Bnm 4gün önce oldum şimdiBende adetimi bekliyorum yarın gelmesi gerek. Gelirse hastaneyi aramamı söylediler ona göre randevu vereceklermiş hem ilaçları söyleyecekler hemde nasıl kullanacağımı anlatacaklarmış. Senin adet günün nezaman?? Gerçi bemim hiç gelecek gibi belirtimde yok inşallah gecikmez
Bu günü 1.gün diye sayıyorsun .2.günü dr da olmalısın. Randevunu yarına al benceKızlar şuan adet oldum yarın 1.günümmü sayılır? 2.günümmü?
Yarın 1.gün kitapçıkta öyle yazıyor. Akşam 5 ten sonra olduysanız. Yarın yine randevu için arar söylersinizKızlar şuan adet oldum yarın 1.günümmü sayılır? 2.günümmü?
Bn kullandım buyrunArkadaşlar crione jel kullanan var mi aranizda acil bi şey sormam lazim
Ok cnm bnde kitapçık yok ararım yrnYarın 1.gün kitapçıkta öyle yazıyor. Akşam 5 ten sonra olduysanız. Yarın yine randevu için arar söylersiniz
Özele attim msj bakar mısınızBn kullandım buyrun
1. Gün sayılıyor.Kızlar şuan adet oldum yarın 1.günümmü sayılır? 2.günümmü?
Merhaba, 50 yumurta topladıktan sonra kaç ay rahim dinlendirme uygun gördü doktorunuz?Merhaba, benim 50ye yakin yumurtam olustu.cok sukur bir sorun yasamadim. Insanin vucuduyla da alakali buyuk ihtimal ama dr ve hemsireler yeterince ilgileniyorlar. toplama gunu aksam cikardilar beni hastaneden , dr onayi gelince ciktim.sehir disindan geldigim icin donmemi istemedi doktor sadece nolur nolmaz yakinlarda olun dedi.hastanrye kolay ulasabilecegimiz biryerde kaldik. Sagsalim atlattik cok sukur
Bnimde normal 1 hfta 10gün öncedn göğüslerm ağrımaya bşlar bi ağrı sızı yok henüz adetimede dha var gerçi 1 hafta fln merak ettim teşekkürlerBenOpu sonraki 5. gün geldi ama bir sonraki tam 1 hafta gecikti. Bir sorun mu var diye düşünüp doktor randevusu almak üzereyken geldi.
Bugun 1. Gunun cnm dun 0. Gun sayiliyor... bende buun 2. Gunum ve suan hastanedeyim semra hocayla gorusmeyi bekliyorum dua edin bana allah hepimizin kucagini bebislerle doldursun insKızlar şuan adet oldum yarın 1.günümmü sayılır? 2.günümmü?
Bnde telefon açtım dedigin gibi bgn 1günümmüş, semra hoca yrn yokmuş, bir dahaki muayenede görüştürücek bnide bnde çok görüşmek istiodum..Bugun 1. Gunun cnm dun 0. Gun sayiliyor... bende buun 2. Gunum ve suan hastanedeyim semra hocayla gorusmeyi bekliyorum dua edin bana allah hepimizin kucagini bebislerle doldursun ins
Canım senin adet gelmediyse nasıl ilaç araştırması yapabiliyorsun?? Hangi ilaçları vereceklerini biliyorsunNasıl yani muayene ettikten hemen sonra ilaçları sölemiolarmı? Bgn aradım idil eczanesi ve elif nazlı eczanesi varmış yakın yarın arayıp ilaç fiyatlarını kıyaslicam sanada yazarım daha adet olmadım beklemedeim sen? Hangi doktora muayene oldun?
Bende okudum saat 17. Den sonra gelen adetler ertesi gün 1. Gün diye hesaplanıyor.Ok cnm bnde kitapçık yok ararım yrn
Arkadaşlar merhaba. Bugün ilaçlı transfer sürecine girdim. Dualarınızı eksik etmeyin. ❤
Hadi hayırlısı olsun canımKızlar iyi günler yarın 2 görüşme ve 2 transferimize başlıycaz yücel bey olucak geçen hafta yoktu . İnşallah güzel olsun bu sefer herşey .ben şimdi şeyi anlamadım bu çatlama iğnesi vurulcam sadece naturel olıcak şimdi bu gitmmde agzından ilaç yazmıştı bana ipek hoca onları alıcam sanırım çatlama için bir daha mı gitmem gerekiyor yarın 10.30 bakalım . Ayın 26 falan demişti inşallah kızlar sayfada olan arkadaşlar varsa karşılaşırız
Güzel haberlerinizi bekliyoruzArkadaşlar bugün transferim var eşim ve siz dışında kimse bilmiyor lütfen dua edin Allah hepimiz için hayırlısını versin.♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?