Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben de doktor değiştirmek istemediğimi özellikle belirtmiştim ama dediğin gibi belki de farklı bir goz gorsun diye öyle yapılmıştır
Hayır 48 saatte yani dün değil önceki gün sabah kontrol ve bu sabah kontrol 48 saat oluyor

Neden Umut bey istemezdim dediniz? Günseli hoca çok şeker ama bende tutmamıştı kısmet tabii. Hocalarla alakası yok sonuçta
Umut beyi ben hiç beğenmedim bu benim tamamen öznel düşüncelerim bana kotü gelen başkasına iyi gelebilir. Geçen ay bi histeroskopi geçirdim Umut bey ve Semra hanim girdi ameliyata onun öncesinde muayene etti gercekten çok özensizdi resmen ultrasyon aletini kaktı jel bulaştı her yere falan. Muayene ederken miyom var dedi ne Semra hoca muayene ederken ne İpek hanim ne rahim filmimi çeken kendi doktorum miyomdan bahsetmedi. Transfer süreci başlayınca bende Ipek hanima sordum neden daha önce söylemediniz diye kadın dondu kaldı. Kaldi ki Semra hoca ayrıntılı ultrasyonda görse kesin belirtirdi. Ameliyattan sonra da odaya gelip bilgi verdiğinde ağzından cımbızla aldık lafları ( ki ben çok ayrıntıcı doktor darlayan bi tipte değilim) yani benim enerjim hiç tutmadı.

Ben de pek elektrik alamadım. İlk tedavimde yumurta toplama sürecinde 2 defa kontrollerde kendisine randevu verildi. Fazla konuşmuyor, kısa kesiyor ve özensiz davranıyor. Ben aksine çok soru sorarım. Ona pek soru soramadım. Endometriyumu ince görünce, hakkımda bilgi sahibi olmadan sana bir daha histereskopi yapmak gerekebilir demişti. Oysaki tüm yapılacak histereskopiler yapılmış ve birçok tedavi metodu denenmişti. Çaresiz ve gergin olan beni iyice gerdi. Burda kendisinden memnun olan arkadaşlar da var.

Son düzenleme:
Aslında bende çok tercih etmiyorum kafası dağınık biraz benim favorilerim yücel, günseli ve fulya hocalarBir de aslında farklı doktorlara gitmek iyi gözüksede birinin dediğini diğeri demiyor bu da azcık güven kırıcı olabiliyor neyse alıştım artık

Cnm şimdi kafam çok karıştı pazar günüde bni umut bey muayene edicek yücel bey yokmuş

Şimdi pazar günü o bni muayene edicek bn en iyisi yarın hastaneyi arıyıp, pazar başka doktor varsa ona randevu alıyim morelimin bozulmasına hiç gelicek durumda diilim

Bence normal hiç endişe etmeyin. Ben 24 saat sanmıştım. Emin olun herşey yolundadır.

Şimdi pazar günü o bni muayene edicek bn en iyisi yarın hastaneyi arıyıp, pazar başka doktor varsa ona randevu alıyim morelimin bozulmasına hiç gelicek durumda diilim
Burda kendisinden memnun olan arkadaşlar var. Benim elektriğim tutmadı. Ön yargılı olmayın. Bir deneyip öyle karar verin. Belki siz memnun kalırsınız.

Yalnız değilmişim. Bana da özensiz, kafası başka yerlerde gibi gelmişti. Doğru düzgün bir açıklama yapmadı ve yumurtalarımın çok büyüdüğünü, çok büyürse de kist olabileceğini söyleyip moralimi bozmuştu. Ertesi gün Soner Bey’e muayene olduğumda canım epey sıkkındı sağolsun beni rahatlattı. Umut Bey’e bir sefer muayene oldum ama bir daha denk gelseydi kesinlikle değiştirmeyi talep edecektim.

Çoook zor Allah sabır versin 4 defa yaşadım bu acıyı rabbim acınızı hafifletsin sağlıklı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…