Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

1 agustos dimi canim bu arada kasik agrisi oluyor mu yururkwn
Dogru , yanlış yazmışım 1 ağustos tabiki :)))
Kadık ve karın agrılarım oluyor ama bugun biraz daha az sanki düne nazaran, benim transferden sonraki 3. Günden itibarren hep agrılaırm oldu adet agrısı gibi,kasıklarıma sancı giriyordu, bacağıma vuruyordu. Geceleri de bel agrım oldu hep. Hic belirtisi olmayanlarda var, ama bende agrılar oldu hep..

Canım merhaba. Geçmiş olsun. Umarım tez zamanda düzene girer reglin. Seni çok iyi anlıyorum. Bende de tersliklerin ardı arkası kesilmiyor. Ümidini kaybetme inşallah güzel günler göreceğiz. Emeklerimiz karşılıksız kalmayacak inşallah. Allah istedimi olur. Geçen muayenemde Dr um rahimi senden kötü bir hastamız vardı ümidim pek yoktu ondan ama şimdi hamile dedi. Umarım böyle mucizeler bizi de bulur.

benim de sag kalca ve kasigima vuruyor ywrlesme kanamasi oldu mu canim sende​

Hastaneden aradılar
Malesef embriyo bozuk gelmiş. Tek embriyoydu. Transfer olmayacak. 8.ve son tedavimdi.
Hayırlısı nasip değilmiş

Elimde 3 kutu açılmamış Gonal f var. Kocaeli ve İstanbul Anadolu yakasında oturanlar ve ilgilenenler mesaj atabilir.

Geçmiş olsun canım. Elindeki ilaçlarla bir daha denesen? Zaten transfer yapılmadığı için merkezde kalan para ile yumurta toplatma imkanın olabilir. Sadece pgt ücreti ödemek durumunda kalırsın.

Merhaba bana da 4. Gün 2 tane embriyo transferi oldu , test günüm salıydı 134 cıktı dünde tekrarını yaptım 437 cıktı, umarım bende sizin gibi sağlıkla kucagıma alırım
Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim belirti olarak ne yaşadın sanki benim reglim gelecek gibi ksrın ve bel ağrısı var. Birde bana transfer den sonra 9.gün gelip kan vereceksin dediler 12. Gün olması gerekmiyormu birde 4 gün embriyosu kafamda deli sorular
Amin cnm cümlemizin İçin rht olsun embriyoların çok güseller eminim ikiz haberi alıcaz senden bak dedi dersin

Geçmiş olsun canım. Elindeki ilaçlarla bir daha denesen? Zaten transfer yapılmadığı için merkezde kalan para ile yumurta toplatma imkanın olabilir. Sadece pgt ücreti ödemek durumunda kalırsın.

Bu tedaviyi bile borçla yaptık. İlacı değiştirdiklerinden elimde kaldı. Gonal f e tepki vermedi vucudum yani onu kullanmazlar. Öbür ilaçta hiçbir yer indirim yapmıyor daha beter yani:)) nasip
Sizden hayırlı haberler bekliyorum artık

Merhaba Arkadaşlar cuma günü dondurulmus embiryo transferim yapılacak transfer öncesi bu süreçte ne yapmalıyım.Embiryonun tutunmasi için..Tesekkur ederim

O kadar üzüldüm ki Allah öyle bir yerden kapi açsın ki çok ama çok mutlu olun. Hic beklemediğiniz bir zaman çok mutlu haberler alın kucağınız boş kalmasın sizin için dua edeceğim.

Mrblar herkeze hayirli gunler... sizlere bi sorum.olacak bayanlar gonal f suanki fiyati nedir ve bildigim ates eczanesi vardi hastanenin yaninda o uyguna veriyordu

Bi kaç kişi daha böle 9.gün test günü istiolar dedi demekki memorial böle istio..

O kadar üzüldüm ki Allah öyle bir yerden kapi açsın ki çok ama çok mutlu olun. Hic beklemediğiniz bir zaman çok mutlu haberler alın kucağınız boş kalmasın sizin için dua edeceğim.♥

Allah razı olsun Rabbim sizlere en hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda :)

Allah yardımcın olsun canım. Yaşınız kaç?? Bende yeni başlıyacağım yaş 42 çok umudum da yok bakalım

Sağlıkla ilerlesin inşallah. . Tebrikler..

Teşekkür ederim, bende 29 unda transfer oldu 9 unda kan testi istediler , 2 gün sonrada tekrarladım. 10. Güne denk geliyor. Ama ben dayanamayıp 7. Gün idrar testi yaptım hayalet cizgiyi gordum ovulasyon testiyle onayladım ve gidip te kan verdim ama cıkan sonuc 15 ti düşük olacagını bile bile yaptım :) benimde agrılarım coktu ve hala da var , kasık agrım su an bacagıma vuruyor nerdeyse ,transferden sonra ilacalrdan gaz şikayetim oldu ama 3-4. Günler adet sancısı gibi agrılarım başladı, hatta 6. Gündü sanırım, inanılmaz bir baş agrısı çektim. Ama tabi bu belirtiler herkeste yasanmıyor. İlaç sebebiyle de olabilir. Ama hala devam eden bir kasık ağrım var bende merak ediyorum neden oluyor diye. Ama sanırım yerleşirken bu tarz agrılar normalmiş.. yani umarım öyledir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…