Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bir çok yerde olumsz görüşler okuyunca, dr umut hoca yerine gönül hanımla randevumu degiştim
Ben iyiki umut hocaya gitmişim çok konuşmuyor ama gereken herseyi soyluyordu her muayenede bana sormak istediğin kafana takılan bir sey var mı diye sorardı sağolsun ben şahsen çok memnun kaldım daha önceki merkezdeki doktorumda çok soru sorardım 3.tedavimde biraz daha az sorgulamak istedim daha sakin ve rahattım ben pişmanlık yaşamadım Allahin izniyle bu bebeğimi sağ salim kucağıma alırsam ikinci transfer için de umut hocaya giderim orda olursa

Arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum. İlaçlı tedavide progesteron hormonunu bünyemiz azda olsa salgılıyor mu? Yoksa hepsini jelle mi alıyoruz?

Hayal gibi geliyor. Hep çok uzak hissediyorum. Neden bilmiyorum pozitif olamıyorum ne kötü.
Batırırken canım çok yandı hemen boşaltıp çektim. Bugün bakalım nasıl yapacağım.
Cnm benim ben gebeliğin 9. Haftasında falan başladım cleaxine kullanmaya ve doğum 36+1 de oldu doğuma bi iki gün kala bıraktım.sezaryanin ertesi günü tekrar başladım ve 40 gün daha kullandım.umarım senin o kadar sürmez ama üzülme sürsede sonuç seni çok memnun edecek kollarında bebişini yada bebişlerini sallarken:) Rabbim herkeslere nasip etsin inşallah

Hashimoto lu olup bebeği tutunanlar var mı arkadaşlar ya da örnek biliyor musunuz
Merhaba;
Ben varım 5 yıldır Haşimoto hastasıyım ilaç kullanıldığı sürece ve kontrol edildiği sürece kesinlikle hamile kalmaya yada hemileliğin devamına engel değil.
Ben 10.deneme de bebeğimi kucağıma aldım tecrübeli biri olarak söyleyebilirim tüp bebekte en önemli şey doktorlarında bana söylediği gibi EMbriyo kalitesi.
Tsh için Endokrin dr.na kontrol altında olursanız zaten sorun olmaz ve Memorial de sürekli kontrol ediyor bu süreçte.
İnşallah hepimizin sağlıklı ve kucağımıza alacağımız embriyolarımız olsun.
Ben tekrar deniyorum ve umutluyum siz de umudunuzu kaybetmeyin sakın.Buradaki bütün arkadaşlara dua ediyorum.

Amin inşallah. Desteğiniz için teşekkür ederim. Peki rapor için evrak belge istiyorlar mı?
Eğitim araştırma rapor vermiyormuş başka yere de Ağustos’un ilk haftasına randevu veriyor. Transferim ne zaman olacak bilmiyorum. İnşallah nasip olursa pozitifi görünce mi rapor çıkartsam sizce ?

Canım şimdi gitsen de Dr rapor çıkartmaz. Pozitif sonuçlanınca, evrakların la gidersen çıkartırlar. Şimdilik ancak reçete ettirebilira in.

Canım şimdi gitsen de Dr rapor çıkartmaz. Pozitif sonuçlanınca, evrakların la gidersen çıkartırlar. Şimdilik ancak reçete ettirebilira in.
Benim dosyam hastanede. Ne evrak istiyorlar ona göre hastaneden transfer günü alayım. Ya da doktoruma da sorabilirim. Sizleri sorularımla yormuş olabilirim. Heyecanlandık galiba. Sonucu bilsek bile tatlı telaş gibi geliyor.:)
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Önemli değil canım. Güzel haberlerini bekliyorum. Dr reçetesi, pıhtılaşma testleri yeterli olur sanırım. Gebe olduğunuza dair muayeneyi de kendileri yapmak isterler sanırım.

Herkese merhaba..
Hamile olan arkadaşlar Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben 39 yaşındayım. İki tane normal hamileliğim (ilkinin 7 haftalık kalbi durdu, ikincisi kimyasal gebelik) 2 tane de tüp bebek denememiz var. İkisi de kimyasal gebelik oldu. Dondurulmuş embriyolarımızı kullanmıştık. genetik test yapılmıştı. 5. gün embriyoları ve iyi kalitedelerdi. Geriye 1 tane kaldı. Sonuncuyu kullanmadan önce Emma, Alice ve CD56 testlerini yaptırmak istiyorum. Bu testleri yaptıran ve sonrasında hamileliğini sağlıklı bir şekilde tamamlayan var mı aranızda acaba?

