Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Güzel haberlerini bekliyoruz. Sorunsuz geçsin bu sefer
Amin canım inşallah. Gönül hoca bu kez olsun artık dedi. Femara ile başlayacaktık ama bu seferde 4/5 yumurtan oluşur ve tekrar iptal olur. En garantisi estrofem dedi bende kabul ettim artık. Bir de kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım çok acıttı. Hamile kalıncada baya kullanacakmışım ona nasıl alışırım bilmiyorum. Ama inşallah hamile kalayım da ona da alışırım.

Bana bu sefer olacak gibi geliyor.

Arkadaşlar opu dan sonra hemen transfer oluyor mu yoksa 2. adete mi erteleniyor..Bu kişiden kişiye değişiyor mu

Arkadaşlar merhaba memorial şişli tüp bebek sonrası ilk kese ve kalp atış için muayene ücreti alıyor mu yoksa pakete dahil mi bilen var mı?
Benden Mart ayında ücret almamışlardı ama prosedür değişmiş sanırım buraya bir arkadaş artık alınıyor yazmıştı...

Kan sulandırıcı igne çok kullandım evet çok acıtır ve fena zamanla morartır sana tavsiyem igneyi vurmadan önce vuracagın noktaya buz koy, sonra igneyi vur acı olmuo, vurduktan sonrada buz biraz daha kalsın en azından daha az morarıo cnm..

Sağol ablacım teşekkür ederim yarın gidicez çok mutluyum rahattım aslında bir sıkıntım yok kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum elinden geldiğince belki de ilkinden acemiyim belki onun etkisidir vardı . Herşey Allahtan gene o ol derse olucak inşallah hep diyorum emeklerimizi boşa çıkarmasın .

Pozitif haberlerini duyacağız inşallah canım İnanıyorum ben

Neye göre doktorlar naturel tedaviye karar verio çok merak ediorum??

Kuzum Allahın izniyle olacak sayfaya cok girip bakamıyorum yeni gordum duamdasin Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sayfadaki herkesin Rabbim yar ve yardımıcısı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herşey çok güzel olsun inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…