Canim ilk defa gidiyorsaniz Semra hoca tum hastalarla on gorusme yapiyor siz ordayken yucel beyle gorusurken o da katiliyor merak etme bol sansKızlar yücel bey ile tedavi sürecine başlicam ön muayene oldum ama semra hocanın bni görmesinide istiorm onamı randevu almam gerekir şimdi?? Sizler nasıl yaptınız?
Cnm bna gelmedi ön görüşmeye, tedaviye başlicagımz zmnmı gelicek yoksa bizmi isticz?Canim ilk defa gidiyorsaniz Semra hoca tum hastalarla on gorusme yapiyor siz ordayken yucel beyle gorusurken o da katiliyor merak etme bol sans
Dondurulmuş embriyonuzmu var? Naturel tedavi sizmi tercih ettinz?Kızlar iyi akşamlar perşembe günü muayne vardı gittik yücel hoca yoktu ama ipek hanım sakin sakin anlattı şuan naturel olmaya karar verildi şuan folik asit glifor ve coraspirin ilacı kullanıyorum . Agzından ilaç varmış sonra bir çatlama ignesi ve jel bu seferki ilki gibi olmayacağını normal gebelik miş olacağını söyledi inşallah oluur allah o günleri görmeyi de nasip etsin haftaya perşembe 2 . Muayne gidicem hayırlısıyla başlıyoruz . Bu arada bende diş sorunum vardı onuda aradan çıkarmaya çalşıyorum bir an önce baktırabilirsiniz dedi yücel hocada bakalım neler olucak .
Kesin girer konusursunuz yada yucel beye dersin ben semra hanim la da gorusmek istiyorim kendimi rahat hissedicegm diyeCnm bna gelmedi ön görüşmeye, tedaviye başlicagımz zmnmı gelicek yoksa bizmi isticz?
Anlatması biraz zor olurMozaik derken o ne oluyor ? Evet cnm 1 tane embriyom var şuan oda transfer olacak işte . Embriyo dan cnm sağlıksız olmadığı için 7 haftalık ken kaybettim .
Aspirin neden kullanıyorsunuz?Kızlar iyi akşamlar perşembe günü muayne vardı gittik yücel hoca yoktu ama ipek hanım sakin sakin anlattı şuan naturel olmaya karar verildi şuan folik asit glifor ve coraspirin ilacı kullanıyorum . Agzından ilaç varmış sonra bir çatlama ignesi ve jel bu seferki ilki gibi olmayacağını normal gebelik miş olacağını söyledi inşallah oluur allah o günleri görmeyi de nasip etsin haftaya perşembe 2 . Muayne gidicem hayırlısıyla başlıyoruz . Bu arada bende diş sorunum vardı onuda aradan çıkarmaya çalşıyorum bir an önce baktırabilirsiniz dedi yücel hocada bakalım neler olucak .
Naturel transfer demek ilaçsız sürece hazırlanmak demek canım.Yani sadece folic asit kullanılıyor..transfere 5 gün kala da jel kullanılıyor.jel kullanmayanlar da varNaturel transfer dediginiz, donmuş embriyo tedavisimi oluo??
Ozmn normalde vücudun kndi oluşturdugu yumurtalar toplanıp transfer yapılıo dogrumu anladım buna doktor mu karar verio?Naturel transfer demek ilaçsız sürece hazırlanmak demek canım.Yani sadece folic asit kullanılıyor..transfere 5 gün kala da jel kullanılıyor.jel kullanmayanlar da var
Aaaa kabul edermi? Sanki ona güvenmiyormuşum gibi olmasınKesin girer konusursunuz yada yucel beye dersin ben semra hanim la da gorusmek istiyorim kendimi rahat hissedicegm diye
Yücel bey e randevu alırken Semra hocaya da alabilirsiniz. Yücel hoca sizi hazırlıyor ardından Semra hoca geliyor. Orda sizi anlatıyor Yücel bey Semra hocaya. Siz de sorularınızı iletebiliyorsunuz.Kızlar yücel bey ile tedavi sürecine başlicam ön muayene oldum ama semra hocanın bni görmesinide istiorm onamı randevu almam gerekir şimdi?? Sizler nasıl yaptınız?
Ok cnm aynen öyle yapıcmYücel bey e randevu alırken Semra hocaya da alabilirsiniz. Yücel hoca sizi hazırlıyor ardından Semra hoca geliyor. Orda sizi anlatıyor Yücel bey Semra hocaya. Siz de sorularınızı iletebiliyorsunuz.
