kızlar merhaba, transfer sonrası beta hcg değerleriniz nasıldı
10. gün 156
12. gün 400
14. gün 647 sizce normal mi
Sizin transferde rahim kalınlığınız kaçtı hatırlıyor musunuz?8. Gün 106
10.gün 343
Dahada test istememişlerdi bende yaptırmadım.
2 günde bir 2 ye katlanmalı canım.
16. Gün degerin en az 1300 olmalı inşallah sağlıkla devam eder.
Ne alakası var yahu? O kuzu bi nasip olsun doğsun kucağına al, en iyi annelerden biri olacaksın inşallah.. sana transfer günü verdiler mi?çok iyisiniz anlatamam allah razı olsun. Benim paniğim opuda 16 küsürdü gonel f i az kullanmama rağmen. Üstüne geçen randevum da gönül hocayla konuşmuştum rahim kalınlığı maksimum 14 mm istiyoruz demişti. 11. Gün 12.8 çıkınca paniğe kapıldım bugün gönül hanım da yoktu. Yücel bey o bir yere kadar gidip durur dedi bende korktum 16 küsüremi çıkacak acaba diye.
Buraya başlamadan önce bir merkeze görüşmeye gitmiştim orada ki de bana sen nasıl çocuk büyüteceksin demişti.ne yapayım korkuyorum.
Bende dr sinir olmuştum. Çok soru sordum sanırım. Bana anlattığı süreç içime sinmemişti burayı takip ediyordum bilgiler hiç uyuşmuyordu orada başlamadım.Ne alakası var yahu? O kuzu bi nasip olsun doğsun kucağına al, en iyi annelerden biri olacaksın inşallah.. sana transfer günü verdiler mi?
Estrofem ne için bana sadece jel verildi?Bende dr sinir olmuştum. Çok soru sordum sanırım. Bana anlattığı süreç içime sinmemişti burayı takip ediyordum bilgiler hiç uyuşmuyordu orada başlamadım.
Bana çarşambaya kadar estrofeme devam Çarşamba jel ile antibiyotiklere başlayacakmışım Pazartesi transfer. O zamana kadar rahim duvarım ne olacak bakalım. :)
Benim dondurulmuş transfer. Sizin taze transfer o yüzden.Estrofem ne için bana sadece jel verildi?
Canım bende kalınlaşma problemi yoktu naturel transfer oldu. O konuları merkeze bıraktım hiç takip etmedim hatırlamıyorum sende öyle yap yakında transfer olucaksın kuzucum...Sizin transferde rahim kalınlığınız kaçtı hatırlıyor musunuz?
Estrofem ilaçlı tedavi oluyor.Estrofem ne için bana sadece jel verildi?
Evet karar verdim öyle yapacağım. Merkezde riske atmaz sanırım sonuçta pgtli embriyolar. Eğer ki doğacaklarsa dünyaya gelmeleri gerekiyorsa hiçbir güç engelleyemez. Bunu gönlümede kabullendirip rahat olayım. İnşallah bende buraya hamileyimmmCanım bende kalınlaşma problemi yoktu naturel transfer oldu. O konuları merkeze bıraktım hiç takip etmedim hatırlamıyorum sende öyle yap yakında transfer olucaksın kuzucum...
İnşallah canımEvet karar verdim öyle yapacağım. Merkezde riske atmaz sanırım sonuçta pgtli embriyolar. Eğer ki doğacaklarsa dünyaya gelmeleri gerekiyorsa hiçbir güç engelleyemez. Bunu gönlümede kabullendirip rahat olayım. İnşallah bende buraya hamileyimmmyazarım. Cevap için de teşekkür ederim.❤
Hayır canım ilk muayene vajinal ultrason.Pozitif sonuç alan arkadaşlar ilk muayeneniz karından ultrasyon muydu?
Pozitif sonuç alan arkadaşlar ilk muayeneniz karından ultrasyon muydu?
Vajinal istemezsek karından bakarlar sanıyorum?Hayır canım ilk muayene vajinal ultrason.
Cnm seninki naturel transfer, arkadaşınki ilaçlı transfer.Estrofem ne için bana sadece jel verildi?
Benim taze transfer olduğu için canım.Cnm seninki naturel transfer, arkadaşınki ilaçlı transfer.
Natural değil arkadaşın taze transfermiş anladığım kadarıyla. Tedavi hemen sonrası yani.Cnm seninki naturel transfer, arkadaşınki ilaçlı transfer.
Aynen öyle canimNatural değil arkadaşın taze transfermiş anladığım kadarıyla. Tedavi hemen sonrası yani.
Ok cnmAynen öyle canim
Ayyy çok sevindim adınızaArkadaşlar bugün test günümdü az önce sonucu ögrendim 110 pozitif yazıyor hala inanamiyorum
Hanım 5 agustos mu transfer tarihiniz 10 gün sonra deyince sormak istedim ayın 5 i yapıyor benm 5 ağustostaArkadaşlar transferdeki rahim kalınlığınızı öğrenebilir miyim? Benim bugün adetimin 11. Günü ve 12.8 çıktı. Çok kalınlaşıyor gibi. Transfere de 10 gün var. Sizlerin nasıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?