Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba c nm dondurulmuş embriyom var biz 1 tanesini transfer ettik diğerine de kışın düşünmüştüm aslında ama olmadı .pgt göndermedik gerek görmedi yücel hoca .eğer bu merkezde yse neden gelmiycen kki bence merkeze gelsen daha iyi senin için

Kızlaar son saatler belki bu gece biter mi Şuan ne hissettiğimi bende bilmiyorum aslında sakinim ,içim umut dolu aslında herşey mümkün yeter ki içinde umut bitmesin . Bundan 9 ay önce ilk bu yola çıkınca ilk heyecanımı panikliğimi hayla unutamıyorum tabi her güzel şeyin sonu iyi beklerken ama olmuyor Allahtan başka .. yarın Allahın izniyle de bu saatler bebeğim benimle olucak tabi Önce Allah sonra bebeğim sımsıkı tutunursa yarın öğleden sonra 6 da transfer olucağım hepinizden dua bekliyorum benim içimde dua edermisin rabbim hepimizin muradını versin inşallah şimdiden herkesten razı olsun

Selamlar, ben de dun ilk ignemi vuruldum ilk tup bebek denememiz, daha once asilama fln hicbir deneyimimiz yok. Bendeki cikolata kist ve esimdeki sperm sorunundan direkt tup bebek dendi. Vakit kaybetmeyelim diye. 32 yasindayim. Doktorum umut bey, ben cok sevdim. Insallah hayirlisiyla saglikli mutlu bebeklerimiz olur hepimizin

Kızlar benim allianzdan yatarak poliçem var. Histetoskopi olupta sigortasını kullananan var mı
Ben acibadem sigorta üzeridnen İlk histereskopimi karsilatmistim. İlk olduğu için onaylanmış olabilir ama normalde karşılamadığı yazıyor çünkü poliçede.
Bir de yapılacak işlem de önemli sanırım. Tanısal ya da operatif oluşu.. tanısal i ödüyor sigorta.. benim operatif ti ama yine de dediğim gibi ilk histereskopiyi karşıladı. 1 yıl sonra ikincisini reddetmislerdi.
Bankodaki kızlar zaten karşılamaz diyip sigorta ile ugrasmiyor ama yine de denetin derim,hiç belli olmaz. Ben işlem günü sigortayi söylemiştim o yüzden parayı önden aldılar,bı hafta sonra geri ödediler hastaneden sigorta onay verince. Tavsiyem 1 hafta önceden sigorta işlemlerini başlatmanız..

Arkadaşlar trombofili paneli testlerini İstanbul’da hangi araştırma hastaneleri yapmakta.. tecrübesi olan paylaşabilir mi?

Arkadaşlar bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
Hala bazı şeyleri oturtamadım. Yaklaşık 7 gündür ilaç kullanıyorum. Saatlerini oturttum sayılır fakat. Normalde 2 öğün yemek yiyen biriyim. Ara öğünüm yok canım ne çekerse yerdim. Kahve ve çikolata çok tüketirdim. Tedaviye başlayınca kahveyi bıraktım. Çikolata çok nadir. Günde 1 fincan çok açık çay tüketiyorum. İlacı günde 3 kez aldığım için sabah kalkınca meyve yiyorum ilaç içiyorum 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Kuru kayısı kuru üzüm ceviz yemeye çalışıyorum tabi zorla normalde bu kadar yiyemem. Akşam olunca çorba mevsimde ne varsa sebze. Yoğurt vs. Bunlar bana çok geliyor. Bu 7 gün içinde yediğim zararlı şeyler 1 dilim pasta ekler börek bunların zararı olur mu yedim ama pişman oldum yemek kısmını oturtamadım. Daha nohut fasülye gibi gıdalar tüketemedim. Ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım. sizler neler yaptınız veya kesinlikle yapmadınız?

