Dogru , yanlış yazmışım 1 ağustos tabiki :)))1 agustos dimi canim bu arada kasik agrisi oluyor mu yururkwn
Canım merhaba. Geçmiş olsun. Umarım tez zamanda düzene girer reglin. Seni çok iyi anlıyorum. Bende de tersliklerin ardı arkası kesilmiyor. Ümidini kaybetme inşallah güzel günler göreceğiz. Emeklerimiz karşılıksız kalmayacak inşallah. Allah istedimi olur. Geçen muayenemde Dr um rahimi senden kötü bir hastamız vardı ümidim pek yoktu ondan ama şimdi hamile dedi. Umarım böyle mucizeler bizi de bulur.Selmacim merhaba. Sizleri takip ediyorum. Rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar. Bendede maalesef rahim problemi var. Histereskopi ile polip ameliyatı oldum 5 veya 6 ay oldu sanırım. Ondan sonra düzenli adet olamadım. Adet oldum adetim bitmek bilmedi. Bitsin diye estrogen kullandım. O da yumurtalıkta kist oluşturdu sanırım çünkü sonrasında hasta oldum tedaviye başlamak için gittim kist var diye bir sonraki aya erteledi doktorum. Bu ayda hâlâ hasta olmayı bekliyorum. Leke olarak bireyler geliyo ama hasta olamadım 15 günden beri. Yani rahimde problem varsa gerçekten çözümü zor. Ama ümidimi kaybetmek istemiyorum. Herşey Allah 'ın elinde. O isterse bütün zorlukları kaldırır diyorum. Bilmiyorum... üzülüyorum aslında bu halime. Hamile kalmak,çocuğumu doğurmak,yani anne olmak istiyorum her kadın gibi. Çünkü bir kadın için anne olmak dünyada eşi benzeri olmayan bir mutluluk olsa gerek. Rabbim nasip etsin inşallah bizim gibi coooook isteyen herkese. Tedaviye başlayan herkesin rabbim yüzünü güldürsün emeklerinizi boşa çıkarmasın. Bir gün bende inşallah hamilelik haberimi buradan sizlerle paylaşırım.
Peki dondurulmuş olanların hepsinimi çözüolarki, sonra tekrardan dondurma parası ödüorz??DOndurma onlarin karari oldugu icin bir odeme talep etmiyorlar dondurma icin.transferden sonra kalanlari dondurmak isterseniz ozaman talep ediliyor, istemiyorsanoz imha ediliyor
MaşallahMerhaba bana da 4. Gün 2 tane embriyo transferi oldu , test günüm salıydı 134 cıktı dünde tekrarını yaptım 437 cıktı, umarım bende sizin gibi sağlıkla kucagıma alırım
Dogru , yanlış yazmışım 1 ağustos tabiki :)))
Kadık ve karın agrılarım oluyor ama bugun biraz daha az sanki düne nazaran, benim transferden sonraki 3. Günden itibarren hep agrılaırm oldu adet agrısı gibi,kasıklarıma sancı giriyordu, bacağıma vuruyordu. Geceleri de bel agrım oldu hep. Hic belirtisi olmayanlarda var, ama bende agrılar oldu hep..
Hayır olmadı,ama bu yaşanmayacak anlamında değil tabiki , hala olabilir ama daha önce doğal bir gebeligim vardı onda yerleşme kanaması olmuştu.benim de sag kalca ve kasigima vuruyor ywrlesme kanamasi oldu mu canim sende
Çok üzüldümHastaneden aradılar
Malesef embriyo bozuk gelmiş. Tek embriyoydu. Transfer olmayacak. 8.ve son tedavimdi.
Hayırlısı nasip değilmiş
Elimde 3 kutu açılmamış Gonal f var. Kocaeli ve İstanbul Anadolu yakasında oturanlar ve ilgilenenler mesaj atabilir.
Geçmiş olsun canım. Elindeki ilaçlarla bir daha denesen? Zaten transfer yapılmadığı için merkezde kalan para ile yumurta toplatma imkanın olabilir. Sadece pgt ücreti ödemek durumunda kalırsın.Hastaneden aradılar
Malesef embriyo bozuk gelmiş. Tek embriyoydu. Transfer olmayacak. 8.ve son tedavimdi.
