Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

YANİ BİZİM GİBİSİNİZ
BİZZİMDE 5 YAŞINDA OĞLUMUZ VE KARNIMDA 32 HAFTALIK DOĞAL YOLLA İKİZLERİMİZ VEFAT ETTİ. 2 YILDIR GENETİK ÇALIŞMA SÜRDÜ. HAZİRAN DA İLK DENEMEDE 1 YUMURTA GENETİĞE GİTTİ VE HASTA ÇIKTI . ŞİMDİ İKİNCİYİ DENEYECEĞİZ AMA UMUDUM YOK .
PROFİL RESMİNDEKİ CANIM OĞLUM
ONU ÇOKKKK ÖZLEDİM BU GECE RÜYAMDA SARILIP ÖPTÜM

ONUN YERİNİ ALAMAZ AMA YAŞAYABİLMEK İÇİN Bİ EVLADA İHTİYACIM VAR. RABBİM SEN BÜYÜKSÜN SAĞLIKLI AF VE AFİYETLİ NASİP ET BİZLERE

Başınız sağ olsun acınız çok ağır anlayabiliyorum demek bile haddimize değil. Cennette sizi bekleyeniniz var sadece bu teselli belki bi nebze iyi hissettirir. Sağlıkla dolsun kucağınız. Peki eşinizle beraber dna analizi yaptırdıniz mi genetik bir rahatsızlıktan dolayi mı kayıplarınız. ( sizi rahatsız edecekse cevap vermeyin lütfen)

Okmeydanı Deniz Eczanesi (0212) 222 09 33
Canım hastane yanında idil eczanesi var ama bu no verdigim deniz eczanesinden daha uygun fiyata almştım ben almadan bi ara burayada sor istersen 10 dakika içerisinde hastaneye kadarda getiriyor ilaçları post cihazıyla birlikte

Teşekkürler canım.Hastaneye getirince ücret istemiyorlar mı?

Kızlar birşey sormak istiyorum. Şimdi yumırta toplama 12 ile 14 gün arasında değişiyor. Aşası yada yukarısı olan var mı?12 günden önce yada 14 günden sonra yumurt toplama işlemi uptıran var mı?

Kızlar birşey sormak istiyorum. Şimdi yumırta toplama 12 ile 14 gün arasında değişiyor. Aşası yada yukarısı olan var mı?12 günden önce yada 14 günden sonra yumurt toplama işlemi uptıran var mı?

Benim 16. gün toplandı yumurtalarım(Geriden gelen yumurtaların 17 -18mm olmasını beklediler). Şehir dışından git gel yaptık 4-5 defa gideriz diye düşünmüştüm 8 defa gittik. Kişiye göre değişiyor.

Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin. Ne zor

Nasıl yani muayene ettikten hemen sonra ilaçları sölemiolarmı? Bgn aradım idil eczanesi ve elif nazlı eczanesi varmış yakın yarın arayıp ilaç fiyatlarını kıyaslicam sanada yazarım daha adet olmadım beklemedeim sen? Hangi doktora muayene oldun?

Bende adetimi bekliyorum yarın gelmesi gerek. Gelirse hastaneyi aramamı söylediler ona göre randevu vereceklermiş hem ilaçları söyleyecekler hemde nasıl kullanacağımı anlatacaklarmış. Senin adet günün nezaman?? Gerçi bemim hiç gelecek gibi belirtimde yok inşallah gecikmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…