Öncelikle hayırlı olsun. Ben sağlıklı beslenmeye çalıştım et, tavuk vs nisan ayında ne sebze çıktıysa işte onlar. Ama kek dondurma falan arada yedigim oldu. Sağlıksız şeyler adı üstünde sağlıksız yani ama direk durumla ne alaka onu anlamadım. Yani yumurta kalitesini falan anında etkileyen şeyler değil bunlar. Kafanızı bi rahat bırakın normal düzeniniz nasılsa öyle devam edin aşırı uçlarda olmadığınız sürece bi zarar olmaz ki. Stres daha etkili unutmayın

Hmm şimdi anladım siz galiba transfer sürecine girdiniz o zaman şunu söyleyeyim valla tutacaksa isterseniz çikolata havuzuna girin yine tutar. Tutmayacaksa ne yapsanız tutmaz baştan beri böyle düşünüyorum bilimsel olarak kanıtlanmış şunu yaparsaniz tutar diye hiç bir şey okumadım. Hiç bir doktor da tavsiye vermedi bi su için protein ağırlıklı beslenin dendi o kadar. Ben transfer oldum bu arada cuma günü test günüm. Özel hiç bir şey yapmadım. Stresin zarar verdiği bilimsel olarak ispat edilmiş kafanızı boşaltın bence

Teşekkür ederim cevabınıza ancak bazı hastane doktorları nazlanıyor bu konuda acaba Okmeydanı araştırmada sorunsuz yaptırma şansım var mı?
Ben okmeydanı genetikte yaptrdm normal de kadın doğum istiyor ama bi deneyelim sistemden dedi ve istem yapabildi.. 1 hafta içinde cıktı sonuçlarım. Yalniz faktör testleri devlette 3 ayı bulduğu için memorial de yaptrdm. Sişli etfal kadın doğuma da gidebilirsin hic problem çıkarmadan istiyorlar. Bende ANA pozitifliği çıktı 2. Kez bakılması gerekiyordu şişli etfal kadın doğuma gittim hemen istemişti

Aslında stres yapmıyorum ya da kendimi kandırıyorum :)) sizin transfer olduğunuzu biliyorum sonucunuzu bekliyorum.
Dondurma ben de yiyorum süt diye
Ama yemek konusunu gerçekten oturtamadım herşey yiyeceğim diye midem çöplüğe döndü neredeyse bu konuda müzdaribim 54 kiloyum sabah tartıya bir çıktım 56 şok oldum. Kilo da almak istemiyorum sağlıklı beslenmek istiyorum oturtamadım.

Detaylı yanıtınıza çok teşekkür ederim! O zaman Şişli Etfal daha mantıklı diyorsunuz

Günde 2-3 lt su için.
Her gün 1 meyvenizi mutlaka yiyin.
Cay abartı olmayacak şekilde açık içebilirsiniz.
Her gün 1-2 ceviz ve gun içinde atıştırmalık fındık badem dut kurusu, kabak çekirdeği, bir kaseyi karışık doldurun gün içinde ne ara fırsat bulursanız o zaman yıyin.
Her sabah kuru kayısı yemeyi alışkanlık haline getirin, kabızlık için lazim olacak transfer sonrası:)
Her akşam yatmadan 1 büyük bardak süt için.
Her gün 1 ogununuzde mutlaka et ya da balık olsun.
Sebze yemeği ya da yapamıyor veya sevmiyorsaniz iyi yıkanmış salata yiyin.
Ne yesem diye aklınıza geldiğinde 1 kase yoğurt yiyin.
Haftada bir bakliyat tüketmeye çalışın, ben çalışıyorum işyerinde haftada 1 illa ki çıkardı ben o şekilde karşıladım ihtiyacımi.
Mecbur kalmadıkça tavuk yemeyin.
Her gün kahvaltıda 1 yumurta yiyin.
Mümkün olduğunca tatlı,şeker ve hamur işi hayatınızdan çıkarın ama arada biraz yenebilir tabi ki,yiyince onu dert edip stres olmayın.
Ben 4 kez transfer oldum, 4 kere hamile kaldım,4uncu de aldım kucağıma bebeğimi.
Hepsinde kendime yukarıdaki gibi liste yaptım ve uyguladım. Bunların bir yararı olmus mudur tartışılır ama bunları yapınca kendimi hep iyi hissettim. En büyük amac da bu olmalı bence. Kendinizi iyi hissetmeye araç olsun diye de madde madde yazmaya çalıştım. Transfer sürecinde olanların ilgisine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…