Ayy cok sevindim canım tebrik ederimm harika bir haber buArkadaşlar bugün test günümdü az önce sonucu ögrendim 110 pozitif yazıyor hala inanamiyorum
Sıra siz de güzel haberlerinizi almak nasip olsun. Çok teşekkür ederim.Ayyy çok sevindim adınızamaşallah yaa ne güzel bir haber umut oluyor bu güzel haberler bizlere
Teşekkür ederimAyy cok sevindim canım tebrik ederimm harika bir haber bu
Yani biz doktorumuzla konuşmuştuk 35 yaş alti tek embriyo oluyor. Ama 3.deneme de 2 embriyo transfer edilebilir siz neden atladınız ki bunu tühKızlar hepinize tek embriyo mu tranfer edildi? Benim üçüncü deneme olmasına rağmen tek konuldu,biz transfer öncesi doktorumla bu konuyu hiç konuşmamıştik çünkü rezervim az olduğu icin 5. Güne iki tane gitmez diye düşündü sanriim ama çok şükür gitti.Embriyolog mu karar veriyor tek ya da çift konmasına?
Daha önceki iki deneme başka merkezde olmuştu,32 yaşındayım embriyomda iyi dendi ama işte belli olmuyor tutup tutmayacagi,iki tane konsa şans daha çok artıyor,üçüncü tedavimiz ama bizim de acemiligimize geldiYani biz doktorumuzla konuşmuştuk 35 yaş alti tek embriyo oluyor. Ama 3.deneme de 2 embriyo transfer edilebilir siz neden atladınız ki bunu tüh
Bazen hepimize oluyor bu basiret bağlanması ne diyelim vardır bunda da bi hayır.Daha önceki iki deneme başka merkezde olmuştu,32 yaşındayım embriyomda iyi dendi ama işte belli olmuyor tutup tutmayacagi,iki tane konsa şans daha çok artıyor,üçüncü tedavimiz ama bizim de acemiligimize geldi
Bana mayıs ayında tek embriyo transfer edildi agustosun 5inde tekrar transferim var yaşım 35 iki tane transfer edilebilir daha net değil şöyle ki benim de normalde tek yumurtam oluyordu arkadan gelen 2.yumurtamda olgunlaştı ve toplandı, embriyomuz 5.güne gitti şükür ama kalite diğeri kadar iyi değil oyüzden ikisi birlikte donduruldu. Çözülürken ikisi birden çözülcek birlkte dondurulduğu için, çözüldükten sonra bir bozulma olmazsa ister tekrar dondururuz onu ister ikisini birlikte transfer ederiz sizin tercihinize bağlı dendi, baya detaylı oldu açıklamamKızlar hepinize tek embriyo mu tranfer edildi? Benim üçüncü deneme olmasına rağmen tek konuldu,biz transfer öncesi doktorumla bu konuyu hiç konuşmamıştik çünkü rezervim az olduğu icin 5. Güne iki tane gitmez diye düşündü sanriim ama çok şükür gitti.Embriyolog mu karar veriyor tek ya da çift konmasına?
Gayet detaylı oldu teşekkür ederimBana mayıs ayında tek embriyo transfer edildi agustosun 5inde tekrar transferim var yaşım 35 iki tane transfer edilebilir daha net değil şöyle ki benim de normalde tek yumurtam oluyordu arkadan gelen 2.yumurtamda olgunlaştı ve toplandı, embriyomuz 5.güne gitti şükür ama kalite diğeri kadar iyi değil oyüzden ikisi birlikte donduruldu. Çözülürken ikisi birden çözülcek birlkte dondurulduğu için, çözüldükten sonra bir bozulma olmazsa ister tekrar dondururuz onu ister ikisini birlikte transfer ederiz sizin tercihinize bağlı dendi, baya detaylı oldu açıklamam
Evet benim de 5 Ağustos kısmetse rabbim nasip ederse inşallah.Hanım 5 agustos mu transfer tarihiniz 10 gün sonra deyince sormak istedim ayın 5 i yapıyor benm 5 ağustosta
Bilsen şuan bunları düşünme sana tavsiyem yazılanlarıda fazla okuma. Başka şeylerle meşgul ol hatta dışarıya çıkıp temiz hava al kısa süreli yürüyüş yap. Sıcakta fazla durma. Sevdiğin filmi izle. Şuan göbüşünde 1 yavru var olumsuz etkilenmesin. Kendimden biliyorum beynimi fazlasıyla yoruyorum. 2. Yi de kardeşe kullanırsın inşallah.Daha önceki iki deneme başka merkezde olmuştu,32 yaşındayım embriyomda iyi dendi ama işte belli olmuyor tutup tutmayacagi,iki tane konsa şans daha çok artıyor,üçüncü tedavimiz ama bizim de acemiligimize geldi
Haklısın canım,olacağı varsa her turlu oluyor,bir çok arkadaşım 3. Gün tek embriyoyla hamile kalip bebeklerini kucağına aldilar.Bilsen şuan bunları düşünme sana tavsiyem yazılanlarıda fazla okuma. Başka şeylerle meşgul ol hatta dışarıya çıkıp temiz hava al kısa süreli yürüyüş yap. Sıcakta fazla durma. Sevdiğin filmi izle. Şuan göbüşünde 1 yavru var olumsuz etkilenmesin. Kendimden biliyorum beynimi fazlasıyla yoruyorum. 2. Yi de kardeşe kullanırsın inşallah.
