- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Amin canım inşallah. Gönül hoca bu kez olsun artık dedi. Femara ile başlayacaktık ama bu seferde 4/5 yumurtan oluşur ve tekrar iptal olur. En garantisi estrofem dedi bende kabul ettim artık. Bir de kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım çok acıttı. Hamile kalıncada baya kullanacakmışım ona nasıl alışırım bilmiyorum. Ama inşallah hamile kalayım da ona da alışırım.Güzel haberlerini bekliyoruz. Sorunsuz geçsin bu sefer
Bana bu sefer olacak gibi geliyor.Amin canım inşallah. Gönül hoca bu kez olsun artık dedi. Femara ile başlayacaktık ama bu seferde 4/5 yumurtan oluşur ve tekrar iptal olur. En garantisi estrofem dedi bende kabul ettim artık. Bir de kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım çok acıttı. Hamile kalıncada baya kullanacakmışım ona nasıl alışırım bilmiyorum. Ama inşallah hamile kalayım da ona da alışırım.
Yaaa inşallah. Ne kadar güzel düşüncelisiniz.Bana bu sefer olacak gibi geliyor.
Pozitif haberlerinizi duyalım inşallah ♥ Bol şans canımBana bu sefer olacak gibi geliyor.
Çoğunlukla dondurup transfer yapılıyor ama taze transferde yapılabilir sizin durumunuza göre...Arkadaşlar opu dan sonra hemen transfer oluyor mu yoksa 2. adete mi erteleniyor..Bu kişiden kişiye değişiyor mu
Benden Mart ayında ücret almamışlardı ama prosedür değişmiş sanırım buraya bir arkadaş artık alınıyor yazmıştı...Arkadaşlar merhaba memorial şişli tüp bebek sonrası ilk kese ve kalp atış için muayene ücreti alıyor mu yoksa pakete dahil mi bilen var mı?
Kan sulandırıcı igne çok kullandım evet çok acıtır ve fena zamanla morartır sana tavsiyem igneyi vurmadan önce vuracagın noktaya buz koy, sonra igneyi vur acı olmuo, vurduktan sonrada buz biraz daha kalsın en azından daha az morarıo cnm..Amin canım inşallah. Gönül hoca bu kez olsun artık dedi. Femara ile başlayacaktık ama bu seferde 4/5 yumurtan oluşur ve tekrar iptal olur. En garantisi estrofem dedi bende kabul ettim artık. Bir de kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım çok acıttı. Hamile kalıncada baya kullanacakmışım ona nasıl alışırım bilmiyorum. Ama inşallah hamile kalayım da ona da alışırım.
Arkadaşlar merhaba memorial şişli tüp bebek sonrası ilk kese ve kalp atış için muayene ücreti alıyor mu yoksa pakete dahil mi bilen var mı?
Hadi hayırlısı olsun canımBu ay ki en büyük yumurtanı takip edicekler ilaç takviyesi olmadan naturel tedavi bu işte. Zamanı gelince iğne ile kontrollu çatlatıcaklar. Sen bunları kafana takma rahat ol hersey güzel olsun ❤❤❤
Hayırlı olsun kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah bu ay bize ugur getirsin aminnnnnArkadaşlar merhaba. Bugün ilaçlı transfer sürecine girdim. Dualarınızı eksik etmeyin. ❤
Pozitif haberlerini duyacağız inşallah canımSağol ablacım teşekkür ederim yarın gidicez çok mutluyum rahattım aslında bir sıkıntım yok kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum elinden geldiğince belki de ilkinden acemiyim belki onun etkisidir vardı . Herşey Allahtan gene o ol derse olucak inşallah hep diyorum emeklerimizi boşa çıkarmasın .
Çok teşekkür ederim. Öyle yapayım.Kan sulandırıcı igne çok kullandım evet çok acıtır ve fena zamanla morartır sana tavsiyem igneyi vurmadan önce vuracagın noktaya buz koy, sonra igneyi vur acı olmuo, vurduktan sonrada buz biraz daha kalsın en azından daha az morarıo cnm..
Amin inşallah.H
Hayırlı olsun kuzum hakkında hayırlısı olsun inşallah bu ay bize ugur getirsin aminnnnn
Neye göre doktorlar naturel tedaviye karar verio çok merak ediorum??Sağol ablacım teşekkür ederim yarın gidicez çok mutluyum rahattım aslında bir sıkıntım yok kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum elinden geldiğince belki de ilkinden acemiyim belki onun etkisidir vardı . Herşey Allahtan gene o ol derse olucak inşallah hep diyorum emeklerimizi boşa çıkarmasın .
Düzenli adet döngüsü, rahim iç yapısı, endometrium kalınlığı uygunsa yapılıyor, benim mayıstaki transferim öyleydi sadece folik asit kullandım ama tutunmadı maalesef, hayırlısı böyleymişNeye göre doktorlar naturel tedaviye karar verio çok merak ediorum??
Donmuş embriyon varsa mı uygulanıo?Düzenli adet döngüsü, rahim iç yapısı, endometrium kalınlığı uygunsa yapılıyor, benim mayıstaki transferim öyleydi sadece folik asit kullandım ama tutunmadı maalesef, hayırlısı böyleymiş
Bana o şekilde uygulandı ama sanırım donmamışta da uygulanabiliyorDonmuş embriyon varsa mı uygulanıo?
Kuzum Allahın izniyle olacak sayfaya cok girip bakamıyorum yeni gordum duamdasin Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sayfadaki herkesin Rabbim yar ve yardımıcısı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herşey çok güzel olsun inşallah canimAmin canım inşallah. Gönül hoca bu kez olsun artık dedi. Femara ile başlayacaktık ama bu seferde 4/5 yumurtan oluşur ve tekrar iptal olur. En garantisi estrofem dedi bende kabul ettim artık. Bir de kan sulandırıcı iğne kullanmaya başladım çok acıttı. Hamile kalıncada baya kullanacakmışım ona nasıl alışırım bilmiyorum. Ama inşallah hamile kalayım da ona da alışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?