- 27 Kasım 2017
- 1.309
- 2.413
- 133
Size özellikle dua edeceğim er ya da geç sizde çocuğunuzu alacaksınız kucağınızaTebrik ederim. Gözünüz aydın. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sağol canım, şükür benim pozitifDarısı size gercekten bunu çok ama çok istiyorum 5 yıldır çektiğimi ben bilirim♥
Sağol canım, Allah razı olsunSize özellikle dua edeceğim er ya da geç sizde çocuğunuzu alacaksınız kucağınıza♥
Maddi yönden çok yıprandık bu 6.denememiz düşünün, o yüzden yücel beyde zorunlu diil dedi ama bakalım yumurtalar toplansın, bkalım 5.güne kç tane kalıcakSemra hanım istemedi takibimi yapan İpek hanım yaptırın yine de dedi. Yapay hormonlarin içinde büyüdüğü için sorun olabiliyormuş ki nitekim 2 tane 6 aa embriyom gitti biri genetik kusurlu geldi 22 kromozom kendini kopyalamamış iyi ki pgtye göndermişim onu transfer etseler düşecekti. Biz bunu sordugumuzda, bu bizde olan genetik bir rahatsızlıktan dolayı değil tamamen tesadüf eseri yapay bir ortamda olduğu için ortaya çıkan bir durummuş. Maddu durumunuz el veriyorsa bence yaptırın.
Arkadaşlar bugün test günümdü az önce sonucu ögrendim 110 pozitif yazıyor hala inanamiyorum
Görürsünüz daha düne kadar bende sizin gibi diyordum 5 yılda neler çektim Allah sizin de yolunuzu aydınlık eylesinMaaşallah çok sevindim adınıza umarım bir gün bende öyle bir değer görürüm
Tebrik ederim saglıkla kucagına almak nasip olsunPgtli 6aa embriyosu 1 tane canim yaş 28
Saatlere bölünüyor transfer ilk görüşmeler ve takipler canım. Baska türlü ekipçe düzen sağlayamıyorlarKızlar bisey sorucam cumartesi saat 15.30 dan sonra hastanede gebe takibimi yapılır sadece .ilk önce ipek 'hn randevu aldık aradılar 3.5 dan sonra gebe takibi yapıyor dendi sonra fulya hn aldık yine aradılar 3 e var dediler bir randevu alamadım ya keyfim kaçtı. Eşim de gelsin istiyorum buyuzden geç saate almak istedim
Devamını görmek nasip olsun. Dualarını eksik etme.Arkadaşlar bugün test günümdü az önce sonucu ögrendim 110 pozitif yazıyor hala inanamiyorum
Tebrik ederim canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlere ❤Arkadaşlar bugün test günümdü az önce sonucu ögrendim 110 pozitif yazıyor hala inanamiyorum
InşAllah canım guzel haberlerinizi almak nasip olsun bize deTebrik ederim canım çok sevindim. Sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlere ❤
Hayırlı olsun cnm allah kucagına almayı nasip etsinArkadaşlar bugün test günümdü az önce sonucu ögrendim 110 pozitif yazıyor hala inanamiyorum
Amin aminHayırlı olsun cnm allah kucagına almayı nasip etsin
Muhtemelen yedikleriniz dokunmuştur. Eğer tutunma olduysa 5. Gun betahcg salinmaya başlıyor diye biliyorum.Kızlar benim bugün 4 günüm çokşükür yatıyorum yürüyorum yemek yiyorumkayınvalidem hiçbişey yaptırmıyorböle geçiyor bugün daha iyiyim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cuma günü suyu hürmetine inşallah ama sorum şu ötekinde böle olması ama bugün mide agrıso hatta yanma var sizce neden ne yapsam geçer
Canım benim embriyoda 6 AA benim anlamadığım hep 4 AA veya 5 AA oluyor bunlardan en kalitelisi hangisu oluyor çoğu forumda 4AA en kalitelisi diye okumuştumPgtli 6aa embriyosu 1 tane canim yaş 28
Benim adetin 11. Günü 11 kusurdu dün transferim oldu yani adetimin 18. Günü olmuş oldu ama o sürede ne kadar daha kalinlasti bilmiyorumArkadaşlar transferdeki rahim kalınlığınızı öğrenebilir miyim? Benim bugün adetimin 11. Günü ve 12.8 çıktı. Çok kalınlaşıyor gibi. Transfere de 10 gün var. Sizlerin nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?