Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar iyi akşamlar perşembe günü muayne vardı gittik yücel hoca yoktu ama ipek hanım sakin sakin anlattı şuan naturel olmaya karar verildi şuan folik asit glifor ve coraspirin ilacı kullanıyorum . Agzından ilaç varmış sonra bir çatlama ignesi ve jel bu seferki ilki gibi olmayacağını normal gebelik miş olacağını söyledi inşallah oluur allah o günleri görmeyi de nasip etsin haftaya perşembe 2 . Muayne gidicem hayırlısıyla başlıyoruz . Bu arada bende diş sorunum vardı onuda aradan çıkarmaya çalşıyorum bir an önce baktırabilirsiniz dedi yücel hocada bakalım neler olucak .

Kızlar yücel bey ile tedavi sürecine başlicam ön muayene oldum ama semra hocanın bni görmesinide istiorm onamı randevu almam gerekir şimdi?? Sizler nasıl yaptınız?
Canim ilk defa gidiyorsaniz Semra hoca tum hastalarla on gorusme yapiyor siz ordayken yucel beyle gorusurken o da katiliyor merak etme bol sans

Dondurulmuş embriyonuzmu var? Naturel tedavi sizmi tercih ettinz?

Mozaik derken o ne oluyor ? Evet cnm 1 tane embriyom var şuan oda transfer olacak işte . Embriyo dan cnm sağlıksız olmadığı için 7 haftalık ken kaybettim .
Anlatması biraz zor olur
Buradan okuyabilirsin. Karışık bir durum. Rabbim bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bizde pozitifi görenler kervanına katılalım artık.

Aspirin neden kullanıyorsunuz?

Kızlar yücel bey ile tedavi sürecine başlicam ön muayene oldum ama semra hocanın bni görmesinide istiorm onamı randevu almam gerekir şimdi?? Sizler nasıl yaptınız?
Yücel bey e randevu alırken Semra hocaya da alabilirsiniz. Yücel hoca sizi hazırlıyor ardından Semra hoca geliyor. Orda sizi anlatıyor Yücel bey Semra hocaya. Siz de sorularınızı iletebiliyorsunuz.

Randevu alırken özellikşe belirtin Semra Hocanında olmasını istediğinizi, ona göre randevu veriyorlar. Semra Hocanın musait oldugu saate gore yani.

Öncelikle hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. Kendini hiç korkutma çok kişi biliyorum bu durumda olupta sağlıkla doğuranı tek yapman gereken şey kendine dikkat etmen.

İkiz bebek istiyoruz ama çoğul gebelikte erken doğum ve düşük olabilme sebebiyle pek yaklaşmıyorlar. İkiz bebek düşüneneler bu konuda ısrarcı olup mu yaptırdılar :)
Biz çok istiyoduk ama bir türlü ikna edememiştik ve ikiside olumsuz sonuçlandı. Ekimde 3ncü transfer için gitmeyi düşünüyorum inşaallah bu sefer ikna edebiliriz.

DOndurma onlarin karari oldugu icin bir odeme talep etmiyorlar dondurma icin.transferden sonra kalanlari dondurmak isterseniz ozaman talep ediliyor, istemiyorsanoz imha ediliyor
Bizden dondurma ücreti istenmedi nedenini bilmiyorum ama pgt yaptırdık çok pahalıya mal oldu ondan olabileceğini düşünüyorum.

Ozmn normalde vücudun kndi oluşturdugu yumurtalar toplanıp transfer yapılıo dogrumu anladım buna doktor mu karar verio?
Yumurta geliştirme aşamasında herkes gonalf iğne kullanıyor.başka iğne kullanan var mı bilemiyorum..benim anlatmak istediğim embriyolar dondurulduktan sonra transfer aşamasında kişinin durumuna göre naturel yani ilaçsız veya ilaçlı tedavi uygulanıyor

Sorununuzu okudum tekrar yazmanıza gerek yok. Kayıplarınız için çok üzüldüm ama rahminiz gebelik için müsait sağlıklı ve pgtli embriyolarınız varmış. Demek ki olacak. İçinizi ferah tutun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…