Pakete dahil bende 1 inde gidicemArkadaşlar merhaba memorial şişli tüp bebek sonrası ilk kese ve kalp atış için muayene ücreti alıyor mu yoksa pakete dahil mi bilen var mı?
Teşekkür ederim.4 er gün kullanılıyordu. 4 gün rulid, 4 gün prednol 16 mg.
Şuan kullanın demediler reçetede yazıyordu merak etmiştim soramadım o yüzden sizlere sordum biri antibiyotikdi okudum biraz merak ettim. Randevum da soracağım ne işe yarıyorlar. Eğitim odasında bir bayan var ona birşey sorayım dedim. Azarladı resmen. Onunla şuan işimiz yok karıştırmayın onu falan dedi. Bende kızdım.Herkeste farklı oluyor ben prednolu 4 gün kullandim ama hiç kullanmayan ya da 5 gün kullanani da duydum. Lütfen arayıp sorun digerlerini bilmem ama prednol çok ağır bi ilaç.
Ne olursa olsun sizi azarlamaya hakkı yok. Hasta ilişkilerindeki hanimefendi bu konuda çok titiz rahatsızlığınızı iletebilirsiniz. Prednol anladığım kadarıyla bağışıklığı baskılayıp embriyoyu vücud reddetmesin diye veriliyor. Diğerlerini kullanmadım bilemiyorum. Bol şans size kimsenin moralinizi bozmasına izin vermeyinŞuan kullanın demediler reçetede yazıyordu merak etmiştim soramadım o yüzden sizlere sordum biri antibiyotikdi okudum biraz merak ettim. Randevum da soracağım ne işe yarıyorlar. Eğitim odasında bir bayan var ona birşey sorayım dedim. Azarladı resmen. Onunla şuan işimiz yok karıştırmayın onu falan dedi. Bende kızdım.
Sanırım hastalar yanlış ilaçları kullanıyorlar. Hemşire de herkese aynı muameleyi yapıyor.
ilac birakmadim ama olac varmi diye sordum☺☺☺Bugün aranızda memoriala ilaç bırakan ark var mı? Karşılaşmış olabiliriz diye soruyorum.
Dun bende ona muayene oldum iyi tatli bi kadindi ama ben semra hocayida istedim.muayenede bizle genellikle semra hoca ilgilendi ozel durumumdan dolayi ama aklina talilmasinno kadarda yanlis goremez herhalde amaaa bide 19 olunca catlama ifnesi vuruluyo diye biliyorum yumurtalarin yine kendiliginden catlamasinMerhaba kızlar,tedavide olanların tedavileri hayırlı olsun,sonuç bekleyenler hayırlısıyla pozitifi görsünler,pozitif görenler sağlıkla bebislerini kucağına alsınlar inşallah
Kızlar bu merkezde ikinci denemem ilkinde malesef yumurtalar etken çatlamış iptal olmuştu şuan ikinci tedavideyim merkezde gönül hocayla başlamıştık o yapıyordu kontrolleri bugun Günseli hanım baktı şimdi benim aklıma takıldı dün değil önceki gün yumurta boyutları 12,12,14,11 falandi bugün 19,19,16 gibi dendi ya doktora da soramadım nasıl iki günde o kadar büyüdüler her doktor farklı mı olcuyorGünseli hocanın hastasi var mı yani nasıl bir doktor doğru bakmismisfir ya kafamda deli sorular
Canım çok teşekkür ederim.. Inşallah öyle bir mucize rabbim bana nasip ederCanım merhaba. Geçmiş olsun. Umarım tez zamanda düzene girer reglin. Seni çok iyi anlıyorum. Bende de tersliklerin ardı arkası kesilmiyor. Ümidini kaybetme inşallah güzel günler göreceğiz. Emeklerimiz karşılıksız kalmayacak inşallah. Allah istedimi olur. Geçen muayenemde Dr um rahimi senden kötü bir hastamız vardı ümidim pek yoktu ondan ama şimdi hamile dedi. Umarım böyle mucizeler bizi de bulur.
Tedavinin gidişatına göre verilir benim yumurta boyutu 12 mm olunca başladık biz tam emin değilim ama 4 kutu kullandık sanırımMrb arkadaslar bende dun tedaviye basladm yumurta sayim fazlaymis o yuzden dindurcaz 2. Adette transfer yapicaz denildi ve en az 4 embriyoya pgt yapilmasini onerdiler...ben yillar oncr tedavi yaptirmistim yine bu tarz seyler yoktu bu yontemler yeni cikmis ins sonucumuz iyi olur..sizlere bi sorum var cedrotide"yumurta catlamasin die verilen igne"ne zaman kullanmaya basladinjz..ben il.disinda takip oluyorum haftaya tekrar gidicem yeteri kadar almak istiyorum fazla alininca yolda bozulabiliyormus
Ya işte emin olamadım iki günde nasıl bu kadar büyürler acaba yanlış mı ölçüm oldu diye,Günseli hanım da ilk defa kontrolü mu yapti nasıl bir doktor hiç bilniyorumDun bende ona muayene oldum iyi tatli bi kadindi ama ben semra hocayida istedim.muayenede bizle genellikle semra hoca ilgilendi ozel durumumdan dolayi ama aklina talilmasinno kadarda yanlis goremez herhalde amaaa bide 19 olunca catlama ifnesi vuruluyo diye biliyorum yumurtalarin yine kendiliginden catlamasin
Benim transferimi de günseli hoca yapmıştı ama doktorum umut beydi bana umut hoca yapacak deselerdi ben onun transfer yapmasını da isterdim çok konuşmuyor ama ben tedavim boyunca çok memnun kaldım siz neden öyle dediniz acaba bir problem mi yaşadınızHayır direkt Günseli hoca dediler secme hakkı vermediler ama burada başka birine sorduklarını duymuştum. Ben Günseli hanımı sevdiğim için mutlu oldum ama Umut beye deseler kesinlikle istemezdim.
