Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim adetin 11. Günü 11 kusurdu dün transferim oldu yani adetimin 18. Günü olmuş oldu ama o sürede ne kadar daha kalinlasti bilmiyorum
Sizin dr kimdi? Bana dr transferi 21. Gün yapıyoruz dedi beni bekletiyorlar. Benim ki ilaçlı transfer. Sizin doğalsa belki ondandır. Bu arada hayırlı olsun güzel haberlerinizi alalım.

Muhtemelen yedikleriniz dokunmuştur. Eğer tutunma olduysa 5. Gun betahcg salinmaya başlıyor diye biliyorum.

Anladım kuzumm sağol valla dikkat etmeye çalışıyorum bide öğünlü yemeğe çalşıyorum . Ara öğün yiyorum ceviz badem bol su içiyorum . İnşallah tutunmuş inşallah allah bizede hayırlı sonuçlar nasip etsin

Sizin dr kimdi? Bana dr transferi 21. Gün yapıyoruz dedi beni bekletiyorlar. Benim ki ilaçlı transfer. Sizin doğalsa belki ondandır. Bu arada hayırlı olsun güzel haberlerinizi alalım.
İlk transferimde çok kalın gelmişti bana da. 10.gun 12 ye yakındı,ya daha da kalinlasirsa diye epey panik yapmıştım. Doktora ulaşmaya çalıştım bir sürü hemsireyle konuştum falan. Ama bu sorun teşkil etmiyor,zaten bi yerden sonra kalınlaşma duruyor. Rahatlamak gerek acilen:) her şeyi oluruna bırak,olacak inanıyorum ben..

Kızlar şimdi aklıma takildi 5. Gün en iyi embriyo hangisi oluyor 4AA ,5AA yoksa 6AA mi? Çoğu forumda 4 AA daha kaliteli diye okumuştum 6AA da hiç duymamıştim

çok iyisiniz anlatamam allah razı olsun. Benim paniğim opuda 16 küsürdü gonel f i az kullanmama rağmen. Üstüne geçen randevum da gönül hocayla konuşmuştum rahim kalınlığı maksimum 14 mm istiyoruz demişti. 11. Gün 12.8 çıkınca paniğe kapıldım bugün gönül hanım da yoktu. Yücel bey o bir yere kadar gidip durur dedi bende korktum 16 küsüremi çıkacak acaba diye.
Buraya başlamadan önce bir merkeze görüşmeye gitmiştim orada ki de bana sen nasıl çocuk büyüteceksin demişti. ne yapayım korkuyorum.

Kızlar şimdi aklıma takildi 5. Gün en iyi embriyo hangisi oluyor 4AA ,5AA yoksa 6AA mi? Çoğu forumda 4 AA daha kaliteli diye okumuştum 6AA da hiç duymamıştim

Canım şimdi gördüm 4 aa daha mı kaliteli . Ben de sorduğumda çok beklersek bölünme oluyor dedi 3 ken 4 4 ken 5 aslında beklersek çok 6 aa bile olurmuş brn geçen 5 aa transfer edildi ama 7 haftakılan kaybettim bu transfrim 4 aa inşallah tutunur bebeğim

Belirli kriterler var bunlara göre sınıflandırılıyor özellikle embriyologla konuşmuştum ben en iyisi 6aa bunun üzerine daha iyisi yok. Ha 6aa kesin tutar mi Allah bilir. Hiç bir embriyonun kesin tutacak diye garantisi yok.

Çoğu forumda 4aa tutunma şansı çok daha yüksekmiş diye okudum ben de acaba çok daha mı kaliteli oluyor diye düşündüm.
Ayy hadi inşallah hayırlı bir şekilde pozitif alalim

Beklemekle alakalı bir durum olsa benim embriyolarımın hepsi ayni zamanda döllendi aynı gün donduruldu bazısı 6aa bazısı 5aa bu tamamen hücre yapısı görünüşü dış kabuğuyla ilgili sınıflandırma. Ben nasipte varsa sınıflandırmaların pek önemli olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Sizde sağlıkla alın kucağınıza inşAllah.

Evet dün Günseli hanım da aynı şeyi söyledi keşke yüzde yüz olur desek diye benim daha önce 3. Gün orta kalite tutmuştu ama 9. Haftada kürtaj oldum üstelik genetiginde de bir sıkıntı yokmuş yani insan vücudu çok karmaşık anlaşılması zor

Evet dün Günseli hanım da aynı şeyi söyledi keşke yüzde yüz olur desek diye benim daha önce 3. Gün orta kalite tutmuştu ama 9. Haftada kürtaj oldum üstelik genetiginde de bir sıkıntı yokmuş yani insan vücudu çok karmaşık anlaşılması zor

Çoğu forumda 4aa tutunma şansı çok daha yüksekmiş diye okudum ben de acaba çok daha mı kaliteli oluyor diye düşündüm.
Ayy hadi inşallah hayırlı bir şekilde pozitif alalim

Aynen kızlar buna katılıyor aslında hiçbirinin geni birbirine benzemediği gibi sayılarıda benzemiyormuş salı günü transfer önce embriyojlar geliyor biliyosun bende tam bunu sordum 5AA olup 7 haftalığına gelip bebeğin gelişimi durması neden olabilir deiysem bana cevap veremedi yada söylemedi kalitesinden belki başka sebepten bilemiyorum .. annede bir sıkıntı olmadığı halde olmasıysa rabbimin bir bildiği vardır demekki . Sağolun kızlar inşallah naturel olduğu için aslında bu sefer daha rahat geçiyor en önemlisi jel olmadığı için daha mutluyum inşallah yarım kalmaz bu mutluluğum ..

En kaliteli 6AA oluyor. Yapısal olarak yuvarlak olmuyor hücreler kabuğundan taşmış bir görüntü oluyor. Ama bu işler kısmet o tutmaz daha az kalite diye adlandırılan 3.AB tutar. Bir kıstas değil. Hayırlı olsun transferiniz

Çok teşekkür ederim siz de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah,hayırlı sağlıklı bir evlat olsun

kızlar merhaba, transfer sonrası beta hcg değerleriniz nasıldı
10. gün 156
12. gün 400
14. gün 647 sizce normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…