Hadi inşallahArkadaşlar merhaba. Bugün ilaçlı transfer sürecine girdim. Dualarınızı eksik etmeyin. ❤
Boş şans canımArkadaşlar merhaba. Bugün ilaçlı transfer sürecine girdim. Dualarınızı eksik etmeyin. ❤
Hadi bakalım dualarımız seninle. Hayırlı haberler gelsinArkadaşlar bugün transferim var eşim ve siz dışında kimse bilmiyor lütfen dua edin Allah hepimiz için hayırlısını versin.♥
Hayırlı haberler alırsın inşallahArkadaşlar bugün transferim var eşim ve siz dışında kimse bilmiyor lütfen dua edin Allah hepimiz için hayırlısını versin.♥
İnşallah herşey yolunda gider. . Güzel haberler verirsinArkadaşlar merhaba. Bugün ilaçlı transfer sürecine girdim. Dualarınızı eksik etmeyin. ❤
Herşey yolunda gider inşallah. . Güzel haberler verirsinArkadaşlar bugün transferim var eşim ve siz dışında kimse bilmiyor lütfen dua edin Allah hepimiz için hayırlısını versin.♥
Güsel haberlerle gel cnmArkadaşlar merhaba. Bugün ilaçlı transfer sürecine girdim. Dualarınızı eksik etmeyin. ❤
Güsel haberlerle gel cnmArkadaşlar bugün transferim var eşim ve siz dışında kimse bilmiyor lütfen dua edin Allah hepimiz için hayırlısını versin.♥
Estrofem verdiler günde 3 tane onu kullanacağım birde kan sulandırıcı iğne. Bende pıhtılaşma var onun için. Şuan bunlar. İlerleyen süreçte başka da eklenecek galiba.herşey yolunda gitsin insallah. Süreç nasıl olucakmış
Siz de bizim gibi desenize. :) bizde kimseye söylemiyoruz. İnşallah güzel haber verirsin bize. Hayırlı olsun şümdiden.Arkadaşlar bugün transferim var eşim ve siz dışında kimse bilmiyor lütfen dua edin Allah hepimiz için hayırlısını versin.♥
Senin kontrolün ne zaman?Boş şans canım
Rabbim hayırlısıyla pozitif sonuç almanızı nasip etsin inşallah, bol şanslarArkadaşlar bugün transferim var eşim ve siz dışında kimse bilmiyor lütfen dua edin Allah hepimiz için hayırlısını versin.♥
Ben regl olunca başlayacağım canım. 7 - 10 güne regl olurum sanırım. Kontrollerde denk geliriz belki.Senin kontrolün ne zaman?
Belki :) 26sinda 10:30 da randevum var. Ben de ilaçlıyla deneyeceğim inşallah pozitif sonuç alırız.Ben regl olunca başlayacağım canım. 7 - 10 güne regl olurum sanırım. Kontrollerde denk geliriz belki.
Benim de ilaçlı olacak inşallah pozitif sonuçlarımız olurBelki :) 26sinda 10:30 da randevum var. Ben de ilaçlıyla deneyeceğim inşallah pozitif sonuç alırız.
Benim 4 gün sonra olmuştu ama bazi arkadaşlar 1 haftaya kadar oldu demişlerdi galiba herkeste farklı oluyor.2 kimyasal gebelik 1 dış gebelik ben de tedaviye başlayacağım ancak opudan kaç gün sonra regl oldunuz acaba tatile gitmekte sakınca olur mu karar veremedim
Teşekkür ederimBenim 4 gün sonra olmuştu ama bazi arkadaşlar 1 haftaya kadar oldu demişlerdi galiba herkeste farklı oluyor.
Güzel haberlerini bekliyoruz. Sorunsuz geçsin bu seferArkadaşlar merhaba. Bugün ilaçlı transfer sürecine girdim. Dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?