- 5 Mayıs 2015
- 224
- 133
- 103
Naçizhane tavsiyem benim tutmadı ama en başta en az stres rahat kafa (en zoruda bu sanırım) gayet güzel besleniyorsun bence sabahları yumurta yiyebiliyorsan tüket transferden sonrada kendisi kuvvetli proteindir bilirsin , birde paket gıda tüketmediğin sürece gayet normal bi beslenmen var zatenArkadaşlar bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
Hala bazı şeyleri oturtamadım. Yaklaşık 7 gündür ilaç kullanıyorum. Saatlerini oturttum sayılır fakat. Normalde 2 öğün yemek yiyen biriyim. Ara öğünüm yok canım ne çekerse yerdim. Kahve ve çikolata çok tüketirdim. Tedaviye başlayınca kahveyi bıraktım. Çikolata çok nadir. Günde 1 fincan çok açık çay tüketiyorum. İlacı günde 3 kez aldığım için sabah kalkınca meyve yiyorum ilaç içiyorum 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Kuru kayısı kuru üzüm ceviz yemeye çalışıyorum tabi zorla normalde bu kadar yiyemem. Akşam olunca çorba mevsimde ne varsa sebze. Yoğurt vs. Bunlar bana çok geliyor. Bu 7 gün içinde yediğim zararlı şeyler 1 dilim pasta ekler börekbunların zararı olur mu yedim ama pişman oldum yemek kısmını oturtamadım. Daha nohut fasülye gibi gıdalar tüketemedim. Ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım. sizler neler yaptınız veya kesinlikle yapmadınız?
Valla cuma test günüm bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sevinmek için çoooook erken biliyorum test yanılıyorda olabilir merak işte yenemedimAslında stres yapmıyorum ya da kendimi kandırıyorum :)) sizin transfer olduğunuzu biliyorum sonucunuzu bekliyorum.
Dondurma ben de yiyorum süt diye
Ama yemek konusunu gerçekten oturtamadım herşey yiyeceğim diye midem çöplüğe döndü neredeysebu konuda müzdaribim 54 kiloyum sabah tartıya bir çıktım 56 şok oldum. Kilo da almak istemiyorum sağlıklı beslenmek istiyorum oturtamadım.
Teşekkür ederim. Ama ben bunları gün içinde nasıl yerim bilemedim. Çok şişiriyor beni zaten kabızlık problemim var. Kayısı yiyorum. Tavuk yiyordum bırakayım. Süt ayran yoğurt tüketiyorum. Dikkate alacağım.Günde 2-3 lt su için.
Her gün 1 meyvenizi mutlaka yiyin.
Cay abartı olmayacak şekilde açık içebilirsiniz.
Her gün 1-2 ceviz ve gun içinde atıştırmalık fındık badem dut kurusu, kabak çekirdeği, bir kaseyi karışık doldurun gün içinde ne ara fırsat bulursanız o zaman yıyin.
Her sabah kuru kayısı yemeyi alışkanlık haline getirin, kabızlık için lazim olacak transfer sonrası:)
Her akşam yatmadan 1 büyük bardak süt için.
Her gün 1 ogununuzde mutlaka et ya da balık olsun.
Sebze yemeği ya da yapamıyor veya sevmiyorsaniz iyi yıkanmış salata yiyin.
Ne yesem diye aklınıza geldiğinde 1 kase yoğurt yiyin.
Haftada bir bakliyat tüketmeye çalışın, ben çalışıyorum işyerinde haftada 1 illa ki çıkardı ben o şekilde karşıladım ihtiyacımi.
Mecbur kalmadıkça tavuk yemeyin.
Her gün kahvaltıda 1 yumurta yiyin.
Mümkün olduğunca tatlı,şeker ve hamur işi hayatınızdan çıkarın ama arada biraz yenebilir tabi ki,yiyince onu dert edip stres olmayın.
Ben 4 kez transfer oldum, 4 kere hamile kaldım,4uncu de aldım kucağıma bebeğimi.
Hepsinde kendime yukarıdaki gibi liste yaptım ve uyguladım. Bunların bir yararı olmus mudur tartışılır ama bunları yapınca kendimi hep iyi hissettim. En büyük amac da bu olmalı bence. Kendinizi iyi hissetmeye araç olsun diye de madde madde yazmaya çalıştım. Transfer sürecinde olanların ilgisine..
Teşekkür ederimNaçizhane tavsiyem benim tutmadı ama en başta en az stres rahat kafa (en zoruda bu sanırım) gayet güzel besleniyorsun bence sabahları yumurta yiyebiliyorsan tüket transferden sonrada kendisi kuvvetli proteindir bilirsin , birde paket gıda tüketmediğin sürece gayet normal bi beslenmen var zaten
Yaaaa bence çıkar o zaman :) sevindim rabbim sonunu getirsin.Valla cuma test günüm bugün dayanamayıp erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sevinmek için çoooook erken biliyorum test yanılıyorda olabilir merak işte yenemedimözel olarak ne yaptın ne yedin dersen koca bi hiç hatta normalde protein çok tüketen ben karbonhidrat tükettim bendeki inanç hep tutacaksa zaten tutar çok mu umursamazim bilemedim ilaçların kilo artışı yaptığı bi gerçek çok takılmayım 56 çok yüksek değil. Dediğim gibi normal rutininizi bozmayın bence sıvı tüketimine dikkat edin. InşAllah güzel haberlerinizi alalım buradan.
