Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu ara yürüyüşe çıkamıyorum ama evde sürekli aktifim ama yürümeye çalışacağım. Nar suyu değilde yüzde yüz nar ekşisi tüketiyorum kendime bulgurdan olduğu içim kısır yapıyorum malzemesi bol yeşillikli falan limon nar ekşisi koyuyorum. Ekstra kalınlaşsın diye birşey yapmıyorum.

Evet dışkılama sıklığı kişiden kişiye değişir. Zorlanma olmuyorsa sorun yok. Bu sizin biyolojik düzeniniz.

Çok teşekkürler ben yarın oluyorum. Yarın bankodaki kızlarla iletişim kurabilcrkmiyim bilmiyorum eşim iddialaşsın ikna etsin söyleyim de

Mrblr okmeydani kadin dogumda pihtilasma tahlili yaptiranlar varmi varsa hangi dr a giris randevu aldiniz ve ogleden sonra gitsek olurmu bilgisi olan cvplarsa sevinirim

Kızlar herkese iyi geceler gündüz yazmaya fırsat bulamadı daha doğrusu elime telefonu bile alamadım herneyse biz miniğim le evimize geldik .transferimi oldum bir kaç saat kaldım 1 saat oldu eve geleli aslında yarım saat çıkın dediler ama bem bu sefer kendini tehlikeye atmal istemedim .. hakkımızda hayırlısı olsun şimdi ayın 1 de kadar beklycez sabırla ve umutla inş herşey yolunda gider inş

Pozitif haberlerini bekliyorum

Canim hazır gıdalar tüketme bol bol su iç meyve ye sebze ye mevsiminde Kafanada çok takma Allahın izniyle yakında yavrusun seninle sadece şu stresini geride bırak herşey yolunda gitsin kuzum ❤❤

Mrblr okmeydani kadin dogumda pihtilasma tahlili yaptiranlar varmi varsa hangi dr a giris randevu aldiniz ve ogleden sonra gitsek olurmu bilgisi olan cvplarsa sevinirim
Ben okmeydanı genetikten baktırmıştım bildiğim kadarıyla 11e kadar vermek lazım yine de emin değilim

Kızlar merhaba dün akşam dan beri gaz sancım var soğuktan oldu hastanede ama sabah kayısı yedim bol su içtim ama şimdi evde küçük adımlarla yürüyorum sizin önereceğüniz bişwy var mı

Hayırlı ugurlu olsun transferiniz Transferleri saat kaç aralıgında yapıolar?

Sizin adınıza üzüldüm inşAllah çok sağlıklı embriyolariniz olur. Genetik bi rahatsızlığınız var mı peki
Genetik rahatsızlık var ama tanısı daha konmamış yani testte maalesef çıkmıo, onun için bir çok negatif tüp bebek denememiz oldugu için istedi semra hoca napıcaz bizde düşündük kaldk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…