- 30 Ekim 2017
- 6.318
- 6.577
- 198
Bu ara yürüyüşe çıkamıyorum ama evde sürekli aktifim ama yürümeye çalışacağım. Nar suyu değilde yüzde yüz nar ekşisi tüketiyorum kendime bulgurdan olduğu içim kısır yapıyorum malzemesi bol yeşillikli falan limon nar ekşisi koyuyorum. Ekstra kalınlaşsın diye birşey yapmıyorum.Rahim kalınlığı için nar suyu,transfer sonrası havuç suyu, kemik suyu bunlar da duyduklarım. Bende yapacağım bunları.
Sen rahat ol canım olacak diye düşün pozitif ol,yürüyüş yap kendini sakinlşetir.
Evet dışkılama sıklığı kişiden kişiye değişir. Zorlanma olmuyorsa sorun yok. Bu sizin biyolojik düzeniniz.Normalde de çok su içiyorum. Benim un ve çeşitlerini tüketmemem gerekiyor onlar beni zorluyor. Onun haricinde yine 2/3 günde bir çıkıyorum ama zorlanmıyorum. Hergün çıkmamak sorun olmazdır diye düşünüyorum. Bünye ve metabolizma meselesi galiba.
Çok teşekkürler ben yarın oluyorum. Yarın bankodaki kızlarla iletişim kurabilcrkmiyim bilmiyorum eşim iddialaşsın ikna etsin söyleyim deBen acibadem sigorta üzeridnen İlk histereskopimi karsilatmistim. İlk olduğu için onaylanmış olabilir ama normalde karşılamadığı yazıyor çünkü poliçede.
Bir de yapılacak işlem de önemli sanırım. Tanısal ya da operatif oluşu.. tanısal i ödüyor sigorta.. benim operatif ti ama yine de dediğim gibi ilk histereskopiyi karşıladı. 1 yıl sonra ikincisini reddetmislerdi.
Bankodaki kızlar zaten karşılamaz diyip sigorta ile ugrasmiyor ama yine de denetin derim,hiç belli olmaz. Ben işlem günü sigortayi söylemiştim o yüzden parayı önden aldılar,bı hafta sonra geri ödediler hastaneden sigorta onay verince. Tavsiyem 1 hafta önceden sigorta işlemlerini başlatmanız..
Pozitif haberlerini bekliyorumKızlar herkese iyi geceler gündüz yazmaya fırsat bulamadı daha doğrusu elime telefonu bile alamadım herneyse biz miniğim le evimize geldik .transferimi oldum bir kaç saat kaldım 1 saat oldu eve geleli aslında yarım saat çıkın dediler ama bem bu sefer kendini tehlikeye atmal istemedim .. hakkımızda hayırlısı olsun şimdi ayın 1 de kadar beklycez sabırla ve umutla inş herşey yolunda gider inş
Canim hazır gıdalar tüketme bol bol su iç meyve ye sebze ye mevsiminde Kafanada çok takma Allahın izniyle yakında yavrusun seninle sadece şu stresini geride bırak herşey yolunda gitsin kuzum ❤❤Arkadaşlar bilgilerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz?
Hala bazı şeyleri oturtamadım. Yaklaşık 7 gündür ilaç kullanıyorum. Saatlerini oturttum sayılır fakat. Normalde 2 öğün yemek yiyen biriyim. Ara öğünüm yok canım ne çekerse yerdim. Kahve ve çikolata çok tüketirdim. Tedaviye başlayınca kahveyi bıraktım. Çikolata çok nadir. Günde 1 fincan çok açık çay tüketiyorum. İlacı günde 3 kez aldığım için sabah kalkınca meyve yiyorum ilaç içiyorum 1 saat sonra kahvaltı yapıyorum. Kuru kayısı kuru üzüm ceviz yemeye çalışıyorum tabi zorla normalde bu kadar yiyemem. Akşam olunca çorba mevsimde ne varsa sebze. Yoğurt vs. Bunlar bana çok geliyor. Bu 7 gün içinde yediğim zararlı şeyler 1 dilim pasta ekler börekbunların zararı olur mu yedim ama pişman oldum yemek kısmını oturtamadım. Daha nohut fasülye gibi gıdalar tüketemedim. Ne yiyeceğimi şaşırmış durumdayım. sizler neler yaptınız veya kesinlikle yapmadınız?
İnşallah ablam ben elimden geleni yaptım öncesi ve sonrası rabbim nasip etsin inşallahPozitif haberlerini bekliyorum ♥
Ben okmeydanı genetikten baktırmıştım bildiğim kadarıyla 11e kadar vermek lazım yine de emin değilimMrblr okmeydani kadin dogumda pihtilasma tahlili yaptiranlar varmi varsa hangi dr a giris randevu aldiniz ve ogleden sonra gitsek olurmu bilgisi olan cvplarsa sevinirim
Teşekkür ederimCanim hazır gıdalar tüketme bol bol su iç meyve ye sebze ye mevsiminde Kafanada çok takma Allahın izniyle yakında yavrusun seninle sadece şu stresini geride bırak herşey yolunda gitsin kuzum ❤❤
Telefonla da görüşebilirsiniz konuyu, gitmedenÇok teşekkürler ben yarın oluyorum. Yarın bankodaki kızlarla iletişim kurabilcrkmiyim bilmiyorum eşim iddialaşsın ikna etsin söyleyim de
Kızlar herkese iyi geceler gündüz yazmaya fırsat bulamadı daha doğrusu elime telefonu bile alamadım herneyse biz miniğim le evimize geldik .transferimi oldum bir kaç saat kaldım 1 saat oldu eve geleli aslında yarım saat çıkın dediler ama bem bu sefer kendini tehlikeye atmal istemedim .. hakkımızda hayırlısı olsun şimdi ayın 1 de kadar beklycez sabırla ve umutla inş herşey yolunda gider inş
Gerekirse muhakkak yaptırın deniyor ama zorlama Yok. Bilgilendiriyorlar.Kızlar herkese pgt yapılmasımı sölenio?
Hayır Semra hanım bana gerek yok dedi . Takibimi yapan İpek hanim ısrarci oldu ve iyi ki de oldu ben yaptırdım.Kızlar herkese pgt yapılmasımı sölenio?
Banada baya söledi yücel hoca bi kaç kez, ama maalesef maddi açıdan yaptıramicazHayır Semra hanım bana gerek yok dedi . Takibimi yapan İpek hanim ısrarci oldu ve iyi ki de oldu ben yaptırdım.
Sizin adınıza üzüldüm inşAllah çok sağlıklı embriyolariniz olur. Genetik bi rahatsızlığınız var mı pekiBanada baya söledi yücel hoca bi kaç kez, ama maalesef maddi açıdan yaptıramicaz((
Genetik rahatsızlık var ama tanısı daha konmamış yani testte maalesef çıkmıo, onun için bir çok negatif tüp bebek denememiz oldugu için istedi semra hoca napıcaz bizde düşündük kaldk..Sizin adınıza üzüldüm inşAllah çok sağlıklı embriyolariniz olur. Genetik bi rahatsızlığınız var mı peki
Provizyon red geldi bugün maalesef. İvf den giriş yapılıncaTelefonla da görüşebilirsiniz konuyu, gitmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?