Merhaba c nm dondurulmuş embriyom var biz 1 tanesini transfer ettik diğerine de kışın düşünmüştüm aslında ama olmadı .pgt göndermedik gerek görmedi yücel hoca .eğer bu merkezde yse neden gelmiycen kki bence merkeze gelsen daha iyi senin içinhayırlı olsun. Amin cümlemizin inş. Dondurulmuş embıyo transferi aşamaları nasıl ilerliyor Bi de pgt ye gönderdirniz mi. Ben şehir dışından geldim yumurta toplama işlemim oldu ve transferim 3.hastalıgımda olucak. Bulunduğum yerdemi yaptırıyım yok merkeze mi gelıyım.
Ben acibadem sigorta üzeridnen İlk histereskopimi karsilatmistim. İlk olduğu için onaylanmış olabilir ama normalde karşılamadığı yazıyor çünkü poliçede.Kızlar benim allianzdan yatarak poliçem var. Histetoskopi olupta sigortasını kullananan var mı
Tıbbı genetik ve kadın Doğum dan yaptirabilirsin.Arkadaşlar trombofili paneli testlerini İstanbul’da hangi araştırma hastaneleri yapmakta.. tecrübesi olan paylaşabilir mi?
Ben hasekide yaptırmıştımArkadaşlar trombofili paneli testlerini İstanbul’da hangi araştırma hastaneleri yapmakta.. tecrübesi olan paylaşabilir mi?
Teşekkür ederim cevabınıza ancak bazı hastane doktorları nazlanıyor bu konuda acaba Okmeydanı araştırmada sorunsuz yaptırma şansım var mı?Tıbbı genetik ve kadın Doğum dan yaptirabilirsin.
20 gün sonra transfer oldu bana. Ortalama 20 gün civarı demişlerdi zatenArkadaşlar dondurulmuş embriyoyu 2. adetten kaç gün sonra transfer ediyorlar
O süreçte yine ilaç kullanıyor muyuz peki20 gün sonra transfer oldu bana. Ortalama 20 gün civarı demişlerdi zaten
Kızlaar son saatler belki bu gece biter miŞuan ne hissettiğimi bende bilmiyorum aslında sakinim ,içim umut dolu aslında herşey mümkün yeter ki içinde umut bitmesin . Bundan 9 ay önce ilk bu yola çıkınca ilk heyecanımı panikliğimi hayla unutamıyorum tabi her güzel şeyin sonu iyi beklerken ama olmuyor Allahtan başka .. yarın Allahın izniyle de bu saatler bebeğim benimle olucak tabi Önce Allah sonra bebeğim sımsıkı tutunursa yarın öğleden sonra 6 da transfer olucağım hepinizden dua bekliyorum benim içimde dua edermisin rabbim hepimizin muradını versin inşallah şimdiden herkesten razı olsun Rabbim hayırlısıyla bebişini sana tutundurmayı nasip etsin inşallah, pozitif düşün, rahat ol, panik yok stres yapma, sonu cok güzel olacak inşallah dualarımız seninle
Öncelikle hayırlı olsun. Ben sağlıklı beslenmeye çalıştım et, tavuk vs nisan ayında ne sebze çıktıysa işte onlar. Ama kek dondurma falan arada yedigim oldu. Sağlıksız şeyler adı üstünde sağlıksız yani ama direk durumla ne alaka onu anlamadım. Yani yumurta kalitesini falan anında etkileyen şeyler değil bunlar. Kafanızı bi rahat bırakın normal düzeniniz nasılsa öyle devam edin aşırı uçlarda olmadığınız sürece bi zarar olmaz ki. Stres daha etkili unutmayınArkadaşlar bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
Hala bazı şeyleri oturtamadım. Yaklaşık 7 gündür ilaç kullanıyorum. Saatlerini oturttum sayılır fakat. Normalde 2 öğün yemek yiyen biriyim. Ara öğünüm yok canım ne çekerse yerdim. Kahve ve çikolata çok tüketirdim. Tedaviye başlayınca kahveyi bıraktım. Çikolata çok nadir. Günde 1 fincan çok açık çay tüketiyorum. İlacı günde 3 kez aldığım için sabah kalkınca meyve yiyorum ilaç içiyorum 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Kuru kayısı kuru üzüm ceviz yemeye çalışıyorum tabi zorla normalde bu kadar yiyemem. Akşam olunca çorba mevsimde ne varsa sebze. Yoğurt vs. Bunlar bana çok geliyor. Bu 7 gün içinde yediğim zararlı şeyler 1 dilim pasta ekler börekbunların zararı olur mu yedim ama pişman oldum yemek kısmını oturtamadım. Daha nohut fasülye gibi gıdalar tüketemedim. Ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım. sizler neler yaptınız veya kesinlikle yapmadınız?
