Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba kızlar elimde 250-300 doz kadar gonal f kaldı ihtiyacı olana ücretsiz vermek istiyorum zeytinburnuna yakın olan varsa veya buraya gelecek olan verebilirim,dolabın sebzelik bölümünde muhafaza ettim içiniz rahat kullanabilirsiniz

arkadaşlar merhaba, crione jeli sağlık ocağında yazdirabiliyor muyuz? Bulunduğum yerde devlet hastanesinde kadın doğumda randevu yok ne yapsam bilemedim. Özel hastanede randevu var o da zaten 170 tl muayene ücreti 130tl ilacın kendisi

Kadın Doğum Uzmanı dışında yazdıramazsınız. Aile hekimliği uzmanına yazdırmıştım sgk karşılamadı.

Kadın Doğumda randevu dolu görünüyorsa bile mesai bitimine doğru gidip boş olan bi doktora randevu isteyip öyle yazdırıyodum ben, ya da tanıdık eczane varsa ordan alın yazdırınca reçeteyi getiririm diyin, zamanı dolmayan ilaçlarda öyle de yapıyoruz biz. Eczane tanıdık diilse ücretini ödeyip reçeteyi getirince geri almak kaydıyla halledebilirsiniz bence.

Uzak bi ilçede kadın doğumda randevu var bi kaç gün sonrasına oraya gitsem durumu anlatıp bi kac kutu yazdırsam yazarlar mı? Bugün test günüm negatif olursa gerek yok ama pozitifse elimde 1 tane kaldı

Durumumu anlatarak Ben 2 kez yazdırmıştım şehir hastanesinde, dediğim gibi en boş olan kim varsa ona gitmiştim, ilki bir kutu yazmış, ikinciye gidişimde başkasına girdim yazabiliyosanız birden fazla yazabilir misiniz diye rica etmiştim, sürekli hastaneye gelmek gerekiyo yoksa diye, yazayım öderse alırsınız diyip 3 kutu yazdı, devlet de ödedi. İnşallah pozitiftiro zaman yarına lazım olur sanırım, eczaneyle bi görüşün bence, bi kolaylık sağlarlar, dediğiniz hastaneye de randevu alın, orda da yazdırır reçeteyi getirsiniz yazdırınca.

Arkadaşlar bugün test günümdü az önce sonucu ögrendim 110 pozitif yazıyor hala inanamiyorum
Maşallah,gozunaydin:) ilaç için de bir süre devam edeceğiniz için muayene ücretini verip yazdırmak mantıklı gibi. Tek seferde 1 aylık veriyordu SGK. Yani günde 2*1 şeklinde 4 kutu yazdirirsaniz , sadece Sabah kullanıyorsanız 2 ay sizi götürür.
Eczaneye tekrar danışırsin bu şekilde veriyorlar mı diye,

Çok sağ olun

Cnm çok saol, ama yaşın çok küçük ndn pgt istediler siz mi istediniz? Şundan soruorm bizde pgtde çok kararsısız
Semra hanım istemedi takibimi yapan İpek hanım yaptırın yine de dedi. Yapay hormonlarin içinde büyüdüğü için sorun olabiliyormuş ki nitekim 2 tane 6 aa embriyom gitti biri genetik kusurlu geldi 22 kromozom kendini kopyalamamış iyi ki pgtye göndermişim onu transfer etseler düşecekti. Biz bunu sordugumuzda, bu bizde olan genetik bir rahatsızlıktan dolayı değil tamamen tesadüf eseri yapay bir ortamda olduğu için ortaya çıkan bir durummuş. Maddu durumunuz el veriyorsa bence yaptırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…