Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bnm 4gün önce oldum şimdi

Merhaba, 50 yumurta topladıktan sonra kaç ay rahim dinlendirme uygun gördü doktorunuz?

Ben Opu sonraki 5. gün geldi ama bir sonraki tam 1 hafta gecikti. Bir sorun mu var diye düşünüp doktor randevusu almak üzereyken geldi.
Bnimde normal 1 hfta 10gün öncedn göğüslerm ağrımaya bşlar bi ağrı sızı yok henüz adetimede dha var gerçi 1 hafta fln merak ettim teşekkürler

Kızlar şuan adet oldum yarın 1.günümmü sayılır? 2.günümmü?
Bugun 1. Gunun cnm dun 0. Gun sayiliyor... bende buun 2. Gunum ve suan hastanedeyim semra hocayla gorusmeyi bekliyorum dua edin bana allah hepimizin kucagini bebislerle doldursun ins

Bugun 1. Gunun cnm dun 0. Gun sayiliyor... bende buun 2. Gunum ve suan hastanedeyim semra hocayla gorusmeyi bekliyorum dua edin bana allah hepimizin kucagini bebislerle doldursun ins
Bnde telefon açtım dedigin gibi bgn 1günümmüş, semra hoca yrn yokmuş, bir dahaki muayenede görüştürücek bnide bnde çok görüşmek istiodum..

Canım senin adet gelmediyse nasıl ilaç araştırması yapabiliyorsun?? Hangi ilaçları vereceklerini biliyorsun
Ok cnm bnde kitapçık yok ararım yrn
Bende okudum saat 17. Den sonra gelen adetler ertesi gün 1. Gün diye hesaplanıyor.

Kızlar iyi günler yarın 2 görüşme ve 2 transferimize başlıycaz yücel bey olucak geçen hafta yoktu . İnşallah güzel olsun bu sefer herşey .ben şimdi şeyi anlamadım bu çatlama iğnesi vurulcam sadece naturel olıcak şimdi bu gitmmde agzından ilaç yazmıştı bana ipek hoca onları alıcam sanırım çatlama için bir daha mı gitmem gerekiyor yarın 10.30 bakalım . Ayın 26 falan demişti inşallah kızlar sayfada olan arkadaşlar varsa karşılaşırız

Hadi hayırlısı olsun canım Bu ay ki en büyük yumurtanı takip edicekler ilaç takviyesi olmadan naturel tedavi bu işte. Zamanı gelince iğne ile kontrollu çatlatıcaklar. Sen bunları kafana takma rahat ol hersey güzel olsun ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…