Hayırlısı nasip değilmiş
Elimde 3 kutu açılmamış Gonal f var. Kocaeli ve İstanbul Anadolu yakasında oturanlar ve ilgilenenler mesaj atabilir.
Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimMerhaba bana da 4. Gün 2 tane embriyo transferi oldu , test günüm salıydı 134 cıktı dünde tekrarını yaptım 437 cıktı, umarım bende sizin gibi sağlıkla kucagıma alırım
Amin cnm cümlemizinİçin rht olsun embriyoların çok güseller eminim ikiz haberi alıcaz senden bak dedi dersin
Geçmiş olsun canım. Elindeki ilaçlarla bir daha denesen? Zaten transfer yapılmadığı için merkezde kalan para ile yumurta toplatma imkanın olabilir. Sadece pgt ücreti ödemek durumunda kalırsın.
O kadar üzüldüm ki Allah öyle bir yerden kapi açsın ki çok ama çok mutlu olun. Hic beklemediğiniz bir zaman çok mutlu haberler alın kucağınız boş kalmasın sizin için dua edeceğim.Bu tedaviyi bile borçla yaptık. İlacı değiştirdiklerinden elimde kaldı. Gonal f e tepki vermedi vucudum yani onu kullanmazlar. Öbür ilaçta hiçbir yer indirim yapmıyor daha beter yani:)) nasip
Sizden hayırlı haberler bekliyorum artık
Bi kaç kişi daha böle 9.gün test günü istiolar dedi demekki memorial böle istio..Canım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimbelirti olarak ne yaşadın sanki benim reglim gelecek gibi ksrın ve bel ağrısı var. Birde bana transfer den sonra 9.gün gelip kan vereceksin dediler 12. Gün olması gerekmiyormu birde 4 gün embriyosu kafamda deli sorular
O kadar üzüldüm ki Allah öyle bir yerden kapi açsın ki çok ama çok mutlu olun. Hic beklemediğiniz bir zaman çok mutlu haberler alın kucağınız boş kalmasın sizin için dua edeceğim.♥
Allah yardımcın olsun canım. Yaşınız kaç?? Bende yeni başlıyacağım yaş 42 çok umudum da yok bakalımKızlar merhaba Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallahbizde şişli memoril tüp bebek tedavisinine başladık fulya hanımla 11 gün oldu yarın sabah yumurta toplama işlemi var ama sadece 3 yumurta şansım ne kadar olur Allah bilir, bu ilk denememiz eşiminde benimde hiç bir sorunumuz yok herşey pozitif ama olmadı normal yolla bana dua edin kızlar, ben buğun kadar yapılan bütün yorumları okudum Rabbim herkesin yar ve yardımcınız olsun inşallah ❤
o zaman mevradan sonra bir güzel haberde benden hamileyimmmm
o zaman mevradan sonra bir güzel haberde benden :) mevra test yaptırıp pozitif çıkınca bende hemmen bir idrar testi aldım silik çizgiyi görünce kan vermeye koştum çünkü transfer günümüz şartlarımız hepsi birbirini aynısıydı:)))
ve bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Rabbim bekleyen herkese bu mutlulugu yaşatsın inş
Teşekkür ederim, bende 29 unda transfer oldu 9 unda kan testi istediler , 2 gün sonrada tekrarladım. 10. Güne denk geliyor. Ama ben dayanamayıp 7. Gün idrar testi yaptım hayalet cizgiyi gordum ovulasyon testiyle onayladım ve gidip te kan verdim ama cıkan sonuc 15 ti düşük olacagını bile bile yaptım :) benimde agrılarım coktu ve hala da var , kasık agrım su an bacagıma vuruyor nerdeyse ,transferden sonra ilacalrdan gaz şikayetim oldu ama 3-4. Günler adet sancısı gibi agrılarım başladı, hatta 6. Gündü sanırım, inanılmaz bir baş agrısı çektim. Ama tabi bu belirtiler herkeste yasanmıyor. İlaç sebebiyle de olabilir. Ama hala devam eden bir kasık ağrım varCanım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimbelirti olarak ne yaşadın sanki benim reglim gelecek gibi ksrın ve bel ağrısı var. Birde bana transfer den sonra 9.gün gelip kan vereceksin dediler 12. Gün olması gerekmiyormu birde 4 gün embriyosu kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?