirme için verilen kağitta yoktu en iyi tabi 2. 3. Transferini yaptıran arkadaşlar bilgi verebilir.

Kızlar, memorialda tedaviye başlama kararı aldık doktorumuz eğitim araştırma hastanelerinde yaptırabileceğimiz testler istediler ancak bu tesler için hangi bölümden randevu almam gerekir , önceden yaptıran var mı öncesinde

Ben eğitim araştırma hastanesi kadın doğum bölümüne randevu aldım. Bir kısmını orada yaptırdım. Bir kısmı içinde aynı hastanede intaniye polikliniğine yönlendirdiler. Doktor bazılarının(genetik) yapılmadığını üniversiteye randevu almamı söyledi.Bende genetik için Kocaeli üniversitesini aradım bana genetik için randevuya ihtiyaç duyulmadığını söylediler. Kalanını üniversitede yaptıracağım.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar ön muayene oldum, bana muhtemelen dondurup transfer edicez, denildi şimdi ben hem dondurma ücretidemi ödicem? Bide dondurulmuş transferi ücretidemi ödicem? Lütfen yardımm

İlk seferde dondurma ücreti ödemiyorsunuz. Dondurulma sebebiniz polistikover sendromuna sahip olmanız mıdır?

Benimde donacak dındurmaya ödemiyormuşuz da sonradan transfere ve çözdürmeye ödeyecekmiyiz bilmiyorum. Neden donduracakmışlar peki.söyledilermi

Konuştm şimdi, paketin içine dahilmiş, dondurma ve transfer ama transfer olmamışsa, ama 1tane transfer edip kalanlar dondurulursa o ücretliymiş..

İlk seferde dondurma ücreti ödemiyorsunuz. Dondurulma sebebiniz polistikover sendromuna sahip olmanız mıdır?

Hayır degil, bana dediki yumurta toplamadan yumurtalıklar çok büyüdügü için, dinlendirmeyi tercih edioruz dedi, ama duruma göre yine bakıcaz dedi ama dondurmak ve transfer daha ii dedi..

Cnm bnm kızımda 4.gün embriyosu morula idi, 1 kızım olmuştu, morula güzel bi embriyo
Canım benim gerçekten mi bana 2 adet morula kondu buğün 2.gün çok sevindim umut oldun bana Allah razı olsun Rabbim işlerini kolyalaştırsın inşallah Rabbim kızına güzel gelecek yazssın inşşallah

Amin cnm cümlemizin İçin rht olsun embriyoların çok güseller eminim ikiz haberi alıcaz senden bak dedi dersin

Morula ne demek oluyor

Morula, embriyonik gelişiminin çok erken bir evresindeki embriyoya verilen isim. Gelişimin bu evresine de morula denir. Hücreler yığınıdır.

Morula, Latince morus (dut) kelimesinden türetilmiştir. Döllenme (fertilizasyon) sonunda oluşan tek hücreli zigot hızlıca bölünmeye başlar, böylece blastomerler (hücreler) oluşur. Blastomer (hücre) sayısı 16'ya ulaştığında zigot morula diye adlandırılır. Döllenmeden (fertilizasyon) 3-4 gün sonrasına kadar sürer.

Ortalama bir morula yaklaşık 32 hücreye (blastomer) sahiptir, bir tür hücreler yığınıdır. Morula uterusa (rahime) doğru fallop tüplerinden aşağı doğru hareket eder, döllenmeden yaklaşık olarak 4 gün sonra rahime ulaşır.

Merhaba, benim 50ye yakin yumurtam olustu.cok sukur bir sorun yasamadim. Insanin vucuduyla da alakali buyuk ihtimal ama dr ve hemsireler yeterince ilgileniyorlar. toplama gunu aksam cikardilar beni hastaneden , dr onayi gelince ciktim.sehir disindan geldigim icin donmemi istemedi doktor sadece nolur nolmaz yakinlarda olun dedi.hastanrye kolay ulasabilecegimiz biryerde kaldik. Sagsalim atlattik cok sukur

Merhaba kızlar ön muayene oldum, bana muhtemelen dondurup transfer edicez, denildi şimdi ben hem dondurma ücretidemi ödicem? Bide dondurulmuş transferi ücretidemi ödicem? Lütfen yardımm
DOndurma onlarin karari oldugu icin bir odeme talep etmiyorlar dondurma icin.transferden sonra kalanlari dondurmak isterseniz ozaman talep ediliyor, istemiyorsanoz imha ediliyor

Maşallah güzel oluşmuş hayırlı sağlıklı evlatlar olurlar inşallah :) Pco lumuydunuz?

Amin cnm cümlemizin İçin rht olsun embriyoların çok güseller eminim ikiz haberi alıcaz senden bak dedi dersin
Merhaba bana da 4. Gün 2 tane embriyo transferi oldu , test günüm salıydı 134 cıktı dünde tekrarını yaptım 437 cıktı, umarım bende sizin gibi sağlıkla kucagıma alırım

1 agustos dimi canim bu arada kasik agrisi oluyor mu yururkwn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…