Ben reglimin 7. Guni basladim canim climara bant da kullaniyorum embriyolarin masallah cok guzel ama neden 4ab basliyacaklarini anlayamadim su da var bir kiz arkadasimin ayni senin gb bastan 4ab olani koydular ve simdi guzel bir ogli oldu sansin acik olsunKızlar günaydın. Benim de dün hem hsg hem de merkezde randevum vardı. Histereskopi sonrası rahim alt kadranında kalan yapışıklıklar için müdahale edilmişti, hsg sonucunda alt kadranda hala yapışıklıklar var. Bebeğin tutunacağı alan değil katayer provası da olumlu ama histereskopi olduğum Dr dan görüş aldık adetin 2. 3. Günü buji ile kanalı açtıracağım. 4 AB olan Embriyom için Semra hoca çok güzel dedi oysa 6AA 6AB de vardı. 4AB yi transfer edeceklermiş. Adetin 3. Günü hormon başlayacağız dediler i. Estrofem vajina oral verilecek, climara patch uygulanacak. Dondurulmuş embriyo transferinizde sizlerin kaçıncı gün başlandı estrojene? Kafam karıştı benim. Daha önce yumurta belirli büyüklüğe geldiğinde döngünün 7. 8. Günü başlanıyordu. Yumurta büyürken salgılanan salgıların rahimi beslediği belirtiliyor. Hormon da bana hiç yaramıyor ki.
Ben de daha güzelleri varken ona neden güzel bunu transfer edelim dediğini anlamadım. Hayırlısı olsun inşallah. Teşekkürler canımBen reglimin 7. Guni basladim canim climara bant da kullaniyorum embriyolarin masallah cok guzel ama neden 4ab basliyacaklarini anlayamadim su da var bir kiz arkadasimin ayni senin gb bastan 4ab olani koydular ve simdi guzel bir ogli oldu sansin acik olsun
Arkadaşlar merhaba pgt yaptırdnız mı.. Bu konu da ne düşünüyorsunuz.. Mutlaka yaptırmak gerekli mi sizce
Bence yaptir canim dusuk yapanlara bile yapiliyor artik pgr
Insallah hic korkma rabbim nasip etsinBen de daha güzelleri varken ona neden güzel bunu transfer edelim dediğini anlamadım. Hayırlısı olsun inşallah. Teşekkürler canım
Evet yaptırdım pişmanım keşke 2 değil daha fazla embriyoma yaptırsaydım. Semra hoca gerek yok dedi ama takibimi yapan doktor ısrarla yaptır dedi iyi ki yaptırmışım. 6 aa olan 2 embriyom gitti genetiğe yani olabilecek en kaliteli embriyo sınıflandırması. Biri genetik kusurlu geldi yani ben pgtye göndermesem ve transfer olsa düşecekti. 4 bin 500tl verip tekrar transfer yaptıracaktım. Ha genetikten gelen %100 tutar mi Allah bilir. Hiç pgt yaptırmayip çok sağlikli çocuk sahibi olan yok mu tabi ki var biraz da tevekkül. Bir de maddi durumunuz el veriyor mu bu da önemli çünkü masrafli bir tedavi.Arkadaşlar merhaba pgt yaptırdnız mı.. Bu konu da ne düşünüyorsunuz.. Mutlaka yaptırmak gerekli mi sizce
Genelde günüm geçmeden adet oluorum, ama şimdi sen bekliosun ya ol diye o yüzden gecikme olması 35güne kadr normal adet döngüsüMerhaba ,
Şu an rahim dinlendirme sürecindeyim transfer için 2. adetimi bekliyorum. Bekle bekle gelmek bilmiyor bir türlü , adet günüm 7 gün gecikti. Böyle bir durum yaşayan var mı? 2. adetinizi ne zaman oldunuz?
En son İdil indirimli 400 TL ye veriyordu yanlış hatırlamıyorsam.Mrblar herkeze hayirli gunler... sizlere bi sorum.olacak bayanlar gonal f suanki fiyati nedir ve bildigim ates eczanesi vardi hastanenin yaninda o uyguna veriyordu
Benim de opudan sonra 2. Regl 4 gün falan gecikti. 3. reglim de 4-5 gün erken olacak gibi. Hormonlar dengemizi bozuyor sanırım.Merhaba ,
Şu an rahim dinlendirme sürecindeyim transfer için 2. adetimi bekliyorum. Bekle bekle gelmek bilmiyor bir türlü , adet günüm 7 gün gecikti. Böyle bir durum yaşayan var mı? 2. adetinizi ne zaman oldunuz?
Genelde günüm geçmeden adet oluorum, ama şimdi sen bekliosun ya ol diye o yüzden gecikme olması 35güne kadr normal adet döngüsü
Benim de opudan sonra 2. Regl 4 gün falan gecikti. 3. reglim de 4-5 gün erken olacak gibi. Hormonlar dengemizi bozuyor sanırım.
Adetin 2.yada 3.günü ilk kontrole gideceksiniz.sonucu Memorial’a bildireceksiniz.onlar sizin değerlerinize göre tekrar hangi gün gideceğinizi söyleyecekler.ben transfer dahil toplam 3 kere gittim.ama kişiye göre değişiyorBir şey daha soracağım. Naturel transfer sürecinde uzaktan takip yaptıracağım inşallah. Adetin hangi günleri doktora gittiniz? Süreç nasıl işledi?
