Teşekkür ederim.İnşallah hayırlı haberler almak da nasip olur.peki transfer için hekim seçimini size bırakıyorlar mı?yani isteseniz Gönül hanım da yapabilir miydi transferinizi?Dün ben transfer oldum. Benim ki Günseli hocaydı. Ayni zaman da Gönül hoca da vardı. Semra hanım da yapıyor.
Çok sağol. Dün ilkti ve canım acıyınca bütün sıvıyı birden enjekte ettim. Canım yandı belli süre. Ne yapalım yeterki bebeğim olsun 9 ay değil senelerce de kullanırım. Dediklerinizi uygulayacağım. Allah razı olsun. Teşekkür ederim.Ben de doğuma kadar kullandım kan sulandırıcı iğne. Buz uygulayıp batırdığınizsa daha az canınız yanar. Bir de aşırı yavaş veriyordum ben iğneyi, hem acimamasi için hem de uzun bir süre kullanacaksınız beze gibi içerde birikmesin diye. İğneyi çıkardıktan sonra da pamukla o noktaya bastırın ama ovalamayin. 2-3 dk kadar bastırın sabıt bı şekilde, bu da morarmayi önleyecek. 275 iğne vurdum ama morlugum çok oluşmadı, iğne yerleri hep nokta şeklinde belli oldu. Tabi ki bazı günler ilk batirista çok acıyor ama acıdı diye hızlı davranıp ilacı da hızlı verince sonradan ağrısı çok oluyor.
İnşallah siz de uzun uzun kullanırsınız, transfer için çok beklediniz bu ay olur inşallah ve sonu da güzel olur:)
Yarın için eğitim araştırmadan randevu aldım. Bu konuyu görüşeceğim. İnşallah problem çıkarmazlar. Pıhtılaşma testlerini zor yapmışlardı.Aile hekimine yazdırabilirsin ,ben rapor çıkarttırcam kadın Doğumda fark da ödenmiyormuş
Hayır direkt Günseli hoca dediler secme hakkı vermediler ama burada başka birine sorduklarını duymuştum. Ben Günseli hanımı sevdiğim için mutlu oldum ama Umut beye deseler kesinlikle istemezdim.Teşekkür ederim.İnşallah hayırlı haberler almak da nasip olur.peki transfer için hekim seçimini size bırakıyorlar mı?yani isteseniz Gönül hanım da yapabilir miydi transferinizi?
Kiloya göre belirleniyor diye biliyorum. 0.4 ve 0.6 duydum daha çok buradaClexane kaç ml yazıyorlar genellikle?
Evet sen çok takiliyorsun. Kullandığın ilacin bile binbir türlü yan etkisi vardır. Onunla da ilgili olabilir ya da sen çok düşündüğün için öyle düşünüyor olabilirsin.Bugün adetimin 3. Günü hala göğüslerim çok şiş. Prolaktinim mi yüksek acaba.ya da ben mi çok takılıyorum. ☹
Teşekkür ederim.İnşallah her şey gönlünüzce olur...Hayır direkt Günseli hoca dediler secme hakkı vermediler ama burada başka birine sorduklarını duymuştum. Ben Günseli hanımı sevdiğim için mutlu oldum ama Umut beye deseler kesinlikle istemezdim.
Hormonlara bakmadan başlamalarına biraz takıldım galiba. Bu şekilde çalışıyorlar ama benim tsh bazen 4 küsür bazen 2 küsür çıkıyor. Prolaktin ve tsh gebeliğe engel olabiliyormuş. Bakılmayınca insan endişeleniyor. Başka merkezlerde yaşanılan birsürü şeyler okuyorum. Maddi manevi zor bir süreç ister istemez takılıyorum. İlerleyen günlerde daha rahat olurum inşallah.Evet sen çok takiliyorsun. Kullandığın ilacin bile binbir türlü yan etkisi vardır. Onunla da ilgili olabilir ya da sen çok düşündüğün için öyle düşünüyor olabilirsin.
