Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dondurulmuş embriyonuzmu var? Naturel tedavi sizmi tercih ettinz?
Evet canım 3 tane vardı biri 5 güne gelmedi 2 tane kaldı geçen sene agustosda 1 tanesi transfer oldu 7 haftalıktı kaybettik şimfi 1 embriyomuz onu tarnasfer edicem hoca normal şartlarda yumurta kalite iyi odunu ve her ay kendim yumurtladığım için istedi .

Ah canım valla her geçen o kadar şey öğreniyoruz ki inan ki brn bile bazen neyin ne olduğunu anlamıyorum tek istediğimiz dileğimiz sağlıklı bebekler dünyaya getirmek inşallah da öyle olur . Hakkımızda hayırlısı olsun

Kızlar ya ben eşimle az evvel konuşurken sanıyorum dondurma içinde transfer sanıyorum bende eşim bana hayır para vericez dedi ben şaşırdım gerçekten bir öncekinden o kadr heycanlı ve olayları ar arda yaşadığım için fark etmemişim neyse şimdi şeyi sorcaktım transfer ne kadar ücret ödediniz

Bayanlar bişey sorcam yumurta toplamadan sonraki yani yumurta toplandıktan 1 hfta sonra ki adetten bahsetmiyorm ondn snraki normal adetinizde gecikme olan var mı

Merhaba sizin olumsuz sonuçlarınız pgtli embriyo ile mi oldu? Probleminiz nedir? İnşallah bu kez olumlu sonuçlanır.
Merhaba. Evet pgtli en iyi embriyolarım tutmadı ilki düşük oldu ikincisi hiç tutmadı. Eşimle genetik taşıyıcıyız o yüzden hasta doğdu bebeklerim ve kaybettim. Bundan yaklaşık 3 sene önce başlamıştım iki olumsuz olunca baya bi ara verdim.

Sorununuzu okudum tekrar yazmanıza gerek yok. Kayıplarınız için çok üzüldüm ama rahminiz gebelik için müsait sağlıklı ve pgtli embriyolarınız varmış. Demek ki olacak. İçinizi ferah tutun.
Umudum tükensede yine belki olur diye denemek istiyorum. Allah hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun insaallah. Bi önceki mesajınıza cevap verdim daha snradan okuduğunuzu gördüm

Rahminizde sorun mu var acaba?

Bayanlar bişey sorcam yumurta toplamadan sonraki yani yumurta toplandıktan 1 hfta sonra ki adetten bahsetmiyorm ondn snraki normal adetinizde gecikme olan var mı

Ben Opu sonraki 5. gün geldi ama bir sonraki tam 1 hafta gecikti. Bir sorun mu var diye düşünüp doktor randevusu almak üzereyken geldi.

YA O BANTI BANADA VERDİ GÖNÜL HOCA YANLIZ OVİLASYON KİTİNDE YMURTLAMA İÇİN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖREMEDİM. NE ZAMAN TAKACAĞIM DİYE ARAYACAĞIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…