Amin sizin de güzel haberlerinizi bekliyorum takipteyimYaaaa bence çıkar o zaman :) sevindim rabbim sonunu getirsin.
Aslında stres yapmıyorum ya da kendimi kandırıyorum :)) sizin transfer olduğunuzu biliyorum sonucunuzu bekliyorum.
Ama yemek konusunu gerçekten oturtamadım herşey yiyeceğim diye midem çöplüğe döndü neredeysebu konuda müzdaribim 54 kiloyum sabah tartıya bir çıktım 56 şok oldum. Kilo da almak istemiyorum sağlıklı beslenmek istiyorum oturtamadım.
Rica ederim. Evet şişli etfal mantıklı. Zaten genetikten rand hemen bulunmuyor.Detaylı yanıtınıza çok teşekkür ederim! O zaman Şişli Etfal daha mantıklı diyorsunuz
Ayyy ne çok ilaç kullanmışsın. Ben şuan 3 estrofemdi sanırım onu kullanıyorum bir de kan sulandırıcı şuan bu kadar. Sabah erken kalkamıyorum çok uyuşuğum 9/10 gibi uyanmaya çalışıyorum meyve ve ilacın TEK’ini alıyorum sonra 5/6 gibi diğerini içiyorum. Tabi kahvaltımı 11/12 gibi anca yapıyorum ama son estrofemi gece 12 gibi alıyordum zararlı olduğunu bilmiyordum.Hayırlı olsun canım bir negatif tüp bebek sürecim var. Transferden sonra yaklaşık 17 tane ilaç iğne kullanıyordum toplamda.
Ben şu sekilde yapmıştım ilk sabah uyanır uyanmaz ac karnina olan ilacımı almıştım. 7 de uyanıyordum.
Hafif bir kahvaltı özellikle yunurta ve süt mutlaka yemiştim yeşillik salatalık domates vs ilâçlarım tok karnina atıyorum 4 taneye ben onları yarim saat arakla yutmuştum hepsini bir anda almak migdemi bulandiriyirdu. Öğle yemeği sadece çorba içmiştim ben mesela öğlen 12 de çorba ilaç 1 ad meyce ilaç çerez ilaç yapmıştım 1.5 saat icin de de yine 3 ad ilaçim vardı.Aksam da 7 gibi yiyiyordum sebze salata bakliyat özellikle tükettim protein ağırlıklı diye akşam ilaclarimi da en geç 21.30 a kadar bitirmiştim. Çünkü ilaçlardan uyku erken basıyordu ilaç icip yatmak da tehlikeli bu şekil paylastirmistim. Ignelerimi de hep aralara denk getirdim 11 de kan sulandırıcı vuruyorsam akşam da Progestan ları vuruyordum. Gerçi benim kimyasal oldu ama belki faydam olur ne kadar dikkat edersen et bu süreç de kilo alınıyor onu çok takma sağlıklı diye bir çok şey tükettiğimiz için maalesef kilo oluyor inşallah güzel sonuçlanır
Ayyy ne çok ilaç kullanmışsın. Ben şuan 3 estrofemdi sanırım onu kullanıyorum bir de kan sulandırıcı şuan bu kadar. Sabah erken kalkamıyorum çok uyuşuğum 9/10 gibi uyanmaya çalışıyorum meyve ve ilacın TEK’ini alıyorum sonra 5/6 gibi diğerini içiyorum. Tabi kahvaltımı 11/12 gibi anca yapıyorum ama son estrofemi gece 12 gibi alıyordum zararlı olduğunu bilmiyordum.24 saate yaymaya çalıştım ilacı o yüzden saatleri böyle yaptım.
Ben çok su içiyorum. İnşallah öyle birşey olmaz. Dikkat edeceğim.Ben estrofemi bile günde 4 ad alıyordum zaten başarısız olacağı belliydi ilaç aldıktan sonra oturur şekilde 30 dk beklemek lazımmış Allah korusun ilaç yemek borusunda kalınca kansere veya yaraya sebep oluyormuş canım hayırlı haberlerini bekliyorum. Bende cumartesi banu hocaya randevu aldim kafam çok karışık kim nereden pozitifi aldıysa ora iyi diyor bu yoldakiAllah hepimizin yardımcısı olsun
3 tane göndermemizi istediler. 2 tane göndermeyi biz karar verdik. Maddi gücümüz aynı sizin gibi. Rabbim hayırlı Bi şekilde evlatlarımızı bize bağışlasın.Drum semra hoca ve ipek hanim birlikte ... 2 pgt yomayi sizmi sectiniz onlarmi onerdi bize 4 tane onerdiler ama maddi gucum yetersiz 3 tane ancak yaptirabilcem ... banada eyluldrki adette baslicaz dedi bi degisiklik olmazsa
Ananas, kabak çekirdeği ye transferde hatta önce başla.avokado çok önemli diyorlar. Balık somon olabilir. Arjinin tutunmaya faydası varmış birde omega önemli deniyor. Kefir içebilirsin.Ben çok su içiyorum. İnşallah öyle birşey olmaz. Dikkat edeceğim.