Kızlar ben çarşamba histeroskopi olacağım. Semra hocayla yücel bey girecekmiş. Çok korkuyorum. Kavite düzeltilecek ve polip alınacak. Yücel beyle hiç karşılaşmadım nasıl bir dr

Kızlar ben çarşamba histeroskopi olacağım. Semra hocayla yücel bey girecekmiş. Çok korkuyorum. Kavite düzeltilecek ve polip alınacak. Yücel beyle hiç karşılaşmadım nasıl bir dr
Yücel bey bence deneyimli ve bilgili bir doktor. Rahat olun lütfen hem Semra hoca da varmış.
Birşey soracağım. Polip rahmin neresinde. Kaç cm veya mm. ?
Bende de var ama almaya gerek duymadılar rahmin alt kısmında ve küçül dediler. Embriyoyu oraya bırakmıyoruz dediler. Ultrasonda da görünmüyor dedi Yücel hoca kafanıza takmayın dedi. Sizin görünüyormuydu??

ilk tedavimde de başka merkezde demişlerdi. Sonra opuda ilaçlı film de önemsiz yerde ve küçük dediler.burada başlarken tedaviye bahsetmiştim. İlk başta yok gözükmüyo bile dediler. Sonra hani rahim kalınlaşmaya başlıyor ya .o dönemde gözüktü.Aslında transfere engel değil dedi buradaki dr da. Ama zaten kavite içinhisteroskopi yapılacak,girmişken onuda alıcaz. Sonradan büyüyünce tekrar uğraşma diye dedi Fulya hnm.

Açıklamanız için teşekkür ederim.

Gayet deneyimli bir doktor bence semra hanımdan sonra kendisi en deneyimli doktor. İçiniz rahat olsun ayrıca histeroskopiden korkmayın ben semra hoca ve yücel hoca ile laparoskopi oldum tek tüpüm alındı. Sizinki daha kolay. Benimde gebe kalmam için zararsız görünen, aktif olmayan 1.5cm lik miyomum suan da hamilelikten 5,5 cm oldu ve alt karnıma cok sancı veriyor. Benimkini laparoskopide alsalardı keske diyorum. Doğumda alıncak şimdi.
Şuanda size müdahale edilmesi güzel birsey. Hamilelikte rahat edersiniz . Bol sans hersey gönlünüzce olsun

Ever bende ilk denememin olmamasını bu durum sebebiyle hayırlı olduğunu düşünüyorum. Eğer tutsaydı belkide düşecekti kavite sorunundan . Benim ablamında hamileliğinde miyomu büyüdüğü için çok zorlandı. Miyom hareketli bir şeymiş. Çocuk hareket etti sanıyordu. Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Doğum da kolaylıkla alınacaktır. Miyomunuz. Size de bol şans herşey gönlünüzce olsun.❤

Tesekkur ederim canım güzel dileklerin için Darısı en yakın zamanda sana ve tüm bekleyenleree olsun

Cnm ben normal medicalparktaki kadın doğumcuya gidiyordum kontrollere o yazdı raporu.hiç araştırma hastanesi falan uğraşmadım.zaten senin elinde hangi faktörün pozitif olduğunu belirten kağıt vardır.ben 0,4 cleaxine kullandım.valla ben kalp atışından sonra kullanmaya başladım benimki biraz değişik oldu ama sana hastanede söylerler. transferde başlayanda var kullanmaya daha sonra başlayanda.hastanenin söylediğine ordaki doktorunun söylediğine göre hareket et ve bu kadar kasma canım herşeyi kontrolün altında tutamazsın ne kadar çabalasanda.sakinleş ve Allaha dua et.doktorlara güven,embriyona güven.”Niyet hayır,Akıbet hayır”olsun inşallah

hayırlı olsun. Amin cümlemizin inş. Dondurulmuş embıyo transferi aşamaları nasıl ilerliyor Bi de pgt ye gönderdirniz mi. Ben şehir dışından geldim yumurta toplama işlemim oldu ve transferim 3.hastalıgımda olucak. Bulunduğum yerdemi yaptırıyım yok merkeze mi gelıyım.

Kac yumurtaniz toplandi ve pgt ye gonderdinizmi gonderdiysenz kac tanesini☺bende il disindayim pazar toplamam olacak ama bana 2 adetten sonra transfer dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…