Hayırlı olsun. Doktorunuz hangisi 12 tane yumurta toplandı. 2 tane pgt dun gitti. Ve bugun adet oldum.1 olarak sayılıyor. Önümüzdeki ay 2.sonraki ay adette başlıca inş.Kac yumurtaniz toplandi ve pgt ye gonderdinizmi gonderdiysenz kac tanesini☺bende il disindayim pazar toplamam olacak ama bana 2 adetten sonra transfer dediler
Benim de amh düşük FSH yüksek ben de memorialde tedavi görüyorum genel olarak memnunum çok titiz bir hastane her ayrintiya dikkat ediliyor,eşiniz haklı bencede mutlaka bir ön görüşme yapınız,doktorlar konusunfa çok tecrübeli değilim bana genel olarak gönül hanim bakmisti ben memnun kalmıştım,semra hocayla ön görüşme yapılıyorsa onunla yapsan çok daha iyi olurSlm arkadaşlar 2.tedavim için bu hastaneyi düşünüyorum düşük amh sorunum var .Eylülde başlamayı düşünüyoruz ama eşim şimdiden bi gidip görüşelim diyor belki takviye ilaç vs başlatırlar dedi sizce ne yapmalıyım ilk muayene için hangi doktora randevu almalıyım birde cumartesi öğleden sonra doktorlar orada mi .Çok soru sordum şimdiden teşekkürler
Öncelikle hayırlı olur inşAllah. Evet cumartesi de doktorlar orada oluyor ama Semra hanim haftasonu olmuyor diye biliyorum ben. Benim doktorum İpek hanımdı ben çok memnun kaldım. Eşinizi dinleyin bence de gidip görüşün.Slm arkadaşlar 2.tedavim için bu hastaneyi düşünüyorum düşük amh sorunum var .Eylülde başlamayı düşünüyoruz ama eşim şimdiden bi gidip görüşelim diyor belki takviye ilaç vs başlatırlar dedi sizce ne yapmalıyım ilk muayene için hangi doktora randevu almalıyım birde cumartesi öğleden sonra doktorlar orada mi .Çok soru sordum şimdiden teşekkürler
Doktorunuz kimdi acaba? Neden 1adet sonra diilde? 2adet snra dediler?Kac yumurtaniz toplandi ve pgt ye gonderdinizmi gonderdiysenz kac tanesini☺bende il disindayim pazar toplamam olacak ama bana 2 adetten sonra transfer dediler
Benim de amh düşük FSH yüksek ben de memorialde tedavi görüyorum genel olarak memnunum çok titiz bir hastane her ayrintiya dikkat ediliyor,eşiniz haklı bencede mutlaka bir ön görüşme yapınız,doktorlar konusunfa çok tecrübeli değilim bana genel olarak gönül hanim bakmisti ben memnun kalmıştım,semra hocayla ön görüşme yapılıyorsa onunla yapsan çok daha iyi olur
Öncelikle hayırlı olur inşAllah. Evet cumartesi de doktorlar orada oluyor ama Semra hanim haftasonu olmuyor diye biliyorum ben. Benim doktorum İpek hanımdı ben çok memnun kaldım. Eşinizi dinleyin bence de gidip görüşün.
Drum semra hoca ve ipek hanim birlikte ... 2 pgt yomayi sizmi sectiniz onlarmi onerdi bize 4 tane onerdiler ama maddi gucum yetersiz 3 tane ancak yaptirabilcem ... banada eyluldrki adette baslicaz dedi bi degisiklik olmazsaHayırlı olsun. Doktorunuz hangisi 12 tane yumurta toplandı. 2 tane pgt dun gitti. Ve bugun adet oldum.1 olarak sayılıyor. Önümüzdeki ay 2.sonraki ay adette başlıca inş.
Fazla yumurtam varmis o yuzden rahmi dinlendirelim dedilerDoktorunuz kimdi acaba? Neden 1adet sonra diilde? 2adet snra dediler?
