Bende Yücel, Günseli ve Beril hocaların kartı var orada gsm var daha 2 ay falan olmuştur alalıKartını aldım ama cep numarası yazan bölümü göremedim.
Acaba ben mi göremedim yoksa kaldırmışlar mıdır?
Şimdi gördüm Semra hocanın kartına bakıp konuştum diğerlerinde varmış :)Bende Yücel, Günseli ve Beril hocaların kartı var orada gsm var daha 2 ay falan olmuştur alalı
Mrb bizde sperm sayisi dusuk sorunumuz bu ins sonucumuz hyirli olurBende pcos var. 3 tane cetrotide kullandım. Çatlatma iğnesine kadar 8 gün geçti 6 7 ve 8. Günlerde cetrotide kullandım. Gonal f geri almıyorlar ama cetrotideyi iade kabul ediyorlar ben 1 tane iade etmiştim. Almakta tereddüt etmeyin. Eczacıya kullanmazsam iade edebilirmiyim diye sorun isterseniz. Bu arada hayırlı olsun. Bende 4 embriyo pgtye gönderdim 2 tane sağlıklı geldi. Sizin problem neydi?
İnanın önemli olan haraket diye düşünüyorum. Bizim sayı 30 milyon haraket %4/5/6/7 gibi değişti 2 bile çıktı. Yıkama sonrası yerlerde 500 tane ileri haraket anca 2 milyonun %9u hareketliydi 2si ileri haraketti. Döllenmez diye çok korkuyordum. Sperm bulamazlar diye. Üstüne morfoloji 0. Sonucum çok iyi değil ama en azından 5. Gün embriyom var. Umutlu olun. Çok dua edin. İnşallah güzel sonuç alırız.Mrb bizde sperm sayisi dusuk sorunumuz bu ins sonucumuz hyirli olur
Uroloji drna gittik yikamadan sonra 60.000 felan kalir bakalim artik allah nasibimize yqvrucuklar koysunİnanın önemli olan haraket diye düşünüyorum. Bizim sayı 30 milyon haraket %4/5/6/7 gibi değişti 2 bile çıktı. Yıkama sonrası yerlerde 500 tane ileri haraket anca 2 milyonun %9u hareketliydi 2si ileri haraketti. Döllenmez diye çok korkuyordum. Sperm bulamazlar diye. Üstüne morfoloji 0. Sonucum çok iyi değil ama en azından 5. Gün embriyom var. Umutlu olun. Çok dua edin. İnşallah güzel sonuç alırız.
Bu sizin verebileceğiniz bir karar evet ben olsam yaptırırdım. Yaşınız ileri galiba bu yüzden mi istediler?Mrb bayanlar yaaa size.bi sorum.olacak pgt yapilmasi sizce uygunmu degilmi ben cok kararsiz kaldim 7 yil once tedvi oldum.bi kizim var ama.pgt felan hic bisi yaptirmadim simdi yapturmanizi isteriz dediler kararsiz kaldim siz olsaniz ne yapardiniz
. Öncelikle şimdiden hayırlı olsun umarım pozitif sonuç alırsınız , alırız hepimizKızlarrrr günaydın dün o kadar yoggun koşturmaca bir gün oldu eve 11 de geldik zor kendimi attık resmen :)) neyse kızlar dün bizim için çok güzeldi 10.30 du randevum yücel hoca yla zaten kanka gibi olduk resmen adamı kış boyunca 1 dkka bile meaajsız bırakmadığım için artık bana gülüyor bile kızlar zatrn bildiğimiz gibi naturel olucak ama naturel den naturel çatlama iğnesi yok jel yokk :)) çok mutluyum normal gibi olucak zaten çarşamba gecesi şiddetli bir agrım vardı yumurtam büyümüş ve çatlama olguna geldi hatta çatladı dedi sanırım benden hormon kanı aldıkları için onlarda normalde çıkınca salı ayın 23 de transfer bende bu kadar çabuk olduğunu düşünmüyordum ama çok sevindim şimdi sadece rulid 300 mg ve prednol 16 mg kullancam 4 gün bugünden itabrren bende dünden beri içim içime sığmıyor inşallah bu sefer Allah yüzümüze güler .ne biliyim içim umut dolu bu sefer olur . Allah lu mübarek günde dualarımızı kabul etsin .hayırlı cumalar kızlar
Pgt için yaş,yumurta sayısı ve genetik önemli kriterler.. Yaşınız 35 yaş üstü ve yumurta sayınız çoksa öneriyorlar. Hele ki genetik sıkıntınız varsa mutlaka öneriyorlarMrb bayanlar yaaa size.bi sorum.olacak pgt yapilmasi sizce uygunmu degilmi ben cok kararsiz kaldim 7 yil once tedvi oldum.bi kizim var ama.pgt felan hic bisi yaptirmadim simdi yapturmanizi isteriz dediler kararsiz kaldim siz olsaniz ne yapardiniz
Bana sormamışsınız ama cevaplamak istedimAdet kanamanızın ilk gününden transfer kaç gün toplam naturelde sürüo? Bide transfer sonrası progestron jel vermiolarmı?