Banu hoca Memorial da mı? İnşallah güzel haber alırız hep birlikte yavrularımıza kavuşuruz. Bende ark tavsiyesi üzerine keşfettim burayı ve hastaneyi gerçekten çok pozitif alan var.
Canım hormon ilaçları da kilo yapıyor. Ben bu tedaviden dolayı 6 7 kilo aldım. Tabi Rahim kalınlaisın diye de baya birşey tükettim ama 6 ay içerisinde aldım bu kiloları.Aslında stres yapmıyorum ya da kendimi kandırıyorum :)) sizin transfer olduğunuzu biliyorum sonucunuzu bekliyorum.
Önerilen listedekilerim çoğunu ben yıllardır tüketiyorum. Hamile kalamadım maalesef. Ben de artık beslenme tarzına inanmıyorum. Nasip kısmet işi sanırım.Teşekkür ederim. Ama ben bunları gün içinde nasıl yerim bilemedim. Çok şişiriyor beni zaten kabızlık problemim var. Kayısı yiyorum. Tavuk yiyordum bırakayım. Süt ayran yoğurt tüketiyorum. Dikkate alacağım.
Prowomen kullanıyorum içimde arjinin var. Omega 3 içiyorum. Ananasda yiyorum. Avokado aldım 5 tane ama kötü Çıktılar anlamadım mevsimi mi geçti bilmiyorum. Evet ben akışına bırakayım zaten yapmam gerekenleri yapıyorum. Herşey tüketeyim diye zorluyorum o beni rahatsız ediyor. Karnım şişiyor zaten afedersin 2/3 günde bir tuvalete çıkıyorum bunun sakıncası olur mu dr sorayım.Ananas, kabak çekirdeği ye transferde hatta önce başla.avokado çok önemli diyorlar. Balık somon olabilir. Arjinin tutunmaya faydası varmış birde omega önemli deniyor. Kefir içebilirsin.
Çok stres yapıyorsun yapma rahat ol sen ne yersen ye tutmayacağı varsa tutmaz. Yemek yemekten stres daha önemli bu işte unutma. Beslenme ile olsa çok fakir durumda olan beslenmesi kötü olan insanların olmaz çocugu.
Oyüzden rahat ol.
Kilo almaktan da korkuyorum ama olsun da veririm kilo. Teşekkür ederim size de. İnşallah bu kez kalınlaşır veya olan kalınlıkta tutunur.Canım hormon ilaçları da kilo yapıyor. Ben bu tedaviden dolayı 6 7 kilo aldım. Tabi Rahim kalınlaisın diye de baya birşey tükettim ama 6 ay içerisinde aldım bu kiloları.
Rahim kalınlığı için nar suyu,transfer sonrası havuç suyu, kemik suyu bunlar da duyduklarım. Bende yapacağım bunları.Prowomen kullanıyorum içimde arjinin var. Omega 3 içiyorum. Ananasda yiyorum. Avokado aldım 5 tane ama kötü Çıktılar anlamadım mevsimi mi geçti bilmiyorum. Evet ben akışına bırakayım zaten yapmam gerekenleri yapıyorum. Herşey tüketeyim diye zorluyorum o beni rahatsız ediyor. Karnım şişiyor zaten afedersin 2/3 günde bir tuvalete çıkıyorum bunun sakıncası olur mu dr sorayım.
Sağol canım. Hep birlikte inşallah pozitif sonuçlar alırız. Kabızlık sorunun transfer sonrası sıkıntı olur. Bol su ve sebze ile sorunun çözülmüyor mu?Kilo almaktan da korkuyorum ama olsun da veririm kilo. Teşekkür ederim size de. İnşallah bu kez kalınlaşır veya olan kalınlıkta tutunur.
Normalde de çok su içiyorum. Benim un ve çeşitlerini tüketmemem gerekiyor onlar beni zorluyor. Onun haricinde yine 2/3 günde bir çıkıyorum ama zorlanmıyorum. Hergün çıkmamak sorun olmazdır diye düşünüyorum. Bünye ve metabolizma meselesi galiba.Sağol canım. Hep birlikte inşallah pozitif sonuçlar alırız. Kabızlık sorunun transfer sonrası sıkıntı olur. Bol su ve sebze ile sorunun çözülmüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?