Ben ipek hanim ve semra hocayla gorustum ipek hanim her sorulana ayrintili sekildr sikilmadan cvp veren biri ben memnun kaldim semra hoca zaten dicek bisi yok.... evet on girusme sart cunku tedavuye baslamadan once devlette yaptirman gerekwn bazi tahliller varO zaman haftasonu herhangi bir doktorla gidip görüşeyim evrak dosyamla birlikte yücel bey 'in adını çok okudum bu site de artık hangisi varsa teşekkür ederim hanımlar
Ben ipek hanim ve semra hocayla gorustum ipek hanim her sorulana ayrintili sekildr sikilmadan cvp veren biri ben memnun kaldim semra hoca zaten dicek bisi yok.... evet on girusme sart cunku tedavuye baslamadan once devlette yaptirman gerekwn bazi tahliller var
Tüp bebek tedavisi öncesi hem eşten hemde sizden anti hiv , hepatit b gibi testler isteniyor. Hatırladıklarım amh , tsh , prolaktin , rubella erkekten sperm testi... mutlaka rahim filmi istiycekler adet bitimi 4-5 gün sonra cektiriceksiniz. Bunlar zaman alıyor. Mutlaka ön görüşme şart eylülde başlıyayım derseniz ancak ocak ayında transferiniz oluyor. Aids hepatit gibi testleri aile hekiminizde yapıyor. Memorial size istenen testler için bir liste veriyor. Sanırım amh ve prolaktin hormonuna bakmıyor aile hekimi. Ama diğer testler oluyor.Devlette dışarıdan gidince şu tahlilleri yaptırmak istiyorum deyince yapiyorlar mı ben şuana kadar devlette hiç işimi göremedim de geçen hormon tahlili için gittim yapmadı ne gerek var sen zaten tüp bebek yatıracaksın dedi
Tüp bebek tedavisi öncesi hem eşten hemde sizden anti hiv , hepatit b gibi testler isteniyor. Hatırladıklarım amh , tsh , prolaktin , rubella erkekten sperm testi... mutlaka rahim filmi istiycekler adet bitimi 4-5 gün sonra cektiriceksiniz. Bunlar zaman alıyor. Mutlaka ön görüşme şart eylülde başlıyayım derseniz ancak ocak ayında transferiniz oluyor. Aids hepatit gibi testleri aile hekiminizde yapıyor. Memorial size istenen testler için bir liste veriyor. Sanırım amh ve prolaktin hormonuna bakmıyor aile hekimi. Ama diğer testler oluyor.
Benim odugim.ilde hic sorgusuz yaptilar sorun cikarmadilarDevlette dışarıdan gidince şu tahlilleri yaptırmak istiyorum deyince yapiyorlar mı ben şuana kadar devlette hiç işimi göremedim de geçen hormon tahlili için gittim yapmadı ne gerek var sen zaten tüp bebek yatıracaksın dedi
Rica ederim canım. 6 ay içinde olması gerek evet. bir yerden başlayınca gerisi geliyor. Hayırlı olsun tedavinizBunların hepsi var ama eski 6 aylık falan tekrar isterler sanırım çalıştığım için biraz zor ve yorucu oluyor ama başka çarem yok bilgiler için teşekkür ederim
Garanti olsun diye oyle cagırıyorlar. Benim 13 şubattı test tarihim 5 martta kese ve kalp atışı için ilk kontrolumune gittim.Arkadaşlar ben 14 temmuzda kanda pozitif sonucu aldım ama hastane beni kontrole 5 ağustos tarihinde çağırdı çok uzun değil mi kalp ve kese muayenesine siz ne zaman gittiniz?
Ne güzel sağlıkla kucağımıza aldığımız güzel günler olsun.TeşekkürlerGaranti olsun diye oyle cagırıyorlar. Benim 13 şubattı test tarihim 5 martta kese ve kalp atışı için ilk kontrolumune gittim.
Sağol tatlım teşekkür ederim hayıt bebekten kaynaklı olduğunu biliyorum yani 7 haftalık ken düştü gelişimi olmadı kese oluştu ama bebek büyümedi çok üzüldük ama ine allah bu sefer ne biliyim Allah yüzümüze bakar .. hepimizin tabiii inşallah vermezmiyimMutlu olmanıza sevindim. Bir önceki negatifin sebebi ilaçlı olmasımıydı. Naturale bu kadar sevindiniz. :)
Güzel sonuçlarını da bekliyorum.
Ayyy inşallah kuzum allah gönlüne göre versin seninde mi dondurulmuş benimde naturel olucak işte yarın sadece yarıdan sonra bir bekleyiş sonu güzel olsun artık belki transeferin aynı an olur mu dedim ama inşallah bu ay bizim için hayırlı olur. Öncelikle şimdiden hayırlı olsun umarım pozitif sonuç alırsınız , alırız hepimizBen de yarın gitcem adet 2. Gün, bu ay dondurulmuş transferimiz olcak bizim de naturel transfer, inşallah çift çizgiyi görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?