Benimde 2..tedavim ilkinde 2 tane koyuldu. Bunda tek koyulacak ben sorduğumda öyle dedi. Ben yakında 36 olucam ve de.şöyle ki bildiğim kadarıyla tüp bebekçiler çoğul gebeliği tercih etmiyor. Canlı doğuma ulaşma olasılığı düştüğü için. Nitekim tutunması kadar devamıda önemli. Çok yakın şahit oldum arkadaşımın 2 si de tuttu 2 ay önce doğum yapmak zorunda kaldı ve 1ini kaybetti. 2 sonra bebek evine geçti. Dr beyde bana ikisi de tutarsa size rahim genişletme yaptık sorun olur ilerleyen zamanlarda tek kpnulacak dedi. Her dr bu kadar dikkatli değil. İlkinde benim erken doğum riskim konuşulmadı bile 2 tane birden transfer edildi 3.gündeDaha önceki iki deneme başka merkezde olmuştu,32 yaşındayım embriyomda iyi dendi ama işte belli olmuyor tutup tutmayacagi,iki tane konsa şans daha çok artıyor,üçüncü tedavimiz ama bizim de acemiligimize geldi
Çoğul gebeliklerde riskler tabiki fazla ama tutma beklentisi daha yüksek.Benimde 2..tedavim ilkinde 2 tane koyuldu. Bunda tek koyulacak ben sorduğumda öyle dedi. Ben yakında 36 olucam ve de.şöyle ki bildiğim kadarıyla tüp bebekçiler çoğul gebeliği tercih etmiyor. Canlı doğuma ulaşma olasılığı düştüğü için. Nitekim tutunması kadar devamıda önemli. Çok yakın şahit oldum arkadaşımın 2 si de tuttu 2 ay önce doğum yapmak zorunda kaldı ve 1ini kaybetti. 2 sonra bebek evine geçti. Dr beyde bana ikisi de tutarsa size rahim genişletme yaptık sorun olur ilerleyen zamanlarda tek kpnulacak dedi. Her dr bu kadar dikkatli değil. İlkinde benim erken doğum riskim konuşulmadı bile 2 tane birden transfer edildi 3.günde
Rica ederimGayet detaylı oldu teşekkür ederimbenim kalanlar tek tek donruldu.
Peki size bunları söyleyen embriyolog muydu yoksa kendi doktorunuz mu?
Kesinlikle en iyisini seçiyorlar. Allah inşallah diğerini şimdi transfer edilene kardeş olarak nasip eder. İçiniz rahat olsun . Olmayınca 2sini koyunca da olmuyor. O size can , kan olacaksa 1 taneyle bile oluyor.Keyfinize bakın. Düşünmeyin hiç bunlarıÇoğul gebeliklerde riskler tabiki fazla ama tutma beklentisi daha yüksek.
Bir de şöyle bir durum var demekki embriyolar güzel kalitede ki tek veriliyor,en iyisini seciyorlardir.
O zaman orda görüşüp destek olalım birbirimize ne dersinizEvet benim de 5 Ağustos kısmetse rabbim nasip ederse inşallah.
Bana yücel bey histeroskopiden sonra naturel tercih edicez. O şekilde olasılık daha yüksek olıyor dedi. Reglisi düzenli olanlarda bu şekilde uygulamayı tetcih ediyolarmış.ameliyathanede de semra hocayla kpnuştuk. Orda reglin günü gününe mi oluyor diye sordu. Oda naturel olacak transferin dedikızlar dondurulduktan snra ilaçlı transferimi yoksa naturel transfermi daha avantajlı?
Naturel transferim oldu tutunmadı ne çatlatma iğnesi ne jel ne başka birşey kullanmadım ama olmadı nasip bence çok düşünmemek didiklememek lazım doktorlarımız embriyologlarımız gayet titiz ve kişiye göre tedavi uyguluyorlar zaten gerisi Allah’ a kalmışkızlar dondurulduktan snra ilaçlı transferimi yoksa naturel transfermi daha avantajlı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?