Hmm şimdi anladım siz galiba transfer sürecine girdiniz o zaman şunu söyleyeyim valla tutacaksa isterseniz çikolata havuzuna girin yine tutar. Tutmayacaksa ne yapsanız tutmaz baştan beri böyle düşünüyorum bilimsel olarak kanıtlanmış şunu yaparsaniz tutar diye hiç bir şey okumadım. Hiç bir doktor da tavsiye vermedi bi su için protein ağırlıklı beslenin dendi o kadar. Ben transfer oldum bu arada cuma günü test günüm. Özel hiç bir şey yapmadım. Stresin zarar verdiği bilimsel olarak ispat edilmiş kafanızı boşaltın benceArkadaşlar bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
Hala bazı şeyleri oturtamadım. Yaklaşık 7 gündür ilaç kullanıyorum. Saatlerini oturttum sayılır fakat. Normalde 2 öğün yemek yiyen biriyim. Ara öğünüm yok canım ne çekerse yerdim. Kahve ve çikolata çok tüketirdim. Tedaviye başlayınca kahveyi bıraktım. Çikolata çok nadir. Günde 1 fincan çok açık çay tüketiyorum. İlacı günde 3 kez aldığım için sabah kalkınca meyve yiyorum ilaç içiyorum 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Kuru kayısı kuru üzüm ceviz yemeye çalışıyorum tabi zorla normalde bu kadar yiyemem. Akşam olunca çorba mevsimde ne varsa sebze. Yoğurt vs. Bunlar bana çok geliyor. Bu 7 gün içinde yediğim zararlı şeyler 1 dilim pasta ekler börekbunların zararı olur mu yedim ama pişman oldum yemek kısmını oturtamadım. Daha nohut fasülye gibi gıdalar tüketemedim. Ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım. sizler neler yaptınız veya kesinlikle yapmadınız?
Ben okmeydanı genetikte yaptrdm normal de kadın doğum istiyor ama bi deneyelim sistemden dedi ve istem yapabildi.. 1 hafta içinde cıktı sonuçlarım. Yalniz faktör testleri devlette 3 ayı bulduğu için memorial de yaptrdm. Sişli etfal kadın doğuma da gidebilirsin hic problem çıkarmadan istiyorlar. Bende ANA pozitifliği çıktı 2. Kez bakılması gerekiyordu şişli etfal kadın doğuma gittim hemen istemiştiTeşekkür ederim cevabınıza ancak bazı hastane doktorları nazlanıyor bu konuda acaba Okmeydanı araştırmada sorunsuz yaptırma şansım var mı?
Aslında stres yapmıyorum ya da kendimi kandırıyorum :)) sizin transfer olduğunuzu biliyorum sonucunuzu bekliyorum.Hmm şimdi anladım siz galiba transfer sürecine girdiniz o zaman şunu söyleyeyim valla tutacaksa isterseniz çikolata havuzuna girin yine tutar. Tutmayacaksa ne yapsanız tutmaz baştan beri böyle düşünüyorum bilimsel olarak kanıtlanmış şunu yaparsaniz tutar diye hiç bir şey okumadım. Hiç bir doktor da tavsiye vermedi bi su için protein ağırlıklı beslenin dendi o kadar. Ben transfer oldum bu arada cuma günü test günüm. Özel hiç bir şey yapmadım. Stresin zarar verdiği bilimsel olarak ispat edilmiş kafanızı boşaltın bence
Detaylı yanıtınıza çok teşekkür ederim! O zaman Şişli Etfal daha mantıklı diyorsunuzBen okmeydanı genetikte yaptrdm normal de kadın doğum istiyor ama bi deneyelim sistemden dedi ve istem yapabildi.. 1 hafta içinde cıktı sonuçlarım. Yalniz faktör testleri devlette 3 ayı bulduğu için memorial de yaptrdm. Sişli etfal kadın doğuma da gidebilirsin hic problem çıkarmadan istiyorlar. Bende ANA pozitifliği çıktı 2. Kez bakılması gerekiyordu şişli etfal kadın doğuma gittim hemen istemişti
Günde 2-3 lt su için.Aslında stres yapmıyorum ya da kendimi kandırıyorum :)) sizin transfer olduğunuzu biliyorum sonucunuzu bekliyorum.
Dondurma ben de yiyorum süt diye
Ama yemek konusunu gerçekten oturtamadım herşey yiyeceğim diye midem çöplüğe döndü neredeysebu konuda müzdaribim 54 kiloyum sabah tartıya bir çıktım 56 şok oldum. Kilo da almak istemiyorum sağlıklı beslenmek istiyorum oturtamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?