Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

kızlar merhaba, transfer sonrası beta hcg değerleriniz nasıldı
10. gün 156
12. gün 400
14. gün 647 sizce normal mi

8. Gün 106
10.gün 343
Dahada test istememişlerdi bende yaptırmadım.

2 günde bir 2 ye katlanmalı canım.
16. Gün degerin en az 1300 olmalı inşallah sağlıkla devam eder.

Ne alakası var yahu? O kuzu bi nasip olsun doğsun kucağına al, en iyi annelerden biri olacaksın inşallah.. sana transfer günü verdiler mi?

Ne alakası var yahu? O kuzu bi nasip olsun doğsun kucağına al, en iyi annelerden biri olacaksın inşallah.. sana transfer günü verdiler mi?
Bende dr sinir olmuştum. Çok soru sordum sanırım. Bana anlattığı süreç içime sinmemişti burayı takip ediyordum bilgiler hiç uyuşmuyordu orada başlamadım.
Bana çarşambaya kadar estrofeme devam Çarşamba jel ile antibiyotiklere başlayacakmışım Pazartesi transfer. O zamana kadar rahim duvarım ne olacak bakalım. :)

Estrofem ne için bana sadece jel verildi?

Canım bende kalınlaşma problemi yoktu naturel transfer oldu. O konuları merkeze bıraktım hiç takip etmedim hatırlamıyorum sende öyle yap yakında transfer olucaksın kuzucum...
Evet karar verdim öyle yapacağım. Merkezde riske atmaz sanırım sonuçta pgtli embriyolar. Eğer ki doğacaklarsa dünyaya gelmeleri gerekiyorsa hiçbir güç engelleyemez. Bunu gönlümede kabullendirip rahat olayım. İnşallah bende buraya hamileyimmm yazarım. Cevap için de teşekkür ederim.

İnşallah canım

Arkadaşlar transferdeki rahim kalınlığınızı öğrenebilir miyim? Benim bugün adetimin 11. Günü ve 12.8 çıktı. Çok kalınlaşıyor gibi. Transfere de 10 gün var. Sizlerin nasıldı?
Hanım 5 agustos mu transfer tarihiniz 10 gün sonra deyince sormak istedim ayın 5 i yapıyor benm 5 ağustosta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…