Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Dün biliomsn bi dha aradm telefonla bu defa 430dediler

Bir daha arayıp ‘Arkadaşım nakit 320tl’ye almış onun tavsiyesiyle size ulaştım, en son bana ne olur’ desen ne derler acaba? Pazarlık yapmak şart. Bu işten iyi kazanıyorlar biraz da yardımcı olsalar keske..

Kızlarrrr günaydın dün o kadar yoggun koşturmaca bir gün oldu eve 11 de geldik zor kendimi attık resmen :)) neyse kızlar dün bizim için çok güzeldi 10.30 du randevum yücel hoca yla zaten kanka gibi olduk resmen adamı kış boyunca 1 dkka bile meaajsız bırakmadığım için artık bana gülüyor bile kızlar zatrn bildiğimiz gibi naturel olucak ama naturel den naturel çatlama iğnesi yok jel yokk :)) çok mutluyum normal gibi olucak zaten çarşamba gecesi şiddetli bir agrım vardı yumurtam büyümüş ve çatlama olguna geldi hatta çatladı dedi sanırım benden hormon kanı aldıkları için onlarda normalde çıkınca salı ayın 23 de transfer bende bu kadar çabuk olduğunu düşünmüyordum ama çok sevindim şimdi sadece rulid 300 mg ve prednol 16 mg kullancam 4 gün bugünden itabrren bende dünden beri içim içime sığmıyor inşallah bu sefer Allah yüzümüze güler .ne biliyim içim umut dolu bu sefer olur . Allah lu mübarek günde dualarımızı kabul etsin .hayırlı cumalar kızlar

Cnm senin bu tedavinden ilk mi transfer, yani bna menekşe hnm şöle söledi bu tedavide hiç transfer olmayıp doktor dondurmayı tercih ederse ve snrası transfer olursa bişe ödemiosnz dedi, ama bu tedavide 1tane transfer edip kalanı dondurulur ve tekrar transfer olursa ödeme yapmanız gerekir dedi dogrumu???

Mutlu olmanıza sevindim. Bir önceki negatifin sebebi ilaçlı olmasımıydı. Naturale bu kadar sevindiniz. :)
Güzel sonuçlarını da bekliyorum.

Adet kanamanızın ilk gününden transfer kaç gün toplam naturelde sürüo? Bide transfer sonrası progestron jel vermiolarmı?

Kızlar yarın opum var ama bir saattir hiç gecmeyen aşırı bir ağrım var,akıntıyı da takip ediyorum aşırı yok şuan ama ağrı beni korkutuyor catlamamistir umarım yumurtalar,sizde de opudan bir gün önce ağrı olmusmuy di?

Cnm korkma, bndede aynısı olmştu hepde çok şiddetli v çok akıntım olmştu inanılmaz, hemşireye sormştm yumurtalar çok büyüdüler diye agrı yapıo demişti, adetin ilk gününden sayınca kaçıncı gün olcak yumurta toplamanız?

Hemşireyi bıktırdim diye ona sormadım burdan sorayım dedim teşekkür ederim biraz rahatladım.
Yarın adetin 13. Günü olacak aslında ilk etapta yumurtalar çok hızlı buyumuyorlardi son iki gün gonal f 300 vurundum ondan mıdır nedir bayağı büyüdüler hatta burda sordum en son kontrolde Günseli hoca baktı(daha önce gönül hanim bakıyordu) yanlış mı ölçtü diye sormuştum bakalım yarina belli olur artık.

Kızlar gereksiz yere drlara kendi özel hatlarından iletişime geçmeyin derim. Ben yaptım ağzımın payını aldım. Hoşlanmıyorlar. Dr um kendi vermişti kartını. Hemşireleri aramanızı istiyorlar. Onlar irtibat kurmak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…