Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Mrb bizde sperm sayisi dusuk sorunumuz bu ins sonucumuz hyirli olur

Mrb bizde sperm sayisi dusuk sorunumuz bu ins sonucumuz hyirli olur
İnanın önemli olan haraket diye düşünüyorum. Bizim sayı 30 milyon haraket %4/5/6/7 gibi değişti 2 bile çıktı. Yıkama sonrası yerlerde 500 tane ileri haraket anca 2 milyonun %9u hareketliydi 2si ileri haraketti. Döllenmez diye çok korkuyordum. Sperm bulamazlar diye. Üstüne morfoloji 0. Sonucum çok iyi değil ama en azından 5. Gün embriyom var. Umutlu olun. Çok dua edin. İnşallah güzel sonuç alırız.

Uroloji drna gittik yikamadan sonra 60.000 felan kalir bakalim artik allah nasibimize yqvrucuklar koysun

Mrb bayanlar yaaa size.bi sorum.olacak pgt yapilmasi sizce uygunmu degilmi ben cok kararsiz kaldim 7 yil once tedvi oldum.bi kizim var ama.pgt felan hic bisi yaptirmadim simdi yapturmanizi isteriz dediler kararsiz kaldim siz olsaniz ne yapardiniz

Mrb bayanlar yaaa size.bi sorum.olacak pgt yapilmasi sizce uygunmu degilmi ben cok kararsiz kaldim 7 yil once tedvi oldum.bi kizim var ama.pgt felan hic bisi yaptirmadim simdi yapturmanizi isteriz dediler kararsiz kaldim siz olsaniz ne yapardiniz
Bu sizin verebileceğiniz bir karar evet ben olsam yaptırırdım. Yaşınız ileri galiba bu yüzden mi istediler?

. Öncelikle şimdiden hayırlı olsun umarım pozitif sonuç alırsınız , alırız hepimiz Ben de yarın gitcem adet 2. Gün, bu ay dondurulmuş transferimiz olcak bizim de naturel transfer, inşallah çift çizgiyi görürüz

Pgt için yaş,yumurta sayısı ve genetik önemli kriterler.. Yaşınız 35 yaş üstü ve yumurta sayınız çoksa öneriyorlar. Hele ki genetik sıkıntınız varsa mutlaka öneriyorlar

Adet kanamanızın ilk gününden transfer kaç gün toplam naturelde sürüo? Bide transfer sonrası progestron jel vermiolarmı?
Bana sormamışsınız ama cevaplamak istedim Adetin 19. Günü transferim olmuştu naturel transferde dondurulmuş 5.günü embriyosuydu sadece folik asit kullandım öncesi de sonrası da onun haricinde hiçbir şey kullanmadım. Sanırım hormon tahlillerine göre karar veriyorlar benim degerlerim istenildigi gibi çıkmış öyle demişlerdi hersey düzgündü ama tutunmadı nasip bu işler jel ilaç iğne takılmayın, nasipte varsa tutunur ilaçlıda ilaçsızda

Tşk ederim cvp için, sizin sorun neydi acaba kaçıncı denemeniz bu?

Tşk ederim cvp için, sizin sorun neydi acaba kaçıncı denemeniz bu?
Rica ederim, biz de ileri doğrusal hareketli sperm sayısı %1 oyüzden yumurtayı bulamıyor spermler, 2.tüp bebek tedavimiz toplamda 4.transferim olcak inşallah bu ay, bir normal gebelik gerçekleşmişti kalp durmasından kürtaj oldum.

Çok geçmiş olsun hayırlı güsel haberlerle gelin, pgt yapılmışmıydı embriyolara?

Kesinlikle size katılıyorum, hareket önemli bizde de ileri hareket %1 sayıdan ziyade hareket çok önemli yumurtayı bulamıyorlar ileri doğrusal hareketli olmadıkları için, ama o da bir yere kadar en kalitelisini bulup döllüyorlar ana rahmine yerleştiriyorlar gerisi bizim rahim içi yapımıza, hormon seviyelerimize ve en önemlisi nasibimize bağlı, Allahın taktiri Umarım kucaklarımız tez zamanda dolar hayırlısıyla

Anladım, bizimde kndi istegime bıraktılar, peki ne açıklama sölüolar 4.transferleri olucak neden tutmuo diolar? Çok soru sordum kusura bakmayın
Estagfurullah, ilk tüp bebek denememiz burda değildi 2 transfer ilkinde, 2. Tüp bebek tedavimiz memorialda başladık ve bir transferimiz oldu 2.si bu ay olmak üzere toplamda 4 olcak, bize söylenen bir ihtimal embriyo oluştuktan sonra genetik sorun oluşmuş olabileceği ve oyüzden tutunmadığı ama ne dersek diyelim nasip mutlaka bir zamanı var evet doktorlar embriyologlar ellerinden geleni yapıyor ama nasibin önüne geçilemiyor, hayırlı ve güzel haberler almak ümidiyle, sevgiler

Amin Rabbim tez vakitte hepimizin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…