Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah bu sefer hayırlı haberlerini alacağız

Kan sulandırıcı ilaç çok yakıyor. İşin sırrı ilacı çok yavaş enjekte etmen. O zaman canın çok daha az yanıyor. Hızlı verdiğinde feci yakıyor.

Allah razı olsun İnşallah inşallah güzel sonuçlara ulaşırım. Ulaşırız.

Hayal gibi geliyor. Hep çok uzak hissediyorum. Neden bilmiyorum pozitif olamıyorum ne kötü.
Batırırken canım çok yandı hemen boşaltıp çektim. Bugün bakalım nasıl yapacağım.

Hayal gibi geliyor. Hep çok uzak hissediyorum. Neden bilmiyorum pozitif olamıyorum ne kötü.
Batırırken canım çok yandı hemen boşaltıp çektim. Bugün bakalım nasıl yapacağım.

Çok normal duygular. Çok çok zor bir süreç ve yaşamayan bilemez. Hatta benim yaşadığımı sen senin yaşadığını ben bile bilemem. Rabbim güç kuvvet versin. İnşallah mucizen gerçekleşecek. En umutsuz olduğum tedavim de oğluma kavuştum ben. Nasibimdeymiş. Allah sana ve diğer arkadaşlara da sağlıkla hayırla nasip edecek. Akışına bırakmaya çalış zor biliyorum.

Arkadaşlar merhaba memorial şişli tüp bebek sonrası ilk kese ve kalp atış için muayene ücreti alıyor mu yoksa pakete dahil mi bilen var mı?
Benim de haziran ayında transferim oldu ilk gebelik testi ve kalp atışı için muayene ücretsiz fakat kese görmek isterseniz ücretli oluyor yani transferiniz pozitif sonuçlanmışsa ilk gebelik testinden 21 gün sonrasına kalp atışı için randevu veriyorlar ve pakete dahil oluyor

Teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin. Bismillah deyip başladık. Mart’tan beri tedavideyim inşallah vaktini beklemiştir o yüzden bu zamana kalmıştır diyorum. Güzel düşünmeye mutlu olmaya çalışıyorum.

Merhaba arkadaşlar herkesin tedavisinin hayırlısıyla sonuçlanmasını diliyorum.
Memorial da transferleri kim yapıyor? bilgisi olan paylaşabilir mi?

Canım hayırlı olsun tedavin,bende ilaçlı tedavi olmuştum rahat ol lütfen kan sulandırıcı iğne hala kullanıyorum bi gende hafif pıhtılaşma çıkmasına rağmen 9ay devam dedi.biraz morarma şişlik olabilir normal ..endişeyi at kafandan Allah’ın izniyle herşey çok güzel olacak ...

Kızlar bgn muayenemi oldum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu süreçte

İdil eczanesi; gonalf 400tl
Cetrotice 140tl bilginize kızlar...

Ben 1 ay önce Elif Nazlı Eczanesinden GonalF’i 320 tl’ye aldım.(Nakit) Daha başındaysanız oraya da bir sorun. Ben son ilacımı almıştım öncekileri İdil’den aldım ve çok pişman oldum 5 kutu için 400 tl fazla vermiş oldum. Cetrotide İdil’de uygundu.

Yaa. Çok teşekkür ederim. Size birşey sormak istiyorum. Kan sulandırıcı iğneyi yazdırdınız mı? SGK karşılasın istiyorum. Ne yapmalıyım. Bende 9 ay kullanacağım faktörlerden birinde pıhtılaşma çıktı.

Idil eczanesi iyi reklamini yaptırdı bize en son bize öyle bi oyun oynadi ki piyasadaki bi ilaci 20 tl altina verip diğerini 20 tl üstüne vermis kendince oyun oynuyor. Maddi anlamda gerçekten çok zor durumda olan insanlar var araştırıp bilgi paylaşımı yaparsak buradan çok iyi olur. Size de teşekkür ederim.

SGK anlaşması olan bir hastane ya da devlet hastanesinin kadın doğum ya da hematoloji bölümlerinden birine gidip rapor çıkarabilirsiniz. Ben o şekilde yapıp sağlık ocağında aile hekimine yazdiriyordum. Tek seferde 15 kutu falan da alabilirsiniz günde 2*1 kullanım gösterip.

Ben de doğuma kadar kullandım kan sulandırıcı iğne. Buz uygulayıp batırdığınizsa daha az canınız yanar. Bir de aşırı yavaş veriyordum ben iğneyi, hem acimamasi için hem de uzun bir süre kullanacaksınız beze gibi içerde birikmesin diye. İğneyi çıkardıktan sonra da pamukla o noktaya bastırın ama ovalamayin. 2-3 dk kadar bastırın sabıt bı şekilde, bu da morarmayi önleyecek. 275 iğne vurdum ama morlugum çok oluşmadı, iğne yerleri hep nokta şeklinde belli oldu. Tabi ki bazı günler ilk batirista çok acıyor ama acıdı diye hızlı davranıp ilacı da hızlı verince sonradan ağrısı çok oluyor.
İnşallah siz de uzun uzun kullanırsınız, transfer için çok beklediniz bu ay olur inşallah ve sonu da güzel olur:)

Elif nazlı eczanesini aradım 500tl dedi gonalf için.

Aile hekimine yazdırabilirsin ,ben rapor çıkarttırcam kadın Doğumda fark da ödenmiyormuş

Teşekkür ederim.İnşallah hayırlı haberler almak da nasip olur.Peki transfer için seçimi size bırakıyorlar mı?yani isteseniz Gönül hanım da yapabilir miydi transferinizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…