Peki neden istiolar onu sordunmu?Mrb bayanlar yaaa size.bi sorum.olacak pgt yapilmasi sizce uygunmu degilmi ben cok kararsiz kaldim 7 yil once tedvi oldum.bi kizim var ama.pgt felan hic bisi yaptirmadim simdi yapturmanizi isteriz dediler kararsiz kaldim siz olsaniz ne yapardiniz
Tşk ederim cvp için, sizin sorun neydi acaba kaçıncı denemeniz bu?Bana sormamışsınız ama cevaplamak istedimAdetin 19. Günü transferim olmuştu naturel transferde dondurulmuş 5.günü embriyosuydu sadece folik asit kullandım öncesi de sonrası da onun haricinde hiçbir şey kullanmadım. Sanırım hormon tahlillerine göre karar veriyorlar benim degerlerim istenildigi gibi çıkmış öyle demişlerdi hersey düzgündü ama tutunmadı nasip bu işler jel ilaç iğne takılmayın, nasipte varsa tutunur ilaçlıda ilaçsızda
Rica ederim, biz de ileri doğrusal hareketli sperm sayısı %1 oyüzden yumurtayı bulamıyor spermler, 2.tüp bebek tedavimiz toplamda 4.transferim olcak inşallah bu ay, bir normal gebelik gerçekleşmişti kalp durmasından kürtaj oldum.Tşk ederim cvp için, sizin sorun neydi acaba kaçıncı denemeniz bu?
Çok geçmiş olsun hayırlı güsel haberlerle gelin, pgt yapılmışmıydı embriyolara?Rica ederim, biz de ileri doğrusal hareketli sperm sayısı %1 oyüzden yumurtayı bulamıyor spermler, 2.tüp bebek tedavimiz toplamda 4.transferim olcak inşallah bu ay, bir normal gebelik gerçekleşmişti kalp durmasından kürtaj oldum.
Kesinlikle size katılıyorum, hareket önemli bizde de ileri hareket %1 sayıdan ziyade hareket çok önemli yumurtayı bulamıyorlar ileri doğrusal hareketli olmadıkları için, ama o da bir yere kadar en kalitelisini bulup döllüyorlar ana rahmine yerleştiriyorlar gerisi bizim rahim içi yapımıza, hormon seviyelerimize ve en önemlisi nasibimize bağlı, Allahın taktiriİnanın önemli olan haraket diye düşünüyorum. Bizim sayı 30 milyon haraket %4/5/6/7 gibi değişti 2 bile çıktı. Yıkama sonrası yerlerde 500 tane ileri haraket anca 2 milyonun %9u hareketliydi 2si ileri haraketti. Döllenmez diye çok korkuyordum. Sperm bulamazlar diye. Üstüne morfoloji 0. Sonucum çok iyi değil ama en azından 5. Gün embriyom var. Umutlu olun. Çok dua edin. İnşallah güzel sonuç alırız.
Teşekkür ederim, hayır gerekli görülmedi pgt, bizim tercihimize bıraktılar biz de istemedikÇok geçmiş olsun hayırlı güsel haberlerle gelin, pgt yapılmışmıydı embriyolara?
Anladım, bizimde kndi istegime bıraktılar, peki ne açıklama sölüolar 4.transferleri olucak neden tutmuo diolar? Çok soru sordum kusura bakmayınTeşekkür ederim, hayır gerekli görülmedi pgt, bizim tercihimize bıraktılar biz de istemedik
Hyr yasim 30 esimde sperm azligi var sebep o dedilerBu sizin verebileceğiniz bir karar evet ben olsam yaptırırdım. Yaşınız ileri galiba bu yüzden mi istediler?
Estagfurullah, ilk tüp bebek denememiz burda değildi 2 transfer ilkinde, 2. Tüp bebek tedavimiz memorialda başladık ve bir transferimiz oldu 2.si bu ay olmak üzere toplamda 4 olcak, bize söylenen bir ihtimal embriyo oluştuktan sonra genetik sorun oluşmuş olabileceği ve oyüzden tutunmadığı ama ne dersek diyelim nasip mutlaka bir zamanı var evet doktorlar embriyologlar ellerinden geleni yapıyor ama nasibin önüne geçilemiyor, hayırlı ve güzel haberler almak ümidiyle, sevgilerAnladım, bizimde kndi istegime bıraktılar, peki ne açıklama sölüolar 4.transferleri olucak neden tutmuo diolar? Çok soru sordum kusura bakmayın
AminEstagfurullah, ilk tüp bebek denememiz burda değildi 2 transfer ilkinde, 2. Tüp bebek tedavimiz memorialda başladık ve bir transferimiz oldu 2.si bu ay olmak üzere toplamda 4 olcak, bize söylenen bir ihtimal embriyo oluştuktan sonra genetik sorun oluşmuş olabileceği ve oyüzden tutunmadığı ama ne dersek diyelim nasip mutlaka bir zamanı var evet doktorlar embriyologlar ellerinden geleni yapıyor ama nasibin önüne geçilemiyor, hayırlı ve güzel haberler almak ümidiyle, sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?