- 26 Eylül 2016
- 693
- 1.396
- 113
Dün biliomsn bi dha aradm telefonla bu defa 430dediler
Bir daha arayıp ‘Arkadaşım nakit 320tl’ye almış onun tavsiyesiyle size ulaştım, en son bana ne olur’ desen ne derler acaba? Pazarlık yapmak şart. Bu işten iyi kazanıyorlar biraz da yardımcı olsalar keske..
Cnm senin bu tedavinden ilk mi transfer, yani bna menekşe hnm şöle söledi bu tedavide hiç transfer olmayıp doktor dondurmayı tercih ederse ve snrası transfer olursa bişe ödemiosnz dedi, ama bu tedavide 1tane transfer edip kalanı dondurulur ve tekrar transfer olursa ödeme yapmanız gerekir dedi dogrumu???Kızlar ya ben eşimle az evvel konuşurken sanıyorum dondurma içinde transfer sanıyorum bende eşim bana hayır para vericez dedi ben şaşırdım gerçekten bir öncekinden o kadr heycanlı ve olayları ar arda yaşadığım için fark etmemişim neyse şimdi şeyi sorcaktım transfer ne kadar ücret ödediniz
Kızlar bir çok yerde olumsz görüşler okuyunca, dr umut hoca yerine gönül hanımla randevumu degiştim
İlk kez muayene olucm ama çok pozitif yazılar okudmGönül hanım nasıl tavsiye edermisiniz?
Aslında evet onları izni olması lazımDoktorlara cep telefonundan ulaşabiliyormuyuz?
Ön muayeneye gittim kimse telefon numarasını vermedi kendimiz mi isteyeceğiz?
Aslında evet onları izni olması lazım
Kartları var para ödenen yerde bulabilirsiniz ben o şekilde mesajlaşmıştımDoktorlara cep telefonundan ulaşabiliyormuyuz?
Ön muayeneye gittim kimse telefon numarasını vermedi kendimiz mi isteyeceğiz?
Ben Gönül hanıma da gittim ama favorilerim Yücel, Fulya ve Günseli hocalarGönül hanım nasıl tavsiye edermisiniz?
Hyr ipek hanim ve semra hoca ikisiydi ve ikiside ayni seyleri onerdiAynı şeyler banada söylendi yumurta sayın fazla diye dondurucaz dendi, önümüzdeki ay transfer olcak dendi banada kromozom testi önerdi, yücel beymiydi doktor?
Sizin problem genetik miydi?Hayır hiçbi sıkıntım yok gebe kalabiliyorum ama tüp bebekte nedense olmuyor.
Mutlu olmanıza sevindim. Bir önceki negatifin sebebi ilaçlı olmasımıydı. Naturale bu kadar sevindiniz. :)Kızlarrrr günaydın dün o kadar yoggun koşturmaca bir gün oldu eve 11 de geldik zor kendimi attık resmen :)) neyse kızlar dün bizim için çok güzeldi 10.30 du randevum yücel hoca yla zaten kanka gibi olduk resmen adamı kış boyunca 1 dkka bile meaajsız bırakmadığım için artık bana gülüyor bile kızlar zatrn bildiğimiz gibi naturel olucak ama naturel den naturel çatlama iğnesi yok jel yokk :)) çok mutluyum normal gibi olucak zaten çarşamba gecesi şiddetli bir agrım vardı yumurtam büyümüş ve çatlama olguna geldi hatta çatladı dedi sanırım benden hormon kanı aldıkları için onlarda normalde çıkınca salı ayın 23 de transfer bende bu kadar çabuk olduğunu düşünmüyordum ama çok sevindim şimdi sadece rulid 300 mg ve prednol 16 mg kullancam 4 gün bugünden itabrren bende dünden beri içim içime sığmıyor inşallah bu sefer Allah yüzümüze güler .ne biliyim içim umut dolu bu sefer olur . Allah lu mübarek günde dualarımızı kabul etsin .hayırlı cumalar kızlar
Adet kanamanızın ilk gününden transfer kaç gün toplam naturelde sürüo? Bide transfer sonrası progestron jel vermiolarmı?Kızlarrrr günaydın dün o kadar yoggun koşturmaca bir gün oldu eve 11 de geldik zor kendimi attık resmen :)) neyse kızlar dün bizim için çok güzeldi 10.30 du randevum yücel hoca yla zaten kanka gibi olduk resmen adamı kış boyunca 1 dkka bile meaajsız bırakmadığım için artık bana gülüyor bile kızlar zatrn bildiğimiz gibi naturel olucak ama naturel den naturel çatlama iğnesi yok jel yokk :)) çok mutluyum normal gibi olucak zaten çarşamba gecesi şiddetli bir agrım vardı yumurtam büyümüş ve çatlama olguna geldi hatta çatladı dedi sanırım benden hormon kanı aldıkları için onlarda normalde çıkınca salı ayın 23 de transfer bende bu kadar çabuk olduğunu düşünmüyordum ama çok sevindim şimdi sadece rulid 300 mg ve prednol 16 mg kullancam 4 gün bugünden itabrren bende dünden beri içim içime sığmıyor inşallah bu sefer Allah yüzümüze güler .ne biliyim içim umut dolu bu sefer olur . Allah lu mübarek günde dualarımızı kabul etsin .hayırlı cumalar kızlar
Cnm korkma, bndede aynısı olmştu hepde çok şiddetli v çok akıntım olmştu inanılmaz, hemşireye sormştm yumurtalar çok büyüdüler diye agrı yapıo demişti, adetin ilk gününden sayınca kaçıncı gün olcak yumurta toplamanız?Kızlar yarın opum var ama bir saattir hiç gecmeyen aşırı bir ağrım var,akıntıyı da takip ediyorum aşırı yok şuan ama ağrı beni korkutuyor catlamamistir umarım yumurtalar,sizde de opudan bir gün önce ağrı olmusmuy di?
Hemşireyi bıktırdim diye ona sormadım burdan sorayım dedim teşekkür ederim biraz rahatladım.Cnm korkma, bndede aynısı olmştu hepde çok şiddetli v çok akıntım olmştu inanılmaz, hemşireye sormştm yumurtalar çok büyüdüler diye agrı yapıo demişti, adetin ilk gününden sayınca kaçıncı gün olcak yumurta toplamanız?
Kartını aldım ama cep numarası yazan bölümü göremedim.Kartları var para ödenen yerde bulabilirsiniz ben o şekilde mesajlaşmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?