Rahatla biraz,en azından ilk kontrole kadar ortada bir şey yokken canını sikma
Transfer öncesi tsh prolaktin baktırmadınız mı?Hormonlara bakmadan başlamalarına biraz takıldım galiba. Bu şekilde çalışıyorlar ama benim tsh bazen 4 küsür bazen 2 küsür çıkıyor. Prolaktin ve tsh gebeliğe engel olabiliyormuş. Bakılmayınca insan endişeleniyor. Başka merkezlerde yaşanılan birsürü şeyler okuyorum. Maddi manevi zor bir süreç ister istemez takılıyorum. İlerleyen günlerde daha rahat olurum inşallah.
Bugün sağlık ocağına gittim vitaminler tam kan sayım bir de tsha baktırdım ama prolaktin maalesef baktıramadım. Tsh da bende 4 falan çıkıyordu 2.5 üstü istemiyormuş drlar meraktan yaptırdım. Memorial baktırmıyor bunlara sanırım.Transfer öncesi tsh prolaktin baktırmadınız mı?
Kadın Doğumla ilgili hormonlara istek yapılmıyor aile sağlığı merkezlerinde. Kadın Doğum dr u istek yapabiliyor. Transfere kadar rahat tutmaya çalışın kendinizi. Biliyorum çok zor ama tedavi sürecinin olumlu bir şekilde tamamlanması için gerekli. D vitamini de baktırın. Üreme konusunda çok etkili olduğu belirtiliyor. Dün kan verdim hastanede ama d vitamini baktıramadım. Belirli branş hekimler istek yapabiliyormuş. ASM ler istek yapabiliyordu en son ama nedense halk sağlığı lab da hastanede bakılanlara oranla epey düşük çıkıyor d vitaminleri.Bugün sağlık ocağına gittim vitaminler tam kan sayım bir de tsha baktırdım ama prolaktin maalesef baktıramadım. Tsh da bende 4 falan çıkıyordu 2.5 üstü istemiyormuş drlar meraktan yaptırdım. Memorial baktırmıyor bunlara sanırım.
Ben d vitamini opu öncesi 3 ay falan kullandım. Son 2 Aydır da prowomen kullanıyorum içerisinde var. Benim hekimim d ve b12 konusunda değişik düşünüyor takviye vermiyor. Baktırdım bakalım sonuç ne çıkacak. Endişeliyim evet ama stres yapmıyorum nasibimdeyse olacak. Değilse zaten hiçbir şey olduramaz. Yeter ki herşey yolunda gitsin. Gerisi allahtan.Kadın Doğumla ilgili hormonlara istek yapılmıyor aile sağlığı merkezlerinde. Kadın Doğum dr u istek yapabiliyor. Transfere kadar rahat tutmaya çalışın kendinizi. Biliyorum çok zor ama tedavi sürecinin olumlu bir şekilde tamamlanması için gerekli. D vitamini de baktırın. Üreme konusunda çok etkili olduğu belirtiliyor. Dün kan verdim hastanede ama d vitamini baktıramadım. Belirli branş hekimler istek yapabiliyormuş. ASM ler istek yapabiliyordu en son ama nedense halk sağlığı lab da hastanede bakılanlara oranla epey düşük çıkıyor d vitaminleri.
Herkeste farklı oluyor ben prednolu 4 gün kullandim ama hiç kullanmayan ya da 5 gün kullanani da duydum. Lütfen arayıp sorun digerlerini bilmem ama prednol çok ağır bi ilaç.Pulid ve predol kaç gün kullanılıyor. Hemşireye soracaktım unuttum.
Birde ben clexare yerine enox kullanıyorum muadili sanırım.
4 er gün kullanılıyordu. 4 gün rulid, 4 gün prednol 16 mg.Pulid ve predol kaç gün kullanılıyor. Hemşireye soracaktım unuttum.
Birde ben clexare yerine enox kullanıyorum muadili sanırım.
Elif nazlı eczanesini aradım 500tl dedi gonalf için.
Gec oldu cevap ama bende kullanıyorum halaArkadaşlar crione jel kullanan var mi aranizda acil bi şey sormam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?