Aynı şeyler banada söylendi yumurta sayın fazla diye dondurucaz dendi, önümüzdeki ay transfer olcak dendi banada kromozom testi önerdi, yücel beymiydi doktor?Mrb arkadaslar bende dun tedaviye basladm yumurta sayim fazlaymis o yuzden dindurcaz 2. Adette transfer yapicaz denildi ve en az 4 embriyoya pgt yapilmasini onerdiler...ben yillar oncr tedavi yaptirmistim yine bu tarz seyler yoktu bu yontemler yeni cikmis ins sonucumuz iyi olur..sizlere bi sorum var cedrotide"yumurta catlamasin die verilen igne"ne zaman kullanmaya basladinjz..ben il.disinda takip oluyorum haftaya tekrar gidicem yeteri kadar almak istiyorum fazla alininca yolda bozulabiliyormus
Hadi inşallah güzel sonuçlanır.Arkadaşlar merhaba. Bugün ilaçlı transfer sürecine girdim. Dualarınızı eksik etmeyin. ❤
Teşekkür ederim. İnşallahHadi inşallah güzel sonuçlanır.
Bende pcos var. 3 tane cetrotide kullandım. Çatlatma iğnesine kadar 8 gün geçti 6 7 ve 8. Günlerde cetrotide kullandım. Gonal f geri almıyorlar ama cetrotideyi iade kabul ediyorlar ben 1 tane iade etmiştim. Almakta tereddüt etmeyin. Eczacıya kullanmazsam iade edebilirmiyim diye sorun isterseniz. Bu arada hayırlı olsun. Bende 4 embriyo pgtye gönderdim 2 tane sağlıklı geldi. Sizin problem neydi?Mrb arkadaslar bende dun tedaviye basladm yumurta sayim fazlaymis o yuzden dindurcaz 2. Adette transfer yapicaz denildi ve en az 4 embriyoya pgt yapilmasini onerdiler...ben yillar oncr tedavi yaptirmistim yine bu tarz seyler yoktu bu yontemler yeni cikmis ins sonucumuz iyi olur..sizlere bi sorum var cedrotide"yumurta catlamasin die verilen igne"ne zaman kullanmaya basladinjz..ben il.disinda takip oluyorum haftaya tekrar gidicem yeteri kadar almak istiyorum fazla alininca yolda bozulabiliyormus
Neden Umut bey istemezdim dediniz? Günseli hoca çok şeker ama bende tutmamıştı kısmet tabii. Hocalarla alakası yok sonuçtaHayır direkt Günseli hoca dediler secme hakkı vermediler ama burada başka birine sorduklarını duymuştum. Ben Günseli hanımı sevdiğim için mutlu oldum ama Umut beye deseler kesinlikle istemezdim.
İlaç dozunuz nedir? Bence normal seyir ediyor.Ya işte emin olamadım iki günde nasıl bu kadar büyürler acaba yanlış mı ölçüm oldu diye,Günseli hanım da ilk defa kontrolü mu yapti nasıl bir doktor hiç bilniyorum
İlk 9 gün 237.5 du son iki gün gonal f 300 du şöyleİlaç dozunuz nedir? Bence normal seyir ediyor.
Ölçümlerde bakış açısı ölçüm yönüne göre farklılıklar olabiliyormuş ama çok büyük farklılıklar değil bunlar. Benimde yumurtalarımı gönül hanım ölçüyordu sonra 1 kez günseli hanım ölçtü. Neden dr değiştirdiniz dedim Semra hoca istedi dediler. Farklı bir göz görsün istemiş. Ben memnun kaldım ayrıntılı baktı. Benim dozum 125 sonra 137.5 oldu yanlış hatırlamıyorsam. 8 günde büyüdüler. Normalde de ilaçsız günde 1/2 mm büyüyormuş yumurtalar. Bence dozuna göre normal büyümüşler. 24 saatte mi bu boyuta geldiler.İlk 9 gün 237.5 du son iki gün gonal f 300 du şöyle
Adetin 6. Gün yumurtalar 11,10,9,8
9.gun 12,12,11,14
Bugün yani adetin 11. Günü 19,19,16
Bu son iki gün doz yükseltildi bu kadar büyümesi normal mi?yoksa hocami farklı ölçtü diye endiselendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?