Baktım göremedim ama sorarım mutlaka genetige gittigmde.cocukoloji bu sayfada devlette yapılan testlere ulasıliyormus girin bi bakın belki devlette yapıliyordur ama testin tam adini bilmeniz lazım.
Kadın Doğum Uzmanı dışında yazdıramazsınız. Aile hekimliği uzmanına yazdırmıştım sgk karşılamadı.arkadaşlar merhaba, crione jeli sağlık ocağında yazdirabiliyor muyuz? Bulunduğum yerde devlet hastanesinde kadın doğumda randevu yok ne yapsam bilemedim. Özel hastanede randevu var o da zaten 170 tl muayene ücreti 130tl ilacın kendisi
Kadın Doğumda randevu dolu görünüyorsa bile mesai bitimine doğru gidip boş olan bi doktora randevu isteyip öyle yazdırıyodum ben, ya da tanıdık eczane varsa ordan alın yazdırınca reçeteyi getiririm diyin, zamanı dolmayan ilaçlarda öyle de yapıyoruz biz. Eczane tanıdık diilse ücretini ödeyip reçeteyi getirince geri almak kaydıyla halledebilirsiniz bence.arkadaşlar merhaba, crione jeli sağlık ocağında yazdirabiliyor muyuz? Bulunduğum yerde devlet hastanesinde kadın doğumda randevu yok ne yapsam bilemedim. Özel hastanede randevu var o da zaten 170 tl muayene ücreti 130tl ilacın kendisi
Uzak bi ilçede kadın doğumda randevu var bi kaç gün sonrasına oraya gitsem durumu anlatıp bi kac kutu yazdırsam yazarlar mı? Bugün test günüm negatif olursa gerek yok ama pozitifse elimde 1 tane kaldıKadın Doğumda randevu dolu görünüyorsa bile mesai bitimine doğru gidip boş olan bi doktora randevu isteyip öyle yazdırıyodum ben, ya da tanıdık eczane varsa ordan alın yazdırınca reçeteyi getiririm diyin, zamanı dolmayan ilaçlarda öyle de yapıyoruz biz. Eczane tanıdık diilse ücretini ödeyip reçeteyi getirince geri almak kaydıyla halledebilirsiniz bence.
Tebrik ederim. Gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Arkadaşlar bugün test günümdü az önce sonucu ögrendim 110 pozitif yazıyor hala inanamiyorum
Çok sevindiiiimArkadaşlar bugün test günümdü az önce sonucu ögrendim 110 pozitif yazıyor hala inanamiyorum
Cnm çok sevindimmm gözünaydınArkadaşlar bugün test günümdü az önce sonucu ögrendim 110 pozitif yazıyor hala inanamiyorum
Maşallah,gozunaydin:) ilaç için de bir süre devam edeceğiniz için muayene ücretini verip yazdırmak mantıklı gibi. Tek seferde 1 aylık veriyordu SGK. Yani günde 2*1 şeklinde 4 kutu yazdirirsaniz , sadece Sabah kullanıyorsanız 2 ay sizi götürür.Arkadaşlar bugün test günümdü az önce sonucu ögrendim 110 pozitif yazıyor hala inanamiyorum
Hepinizin hayırlı haberlerini bekliyorum çok sağ olunCnm çok sevindimmm gözünaydın
Cnm pgt yaptırmışmıydın? Kaç tane transfer ettiler?Arkadaşlar bugün test günümdü az önce sonucu ögrendim 110 pozitif yazıyor hala inanamiyorum
Çok sağ olunMaşallah,gozunaydin:) ilaç için de bir süre devam edeceğiniz için muayene ücretini verip yazdırmak mantıklı gibi. Tek seferde 1 aylık veriyordu SGK. Yani günde 2*1 şeklinde 4 kutu yazdirirsaniz , sadece Sabah kullanıyorsanız 2 ay sizi götürür.
Eczaneye tekrar danışırsin bu şekilde veriyorlar mı diye,
Pgtli 6aa embriyosu 1 tane canim yaş 28Cnm pgt yaptırmışmıydın? Kaç tane transfer ettiler?
Cnm çok saol, ama yaşın çok küçük ndn pgt istediler siz mi istediniz? Şundan soruorm bizde pgtde çok kararsısızPgtli 6aa embriyosu 1 tane canim yaş 28
Darısı size gercekten bunu çok ama çok istiyorum 5 yıldır çektiğimi ben bilirimYaaaa çok sevindimmm tebrik ederim canım benim, hadi gözün aydınnnn☺☺☺
Semra hanım istemedi takibimi yapan İpek hanım yaptırın yine de dedi. Yapay hormonlarin içinde büyüdüğü için sorun olabiliyormuş ki nitekim 2 tane 6 aa embriyom gitti biri genetik kusurlu geldi 22 kromozom kendini kopyalamamış iyi ki pgtye göndermişim onu transfer etseler düşecekti. Biz bunu sordugumuzda, bu bizde olan genetik bir rahatsızlıktan dolayı değil tamamen tesadüf eseri yapay bir ortamda olduğu için ortaya çıkan bir durummuş. Maddu durumunuz el veriyorsa bence yaptırın.Cnm çok saol, ama yaşın çok küçük ndn pgt istediler siz mi istediniz? Şundan soruorm bizde pgtde çok kararsısız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?