Randevu alırken özellikşe belirtin Semra Hocanında olmasını istediğinizi, ona göre randevu veriyorlar. Semra Hocanın musait oldugu saate gore yani.Kızlar yücel bey ile tedavi sürecine başlicam ön muayene oldum ama semra hocanın bni görmesinide istiorm onamı randevu almam gerekir şimdi?? Sizler nasıl yaptınız?
Öncelikle hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. Kendini hiç korkutma çok kişi biliyorum bu durumda olupta sağlıkla doğuranı tek yapman gereken şey kendine dikkat etmen.Eki Görüntüle 2287958
18 haziranda 5.gün embriyosu transfer olmuştum. Bugün tam 6 haftalık. Kalbini gördük duyduk çok şükür. Ama işaretlenen bebeğin tam altında kanama alanı gördü doktorum bugün. Tüp bebekte bu sıkıntıları çekwniniz var mı arkadaşlar . Kromozonu bozuk diye mi kanıyor düşecek acaba. Çok korkuyorum. Kalbi de atıyor kıyamam ki
Biz çok istiyoduk ama bir türlü ikna edememiştik ve ikiside olumsuz sonuçlandı. Ekimde 3ncü transfer için gitmeyi düşünüyorum inşaallah bu sefer ikna edebiliriz.İkiz bebek istiyoruz ama çoğul gebelikte erken doğum ve düşük olabilme sebebiyle pek yaklaşmıyorlar. İkiz bebek düşüneneler bu konuda ısrarcı olup mu yaptırdılar :)
Bizden dondurma ücreti istenmedi nedenini bilmiyorum ama pgt yaptırdık çok pahalıya mal oldu ondan olabileceğini düşünüyorum.DOndurma onlarin karari oldugu icin bir odeme talep etmiyorlar dondurma icin.transferden sonra kalanlari dondurmak isterseniz ozaman talep ediliyor, istemiyorsanoz imha ediliyor
Yumurta geliştirme aşamasında herkes gonalf iğne kullanıyor.başka iğne kullanan var mı bilemiyorum..benim anlatmak istediğim embriyolar dondurulduktan sonra transfer aşamasında kişinin durumuna göre naturel yani ilaçsız veya ilaçlı tedavi uygulanıyorOzmn normalde vücudun kndi oluşturdugu yumurtalar toplanıp transfer yapılıo dogrumu anladım buna doktor mu karar verio?
Aaaa ok şimdi anladımYumurta geliştirme aşamasında herkes gonalf iğne kullanıyor.başka iğne kullanan var mı bilemiyorum..benim anlatmak istediğim embriyolar dondurulduktan sonra transfer aşamasında kişinin durumuna göre naturel yani ilaçsız veya ilaçlı tedavi uygulanıyor
Merhaba sizin olumsuz sonuçlarınız pgtli embriyo ile mi oldu? Probleminiz nedir? İnşallah bu kez olumlu sonuçlanır.Bizden dondurma ücreti istenmedi nedenini bilmiyorum ama pgt yaptırdık çok pahalıya mal oldu ondan olabileceğini düşünüyorum.
Sorununuzu okudum tekrar yazmanıza gerek yok. Kayıplarınız için çok üzüldüm ama rahminiz gebelik için müsait sağlıklı ve pgtli embriyolarınız varmış. Demek ki olacak. İçinizi ferah tutun.Bende genetik illeti yüzünden 4 çocuğumu kaybettim doğduktan sonra yaşamıyorlar. Öncelikle rabbim sabrını versin Allah yerlerini sağlıklı evlatlarla doldursun yaşadığım için çok iyi anlıyorum seni bizede pgt önerildi yaptık ilki düşük oldu ikinciside tutmadı maalesef. Sağlıklı dondurulmuş embriyolarım var Allah ın izni ile mayıs gibi tekrar gitmeyi düşünüyorum. Sağlıklı olan emriyoları ayırıp transfer ediyorlar biraz maliyetli bizden set-up diye bi tahlilde istenmişti ilk önce sizi genetik doktoruyla görüştüreceklerdir orda ne gibi bi yol çizeceğinizi söyleyecektir 3 sene kadar oldu tedavi olalı hatırladığım kadarıyla yardımcı olmaya çalışıcam size genetikte labovatuar çok önemli kime sorduysak hep memoriali önerdiler genel olarak memnun kaldım Allah sizinde yardımcınız olsun inşaallah sonu pozitif alacağınız bi tedavi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?