Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Maddi yönden çok yıprandık bu 6.denememiz düşünün, o yüzden yücel beyde zorunlu diil dedi ama bakalım yumurtalar toplansın, bkalım 5.güne kç tane kalıcak

Kızlar bisey sorucam cumartesi saat 15.30 dan sonra hastanede gebe takibimi yapılır sadece .ilk önce ipek 'hn randevu aldık aradılar 3.5 dan sonra gebe takibi yapıyor dendi sonra fulya hn aldık yine aradılar 3 e var dediler bir randevu alamadım ya keyfim kaçtı. Eşim de gelsin istiyorum buyuzden geç saate almak istedim

Saatlere bölünüyor transfer ilk görüşmeler ve takipler canım. Baska türlü ekipçe düzen sağlayamıyorlar

Kızlar benim bugün 4 günüm çokşükür yatıyorum yürüyorum yemek yiyorumkayınvalidem hiçbişey yaptırmıyor böle geçiyor bugün daha iyiyim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cuma günü suyu hürmetine inşallah ama sorum şu ötekinde böle olması ama bugün mide agrıso hatta yanma var sizce neden ne yapsam geçer

Muhtemelen yedikleriniz dokunmuştur. Eğer tutunma olduysa 5. Gun betahcg salinmaya başlıyor diye biliyorum.

Arkadaşlar transferdeki rahim kalınlığınızı öğrenebilir miyim? Benim bugün adetimin 11. Günü ve 12.8 çıktı. Çok kalınlaşıyor gibi. Transfere de 10 gün var. Sizlerin nasıldı?

Arkadaşlar transferdeki rahim kalınlığınızı öğrenebilir miyim? Benim bugün adetimin 11. Günü ve 12.8 çıktı. Çok kalınlaşıyor gibi. Transfere de 10 gün var. Sizlerin nasıldı?
Benim adetin 11. Günü 11 kusurdu dün transferim oldu yani adetimin 18. Günü olmuş oldu ama o sürede ne kadar daha kalinlasti bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…