Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Genetik rahatsızlık var ama tanısı daha konmamış yani testte maalesef çıkmıo, onun için bir çok negatif tüp bebek denememiz oldugu için istedi semra hoca napıcaz bizde düşündük kaldk..
Yanlış anlamayin ama madem genetik bi rahatsızlık var risk yüksek embriyo tutmaz düşerse 5 bin verip tekrar transfer yaptırmanız gerekecek bu daha külfetli değil mi borç falan bulamaz mısınız. Sisteme çok kızıyorum çok, maddi olarak yardım edilmesi lazim özellikle tüp bebek yapanlara baştan sağma devlet hastaneleriyle olmuyor bu iş.

Cnm yanlış anladın düşme sebebi genetik rahatsızlık diil, bu tedaviden önceki denemelerimiz negatif oldu diye semra hoca pgt yapalım dedi, bizi başka genetik test için gönderdi test yapılsın diye 9bin tl falan onu yaptıramayız dedim..

Hiç bilmiorm cnm onu nasıl ögrenebilirim sence?
Hangi testler istendi sizden? Bir çok test genetik bölümünde yapılıyor. Benim hiç kaybım olmadığı halde genetik doktoruna tüp bebek yaptıracağız demem yetti hem kromozom analizi hem de pıhtılaşma testi yaptirdi üstelik ben sadece pıhtılaşma testi için gitmiştim. Bana verdikleri kağıtta bir sürü test vardı ben inceledim birazcık yani devlette bir çok test yapılıyor. Ben bulunduğum ilde direk mhrsden genetik bölümüne randevu aldım. Siz de o şekilde yapabilirsiniz.

Kızlar ben histeroskopi mi oldum 1 sonraki reglimde transfer olacak. Naturel olcakmış.acaba kaç kez giderim hastaneye bu sureçte.bir de 4aa ve 5ba imiş embriyolar.fotoğraflatınıda gördüm tatlışlarımın
Geçmiş olsun. Buradan sayı almak gerçekten sağlıklı değil bende sizin gibi sormustum toplam 3 geldim diyende oldu 4 geldim diyende benim transferle beraber 5 oldu yani duruma göre değişiyor hatta ekstra 1kere daha gitmem lazımdi ben doktora rica etmiştim önemli bir işim vardı.

Anladım ben normal tedavide 9 kez gitmiş biriyim. Bakalım benim kaç gün olacak

Bu bireysel kromozom analizi dışında bir test sanırım 9000 bayağı yüksek bir rakam. Genler mi taranacak?

Bunları yptırdm bn ztn, ekzom dizileme diye bir test

Merhaba ben Fulya Hanım ve Gönül Hanıma muayene oldum. Dün de Yücel Beyle . Hepsi iyi dr lar . Güzel bir ekip içiniz rahat olsun

Cevabınız için çok teşekkürler. Bende Mayıs gibi gittim Umut Bey müsaitti onunla görüştük, eylül gibi tüp bebeğe başlayacağız. Sadece 5 doktor transferi gerçekleştiriyormuş. Doktor seçiminde kararsız kaldım. İlk isteğim Semra hoca olmasıdır tabi ama sanırım çok yoğun .

Merhabalar bendede 2 kromozomumda genetik bozukluk çıktı ben normal yolla 2 kez gebe kaldım ancak 2 si de düştü kürtaj oldum sonra bu hastalığı öğrendim şimdi tüp bebek yaptırdım 5 yumurtadan 2 2 pgt yaptıralım dediler 2 tanesini dün gönderdik Allahım inşallah hayırlı haberler gelecek sonuç 15 gün sonra ben Samsun medicane hastanesinde yaptırdım pgt işlemini Ankara’ya gönderdiler orada işlem yapılacak Rabbim sonunu iyi eder inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…