6 kaldı canım jan cernenr ilk işim buraya yazmak olacak çok tesekkür ederim meleğim benimCanım hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benimbelirti olarak ne yaşadın sanki benim reglim gelecek gibi ksrın ve bel ağrısı var. Birde bana transfer den sonra 9.gün gelip kan vereceksin dediler 12. Gün olması gerekmiyormu birde 4 gün embriyosu kafamda deli sorular
Canım hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir buğün Meryem süresi okucam burda sonuç bekleyen herkes içinde dua edicem inşallah Rabbim hayırlısıyla bebiş müjdesi vermeyi nasip etsin inşallah canım benimTeşekkür ederim, bende 29 unda transfer oldu 9 unda kan testi istediler , 2 gün sonrada tekrarladım. 10. Güne denk geliyor. Ama ben dayanamayıp 7. Gün idrar testi yaptım hayalet cizgiyi gordum ovulasyon testiyle onayladım ve gidip te kan verdim ama cıkan sonuc 15 ti düşük olacagını bile bile yaptım :) benimde agrılarım coktu ve hala da var , kasık agrım su an bacagıma vuruyor nerdeyse ,transferden sonra ilacalrdan gaz şikayetim oldu ama 3-4. Günler adet sancısı gibi agrılarım başladı, hatta 6. Gündü sanırım, inanılmaz bir baş agrısı çektim. Ama tabi bu belirtiler herkeste yasanmıyor. İlaç sebebiyle de olabilir. Ama hala devam eden bir kasık ağrım varbende merak ediyorum neden oluyor diye. Ama sanırım yerleşirken bu tarz agrılar normalmiş.. yani umarım öyledir..
Canım yaş 39 Rabbim umutlarıAllah yardımcın olsun canım. Yaşınız kaç?? Bende yeni başlıyacağım yaş 42 çok umudum da yok bakalım
Canım benim inşallah bebiş in seninledir herkese dua ettim kızlarTeşekkür ederim, bende 29 unda transfer oldu 9 unda kan testi istediler , 2 gün sonrada tekrarladım. 10. Güne denk geliyor. Ama ben dayanamayıp 7. Gün idrar testi yaptım hayalet cizgiyi gordum ovulasyon testiyle onayladım ve gidip te kan verdim ama cıkan sonuc 15 ti düşük olacagını bile bile yaptım :) benimde agrılarım coktu ve hala da var , kasık agrım su an bacagıma vuruyor nerdeyse ,transferden sonra ilacalrdan gaz şikayetim oldu ama 3-4. Günler adet sancısı gibi agrılarım başladı, hatta 6. Gündü sanırım, inanılmaz bir baş agrısı çektim. Ama tabi bu belirtiler herkeste yasanmıyor. İlaç sebebiyle de olabilir. Ama hala devam eden bir kasık ağrım varbende merak ediyorum neden oluyor diye. Ama sanırım yerleşirken bu tarz agrılar normalmiş.. yani umarım öyledir..
Canım 50 yumurtanın toplanması demek bir yıla yakın vücuttab atılacak toplam yumurtamıza eş bi sayı sanki , bilmediğim için soruyorum her zaman mı bu kadar fazla sayıda yumurtamız oluşuyor ben de pcos luyum, önümüzdeki ay tedaviye başlayacağız dedi doktorumuz , 50 yumurtanın geri kalanını donduruyorlar mı diyeceğim ona da para dayanmazMerhaba, benim 50ye yakin yumurtam olustu.cok sukur bir sorun yasamadim. Insanin vucuduyla da alakali buyuk ihtimal ama dr ve hemsireler yeterince ilgileniyorlar. toplama gunu aksam cikardilar beni hastaneden , dr onayi gelince ciktim.sehir disindan geldigim icin donmemi istemedi doktor sadece nolur nolmaz yakinlarda olun dedi.hastanrye kolay ulasabilecegimiz biryerde kaldik. Sagsalim atlattik cok sukur
Naturel transfer dediginiz, donmuş embriyo tedavisimi oluo??Adetin 2.yada 3.günü ilk kontrole gideceksiniz.sonucu Memorial’a bildireceksiniz.onlar sizin değerlerinize göre tekrar hangi gün gideceğinizi söyleyecekler.ben transfer dahil toplam 3 kere gittim.ama kişiye göre değişiyor
Harikaısın canım6 kaldı canım jan cernenr ilk işim buraya yazmak olacak çok tesekkür ederim meleğim benim♥
Canım hayırlı olsun inşallah bebişin seninledir buğün Meryem süresi okucam burda sonuç bekleyen herkes içinde dua edicem inşallah Rabbim hayırlısıyla bebiş müjdesi vermeyi nasip etsin inşallah canım benim
Canım yaş 39 Rabbim umutları
Canım benim inşallah bebiş in seninledir herkese dua ettim kızlar
Mozaik derken o ne oluyor ? Evet cnm 1 tane embriyom var şuan oda transfer olacak işte . Embriyo dan cnm sağlıksız olmadığı için 7 haftalık ken kaybettim .Ben de ilaçlı hakkında hiçbirşey bilmiyorum benim de ilaçlı olacak. Senin ilk kaybının sebebi neydi? Var çok şükür 3 tane miniğim var 1 tane de mozaik var ama o sağlıklı mı sağlıksız mı hiç bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?