Teşekkür ederim canım. Çarşamba günü kontrole gideceğimÖncelikle hayırlı olsun bebişin sağlıkla kucağına alırsın inşaallah. Kendini hiç korkutma çok kişi biliyorum bu durumda olupta sağlıkla doğuranı tek yapman gereken şey kendine dikkat etmen.
Evet canım 3 tane vardı biri 5 güne gelmedi 2 tane kaldı geçen sene agustosda 1 tanesi transfer oldu 7 haftalıktı kaybettik şimfi 1 embriyomuz onu tarnasfer edicem hoca normal şartlarda yumurta kalite iyi odunu ve her ay kendim yumurtladığım için istedi .Dondurulmuş embriyonuzmu var? Naturel tedavi sizmi tercih ettinz?
Aspirin neden kullanıyorsunuz?
Anlatması biraz zor olur
Buradan okuyabilirsin. Karışık bir durum. Rabbim bizlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Bizde pozitifi görenler kervanına katılalım artık.
Merhaba, ANA pozitifliği için tedavi gördünüz mü benim de pozitif bu ay sonu transfer olacak inşallah bilgi verebilir misiniz teşekkürlerAna yükseliği için tetbir amaçlı hemetoloji doktoru verdi bana cnm
Mrb. Embriyo basi 295 $ idi. Fiyat arttı mı ? Onu bilmiyorum.Mrblar embriyo basi pgt ucreti ne kadar bilgisi olan varmi
Memorial e yakın idil eczanesi en uygun fiyatlar orda.Kızlar ilaçları en ucuz nerden temin ettiniz? Hangi eczane daha uygun?
Çok saolun bakıcm orayaMemorial e yakın idil eczanesi en uygun fiyatlar orda.
Idil eczanesi son alisveriste bizi kandırdı. Bi ilacı piyasanin 20 tl altina verirken diğerini 20 tl üstüne verip kendince oyun oynadı. Bir de arkadaşlar Ok meydanında bir eczaneden bahsediyorlardı Deniz diye orayı da arayıp bir sorun bence.Çok saolun bakıcm oraya
Merhaba. Evet pgtli en iyi embriyolarım tutmadı ilki düşük oldu ikincisi hiç tutmadı. Eşimle genetik taşıyıcıyız o yüzden hasta doğdu bebeklerim ve kaybettim. Bundan yaklaşık 3 sene önce başlamıştım iki olumsuz olunca baya bi ara verdim.Merhaba sizin olumsuz sonuçlarınız pgtli embriyo ile mi oldu? Probleminiz nedir? İnşallah bu kez olumlu sonuçlanır.
Umudum tükensede yine belki olur diye denemek istiyorum. Allah hepimizin kucağını sağlıklı evlatlarla doldursun insaallah. Bi önceki mesajınıza cevap verdim daha snradan okuduğunuzu gördümSorununuzu okudum tekrar yazmanıza gerek yok. Kayıplarınız için çok üzüldüm ama rahminiz gebelik için müsait sağlıklı ve pgtli embriyolarınız varmış. Demek ki olacak. İçinizi ferah tutun.
Rahminizde sorun mu var acaba?Merhaba. Evet pgtli en iyi embriyolarım tutmadı ilki düşük oldu ikincisi hiç tutmadı. Eşimle genetik taşıyıcıyız o yüzden hasta doğdu bebeklerim ve kaybettim. Bundan yaklaşık 3 sene önce başlamıştım iki olumsuz olunca baya bi ara verdim.
Ok onuda bi arimIdil eczanesi son alisveriste bizi kandırdı. Bi ilacı piyasanin 20 tl altina verirken diğerini 20 tl üstüne verip kendince oyun oynadı. Bir de arkadaşlar Ok meydanında bir eczaneden bahsediyorlardı Deniz diye orayı da arayıp bir sorun bence.
Bayanlar bişey sorcam yumurta toplamadan sonraki yani yumurta toplandıktan 1 hfta sonra ki adetten bahsetmiyorm ondn snraki normal adetinizde gecikme olan var mı
YA O BANTI BANADA VERDİ GÖNÜL HOCA YANLIZ OVİLASYON KİTİNDE YMURTLAMA İÇİN ÇİFT ÇİZGİYİ GÖREMEDİM. NE ZAMAN TAKACAĞIM DİYE ARAYACAĞIMBen estrofem içeren bant kullandım. Climara pacht diye. Yumurta büyümemesi için aynı zamanda da rahim kalınlaşsın diye. İkisini de sağlıyor.. ama bende yumurta büyümüştü. Transfer günü çatladı tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?