Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dün ben transfer oldum. Benim ki Günseli hocaydı. Ayni zaman da Gönül hoca da vardı. Semra hanım da yapıyor.
Teşekkür ederim.İnşallah hayırlı haberler almak da nasip olur.peki transfer için hekim seçimini size bırakıyorlar mı?yani isteseniz Gönül hanım da yapabilir miydi transferinizi?

Çok sağol. Dün ilkti ve canım acıyınca bütün sıvıyı birden enjekte ettim. Canım yandı belli süre. Ne yapalım yeterki bebeğim olsun 9 ay değil senelerce de kullanırım. Dediklerinizi uygulayacağım. Allah razı olsun. Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.İnşallah hayırlı haberler almak da nasip olur.peki transfer için hekim seçimini size bırakıyorlar mı?yani isteseniz Gönül hanım da yapabilir miydi transferinizi?
Hayır direkt Günseli hoca dediler secme hakkı vermediler ama burada başka birine sorduklarını duymuştum. Ben Günseli hanımı sevdiğim için mutlu oldum ama Umut beye deseler kesinlikle istemezdim.

Bugün adetimin 3. Günü hala göğüslerim çok şiş. Prolaktinim mi yüksek acaba. ya da ben mi çok takılıyorum. ☹
Evet sen çok takiliyorsun. Kullandığın ilacin bile binbir türlü yan etkisi vardır. Onunla da ilgili olabilir ya da sen çok düşündüğün için öyle düşünüyor olabilirsin.
Rahatla biraz,en azından ilk kontrole kadar ortada bir şey yokken canını sikma

Pulid ve predol kaç gün kullanılıyor. Hemşireye soracaktım unuttum.
Birde ben clexare yerine enox kullanıyorum muadili sanırım.

Hormonlara bakmadan başlamalarına biraz takıldım galiba. Bu şekilde çalışıyorlar ama benim tsh bazen 4 küsür bazen 2 küsür çıkıyor. Prolaktin ve tsh gebeliğe engel olabiliyormuş. Bakılmayınca insan endişeleniyor. Başka merkezlerde yaşanılan birsürü şeyler okuyorum. Maddi manevi zor bir süreç ister istemez takılıyorum. İlerleyen günlerde daha rahat olurum inşallah.

Transfer öncesi tsh prolaktin baktırmadınız mı?

Transfer öncesi tsh prolaktin baktırmadınız mı?
Bugün sağlık ocağına gittim vitaminler tam kan sayım bir de tsha baktırdım ama prolaktin maalesef baktıramadım. Tsh da bende 4 falan çıkıyordu 2.5 üstü istemiyormuş drlar meraktan yaptırdım. Memorial baktırmıyor bunlara sanırım.

Kadın Doğumla ilgili hormonlara istek yapılmıyor aile sağlığı merkezlerinde. Kadın Doğum dr u istek yapabiliyor. Transfere kadar rahat tutmaya çalışın kendinizi. Biliyorum çok zor ama tedavi sürecinin olumlu bir şekilde tamamlanması için gerekli. D vitamini de baktırın. Üreme konusunda çok etkili olduğu belirtiliyor. Dün kan verdim hastanede ama d vitamini baktıramadım. Belirli branş hekimler istek yapabiliyormuş. ASM ler istek yapabiliyordu en son ama nedense halk sağlığı lab da hastanede bakılanlara oranla epey düşük çıkıyor d vitaminleri.

Ben d vitamini opu öncesi 3 ay falan kullandım. Son 2 Aydır da prowomen kullanıyorum içerisinde var. Benim hekimim d ve b12 konusunda değişik düşünüyor takviye vermiyor. Baktırdım bakalım sonuç ne çıkacak. Endişeliyim evet ama stres yapmıyorum nasibimdeyse olacak. Değilse zaten hiçbir şey olduramaz. Yeter ki herşey yolunda gitsin. Gerisi allahtan.

Pulid ve predol kaç gün kullanılıyor. Hemşireye soracaktım unuttum.
Birde ben clexare yerine enox kullanıyorum muadili sanırım.
Herkeste farklı oluyor ben prednolu 4 gün kullandim ama hiç kullanmayan ya da 5 gün kullanani da duydum. Lütfen arayıp sorun digerlerini bilmem ama prednol çok ağır bi ilaç.

Elif nazlı eczanesini aradım 500tl dedi gonalf için.

Arkadaslar özellikle anadolu yakasinda oturanlar ilaclari idil eczanesi gibi aldim.Medicalpark goztepe hastanesini yani palmiye eczanesi orhan bey var orda ilgili soyledim ona idilde ki fiyati beni oralara gondermeyin dedim israr edince uygun bir fiyat verdi bence deneyin özellikle mesajlar gec geliyor ilaci uygun fiyata almak yada idile gitmek zor oluyor.

Aranızda astalife kullanan var mı? Bana Semra Hoca vermişti ben transfer sonrası kullanmaya devam ettim ama içim rahat değil bugün 6. Gü ğm aklıma yeni geldi bir de glifor vermişti ona da devam ediyorum. Bu sefer ilk tedavi gördüğüm yerdeki kalan 2 embriyo mu transfer ettirdim çünkü her yıl Dondum parası istiyorlar o yüzden soramıyorum ama devam ettim. Bir de benim bugün crinone jelim sanki daha bir pembe geldi sizin değişti mi. Bugün sizlerin 8. Gününüz sanıyorum benim de 24 temmuzda test günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…